تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)
خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.
برای استفاده وارد سایت تعبیردون بشید.
طرز تهیه لازانیا با پاستا صدفی
لازانیا یکی از غذاهای ایتالیایی محبوب است که در اصل از لایههای نان خرد شده، سس پمادور و پنیر پارمزان ساخته میشود. اما برای تنوع و طعم بیشتر میتوانید از پاستای صدفی به جای لایههای نان استفاده کنید. پاستای صدفی یک نوع پاستا است که شکل و طعم زیبایی دارد و بسیار سرشار از مغزه و مواد غذایی مفید است.
برای تهیه لازانیا با پاستا صدفی، ابتدا باید پاستای صدفی را بپزید. سپس مواد دیگر مورد نیاز برای سس پمادور را آماده کنید، مانند گوجه فرنگی، پیاز، سیر و ادویهها. سپس لایههای لازانیا را در قالب به ترتیب پاستای صدفی، سس پمادور و پنیر پارمزان قرار دهید و این عمل را تا زمین تکرار کنید.
سپس لازانیا را در فری پیشگرم کرده و در دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید تا پنیر روی آن طلارنگ شده و طبقات درون آن خوب پخته شوند. بعد از پز کردن، لازانیا با پاستای صدفی را از فر بیرون بیاورید و بگذارید کمی خنک شود. سپس به همراه سالاد سبز و نون تازه سرو کنید. این غذای شاداب و خوشمزه را میتوانید به عنوان غذای اصلی یا ناهار هفتهای خود انتخاب کنید.