طرز تهیه لواشک آلبالو و زردآلو

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه لواشک آلبالو و زردآلو

لواشک یکی از خوراکی هایی است که قابلیت تهیه آن در خانه وجود دارد. لواشک در واقع شیرینی محلی است که برای خوردن در فصل تابستان و برای نوشیدن آب به کار می‌رود و به دلیل داشتن مزه ترش و شیرین، جذابیت بسیاری دارد.

طرز تهیه لواشک آلبالو و زردآلو بسیار ساده است. برای تهیه لواشک آلبالو، مواد لازم شامل آلبالو‌ها، شکر و پودر زردچوبه هست. آلبالو ها باید ابتدا شسته و پوست آن‌هایی که تیره هستند، برداشته شود. سپس آلبالو ها با مقداری آب و شکر در قابلمه قرار داده شده و به مدت 25-20 دقیقه نیم پز شده و سپس پودر زردچوبه به مایع خواص آن اضافه شده و همه باهم برای 5-10 دقیقه بیشتر نیم پز می‌شوند. در نهایت، آلبالو‌ها بهمراه مایع به یک بشقاب منتقل شده و به مدت 24-36 ساعت کنار هم گذاشته شده تا به خوبی بپزند. پس از گذشت زمان، لواشک آماده یا میوه خشک شده را از بشقاب برمیدارید و در بسته بندی هوا بند مناسب حفظ شوند.

برای تهیه لواشک زردآلو نیز مواد لازم شامل زردآلو های تازه، شکر، نمک و فلفل سیاه است. زردآلو ها باید ابتدا شسته و پوست آن‌هایی که تیره هستند برداشته شود. سپس زردآلو ها را به صورت خلال درآورده و به مقداری شکر، نمک و فلفل سیاه اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید. سپس مخلوط را در ظرفی مناسب قرار داده و با کمی فاصله از هم روی سوراخ‌دار قرار دهید و به مدت 24-36 ساعت اجازه دهید که به خوبی بپزند. پس از گذشت همین مدت زمان، لواشک آماده باید از ظرف خارج شده و در بسته بندی هوا بند مناسب حفاظت شود.

در نهایت، پیشنهاد می‌شود تا لواشک به دوز مصرفی برای بیشترین سلامتی دست برشته یا خرد شود و سپس نوشیده یا خورده شود. همچنین می‌توانید از این لواشک برای تزئین و شادابی دورهمی‌ها و جشن ها استفاده کنید.



طرز تهیه لواشک آلبالو

تهیه لواشک آلبالو یکی از خوراکی های سنتی و محبوب در ایران است که در فصل تابستان به عنوان یک تنقلات خوشمزه و خنک کننده محسوب می شود. برای تهیه این خوراکی ابتدا آلبالوهای تازه و شاداب را با آب شسته و سپس به صورت ریز خرد می کنیم.

سپس باید یک قابلمه را شسته و آب را در آن داغ کرده و آلبالوهای خرد شده را به آن اضافه کرده و با حدود یک لیوان قند مخلوط کنید. سپس قابلمه را روی حرارت کم قرار داده و آلبالوها را به مدت یک ساعت تا یک ساعت و نیم بجوشانید تا شیرینی آلبالوها خوب آماده شود.

وقتی آلبالوها پخته شدند، باید آنها را از روی حرارت برداشته و به مدت چند دقیقه خنک شده و سپس پوست آنها را با یک کارد ریز خرد و در قابلمه همراه با منبعی اسیدی مانند نمک یا لیمو عصاره گیری شده ریخته و به مدت مدت یک ساعت دیگر روی حرارت قرار دهید.

در این مرحله لواشک آلبالو آماده است و می توانید آن را در ظروف تمیز و قابل حمل بریزید و در یخچال نگه دارید. لواشک آلبالو خوشمزه و سرشار از ویتامین های مورد نیاز بدن است و می تواند به عنوان یک تنقلات سالم و خوش طعم در هر فصلی سرو شود.



طرز تهیه لواشک زردآلو

لواشک یکی از خوراکی‌هایی است که در فصل تابستان بسیار مورد علاقه قرار می‌گیرد. در میان میوه‌هایی که برای تهیه لواشک می‌توانید از آنها استفاده کنید، زردآلو یکی از محبوب‌ترین‌ها محسوب می‌شود. در ادامه به طریق تهیه لواشک زردآلو پرداخته خواهد شد.

ابتدا برگ‌های زردآلو را با دستمال نرمی تمیز کرده و پس از شستشو به صورت کاملاً خشک به حالت نصف شده خشک کنید. سپس به راحتی می‌توانید از میان خود زردآلوها، هسته‌های آن را با دستمال جدا کنید و زردآلو را در یک قوری بزرگ و عمیق بریزید.

سپس شکر را به مقدار لازم به زردآلو اضافه کنید و همراه با آن، نصفی از مقدار کمی آب را هم به قرار مرحله قبلی اضافه کنید. سپس قرار دهید زردآلو را در حالتی که به همراه شکر و آب نقل شده، در حرارت خیلی نسبتاً کم (تقریباً شعله متوسط) به مدت یک ساعت خمیر شود.

پس از گذراندن یک ساعت زردآلو در حالتی که به همراه شکر و آب گذاشته شده بود، آماده پخت لواشک زردآلو هستید. برای این منظور، مقداری از آن را در داخل قالب لواشک ریخته و سپس در دمای پائین فر به مدت حدود 6-8 ساعت اجازه دهید کاملاً خشک شود. سپس می‌توانید لواشک خشک شده را از داخل قالب جدا کرده و در ظروفی مناسب نگه داری کنید تا در هرصورتی، دسترسی به لذت تازگی لواشک زردآلو را داشته باشید.



لواشک آلبالو را چگونه درست کنیم؟

لواشک آلبالو یکی از خوراکی‌هایی است که بسیاری از افراد علاقه‌مند به آن هستند. راه درست کردن لواشک آلبالو بسیار ساده است. در ادامه به شما روشی ساده و موثر برای تهیه این خوراکی خوشمزه را معرفی خواهیم کرد.

مرحله اول در تهیه لواشک آلبالو، شستشوی آلبالو می‌باشد. برای شستشوی آلبالو، آن‌ها را به آب سرد بندازید و سپس با دقت آن‌ها را شستشو دهید، سپس به آرامی آن‌ها را خشک کنید.

پس از شستشوی آلبالو، آن‌ها را فرشته‌شده و به اندازه دلخواه خرد کنید. سپس آن‌ها را درون یک ماهیتابه بریزید، بر روی حرارت نرمال قرار دهید و به مدت چند دقیقه نیم‌پز یا پخته شوند.

بعد از اینکه آلبالو‌ها خشک شوند، آن‌ها را داخل یک کاسه‌ی بزرگ ریخته و شیرین‌کننده، نمک و اسانس مورد علاقه‌تان را به آن خوراکی اضافه کنید. سپس همه را به هم بزنید تا همه مواد مرکب شوند.

حالا مواد لازم برای تهیه لواشک آلبالو آماده است. می‌توانید این خوراکی را درون جعبه‌ی لواشک‌دار قرار دهید و به اندازه‌ی دلخواه از آن استفاده کنید. با کمی تمرین، می‌توانید لواشک آلبالوی خوشمزه‌ای برای خانواده و دوستان خود درست کنید.



لواشک زردآلو را چگونه درست کنیم؟

لواشک زردآلو یکی از خوراکی‌های خوشمزه و محبوبی است که به کمک این راهنما می‌توانید آن را در خانه تهیه کنید.

برای شروع، زردآلوها را باید با دقت زیاد شستشو دهید و پوست‌های آن‌ها را با یک چاقوی تیز وارد کنید و هسته‌هایشان را بیرون بیاورید. سپس می‌توانید آن‌ها را با چند قاشق شکر و نصف قاشق چای خوری پودر دارچین در قابلمه‌ای بریزید و به مدت ده دقیقه به همراه دو پیمانه آب روی حرارت گذاشته و مخلوط کنید تا شکر آن‌ها حل شود.

بعد از این‌که زردآلوها را به خوبی مخلوط کردید با پوستمال روی ظرفی که آن‌ها را در آن بریزید پهن کنید و به داخل آن اضافه کنید. سپس آن را به مدت 24 ساعت سرد کنید تا به خوبی خشک شود. در پایان باید لواشک را با یک چاقو از پوستمال جدا کرده و درون یک ظرف مخصوص ذخیره کنید.

برای افزایش طعم لواشک، می‌توانید به جای پودر دارچین از دارچین کامل استفاده کنید و برای شیرین کردن آن می‌توانید جای شکر، عسل استفاده کنید. همچنین، می‌توانید با تغییر مقدار شکر و آب، میزان شیرینی و ترشی لواشک را تغییر دهید.

با این روش ساده می‌توانید در خانه لواشک زردآلو با طعم خوشمزه و بدون نیاز به خریداری از خارج از منزل تهیه کنید و از آن لذت ببرید.



نحوه تهیه لواشک آلبالو در خانه

تهیه لواشک آلبالو یکی از طعم‌های فوق‌العاده و محبوب در جنوب ایران است. این خوراکی با طعم تلخ و شیرین همزمان، عطر و طعم خوشایندی به آشپزی شما می‌بخشد. تهیه لواشک آلبالو در خانه، بسیار ساده و آسان است.

برای تهیه لواشک آلبالو، می‌توانید از آلبالوهای تازه و تمیز استفاده کنید. ابتدا آلبالوها را شسته و پوست آن‌ها را تمیز کنید، سپس آن‌ها را خرد کنید و درون ظرفی زده و به مدت ۲۴ ساعت برای نرم شدن آلبالو در دمای محیط قرار دهید.

سپس از آلبالونرم شده، آب آن را با استفاده از روش‌های مختلفی مثل فشردن آب آلبالو با دسته چوبی، استخراج آب با استفاده از سردخانه و یا گذراندن آب آلبالو از ظرفی درون سایه روی یک صافی، خارج کنید.

در مرحله بعد، باید به آب آلبالو شکری را اضافه کنید. بهتر است اول شکر را در آب بریزید و بعد به آب آلبالو اضافه کنید. سپس تمام مواد را برای مدهای مختلفی مثل پخت در قوری، یا درون دیگ یا حتی درون مایکروفر آماده کنید. در نهایت، بعد از استریل کردن شیشه‌ها، محلول آماده شده را به داخل آن‌ها بریزید و به دلخواه خمیرهای سازنده لواشک پخته‌شده را بر روی آن‌ها قرار دهید.

در مجموع، تهیه لواشک آلبالو در خانه از جمله کارهایی است که به راحتی قابل انجامست و می‌توان بوسیله آن به صورت خانگی لواشک با طعم ترش و شیرین آلبالو را تجربه کرد.



نحوه تهیه لواشک زردآلو در خانه

لواشک یکی از خوراکی های خشک و شیرین به شمار می‌رود که با ترکیب میوه های مختلف تهیه می‌شود. لواشک زردآلو، یکی از لواشک های خوشمزه و سالم محسوب می‌شود.

برای تهیه لواشک زردآلو در خانه، بهتر است زردآلو های تازه و تمیز را انتخاب کنید. ابتدا زردآلو ها را با آب شستشو داده و پوست هایشان را یكش كنید. سپس زردآلو ها را خرد کنید، هسته ها را با دست هايتان جدا كرده و موادی مانند شکر، نمک و عصاره لیمو را به آن اضافه کنید. حالا زردآلو ها را دو ساعت در یخچال قرار دهید تا به خوبی با مواد شیرین کننده قاط شوند.

بعد از دو ساعت، زردآلو ها را در فر بمدت چهار ساعت با دمای 70 درجه سانتی گراد تهیه کنید. پس از گذراندن چهار ساعت، لواشک زردآلو شما آماده مصرف می باشد. می توانید آن را در جای خشک و خنک نگهداری کنید. براي بهبود طعم و روند ترش شدن، بهتر است محتويات لواشک را هر يك يا دو روز يك بار راه‌اندازي كنيد تا به يكنواختي و بدون تشکيل هيچ خميري نزديک شوید.

در نهایت، با تهیه لواشک زردآلو در خانه، می‌توانید این خوراکی خوشمزه و سالم را در هر زمانی به صورت خانگی و با کیفیت به خانواده خود سرو کنید.