تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)
خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.
برای استفاده وارد سایت تعبیردون بشید.
طرز تهیه لوز نارگیلی یزدی
لوز نارگیلی یکی از خوراکیهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که بخصوص در شهر یزد محبوب است. این خوراکی با ترکیبی از لوز، نارگیل، شکر و ادویههای مختلف تهیه میشود و طعم خاص و مطبوعی دارد.
برای تهیه لوز نارگیلی یزدی ابتدا لوزها را در آب جوش قرار داده و سپس پوستهای آن را کنده کنده کرده و نارگیل را رنده میکنیم. سپس لوزها و نارگیل را در یک قابلمه بزرگ میریزیم و به آن شکر اضافه میکنیم.
پس از این مرحله نارگیل و لوز را بر روی حرارت ملایم قرار میدهیم و همه مواد را با هم مخلوط میکنیم تا شکر کاملا ذوب شود و مواد یکدست شوند. سپس به مواد یک قاشق چایخوری دارچین، کمی زعفران و ادویههای دلخواه اضافه میکنیم تا طعم و آرومات این خوراکی تازه و معطر شود.
نهایتا لوز نارگیلی یزدی را در ظروف مناسبی قرار داده و در یخچال یا در محیط خنک نگاه میداریم تا خامت خوراکی بیش از حد خشک نشود و احتمالا باقی بماند. این خوراکی را میتوان در مراسمات، جشنها و مهمانیها به عنوان یک پیش غذا یا دسر سرو کرد.