مرحله به مرحله تهیه لواشک آلبالو در منزل
تهیه لواشک آلبالو یک فرآیند ساده و هیجان انگیز است که با استفاده از چند مواد خانگی پایه، به راحتی می توانید از آن برای تهیه یک تنقلات سالم و خوشمزه استفاده کنید. در اینجا نحوه تهیه لواشک آلبالو، گام به گام توضیح داده شده است.
گام اول: انتخاب آلبالو - برای تهیه لواشک آلبالو در منزل، باید قبل از هرچیزی آلبالو های تازه و شیرین را انتخاب کنید. آلبالو باید کاملاً رسیده باشد.
گام دوم: تهیه آلبالو - بعد از انتخاب آلبالو های شیرین، آنها را بشویید و با پوست و کرک آنها را با چاقو برش دهید. سپس هسته آلبالو را از آنها خارج کنید و آنها را با یک میله بامزه فشرده کنید تا حداقل یک شیشه آلبالو خالص برای استفاده در تهیه لواشک آلبالو دست پیدا کنید.
گام سوم: تهیه قند - دو قاشق غذا خوری قند را در یک قابلمه ریخته و آن را با یک لیوان آب مخلوط کنید. قابلمه را بر روی حرارت متوسط قرار داده و قند را به آرامی ذوب کنید.
گام چهارم: تهیه لواشک - آلبالو خالص را به قند ذوب شده افزوده و از روی حرارت خارج کرد. آلبالو ها را به طور کامل در قند آبکش نمایید و آنها را به صورت یک لایه نازک روی سطح آن گسترده کنید. سپس آن را به صورت یک برگه ورقه نمایید و آن را در یخچال قرار دهید تا حداقل چهار ساعت خنک شود.
گام پنجم: برش دادن لواشک - بعد از خنک شدن، لواشک آلبالو را برش دهید و آنها را در یخچال نگهداری کنید تا با شکل آنها به سلیقه خود همراه شوید. لواشک آلبالو یک تنقلات سالم و خوشمزه برای تقدیم به خانواده و دوستان است.
مواد لازم برای تهیه لواشک آلبالو در منزل
لواشک یکی از تنقلات خوشمزه و سالم است که پر استفاده در بین افراد و به ویژه کودکان می باشد. لواشک های مختلفی وجود دارند که با استفاده از مواد مختلف تهیه می شوند. لواشک آلبالو یکی از محبوب ترین لواشک ها به شمار می رود که می توانید در خانه تهیه کنید.
برای تهیه لواشک آلبالو، موارد زیر را باید آماده کنید:
- 1 کیلوگرم آلبالو قرمز
- نصف کیلوگرم شکر
- نصف کیلوگرم آب
- 1 قاشق چای خوری نمک
- پودر گوارش
- چند قطره رنگ غذایی زرد
ابتدا آلبالو ها را شسته و از داخل آنها سیخ های معمولی را خارج کنید. سپس آنها را در ظرفی قرار داده و شکر را به آنها اضافه کنید. ظرف را با یک پارچه بسته و برای حدود ۱۵ ساعت در یخچال قرار دهید تا آلبالوها به خوبی شکر بگیرند.
بعد از گذشت زمان، آلبالوها را به همراه شکر آنها و آب درون قابلمه ریخته و روی حرارت بزارید تا به جوش بیاید. با استفاده از قاشق، مواد را هم بزنید.
سپس نمک، پودر گوارش و رنگ غذایی زرد را به مواد اضافه کنید. مواد را بخوبی هم بزنید تا به هم مخلوط شوند. سپس قابلمه را روی حرارت کم قرار دهید و به مواد هر چند دقیقه یکبار هم بزنید. پس از حدود ۴ ساعت، لواشک آماده مصرف است.
لواشک آلبالو یکی از بهترین تنقلاتی است که میتوانید در خانه با مواد ساده و ارزان تهیه کنید. به خودتان و خانواده تان لذت تنقل از این لواشک را بدانید.
نحوه خرد کردن آلبالو برای تهیه لواشک
برای تهیه لواشک آلبالو نحوه خرد کردن آلبالو واحد اساسی است. برای شروع، آلبالوهای رسیده و بهتر است از نوع تازه آن برای تهیه لواشک استفاده کنید. میتوانید آلبالوهای خود را برای تهیه لواشک نصف کنید یا درصورت اندازه بزرگتر، آنها را به قطعات کوچکتری برش دهید.
در مرحله بعدی، مخلوط کردن آلبالوها باعث میشود که ترکیب آنها با پودر شکر و مواد دیگر بهتر انجام شود. بهتر است از یک میکسر یا روبات با تیغههای خمیرزن استفاده کنید. برای تهیه لواشک با آلبالو، شما با پوست آلبالو باید برخوردهایی کنم. برای پوست آلبالو، میتوانید آنها را در آب جوش پس از خرد کردن قرار دهید تا این عمل آسانتر انجام شود.
همچنین برای تهیه لواشک آلبالو، میتوانید پودر شکر را درون سیبزمینی رنده کنید. بعد از خرد کردن آلبالوها با پودر شکر، آنها را در ظرفی بهصورت استوانهای قرار دهید و آن را درون یکی از کنسروها بریزید. برای پر کردن کنسرو با لواشک آلبالو، حجم مایع را باید دقیقاً پر کنید و سپس کنسرو را بسته و با نازک کردن محتویات درون، آمادگی لواشک آلبالو را دارید.
چگونگی اضافه کردن قند به آلبالو و تهیه شیره
هنگام اضافه کردن قند به آلبالو و تهیه شیره، موارد مهمی وجود دارد که باید در نظر گرفته شوند. برای شروع، لازم است آلبالوها را خوب شست و پاک کنید و سپس ساقهها و دانههایشان را از آنها جدا کنید. بعد از اینکه آلبالوها پاک شدند، آنها را در یک قابلمه بزرگ بریزید و به اندازه کافی آب اضافه کنید تا کاملا پوشیده شوند.
مرحله بعدی اضافه کردن قند است. برای این کار، شما باید قند را در آب جوش حل کنید و با کمک یک کفگیر آن را به آب آلبالوها اضافه کنید. توجه کنید که میزان قند باید بر اساس سلیقه شما و شیرینی مورد نظر تهیه شیره باشد.
حال که قند به آب آلبالوها اضافه شده است، قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و اجازه دهید آلبالوها پخته شوند و شیره شوند. برای این کار، حدود یک ساعت روی حرارت ملایم قرار دهید و حتماً از تهیه شیره بررسی کنید، تا آن را در صورت لزوم بریزید.
در نهایت، برای استفاده بیشتر از تهیه شیره آلبالو، میتوانید آن را در بطریهای تمیز بریزید و در یخچال نگهداری کنید. شیره آلبالو میتواند به عنوان یک پرفکتور در تهیه دسرها، پنکیک و وافل، ماست، و انواع دیگر از غذاها استفاده شود.
نحوه استفاده از عصاره لیمو برای تهیه لواشک آلبالو
برای تهیه لواشک آلبالو، میتوان از عصاره لیمو استفاده کرد. عصاره لیمو به دلیل داشتن خاصیت محافظتی، مقابله با باکتریها، موجب تقویت سیستم ایمنی بدن، تهیه شیرینی و تقویت شده میشود. همچنین، عصاره لیمو باعث تشدید طعم آلبالو میشود و لواشک بهتری تولید میگردد.
ابتدا، برای تهیه عصاره لیمو، چند عدد لیمو را به دو نیمهی یکی بشکهها خمیری بپیچید و آنها را با استفاده از دستگاه عصارهگیری خرد کنید. سپس، عصاره تولید شده را در یک قابلمهی کوچک بریزید و با شکر و آب ترکیب کنید. محتوای قابلمه را به دمای پایین در یخچال قرار دهید تا در طی ۱۲ تا ۲۴ ساعت کاملاً مخلوط شود.
بعد از تهیه عصاره لیمو، میتوان با استفاده از چند عدد آلبالو، لواشک آلبالو تهیه کرد. برای این کار، آلبالو را با شمشیر یا چاقو برش داده و هستههای آن را حذف کنید. سپس، آلبالوها را در قابلمهای قرار دهید و با عصاره لیمو، شکر، آب و ادویههای مورد نظر ترکیب کنید. قابلمه را روی حرارت کم گذاشته و تا جایی که خمیری شدن آلبالو کامل شود، آب تنظیم و بریزید.
بعد از خمیری شدن آلبالو، محتوای قابلمه را در قوطی پلاستیکی اندازهی مورد نظر بریزید و آن را به عنوان لواشک آلبالو در خانه یا با خانواده و دوستان به اشتراک بگذارید. با استفاده از عصاره لیمو در تهیه لواشک آلبالو، شیرینی بیشتر و طعمی خوشایند و تقویتکنندهی بیشتری را به دست خواهید آورد.
آماده کردن تابه برای پخت لواشک
آماده کردن تابه برای پخت لواشک به روشی ساده و آسان اما با کیفیت بسیار بالاست. ابتدا باید تابه خود را بشویید و خشک کنید. سپس با استفاده از یک قاشق پلاستیکی، مقداری از آرد را در تابه پخش کرده و آن را روی حرارت متوسط بگذارید تا داغ شود.
سپس با استفاده از دستمال کاغذی یا پارچه، آرد را از تابه پاک کنید و روغن کمی در آن ریخته و روی حرارت متوسط به داغ شدن آن ادامه دهید. حتماً در هنگام اضافه کردن لواشک به تابه، باید با دقت عمل کرد و به اندازه مناسب لواشک را در تابه قرار داد تا سریعاً پخته و سفت شود و در عین حال نیز از سوختن آن جلوگیری شود.
وقتی که لواشک داغ شد، میتوانید آن را از تابه بیرون بیاورید و روی یک سطح صاف قرار دهید تا کمی خنک شود. سپس میتوانید از آن لذت ببرید یا نیز به صورت زیبا برش زده و به عنوان تزئین برای شیرینیها و دسرها استفاده کنید. به این ترتیب میتوانید با استفاده از تابهی سرخ کردن لواشک خود، یکی از مهمترین اجزای خوراکیهای مجلسی را با کیفیتی بسیار بالا درست کنید.