طرز تهیه لواشک آلو زرد و آلو سیاه

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه لواشک آلو زرد و آلو سیاه

لواشک، یکی از خوراکی‌های شیرین و خوشمزه‌ای است که در کشور ما به طور گسترده مصرف می‌شود. این خوراکی در انواع مختلفی مانند لواشک آلو، آلبالو، انگور، هلو، توت فرنگی و … تهیه می‌شود. در این متن به طرز تهیه لواشک آلو زرد و آلو سیاه خواهیم پرداخت.

برای تهیه لواشک آلو زرد، ابتدا آلوهای زرد را می‌شوییم و پوست آن‌ها را پوشانده و سپس برش‌هایی با ضخامت ۱-۲ سانتی‌متر به طور مربعی می‌دهیم. سپس آلوهای تراش‌شده را با شکر و نمک به میزان مساوی بپوشانید و به مدت ۳۰ دقیقه کنجد زیر آن‌ها را قرار دهید. پس از گذشت این مدت طعم‌دهی را انجام دهید و برای ۳ روز در نظر داشته باشید. برای مقدار بیشتر لواشک آلو، می‌توانید از استفاده از زیره سبز، نعناع و مرزه هم استفاده کنید.

مرحله بعد، تهیه لواشک آلو سیاه است. آلوهای سیاه را می‌شوییم و پوست آن‌ها را پوشانده و سپس برش‌هایی با ضخامت ۱-۲ سانتی‌متر به طور مربعی می‌دهیم. سپس آلوهای تراش‌شده را با شکر و نمک به میزان مساوی بپوشانید. در اینجا برخلاف لواشک آلو زرد، می‌توانید از زعفران نیز برای بو دهی به لواشک استفاده کنید. سپس مخلوط را به مدت ۳۰ دقیقه کنجد زیر آن‌ها را به دست آورده و پس از طعم دهی آن‌ها، به مدت ۳ روز در نظر داشته باشید تا به دست آورید.

در نهایت باید به یاد داشته باشید که برای تهیه بهترین لواشک، آلوهای تازه و خوب کیفیت را انتخاب کنید و همچنین از شکر با کیفیت استفاده کنید. در حالی که لواشک آلو زرد بوی شیرین و شادابی دارد، لواشک آلو سیاه بوی تند و تلخی دارد. می‌توانید لواشک آلو را به صورت انبوه درست کرده و در محیطی خشک و خنک نگهداری کنید تا برای مصرف بعدی آماده باشد.



1. چگونگی تهیه لواشک آلو زرد

تهیه لواشک آلو زرد یکی از خوراکی های خوشمزه، سالم و ارزشمند برای سلامتی ما است. لواشک آلو زرد ساده و در عین حال پرطرفدار است و باطعم شیرین و ترش خود می‌تواند صبحانه یا میان وعده ای عالی باشد.

برای تهیه لواشک آلو زرد موادی مانند آلو زرد، شکر، آب، نمک و اگر دوست داشتید، ادویه هایی مانند رازیانه و زنجبیل نیاز دارید. برای آماده سازی این خوراکی کافی است آلو زرد را شسته و خشک کرده، ریشه های آن را برش داده و پوست آن را کنده کنید. سپس آلو زرد را به تکه های کوچک خرد کنید.

سپس در یک قابلمه، دو قاشق غذاخوری شکر را با دو قاشق غذاخوری آب به همراه مقداری نمک و ادویه های مورد نظر خود مثلا رازیانه یا زنجبیل، روی حرارت قرار دهید. آن را با هم مخلوط و گرم کنید تا شکر به آب برسد.

هنگامی که شکر به آب رسید و حل شد، آلو زرد را به آبکش بریزید و به قابلمه برگردانید. با حرارت برجسته را حدود 30 دقیقه بپزید تا ترشی و شیرینی آلو زرد روی رشته ها برجسته شود. این باید به مدت حداقل ۶ تا ۸ ساعت پوسته خشک شود.

یکی از مزایای این راهنمای تهیه لواشک آلو زرد این است که با توجه به میزان شکر و نمک استفاده شده، می توان خود را در برابر شکر و خوردن اضافی پشتیبانی کرد. همچنین، اضافه کردن ادویه های مورد نظر به حساب می آید که دریافت این مواد در رژیم غذایی بیشتر نیز به دلیل خاصیت های سفیدی و ضد التهابی آنها، بهداشتی است.



2. طرز تهیه لواشک آلو سیاه

لواشک آلو سیاه یکی از انواع لواشک‌های سنتی ایرانی محسوب می‌شود که دارای مزه‌ای ترش و شیرین است. برای تهیه آن، ابتدا آلوهای سیاه را برداشته و برش‌های ریزی در آن‌ها ایجاد می‌کنیم. سپس، این برش‌ها درون یک ظرف شیشه‌ای قرار می‌گیرند و به مدت ۲۴ ساعت به آب نمک ابلیسون محلول شده در آب قرار داده می‌شوند. بعد از گذشت زمان، آب اضافی درون شیشه تخلیه و به جای آن شربت قند، آبلیمو و نمک در شیشه ریخته می‌شود.

سپس می‌توان سیب‌زمینی را با استفاده از ترکیبی از نمک و آب حل شده روی آتش پخت داد. پس از پخت شدن، باید آن را از روی حرارت بردارید و بر روی سطح صاف پخش کنید. سپس، شیره تخم مرغ (به همراه یک قاشق آبلیمو) و مقداری آب به سیب‌زمینی اضافه کرده و مواد را با هم مخلوط کنید. سپس، این مخلوط را به شیشه آلو اضافه کنید و با هم مخلوط کنید تا همه ترکیبات با هم ترکیب شوند. برای سهولت در مخلوط کردن، می‌توانید شیشه را چندین مرتبه به سرعت تکان دهید.

بعد از مخلوط کردن مواد، شیشه را با روکش بپوشانید و برای مدت حداقل 5 روز در محیط خشک و خنک نگه دارید تا لواشک خوبی را تولید کنید. حتماً بهتر است محیط نگهداری برای تولید لواشک خنک باشد و شما می‌توانید آن را در یخچال هم نگهداری کنید. پس از گذشت مدت زمان لازم، لواشک شما آماده است و می‌توانید آن را به عنوان یک خوراکی تنقلاتی خوشمزه استفاده کنید.



3. مواد لازم برای تهیه لواشک آلو زرد

برای تهیه لواشک آلو زرد، موادی نیاز است که علاوه بر سلامتی، طعم خوشایندی به آن بدهند. اولین ماده لازم در تهیه لواشک آلو زرد، آلو است. بهتر است از آلوهای تازه و ترش استفاده کنید. بعد از شستشوی دقیق، آلوها را به اندازه‌ای که مورد نیاز شماست، ریز خرد کنید.

مواد دیگری که برای تهیه لواشک آلو زرد لازم است، شامل شکر، زردچوبه، سیناب، نمک و کره می‌باشد. شکر و کره به دلخواه میزانی که برای شما لذت بخش است، اضافه کنید. زردچوبه به دلخواه مقداری اضافه کنید تا طعم آن بهتر شود.

سیناب بهتر است کمی بیشتر از حد نیاز شما باشد چرا که در این نوع از لواشک، این ماده به عنوان ضد باکتریال استفاده می‌شود. بنابراین اگر سیناب خوبی دارید، پیشنهاد می‌شود آن را بیشتر از حد نیاز اضافه کنید. نمک هم باید به دقت و با توجه به میزان شوری که دوست دارید، اضافه شود.

پس از ترکیب خرده آلو، شکر، زردچوبه، سیناب، نمک و کره، مواد را با هم مخلوط کنید و سپس در سینی فلزی قرار دهید به‌طوریکه ضخامت آن کمی بیشتر از یکسان است. سپس در دمای پایین فر، به مدت چند ساعت خشک شده و در نهایت، لواشک آلو زرد آماده مصرف می‌شود.



4. مواد لازم برای تهیه لواشک آلو سیاه

برای تهیه لواشک آلو سیاه، نیاز به چند ماده اولیه اصلی داریم. اولین ماده اصلی آلو سیاه است که به عنوان ماده اصلی در این حلوا استفاده می‌شود. آلو سیاه یکی از میوه‌های محبوب در فصل بهار و تابستان است.

ماده دومی که برای تهیه لواشک آلو سیاه مورد نیاز است، شکر است که برای شیرین کردن این حلوا استفاده می‌شود. در این حلوا، شکر به میزان قابل توجهی استفاده می‌شود تا طعم شیرین لواشک تقویت شود.

ماده سومی که برای تهیه لواشک آلو سیاه به آن نیازمندیم، نمک است که به میزان کمی در این حلوا استفاده می‌شود تا طعم آن را تقویت کند و به مزه آن اضافه شود.

به همراه این مواد اصلی، از موادی همچون آب، جوانه گندم و انواع ادویه جات بهره می ‌گیریم که به مزه و طعم بهتر لواشک کمک می‌کنند. همچنین برای ساختن لواشک، نیاز به دستگاه‌های خاصی نیست و با استفاده از قابلیت‌های موجود در آشپزخانه می‌توان این حلوا را در خانه تهیه کرد. در نتیجه، مواد الزم برای تهیه لواشک آلو سیاه در دسترس بسیاری از افراد قرار دارد و با توجه به طعم لذیذ آن، می‌تواند به یکی از تولیدات مورد علاقه خانگی تبدیل شود.



5. روش تهیه لواشک آلو زرد در دمای کم

لواشک یکی از بهترین و خوشمزه‌ترین شیرینی‌های سنتی ایرانی است که امروزه بسیار معروف و پرطرفدار شده است. لواشک آلو زرد یکی از محبوب ترین انواع لواشک است که طعم خوشایند و خوشمزه‌ای دارد و برای توزیع به دانش‌آموزان، علاقه‌مندان به شیرینی و... مورد استفاده قرار می‌گیرد. در اینجا روش تهیه لواشک آلو زرد در دمای کم را شرح خواهیم داد.

مواد لازم:

- آلو زرد

- شکر

- آب لیمو

- پودر روغن (برای ترش کردن آلو)

- نعناع خشک

ابتدا آلوها را برداشته و شسته و بعد انواع مختلف چینه‌های آلو را از آن ها با یک چاقوی تیز‌جدا می‌کنیم. سپس آلوها را کوچک و نازک خرد می‌کنیم. سپس روی آلو ها شکر و پودر روغن ریخته و به مدت دو سه ساعت همراه با یکدیگر ترکیب می‌شوند به‌طوری‌که آلوها خیس و تر بشوند. سپس به‌ترتیب آب لیمو، نعناع خشک و انواع چینه‌های ریخته شده سرشاری از مزه و طعم شود.

سپس آلو‌ها برای تراکم به نیمه پخت در همین حالت در قابلمه یا قدری که آب آن‌ها را پوشانده ریخته می‌شوند و به مدت 30 تا 40 دقیقه در حرارت کم می‌پزند. بعد از پخت با روی چندین لایه کاغذ مقوایی مرطوب سرو می‌شود و با کمی آب پشمک تر می‌شود تا بیش از حد تلخ نشود. لواشک آماده شد و می تواند مورد استفاده قرار گیرد. آن را می توانید بعد از خشک شدن نگهداری کنید. این لواشک خوشمزه و لطیفی دارد و می تواند به عنوان یکی از بهترین دسرهای مخصوص همایش های خانوادگی و شما را با طعم قشنگ خود خوشحال کند.



6. روش تهیه لواشک آلو سیاه در دمای کم

تهیه لواشک آلو سیاه در دمای کم یک روش پرکاربرد در تهیه خوراکی محبوب است. در این روش، برای پخت لواشک از دمای پایین استفاده می‌شود که این امر باعث می‌شود که طعم و مزه آلوسیاه در لواشک بهتر حفظ شود. برای تهیه لواشک آلو سیاه در دمای کم، باید از آلو سیاه تازه استفاده کنیم. این شاخه‌یی از آلو که با رنگ مشکی یا بنفش قرار می‌گیرد، ویتامین‌های بسیاری برای بدن ارائه می‌دهد.

برای شروع به تهیه لواشک، ابتدا آلو سیاه‌ها را شسته و روی سطح آنها را خشک می‌کنیم. سپس، با یک چاقوی تیز، به شکل نازک و باریک، آلو سیاه‌ها را تکه‌تکه می‌کنیم. بعد از آن، آنها را به همراه شکر در یک بشقاب مخصوص لواشک‌ها می‌ریزیم و مخلوط می‌کنیم.

سپس، باید لواشک را برای چند ساعت در دمای کم قرار دهیم. اینکار باعث می‌شود که محتویات آلوسیاه و شکر به شکلی مناسب با هم ترکیب شوند و طعم لواشک آلو سیاه افزایش یابد. در این فرایند، راهکار استفاده از ترمومتر رایج است که باعث می‌شود دمای لواشک را به دقت پایین نگه داریم.

بعداز چند ساعت در دمای کم، صافی را برای تخلیه آب‌های لواشک در آن قرار می‌دهیم. سپس باید لواشک را به داخل ظرف هوای بسته ریخته و باید به همراه شکر حبه‌ای خشک آنرا قرار دهیم تا آبش از بین برود و بجای آن، یک لواشک خوشمزه ساختیم. حالا می‌توانیم این لواشک بسیار خوشمزه را مصرف کنیم.