طرز تهیه لواشک سیب در خانه
لواشک یکی از خوراکی های محبوب در فصل پاییز و زمستان است و در انواع مختلفی تهیه می شود. لواشک سیب نیز از جمله این انواع لواشک هاست که طریقه ساخت آن بسیار ساده است و در خانه با استفاده از چند مواد اولیه قابل تهیه است.
برای تهیه لواشک سیب شما نیاز به چند عدد سیب، شکر، اسید سیتریک، نمک، دارچین و ادویه جات دلخواه دارید. ابتدا سیب ها را خرد کرده و در قابلمه ای قرار دهید. سپس به آن ها شکر و آب اضافه کنید و قرار دهید تا سیب ها به آرامی پخته شوند.
سپس اسید سیتریک، نمک، دارچین و ادویه جات مورد نظر خود را به آن ها اضافه کنید و مخلوط کنید تا تمامی مواد به خوبی مخلوط شوند. پس از آماده شدن مخلوط آن را در سینی فر ریخته و در دمای ۶۰ درجه سانتی گراد قرار دهید تا خشک شود.
در نهایت، پس از خشک شدن کامل، لواشک سیب را از سینی فر بردارید و در ظروف مناسب نگهداری کنید. می توانید از طریق اضافه کردن برگ مریم، روغن زیتون و عسل به لواشک سیب امتیاز بیشتری را بگیرید و آن را برای خانواده و مهمانان خود پذیرایی کنید. همچنین می توانید از عصاره لیمو هم برای اضافه کردن به لواشک سیب استفاده کنید.
خطوتهای تهیه لواشک سیب در خانه
تهیه لواشک سیب در خانه یکی از روشهای ساده و سالم برای تهیه شیرینیهای سنتی است. این دسر خوشمزه که در واقع یکی از تنقلات قدیمی ایران است، به راحتی در خانه تهیه میشود. برای تهیه لواشک سیب در خانه نیازمند چند مواد اولیه هستیم که میتوان آنها را از هر فروشگاهی تهیه کرد.
ابتدا، مقداری سیب را با دستمال پاک کرده و به قطعات کوچک خرد کنید. سپس سیب ها را در حدود ۱ لیوان آب به همراه ۳ قاشق بطری سکر، ۲ قاشق ژله پودر و ۱ قاشق رب گوجه فرنگی اضافه میکنیم. حرارت را روی حداقل قرار داده و همه مواد را با یکدیگر مخلوط کنید.
در مرحله بعدی، آماده بر روی مسیری پهن و صاف نمایید. سپس پهن کنید، پوره سیب را بر روی آن بریزید و با چوب خمیری صاف و باریک مربع هایی از آن برش دهید. سپس لواشکها را با فاصلههای یکسان روی سطح کاغذ مخصوصی قرار دهید. نیم ساعت بعد، با دقت از کاغذ بردارید و سپس لواشک ها را به محفظه خود بریزید.
در نهایت، باید لواشک های سیب را در یخچال نگهداری کرد تا ۳ تا ۴ روز بعد از آنها لذت ببرید. می توانید از این لواشک به عنوان یک تستی خوشمزه یا یک دستمال کوچک برای سفر استفاده کنید. این لواشک به دلیل مواد پروتئینی و فیبری که در سیب وجود دارد، برای سلامتی بدن بسیار مفید و سالم است.
مواد لازم برای تهیه لواشک سیب در خانه
تهیهی لواشک سیب به عنوان یکی از حالات محبوب سیب میتواند به صورت آسان و سریع در خانه انجام شود. برای تهیهی این لواشک مواد سادهای لازم است که در ادامه آنها را ذکر میکنیم.
1. سیبهای تازه: برای تهیهی لواشک سیب بهتر است سیبهای تازه و خوشمزه را انتخاب کنید. بهترین نوع سیب برای تهیهی لواشک، سیب سرخ هستند.
2. شکر: برای شیرین کردن لواشک سیب شکر استفاده میشود. میتوانید از شکر سفید یا قهوهای استفاده کنید.
3. دارچین: برای اضافه کردن عطر و طعم به لواشک سیب میتوانید از ادویه دارچین استفاده کنید.
4. آب لیمو: بعضی از رسپیهای تهیهی لواشک سیب شامل افزودن آب لیمو است. این عصاره نهتنها خوشمزه است، بلکه همچنین میتواند اکسیداسیون سیب را کاهش دهد.
5. مواد اسید: برای افزایش ماندگاری و ایجاد سورتمه در سطح سیبها میتوانید از مواد اسید استفاده کنید. از جمله شیرهی خرما، سرکه سیبزمینی، سرکه گلاب و یا سرکهی سیب.
6. مواد افزودنی: برخی رسپیهای لواشک سیب شامل مواد افزودنی مانند فندق، خرمالو، نمک، نعناع، زنجبیل، پوست لیوانبری و شربت توتفرنگی است. این موارد به لواشک بیشتری عطر و طعم میدهند.
در نهایت، با استفاده از این مواد میتوانید لواشک سیبی خوشمزه و مطلوب در خانه تهیه کنید.
تجهیزات مورد نیاز برای تهیه لواشک سیب در خانه
تهیه لواشک سیب در خانه یکی از سادهترین شیرینیهای سنتی ایرانی است که به وسیله تهیه سیب تازه و اب و شکر تهیه میشود. برای تهیه لواشک سیب در خانه، ابتدا باید از تجهیزات مورد نیاز برای این منظور آگاهی داشته باشید.
اولین تجهیزاتی که برای تهیه لواشک سیب در خانه نیاز دارید، قابلمه است. بهتر است قابلمه ای با ضخامت مناسب و بدون صافی انتخاب کنید تا سیب بتواند به راحتی در آن پخته شود.
تجهیزات بعدی که برای تهیه لواشک سیب در خانه نیاز دارید، سیب، قند، آب و یک الماسه یا چاقوی تیز است. برای تهیه لواشک سیب، ابتدا سیب ها را به نصف شکافته و هسته آنها را برداشته، سپس سیب ها را به قطعات کوچک خرد کنید. سپس قابلمه را روی حرارت قرار داده و به ترتیب، سیب ها، قند و آب را به قابلمه اضافه کنید.
پس از آن که مواد ترکیب شدند، شعله را کاهش دهید و به مدت 30 تا 40 دقیقه بگذارید تا سیب کاملا پخته شود. در این مرحله، شما می توانید با استفاده از یک الماسه یا چاقوی تیز، سیب ها را چک کنید و اطمینان حاصل کنید که سیب کاملا پخته شده است.
در نهایت، بعد از این که سیب کاملا پخته شد، باید آن را از روی حرارت بردارید و به مدت چند دقیقه بگذارید تا خنک شود. بعد از آن، لواشک سیب آماده است و می توانید آن را به دلخواه خود شیرین کنید و تهیه کنید.
راهنمای مرحله به مرحله تهیه لواشک سیب در خانه
تهیه لواشک در خانه از جمله تکنیکهای متداول طبخ برای خانوادهها است. یکی از نوعهای محبوب لواشک، لواشک سیب است که میتوان به راحتی در خانه تهیه کرد. در اینجا، راهنمای مرحله به مرحله تهیه لواشک سیب را برای شما توضیح میدهیم.
مواد مورد نیاز برای تهیه لواشک سیب، سیبهای تازه، نمک، شکر، پودرکنجد، پودر دارچین، دانه دوچرخه و آب می باشد. ابتدا سیبها را به صورت رنده شده در ظرفی قرار دهید و با کمی شکر، نمک و آب خیس کنید و سپس آنها را در قابلمه قرار دهید.
سپس، مقداری پودر دارچین، پودرکنجد و یک قاشق چایخوری دانه دوچرخه را به قابلمه اضافه کنید و تمامی مواد را با هم مخلوط کنید. آن را روی حرارت کم بگذارید و تا زمانی که سیب ها کاملا پخته شوند، آنها را همراه با مواد دیگر خوردنی قرار دهید.
سرانجام میتوانید لواشک سیب تهیه شده خود را در کنار شیرینی، کیک یا صبحانه خود مصرف کنید. با توجه به ذائقه شما، می توانید به طعم آن عسل، زعفران و پودر دارچین اضافه کنید. در کل، تهیه لواشک سیب در خانه فرصتی خوب برای آشنایی با تهیه خوراکی های خانگی و سالم است.
نکات مهم در تهیه لواشک سیب در خانه
لواشک سیب یکی از خوراکی های خوشمزه و محبوبی است که می توانید به راحتی در خانه تهیه کنید. این خوراکی با فرآیند خشک کردن سیب، شکر و به علاوه چند ماده معطر تهیه می شود. در ادامه به برخی از نکات مهم در تهیه لواشک سیب در خانه اشاره می کنیم.
اولین نکته در تهیه لواشک سیب، انتخاب سیب مناسب می باشد. نوع سیبی که برای تهیه لواشک انتخاب می کنید باید طعم و شیرینی مناسبی داشته باشد. سیب های رنگارنگ و تابستانی محبوب ترین انتخاب ها در تهیه لواشک سیب هستند.
در مرحله بعد، سیب ها را باید خرد کنید و به همراه شکر در تابه ای قرار دهید. باید به این نکته توجه داشت که مقدار شکر کافی برای سیب ها باید استفاده شود تا لواشک ما به خوبی شیرین شود و مرغوبیت آن افزایش یابد.
ترکیب معطرهای مختلف نیز به لطف ویژگی های بویایی آنها، طعم لذیذ لواشک سیب را بهبود می بخشد. اسانس هایی مانند نعناع، دارچین و مرزه می توانند به عنوان طعم دهنده های طبیعی در لواشک سیب استفاده شوند.
نکته بعدی در تهیه لواشک سیب، خشک کردن آن است که می تواند به چند روش مختلف انجام شود. یکی از روش های معمول برای خشک کردن لواشک سیب روش استفاده از قطعات سنگیاب یا دور ورقی می باشد. نکته مهم, آن که در هکتار گرماده و در بسته بندی به نحوی امن نگهداری شود تا حشرات و باکتری ها وارد نشود.
در نهایت، اگر می خواهید در خانه لواشک سیب تهیه کنید، باید بدانید که نیاز به صبر و زمان برای تهیه و خشک کردن آن دارید. با رعایت نکات فوق، می توانید لواشک سیبی در خانه خود تهیه کرده و از این خوراکی خوشمزه لذت ببرید.