طرز تهیه لوبیا پلو با لوبیای سبز

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه لوبیا پلو با لوبیای سبز

لوبیا پلو یکی از غذاهای درجه یک ایرانی است که با رنگ و طعم شگفت انگیز خود از ده شهرت غذاهای ایران به حساب می‌آید. یکی از انواع لوبیا پلو، پلویی است که با لوبیای سبز تهیه می‌شود. به دلیل سادگی و راحتی در تهیه، می‌تواند گزینه خوبی برای غذای خانواده‌ها در ساعت شام باشد.

طرز تهیه لوبیا پلو با لوبیای سبز به این صورت است: در ابتدا لوبیای سبز را خرد کرده و در آب جوش به مدت چند دقیقه غلیظ کنید. سپس با استفاده از دستگاه یا سبزی‌خردکن، پیاز را رنده کنید و به روغن گرم اضافه کنید. بعد از آن، گوجه‌فرنگی و ریزه کردن و یک کمی نمک و فلفل به آن اضافه کنید و تا زمانی که سبک شود، بپزید.

لوبیای سبز را از آب جوش خارج کرده و به پیاز و گوجه‌فرنگی اضافه کنید و به مدت چند دقیقه آنها را با هم مخلوط کنید. بعد از آن، برای تهیه پلو، برنج را درون آب خیس کرده و به همراه مقداری روغن تفت بدهید.

سپس با استفاده از دستگاه یا سبزی‌خردکن، زرشک را رنده و به روغن و شکر اضافه کنید و تا زمانی که شکر مذاب شود، با هم مخلوط کنید. در پایان، لوبیای سبز پخته‌شده را به پلو اضافه کنید و آن را روی حرارت کم به مدت ده دقیقه بپزید تا لوبیا و پلو به خوبی با هم مخلوط شوند. پس از آماده شدن، می‌توانید لوبیا پلو با لوبیای سبز را با همراه کنید.



1. لوبیا پلو با تره فرنگی

لوبیا پلو با تره فرنگی یکی از انواع محبوب غذاهای ایرانی است که در سراسر ایران مورد استفاده قرار می‌گیرد. این غذا به وسیله آشپزی لوبیای سفید و بلغور، با عصاره گوجه فرنگی، زردچوبه، روغن و پیاز تهیه می‌شود.

برای تهیه لوبیا پلو با تره فرنگی، بهتر است از لوبیاهای پاک شده استفاده کنید. در ضمن، برای به دست آوردن طعم بهتری، لوبیاهای پخته به همراه تره فرنگی و پیاز سرخ شده تهیه شده و به عنوان مواد پایه در آشپزی مورد استفاده قرار می‌گیرند.

بعد از تهیه مواد پایه، لوبیا‌ها و بلغور به داخل قابلمه اضافه می‌شود و تمام مواد برای مدتی با هم مخلوط می‌شوند. پس از چند دقیقه، عصاره گوجه فرنگی، شمع‌کن (میخک) و نمک و فلفل به آن اضافه می‌شود. سپس می توانید تره فرنگی را اضافه کنید و سبکی تره به مکزیکالایی پنیر خامه‌ای رنگین کمان فرنگی شکل دارید.

لوبیا پلو با تره فرنگی را می توان با پلوی مخصوص و مزه هایی مانند مرغ، گوشت یا خورشت مرغ همراه کرد. این غذا با ترکیبی از مزه و بافت لوبیا و عصاره گوجه فرنگی تهیه شده و در کنار کباب، سالاد و دوغ کامل می شود. این غذا غنی از پروتئین و انواع ویتامین ها است و به عنوان یکی از غذاهای سالم و خوشمزه معرفی می شود.



2. طرز تهیه لوبیا پلو با سبزیجات تازه

لوبیا پلو با سبزیجات تازه یکی از صبحانه های محبوب در فصل بهار و تابستان است. این غذا با ترکیبی از برنج، لوبیا و سبزیجات تازه، غذایی غنی از مواد مغذی و بسیار خوشمزه تولید می کند.

برای تهیه لوبیا پلو با سبزیجات تازه، ابتدا لوبیا را شسته و در آب جوش برای ۱۰ دقیقه جوش دهید. سپس آنها را زیر آب سرد بگذارید تا خنک شوند. در این مرحله بهتر است از لوبیای سبز و تازه استفاده شود تا طعم و مزهی خوبی به غذا داده شود.

بعد از آماده کردن لوبیا، برنج را شسته و با آبی که لوبیا در آن جوش داده شده است روی حرارت بالا برای ۱۵ دقیقه جوش بدهید. در این مرحله نیز می توانید از برنج سیاه استفاده کنید تا طعم دلچسب تری به غذا بدهد.

در ادامه، سبزیجات تازه را برای استفاده در لوبیا پلو آماده کنید، می توانید از سبزی هایی مانند شاهی، تربچه، اسفناج و پیاز سبز استفاده کنید. آنها را با آبی که برنج در آن جوشانده شده است مخلوط کنید.

حالا لوبیا را با برنج و سبزیجات مخلوط کنید و به مدت ۳۰ دقیقه در دیگ بمروت جوش دهید. طعم و مزه ی لوبیا پلو با سبزیجات تازه ، جذابیت غذا را دو چندان می کند.

بعد از اینکه لوبیا پلو با سبزیجات تازه آماده شده، آن را با کره روغنی تزئین کرده و با سبزیجات تازه دیگر پیشنهاد می شود که در کنار غذا سرو شود. قابل ذکر است که این غذا را در مهمانی ها و غذای شام عروسی بسیار مورد استفاده قرار می گیرد.



3. لوبیا پلو با بادمجان و گوجه‌فرنگی

لوبیا پلو با بادمجان و گوجه فرنگی یکی از غذاهای پرطرفدار در بین خانواده‌های ایرانی است. این غذا از سفیدرنگی و شیرینی لوبیا، طراوت و شیرینی آب پز بادمجان و شوری و تازگی گوجه‌فرنگی تشکیل شده و با حضور ادویه‌های مختلف مانند زرشک، دارچین و زردچوبه ارزش غذایی بالایی دارد.

تهیه این غذا بسیار ساده است. در ابتدا لوبیا را با آب بیشتر به صورت جداگانه پخته و در ظرف مناسب قرار دهید. در مرحله بعد، بهتر است یکی از بادمجان‌ها را به صورت رنده شده به لوبیا اضافه کرده و همراه با گوجه‌فرنگی و ادویه‌های مختلف چند دقیقه دیگر پخت دهید. در انتها، با استفاده از روغن و زرشک، غذای خود را تزئین کرده و می‌توانید با نان تازه و پنیر سفید سرو کنید.

نکته مهم در تهیه این غذا این است که بادمجان‌ها باید ابتدا خرد شده و سپس در آب نمک به مدت ۲۰ دقیقه مانده و سپس با دستمال کاغذی تمیز شده و خشک شده و در ظرف قرار داده شود تا حاوی آب اضافی باشد. در نهایت، لوبیا پلو با بادمجان و گوجه‌فرنگی به عنوان یکی از غذاهای سالم و خوشمزه برای سرو در پارتی‌ها، مراسم‌ها و همچنین سرو در میان وعده‌های خانوادگی مورد استفاده قرار می‌گیرد.



4. طرز تهیه لوبیا پلو با گوشت چرخ‌کرده

لوبیا پلو با گوشت چرخ‌کرده یکی از پرمصرف‌ترین غذاهای ایرانی است که در اکثر مناطق کشور تهیه و مورد استفاده قرار می‌گیرد. این غذا به عنوان یک غذای اصیل ایرانی با ترکیبی از مواد مرغوبی همچون گوشت چرخ‌کرده، لوبیا، برنج و ادویه‌جات تهیه می‌شود.

برای تهیه لوبیا پلو با گوشت چرخ‌کرده، در ابتدا باید لوبیا را خیس کنید و سپس با پوست و کناره های آن را حذف کنید. سپس گوشت چرخ کرده را با مقداری پیاز و سیر تفت می دهیم تا گوشت کاملا پخته شود. در این مرحله می توان به آن ادویه های مورد نظر را اضافه کرد.

در قدم بعد برنج را با مقداری نمک و زعفران در قابلمه و با ظرفیت مناسبی برای دم کردن قرار می دهیم. سپس لوبیا را به آن اضافه می کنیم و با توجه به سلیقه کمی کره یا روغن را اضافه می کنیم. نهایتا گوشت چرخ‌کرده را روی برنج که لوبیا در داخل آن قرار دارد قرار داده و کمی برای دم کردن برنج به روی حرارت ملایمی قرار می دهیم.

با استفاده از این روش ساده و سریع می‌توانید غذایی خوشمزه و مغذی را برای خانواده خود تهیه کنید. لوبیا پلو با گوشت چرخ‌کرده در میان انواع غذاهای ایرانی به خاطر مزه و طعم شگفت‌انگیزش محبوبیت خود را حفظ کرده و همواره انتخابی مناسب برای وعده‌های ناهار یا شام خانوادگی است.



5. لوبیا پلو با قارچ و بروکلی

لوبیا پلو با قارچ و بروکلی یکی از غذاهای پرطرفدار در جشنواره‌ها و مراسم خانوادگی ایرانی است. این غذا از ترکیبی از برنج، لوبیا، قارچ و بروکلی تشکیل شده و با سبکی خاص پخت می‌شود.

ابتدا لوبیا را در آب جوش به مدتی پخته و سپس با مقداری روغن سرخ شده به همراه پیاز و سیر در ماهیتابه سرخ می‌کنیم. سپس قارچ‌ها را نیز به همراه بروکلی در ماهیتابه سرخ کرده و به لوبیا اضافه می‌کنیم.

برای آماده‌سازی برنج، در ماهیتابه مقداری روغن و پیاز را سرخ کرده و برنج را به آن اضافه می‌کنیم. سپس آب داغی را به اندازه کافی به برنج اضافه می‌کنیم و به مدتی روی آتش قرار می‌دهیم تا برنج پخته شود.

بعد از پخته شدن برنج، لوبیا و قارچ با بروکلی را به آن اضافه می‌کنیم و به مدتی روی آتش قرار می‌دهیم تا همه مواد با هم مخلوط شوند. در نهایت به منظور ظاهر دادن زیباتر، می‌توانید در بالای آن پیاز سرخ شده اضافه کنید.

لوبیا پلو با قارچ و بروکلی غذایی خوشمزه، پرفواید و مغذی است که باعث افزایش قدرت حافظه، افزایش انرژی، پایین آوردن کلسترول خون و بهبود عملکرد روده‌ها می‌شود. همچنین این غذا را می‌توان به عنوان یک غذای کامل به همراه سالاد و ماست سرو کرد.



6. طرز تهیه لوبیا پلو با مرغ

لوبیا پلو با مرغ یکی از پرطرفدارترین غذاهای ایرانی است که در اکثر نقاط کشور با سلیقه‌های مختلف سرو می‌شود. این غذا به شکلی تهیه می‌شود که بوی و طعم لوبیا چندبرابر شده و با مرغی که به شکل جوشیده و بدون استفاده از روغن تهیه می‌شود، ترکیب شده و روی قابلمه نواری پخته شده است.

برای تهیه لوبیا پلو با مرغ، در ابتدا لوبیا را با آب یکی‌دو ساعت قبل از پخت، خیسانده و سپس با آب جوش به مدت یکساعتی پخته می‌شود. سپس در قابلمه روغن گرم کرده و پیاز کوچک خرد شده را تفت داده و به آن رنگ کرامل اضافه می‌کند. سپس مرغ را درون قابلمه اضافه کرده و بدون استفاده از روغن، برای چند دقیقه جوش می‌دهد. بعد از آن، خورشت لوبیا را به مرغ اضافه می‌کند و برای چند دقیقه دیگر جوش می‌دهد. در این زمان روی قابلمه نوار شده است. برای پختن برنج، در قابلمه دیگر، برنج خود را با آب جوش و نمک به مدت نیمی تا یک ساعت پخته و سپس آن را با روغن گرم و زردچوبه به همراه آب و نمک روی نوار ظرف خود می‌ریزد.

بعد از پخته شدن برنج، با چنگال آن را به صورت هفتگانه جدا می‌کند و آن را به تنهایی برای چند دقیقه روی حرارت باقی‌مانده کباب می‌کند تا پایینی آن کمی خشک شود. سپس تمام برنج را به قابلمه‌ای که مرغ و لوبیا در آن هستند، اضافه کرده و برای چند دقیقه داغ می‌کند تا مواد با هم ترکیب شود. در پایان، غذای لوبیا پلو با مرغ را روی سفره می‌ریزد و با نان تازه و سالاد تقدیم می‌کند.