طرز تهیه لوز نارگیلی یزدی

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه لوز نارگیلی یزدی

لوز نارگیلی یکی از خوراکی‌های سنتی و خوشمزه ایرانی است که بخصوص در شهر یزد محبوب است. این خوراکی با ترکیبی از لوز، نارگیل، شکر و ادویه‌های مختلف تهیه می‌شود و طعم خاص و مطبوعی دارد.

برای تهیه لوز نارگیلی یزدی ابتدا لوز‌ها را در آب جوش قرار داده و سپس پوست‌های آن را کنده کنده کرده و نارگیل را رنده می‌کنیم. سپس لوز‌ها و نارگیل را در یک قابلمه بزرگ می‌ریزیم و به آن شکر اضافه می‌کنیم.

پس از این مرحله نارگیل و لوز را بر روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم و همه مواد را با هم مخلوط می‌کنیم تا شکر کاملا ذوب شود و مواد یکدست شوند. سپس به مواد یک قاشق چایخوری دارچین، کمی زعفران و ادویه‌های دلخواه اضافه می‌کنیم تا طعم و آرومات این خوراکی تازه و معطر شود.

نهایتا لوز نارگیلی یزدی را در ظروف مناسبی قرار داده و در یخچال یا در محیط خنک نگاه می‌داریم تا خامت خوراکی بیش از حد خشک نشود و احتمالا باقی بماند. این خوراکی را می‌توان در مراسمات، جشن‌ها و مهمانی‌ها به عنوان یک پیش غذا یا دسر سرو کرد.