طرز تهیه لایی پلو شیرازی

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه لایی پلو شیرازی

لایی پلو یکی از غذاهای معروف و خوشمزه شهر شیراز است که با طعم و طراوت خاص خودش توانسته است جایگاه ویژه‌ای در ذائقه‌های ایرانیان داشته باشد. این غذا از گوشت بره یا گوسفند همراه با برنج و ادویه‌های متنوع تهیه می‌شود که به آن طعم خوشمزه‌ای می‌دهد.

برای تهیه لایی پلو، ابتدا برنج را شسته و در آب نمک‌دار به مدت حدود 30 دقیقه خیس می‌کنیم تا کمی نرم شود. سپس در یک قابلمه با آب و نمک به مدت حدود 10-15 دقیقه می‌پزیم تا برنج کاملا بپزد. بعد از پختن برنج، آن را اجازه می‌دهیم تا خنک شود.

در مرحله بعد، گوشت بره یا گوسفند را با ادویه‌های مختلف مثل زردچوبه، فلفل سیاه و نمک درون مقداری روغن تفت می‌دهیم تا ابتدا آب ترشی آن تبخیر شود و سپس آب دیگری بریزیم تا گوشت نرم شود.

سپس لایی پلو آماده می‌شود با قرار دادن لایه‌ای از برنج پخته شده در قابلمه و روی آن لایه‌ای از گوشت تهیه‌شده. این ترکیب را تا پایان برنج و گوشت به صورت تدریجی تکرار می‌کنیم و به مدت حدود 30-40 دقیقه روی حرارت کم می‌پزیم. در انتها، لایی پلو آماده‌ی سرو و مصرف است.