طرز تهیه لواشک آلو بخارا

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه لواشک آلو بخارا

لواشک یکی از تنقلات پرطرفدار در بسیاری از شهرهای ایران است که معمولاً از میوه‌های خشک و ترش تهیه می‌شود. آلو بخارا یکی از میوه‌هایی است که می‌توانید از آن برای تهیه لواشک استفاده کنید. لواشک آلو بخارا نه تنها خوشمزه و شیرین است بلکه ارزش غذایی بالایی نیز دارد؛ می‌توان از آن برای تقویت سیستم ایمنی بدن، بهبود عملکرد گوارش و کاهش التهاب استفاده کرد.

برای تهیه لواشک آلو بخارا، ابتدا آلو بخارا را به صورت کاملاً خشک و بدون هیچ گونه رطوبتی انتخاب کنید. سپس آن را به دو قسمت تقسیم کنید و هسته‌های آلو را جدا کنید. هسته‌های آلو را با دقت باز کنید و بذارید که آن ها در آب قرار گیرند تا فرورفتگی داشته باشند.

آلو بخارا را با دقت خرد کرده و به همراه یک لیوان آب در داخل قابلمه قرار دهید و بر روی حرارت ملایم قرار دهید تا آلو بخارا به‌شکل یک پوره خشک تبدیل شود؛ بهتر است این مرحله را به مدت دو تا سه ساعت انجام دهید.

حالا آلو بخارا خشک شده را بهمراه یک قاشق غذا خوری و یک قاشق سوپخوری شکر، یک قاشق چایخوری جوهر لیمو یا نارنج، نصف قاشق چایخوری پودر دارچین و یک قاشق چایخوری شوره در هم بزنید و آن را بهتر است درون یک بشقاب مسطح و طعم دار ریخته و به‌خوبی مخلوط کنید. سپس بشقاب حاوی لواشک را در قابلمه فریزر بگذارید تا به‌مدت چند ساعت منجمد شود.

بعد از آن می‌توانید لواشک آلو بخارا خود را از فریزر درآورده و به صورت یکنواخت پاره پاره کنید. لواشک آلو بخارا آماده مصرف است، می‌توانید آن را بعنوان یک تنقلات خوشمزه در هر زمانی از روز و یا در حین ماجراجویی‌های خود مصرف کنید.



1. انتخاب آلو های اصلی و تازه

هر ساله در فصل پاییز، با رسیدن زمان برداشت میوه ها، آلو های تازه و خوش طعم به بازار عرضه می شوند. اما چگونه می توان آلو های اصلی و تازه را از بین میان آلو های فاسد و کم کیفیت تشخیص داد؟ انتخاب روشنفکرانه و مطلوب تنها با مطالعه و شناختن معیارهای مورد نیاز امکان پذیر است.

ابتدا باید بگوییم که گرفتاری مواد نگهدارنده و طرفداری از کشت های صنعتی بر خلاف کشت های سنتی از کیفیت اصلی آلو ها به شدت تاثیر پذیر است. برای جستجوی آلو های تازه، باید به بازارهای مرکزی و شهری امیدوار باشیم. با در نظر گرفتن فاکتور هایی نظیر رنگ آلو، شکل و اندازه آن، میزان نرمی ،پوسته، طعم آن و نظافت و سلامت ظاهری آلو، می توانیم بهترین آلو های روز را انتخاب کنیم.

در بین معیارهای ذکر شده، طعم و مزه آلو امری فراتر می رود که به تنهایی می تواند شاخص شناسایی این میوه ارزشمند و لذیذ باشد. آلو های خوش طعم و در عین حال تلخ و ترش نباید در لیست انتخابات قرار گیرند. پوسته ای که نشانه تاریخ تولید و کشور مبدأ آلو است، باید تمیز و سالم باشد. خرید آلو با پوست زرد و نیمه دیده محتمل ترین انتخاب خوب است. همچنین آلو هایی با رنگ قرمز- صورتی روشن و به رنگ درخشان پسندیده ترین نوع می باشند.

در نهایت، آلو های تازه با رسیدن به خانه باید در دمای مناسب نگهداری شوند تا از افت کیفیت نجات پیدا کنند و مناسب برای مصرف در اعیاد، جشن ها و خوراکی های تابستانی باشند. با توجه به معیارهای فوق، انتخاب آلو های تازه و اصلی نه تنها به سلامتی مضاعف کمک می کند، بلکه لذت خوردن از این میوه را به مراتب بیشتر خواهد کرد.



2. شستشوی آلو ها

آلو یکی از محصولات محبوبی است که در فصول تابستان در بازارها و سوپرمارکت‌ها به دست می‌آید و در پخت غذاهای مختلف به کار می‌رود. با توجه به اینکه آلویی که از بازار خریداری می‌کنیم پیش‌تر با دست‌هایی غیرشخصی دست زده و با مواد شیمیایی به آن پاشیده شده است، درست است که شستشوی آلو قبل از استفاده ضروری است تا از باکتری‌ها و مواد شیمیایی محافظت شویم.

راه‌های مختلفی برای شستشوی آلو وجود دارد. یکی از راه‌های رایج شستشوی آلو، شستشوی آن با آب جاری است. برای این کار، آلوهای خریداری شده را به آب جاری می‌گذاریم و به دقت آن‌ها را می‌شوییم تا مانع از باقی‌ماندن آلودگی‌های بی‌شمار در آن‌ها شویم.

راه دیگری که می‌توانید برای شستشوی آلو انتخاب کنید، استفاده از محلول ضدعفونی کننده است. برای این کار، می‌توان آلوهای خریداری شده را در آب جاری شستشو داد و سپس آن‌ها را درون محلول ضدعفونی کننده قرار داد تا شستشوی بهی و بهتری را تجربه کنید.

روش دیگری که می‌توانید برای شستشوی آلو استفاده کنید، فریز کردن آلوهای خریداری شده است. با فریز کردن آلو، می‌توان باکتری‌های موجود در آن را کشته و به آلودگی‌های آن از بین برد و نیازی به شستشوی دستی نخواهید داشت.

در نهایت، با انتخاب یکی از راه‌های مناسب برای شستشوی آلو، می‌توانید از نقل و انتقال باکتری‌ها و آلودگی‌های موجود در آلو جلوگیری کنید و از محصولی پاک و سالم برای پخت غذاهای خود بهره‌مند شوید.



3. خشک کردن آلو ها

خشک کردن آلوها یکی از روش‌های مهم برای نگه‌داری آن‌ها به مدت طولانی است. این روش برای افرادی که در مناطقی با آب و هوای خشک و یا کم‌آبی زندگی می‌کنند خیلی مؤثر و مفید است. خشک کردن آلوها به شما امکان می‌دهد که آن‌ها را بدون نیاز به یخچال و فضای ذخیره سازی بسیاری برای مدت طولانی نگهداری می‌کنید. اگرچه آلوها را می‌توان در بازار به حالت خشک شده خرید، اما خشک کردن آلوها در خانه و به طریق دستی یک روش بسیار ساده و ارزان به نظر می‌رسد.

برای خشک کردن آلوها می‌توانید به چند روش استفاده کنید. یکی از روش‌ها استفاده از خشک‌کن است. اگر شما چنین دستگاهی ندارید، می‌توانید آلوها را به دو قسمت تقسیم کرده و در روزهای آفتابی در حوله قرار دهید. همچنین شما می‌توانید آلوهای تازه را برید و بعد از خشک کردن، آن‌ها را در محفظه‌ای با درجه حرارت پایین ذخیره کنید.

قبل از خشک کردن آلوها باید مطمئن شوید که آن‌ها تمیز و بدون خاک و گرد و غبار هستند. همچنین برای خشک کردن آلوها، باید آن‌ها را به همان اندازه و برای مدت زمان مشخص خشک کنید تا کیفیت و مزه آلوها حفظ شود. در نهایت، می‌توانید آلوهای خشک شده را به عنوان میان وعده، حلوا یا تزئین برای شیرینی‌ها و کیک‌ها استفاده کنید.



4. آماده سازی پالپ آلو

آلو یکی از محبوب‌ترین میوه‌های تابستان است که باعث رفع عطش و تقویت بدن می‌شود. پالپ آلو نیز به عنوان یک ماده غذایی حاصل از آلو است که برای استفاده در بیشتر شیرینی‌ها، کیک‌ها و دسرها مورد استفاده قرار می‌گیرد. اگر شما نیز مایل به تهیه پالپ آلو هستید، باید مراحل زیر را به دقت دنبال کنید.

1. انتخاب آلو:

برای تهیه پالپ آلو، ابتدا باید آلو‌هایی با پوست صاف و بدون ترک و زخم انتخاب کنید. همچنین بهتر است آلو‌هایی را انتخاب کنید که به‌طور کامل به رسیدگی پیش رفته باشند.

2. خشک کردن:

پس از شستشوی آلو، آن‌ها را باید به طور کامل خشک کنید. برای خشک کردن، آلو‌ها را روی پارچه‌ای تمیز قرار داده و با دستمال کاغذی خشک کنید.

3. جداسازی پالپ:

پس از خشک کردن آلو‌ها، شما باید پوست آلو‌ها را با چاقو یا قیچی جدا کنید. پس از این کار، پالپ آلو همراه با هسته باقی می‌ماند.

4. حذف هسته:

برای حذف هسته آلو‌ها، شما می‌توانید از یک چاقو استفاده کنید. برای این کار، هسته را به آرامی از پالپ جدا کنید.

5. آماده سازی پالپ:

حالا شما می‌توانید پالپ آلو را با چاقو یا فرز با کمک تیغ برشید. بهتر است برای این کار از فرز استفاده کنید، زیرا فرز می‌تواند پالپ آلو را به شکل قرص‌های کوچک تراشیده و برای استفاده در شیرینی‌ها و دسرها مناسب‌تر شود.

6. نگهداری پالپ آلو:

پس از آماده سازی پالپ آلو، شما می‌توانید آن را در مخزن یا جعبه نگهداری کنید. بهترین روش برای نگهداری پالپ آلو، قرار دادن آن در فریزر است، زیرا در این روش پالپ آلو برای مدت طولانی به خوبی نگهداری می‌شود.

در نهایت، با دنبال کردن این مراحل ساده شما می‌توانید پالپ آلو خود را بسیار ساده و کم هزینه تهیه کنید. با این پالپ شما می‌توانید شیرینی‌ها، دسرها و خوراکی‌های مختلفی را تهیه کنید و از خواص آلو کاملا بهره مند شوید.



5. تهیه مخلوط آلو و شکر

تهیه مخلوط آلو و شکر جزء فرآیندهای خوشمزه در دنیای آشپزی به‌شمار می‌رود. این مخلوط با ترکیب میوه آلو شیرین و شکر کریستالی، به عنوان یک دسر خوشمزه و بسیار محبوب شناخته می‌شود. در این مخلوط، تاثیر دو عامل اساسی میوه آلو و شکر، که به دلیل شیرینی و طعم منحصر به فردشان، باعث ترکیبی شیرین و خوشمزه می‌شوند، قابل توجه است.

برای تهیه این مخلوط، ابتدا میوه آلو باید با دقت انتخاب شده و داخل ظرفی قرار داده می‌شود. سپس به این ظرف، شکر کریستالی به مقدار مورد نظر اضافه می‌شود. بعد از این که شکر به خوبی با میوه آلو ترکیب شد، ظرف را بر روی حرارت قرار می‌دهیم تا مخلوط سریع‌تر به طعم خود برسد. دمای حرارت و مدت زمان درست آماده کردن مخلوط باید به‌طور دقیق تعیین شود، تا بوی و طعم مناسبی به دست بیاید.

اگر بخواهیم این دسر را تزئین کنیم، می‌توانیم از برگ نعناع یا فلفل سیاه استفاده کنیم. همچنین، برای ارائه بهتر می‌توان دسر آماده شده را در بشقاب‌های شیشه‌ای مناسب سرو کرد.

دسر آلو و شکر دارای خواص بسیاری است و می‌تواند نقش خوبی در رفع تنش و افزایش سطح انرژی بدن بر عهده داشته باشد. همچنین، این دسر به راحتی قابل هضم است و برای سلامت دستگاه گوارش نیز مفید است. بهترین زمان برای مصرف این دسر، سردرد یا ناراحتی شکمی است.



6. بخارپز کردن مخلوط آلو و شکر

برای بخارپز کردن مخلوط آلو و شکر، نیاز به یک بخارپز دارید که شامل ظرف بخارپزی است که در آن آب جوش برای تولید بخار استفاده می‌شود و سبدی برای قرار دادن مواد غذایی مورد نظر دارد.

قبل از شروع به بخارپز کردن آلو و شکر، لازم است آلو ها را با دقت شسته و کاشته شوند. سپس آنها را به صورت خشک و نرم در ظرف بخارپز قرار دهید. برای هر دو پوند آلو، می توانید یک قاشق غذاخوری از شکر را اضافه کنید.

سپس، ظرف بخارپز را بر روی شعله کمی با حداقل آب مورد نیاز پر کنید. در این مرحله لازم است ظرف بخارپزی را بر روی قابلمه یا حاشیه شعله قرار دهید و زیر آن را روشن کنید. بعد از اینکه آب جوشید، ظرف بخارپز را درون قابلمه یا حاشیه شعله قرار دهید و سپس درب آن را ببندید.

حدود 20 تا 30 دقیقه بعد، آلو ها آماده هستند. فرایند بخارپز کردن مخلوط آلو و شکر باعث حفظ مواد مغذی و عرقی آلو می‌شود و باعث افزایش سلامتی و رفع درد سرفه و سردی نیز می‌گردد. همچنین این دسر خوشمزه به عنوان خوراکی سالم و خوشمزه در میان خانواده شما قرار خواهد گرفت.