طرز تهیه لوبیا پلو با گوشت چرخ کرده دمی

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه لوبیا پلو با گوشت چرخ کرده دمی

لوبیا پلو با گوشت چرخ کرده دمی یکی از پر طرفدارترین غذاهای ایرانی است که در هر مناسبتی سرو می‌شود. این غذا با داشتن طعم خوشمزه‌ای و خواص غذایی بالا مورد علاقه بسیاری از مردم ایران قرار گرفته است. برای تهیه لوبیا پلو با گوشت چرخ کرده دمی نیاز به چند مواد اصلی است که در ادامه به توضیح آن‌ها می پردازیم.

برای تهیه این غذا ابتدا باید لوبیا را با آب جوش به مدت یک ساعت خیساند. سپس لوبیا را آبکش کرده و به همراه آب کمی نمک در قابلمه بریزید و بگذارید به مدت نیم ساعت بپزد. در این مرحله می‌توانید گوشت چرخ کرده را با فلفل‌سیاه و نمک تفت داده و به لوبیا اضافه کنید.

بعد از آن باید برنج را با آب جوش به مدت نیم ساعت خیس کرده و بعد از آبکش کردن آن، روی لوبیا و گوشت چرخ‌کرده بچینید. برای پخت برنج می‌توانید از روش دوپخته استفاده کنید. در این روش، برنج را در قابلمه‌ای که در داخل آن آب جوش است، بریزید. بعد از آن به همراه نمک، زعفران و روغن، برنج دوپخته را به داخل قابلمه‌ای که لوبیا و گوشت چرخ‌کرده در آن قرار دارد، بریزید.

در این مرحله قابلمه را به روی حرارت بالا قرار داده و با پوشاندن آن با درب شروع به پخت کردن کنید تا مواد داخل قابلمه به صورت کامل پخته شوند. پس از این کار، لوبیا پلویی که تهیه کرده‌اید آماده سرو شدن است و شما می‌توانید برنج خوشمزه خود را با لوبیا و گوشت چرخ‌کرده در کنار سالاد یا ترشی فصل سرو کنید.



طرز تهیه لوبیا پلو با گوشت چرخ کرده دمی

لوبیا پلو با گوشت چرخ کرده دمی یکی از غذاهای محبوب و خوشمزه ایرانی است که در بسیاری از مناسبت‌ها و جشن‌ها سرو می‌شود. در ادامه به طرز تهیه این غذای خوشمزه می‌پردازیم.

ابتدا لوبیا را به مدت 6 تا 8 ساعت خیس می‌کنیم تا نرم شود. سپس لوبیا را در قابلمه بریزیم و با آب کاملاً پوشانده و روی حرارت بگذاریم. پس از جوشاندن آب، آتش را کمی بیشتر کرده و لوبیا را حدود 30 دقیقه دیگر بپزیم.

در این میان، 1 پیمانه برنج را خیس می‌کنیم و چند بار آب آن را تعویض کرده تا شسته شود. در قابلمه‌ای دیگر روغن مایع را گرم کرده و 1 پیمانه پیاز را تکه تکه کرده و در روغن سرخ کنیم تا طلایی شود. در ادامه 300 گرم گوشت چرخ کرده را به پیاز اضافه کرده و برای مدتی روی حرارت بگذارید تا گوشت به خوبی سرخ شود. سپس گوشت را از روی حرارت برداشته و به لوبیای پخته شده اضافه کنید.

پس از گذشت 30 دقیقه از زمان پخت لوبیا، آن را از روی حرارت برداشته و با 2 قاشق نمک و یک قاشق چای‌خوری زعفران رنگین کمانی شده، به ریزش برنج اضافه کنید. سپس با ورقه ماهیتابه برنج را به‌شکل صاف در بیاورید و روی آن تخم مرغ نیز بریزید.

قاشقی کمی روغن مایع را در تابه گرم کرده و برای مدتی روی حرارت بگذارید تا گرم شود. سپس تابه را روی بیاورید و روی در برنج را با دست لمس کنید تا تمامی قسمت‌های آن درست بپزند. پس از گذشت 40 تا 50 دقیقه از زمان پخت با حرارت کمتری برای چند دقیقه با حرارت بالا گرم کنید.

با حفظ دمای لوبیا پلو با گوشت چرخ کرده دمی، آن را در ظرف سرو کنید و با خلال پلو، برنج قرمز و نان تازه پنیری سرو کنید. این روش تهیه لوبیا پلو با گوشت چرخ کرده دمی آماده است. عطر و طعم شیرین و خوش عطر این غذای خوشمزه، همه را دل‌به‌دل می‌کند.



مواد لازم برای تهیه لوبیا پلو با گوشت چرخ کرده دمی

لوبیا پلو با گوشت چرخ کرده دمی یک غذای خوشمزه و سرشار از مواد مغذی است که در بسیاری از مناطق ایران محبوبیت دارد. برای تهیه این غذا نیاز است که مواد لازم را از پیش آماده کنید تا بتوانید به راحتی آن را درست کنید.

برای شروع، بهترین نوع برنج برای تهیه این غذا، برنج سفید است. برای این کار، 3 پیمانه برنج را به شکل سیلی دسته‌بندی کرده و به آن آب اضافه کرده و آن را با نمک در حد متوسط، به مدت 30 دقیقه جوش می‌دهیم تا به کامل پخته شود. سپس آن را بر روی یک سینی وارد کنید و با یک قاشق و چند قوری روغن زیتون، به آن مزه بدهید.

برای تهیه گوشت چرخ کرده دمی، 500 گرم گوشت چرخ کرده را با یک سیر مندرس شده و نمک و فلفل به مدت 15 دقیقه پخته و سپس آن را در کنار برنج قرار می‌دهیم.

در مرحله بعد، 2 پیاز متوسط را خلال خلال خرد می‌کنیم و با دو قاشق روغن، روی حرارت ملایم پخته می‌کنیم. سپس 2 قاشق چای خوری زعفران را با یک استکان آب داغ مخلوط کرده و به پیاز اضافه می‌کنیم و آن را به مدت 5 دقیقه پخته می‌کنیم تا زعفران بو دهد. در مرحله آخر، 2 پیوند جعفری و 2 پیوند شوید را خرد کرده و با یک قاشق روغن زیتون به مدت 5 دقیقه پخته، سپس به گوشت و برنج اضافه می‌کنیم و آن را با هم مخلوط می‌کنیم تا مزه دلچسبی برای غذا به دست بیاید.

در نتیجه، حاصل این فرآیند یک غذای خوشمزه، سرشار از مواد مغذی و با عطر و پخش مشکلات غذاخوری است که می‌توانید در مناسبت‌های مختلف شامل مهمانی‌های خانوادگی و جشن‌های مختلف ارائه کنید.



مراحل آماده سازی گوشت برای لوبیا پلو با گوشت چرخ کرده دمی

برای آماده سازی لوبیا پلو با گوشت چرخ کرده، گوشت را باید به درستی آماده کنیم. ابتدا باید گوشت را از فروشگاه خریداری کنیم و آن را در یخچال نگهداری کنیم تا زمانی که بخواهیم آن را به کار ببریم.

بهتر است که قبل از شروع به آماده سازی گوشت، تمامی ابزار و وسایل لازم را آماده کنیم. یک دستگاه چرخ گوشت، تیغه، بشقاب، قیف، پارچ، و فرش قابل شستشو از ضروریاتی هستند که باید داشته باشیم.

برای چرخ کردن گوشت، باید گوشت را از ماهیچه های ویژه در دستگاه گذراند. بعد از گذراندن گوشت از دستگاه چرخ گوشت، باید گوشت را در بشقابی قرار دهیم و با تیغه و قیف، حداقل سه بار گوشت را با دقت خرد کنیم.

حالا گوشت آماده به کار است و می‌توانیم با آن لوبیا پلو را طبخ کنیم. کافی است گوشت را در مواد طبخ لوبیا پلو اضافه کرده و آن را برای خام شدن در حرارت ملایم آتش بگذاریم. با طعم دادن به گوشت، لوبیا پلو را می‌توانیم با تنوع بیشتری طعم دهیم و بعد از خام شدن، غذایی خوشمزه و لذیذ برای سرو در میز با خانواده و دوستان داشته باشیم.



مراحل آماده سازی لوبیا برای لوبیا پلو با گوشت چرخ کرده دمی

لوبیا پلو با گوشت چرخ کرده دمی یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه ما هست که در اغلب خانواده ها سرو می شود. این غذا از ترکیبی از برنج، لوبیا و گوشت چرخ کرده ساخته می شود که با اضافه کردن ادویه جات و مواد مختلف، رول درست می شود. در اینجا ما به شما نحوه ی آماده سازی لوبیا برای لوبیا پلو با گوشت چرخ کرده دمی را یاد می دهیم.

ابتدا لوبیا را خیس کنید و به مدت حداقل چند ساعت درون آب بگذارید تا کاملا نرم شود. سپس لوبیا ها را به همراه گوشت چرخ کرده در قابلمه ای قرار داده و با ادویه هایی مانند زرد چوبه، پیاز و سیر، فلفل سیاه و فلفل قرمز و نمک به صورت کاملا تند تهیه کنید.

بعد از آن، برنج خود را بشوید و به مدت چند ساعت در آب خیس کنید تا برنج آمادگی کافی را داشته باشد. در حین اینکه برنج را خیس می کنید، دو پیاز را رنده کنید و در قابلمه ی دیگری با گریه نمک و روغن یکدست پخته و به گوشت چرخ کرده اضافه کنید.

سپس برای آماده سازی برنج، آن را با کمی روغن تفت داده و شوید. با اضافه کردن آب و نمک و ادویه هایی مانند زردچوبه و فلفل سیاه، برنج را به صورت کاملا آماده درآورید. در انتها برنج آماده را بر روی لوبیا و گوشت چرخ کرده بریزید و حرارت را کم کنید تا به صورت کاملا متساو پخته شود. با اضافه کردن قرص های زعفران نوکی و روغن گیاهی روی برنج، لوبیا پلو با گوشت چرخ کرده دمی آماده است.



طرز تهیه سس برای لوبیا پلو با گوشت چرخ کرده دمی

لوبیا پلو با گوشت چرخ کرده دمی یکی از غذاهای پرطرفدار در کشور ما است. برای تهیه این غذا نیاز به چندین مرحله دارید، یکی از مهمترین بخش های آن سس است که باعث می شود طعم و مزه غذا شیرین تر و لذیذ تر شود.

برای تهیه سس، ابتدا باید پیاز را خرد کنید و آن را در روغن گرم سرخ کنید تا سبک شود و رنگ طلایی بگیرد. سپس گوشت چرخ کرده دمی را به آن اضافه کنید و آن را به مدت چند دقیقه بپزید تا سفت شود. بعد از آن، لوبیای پخته را به مواد پخته شده اضافه کنید و هم بزنید تا همه مواد با هم مخلوط شوند.

حالا برای تهیه سس، به یک قابلمه کوچک و عمیق احتیاج دارید. از روغن کمی درون قابلمه استفاده کرده و پیاز را تفت دهید تا سبک شود و رنگ طلایی بگیرد. سپس ادویه هایی مانند زردچوبه، برگ کری و پودر سیر را به آن اضافه کرده و به مدت چند دقیقه بپزید تا عطر و طعم خوبی بگیرد.

در مرحله بعد، رب گوجه فرنگی کمی به سس اضافه کرده و با هم مخلوط کنید تا یکجا شوند. حالا می توانید سس را به مواد پخته اضافه کنید و همه را با هم مخلوط کنید تا کاملا ترکیب شوند. سس آماده برای ریختن روی لوبیا پلو است و تنها کافیست لوبیا پلو را داخل ظرف سرو کرده و روی آن سس بریزید. سپس غذا را به مدت چند دقیقه دیگر بپزید تا سس بر روی غذا بخشندگی کند. این غذا را می توان با تره فرنگی تزیین کرد و سرو کرد.



آماده سازی و پخت برنج برای لوبیا پلو با گوشت چرخ کرده دمی

برای آماده سازی و پخت برنج برای لوبیا پلو با گوشت چرخ کرده دمی می بایست به گام های زیر توجه کرد:

- لوبیا های پلو قبل از پخت بهتر است در آب سرد حداقل ۲ الی ۳ ساعت قرار داده شوند تا بعدا در حین پخت بینجای خودشان جای نخورند و به صورت یکدست در پلو توزیع شوند.

- با فرو رفتن لوبیا ها در آب ما باید یک پیاز ریز خرد شده را به صورت ریز به آنها اضافه کنیم و با القا حرکت های چرخشی بیگانه داخل آب، آب را به همان دم‌کردن گرفته و لوبیاها را همراه با ماجرای نمک و فلفل و ادویه جات فیروزه‌ای عوض کنیم.

- پس از آماده کردن لوبیا پلو، باید به پخت برنج بپردازیم. برای پخت برنج برای لوبیا پلو با گوشت چرخ کرده دمی، باید ۳ لیتر آب را به جوش آورده و برنج را ۵ دقیقه در آن داخل آب ریخته و بعد از گرفتن آب آن روی آن، باید آن را در قابلمه ای تکیه داده و گوشت چرخ کرده دمی (این گوشت باید محصول باشد) را به طوری که درون آن 1 عدد پیاز ریز شود، سرخ کرده و به آن برنج اضافه کنیم.

- پس از تخمیر کردن و خاکستری کردن و اتمام پخت شدن باید با یک ماهیچه چوبی ظریف و بلند، برنج و لوبیا را باهم آمیخته و برای آماده شدن نهایی آن را روی آتش خیلی کم گذاشته تا برنج در هم بگیرد و به خوبی آماده شود.

- لوبیا پلو باید دروراح داغ ترین قسمت قابلمه باشد و روی آن ردیفی از بغل و سینه طایمار شده روی آرایش خوشمزه لوبیا های پلو شده قرار داده شده و آن را بعد از ۱۵ تا ۲۰ دقیقه برداشته و سرو کنیم.