طرز تهیه قورمه سبزی با عکس

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه قورمه سبزی با عکس

قورمه سبزی یکی از غذاهای سنتی و محبوب ایرانیان است که از سبزی های فصل به عنوان مهمترین مواد اولیه آن تهیه می شود. تهیه این غذا با رعایت خطوط راهنمایی و دقت در مراحل آن، غذای بسیار خوشمزه و سالمی خواهد شد. در این راهنمایی قصد داریم روش تهیه قورمه سبزی را به طور کامل توضیح دهیم.

مواد لازم برای تهیه قورمه سبزی عبارتند از: گوشت چرخ کرده، سبزی جات (ریحان، گشنیز، شوید، تربچه و ...)، برنج، لوبیا، نخود، پیاز، رب گوجه فرنگی، زردچوبه، فلفل سیاه، نمک، روغن و آب.

ابتدا گوشت را با پیاز خرد شده تفت میدهیم تا رنگش طلایی شود. سپس آب را به آن اضافه کنید و در حرارت پایین به مدت یک ساعت بپزید. در این مرحله تربچه و لوبیا و نخود را هم به آن اضافه کنید تا خوب پخته شوند.

سپس سبزی ها را بشویید و خوب ریز کرده و به همراه رب، زردچوبه، فلفل سیاه و نمک به پیاز گوشت اضافه کنید. در این مرحله، آب لازم را نیز اضافه کنید و به مدت یک ساعت دیگر، تا زمانی که سبزی جات نرم شوند، روی حرارت پایین بگذارید.

در این مرحله برنج را بشویید و با نمک بپزید. سپس به همراه گوشت و سبزی در قابلمه قرار دهید و برای مدت چند دقیقه روی حرارت خیلی کم گذاشته شود تا قورمه خوب مخلوط شود. همچنین قابلیت اضافه کردن ادویه های دیگری مانند زیره و افزایش یا کم کردن نمک نیز وجود دارد.

سرو کردن قورمه سبزی با برنج و تربیت شده با برگ های ریحان و به همراه ترشی، خوراکی فوق العاده ای برای مهمانی ها و در جلسات خانوادگی خواهد بود.



طرز تهیه قورمه سبزی به روش سنتی

قورمه سبزی یکی از پرطرفدارترین و خوشمزه‌ترین غذاهای ایرانی به شمار می‌آید. این غذا از ترکیب سبزی جات و گوشت یا مرغ تهیه می‌شود و با عبارت دیگر یک غذای شیرین و خوشمزه برای همه طعم‌هاست. طرز تهیه قورمه سبزی به روش سنتی در چند گام بسیار ساده و راحت قابل انجام است.

برای شروع مرحله اول، باید گوشت یا مرغ را به صورت ریز خرد کنیم و در تابه‌ای قرار داده و به مدت چند دقیقه به مدار دمای متوسط کباب کنیم. سپس از آن خارج شده و در ظرفی اب مخلوط با مقداری نمک برای حداقل یک ساعت قرار دهیم تا به خوبی مزه بگیرد.

مرحله بعدی برای طرز تهیه قورمه سبزی به روش سنتی، پاک کردن و شستن سبزی جات است. سبزی‌های مختلف مانند تره، جعفری، شوید، ریحان، شنبلیله و برگ گوجه را با دقت شسته و خرد می کنیم. پیاز را ریز خردکرده و در تابه‌ای قرار داده، به مدت چند دقیقه به مدار دمای متوسط یا تا زمانی که طلایی شود سرخ می‌کنیم.

در مرحله بعدی، سبزی خرد شده را به پیاز اضافه کرده و تا زمانی که پس از چند دقیقه یکم نرم شود و مقداری غلیظ شود (مثل اضافه کردن پودر الویه به یک مایع) می‌پزیم. بهتر است در این مرحله مقداری آب را به آن اضافه کنیم تا طعم سبزی‌های تازه بهتر بیاید.

حالا، به ترتیب گوشت یا مرغ که در آب نمک خیس شده بود را به سبزی اضافه کرده و تا زمانی که یکجا با هم قرار گرفتند و گوشت یا مرغ درجا شد کاملاً بپزانیم. یکمی آب غلیظ تر را به قورمه اضافه کنید تا لذت بیشتری ببرید.

نتیجه نهایی این است که قورمه سبزی آماده شده و می‌توانید آن را با پلو، نان تازه‌، پیاز‌چتن، ماست‌های مختلف و سالاد‌های شیرین و ترد به همراه دوستان، خانواده و مهمانان خود به اشتراک بگذارید.



طرز تهیه قورمه سبزی با استفاده از گوشت چرخ کرده

قورمه سبزی یکی از غذاهای سنتی و پرطرفدار در ایران است که با استفاده از مواد طبیعی و سالم تهیه می‌شود. این غذا به دلیل داشتن ترکیبی از گوشت، سبزیجات و ادویه‌های خوش‌طعم، طراوت و خوشمزه‌ای به ذائقه مخاطبان اضافه می‌کند. در ادامه دستور تهیه قورمه سبزی با گوشت چرخ کرده را به شما توضیح خواهیم داد.

مواد لازم:

- گوشت چرخ کرده (۵۰۰ گرم)

- سبزی خورشتی (۲۰۰ گرم)

- ریحان خشک (۱ قاشق چایخوری)

- پیاز (۲ عدد)

- سیر (۲ حبه)

- زرشک (۱/۲ پیمانه)

- گوجه فرنگی ترش (یک عدد)

- نمک (به میزان لازم)

- فلفل سیاه (به میزان لازم)

- روغن (برای سرخ کردن به میزان لازم)

طرز تهیه:

۱- دو عدد پیاز را خرد کرده و روی حرارت قرار دهید تا طلایی شود، پس از این کار دو حبه سیر را به پیاز اضافه کرده و همراه باهم تفت دهید.

۲- سپس گوشت چرخ کرده را به مواد آماده شده در قسمت قبلی اضافه کنید و همراه باهم تفت دهید تا گوشت کاملاً پخته شود.

۳- بعد از پخت گوشت، شما می‌توانید سبزی خورشتی را به گوشت اضافه کنید و به مدت چند دقیقه دیگر تفت دهید تا همه مواد با هم ترکیب شوند.

۴- در گام بعدی، به مواد تفت داده شده در قسمت قبل و یک گوجه‌فرنگی ترش خرد شده اضافه کنید و مجدداً تفت دهید. سپس نمک، فلفل سیاه و ریحان خشک را به صورت کاملاً متناسب و به میزان دلخواه به مواد شیرینی اضافه کنید.

۵- در آخر زرشک را به مواد آماده شده اضافه کرده و کاملاً هم بزنید تا همه مواد به هم ملایم شوند. در پایان، قورمه سبزی را با نان تازه سرو کرده و لذت ببرید.



آموزش تهیه قورمه سبزی با سبزی خشک

قورمه سبزی با سبزی خشک یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که با استفاده از سبزی های خشک و گوشت قرمز تهیه می شود. این غذا معمولا در فصل بهار و تابستان بسیار محبوب است و مصرف آن باعث افزایش انرژی و تقویت سیستم ایمنی بدن می شود.

برای تهیه قورمه سبزی با سبزی خشک، ابتدا بايد سبزي خشک را به مدت يک ساعت خيس کنيم تا پس از جذب آب، نرم شود. سپس گوشت قرمز را با روغن در تابه سرخ کنید و پس از سرخ شدن آن را از تابه خارج کنید.

سپس دوباره روغن در تابه ریخته و پياز را ريز و ريز خرد کرده و تا حدی که نرم شود سرخ می کنیم. سپس سبزى خشك و برگ جوز در يک کاسه خرد کرده و با يک ليوان آب گرم در حدّ وسط یا یکم بالای گوشت قرار دهید و روی آن سرخ شده پياز را با ۲ قاشق غذا خوری آبلیمو، نمک و فلفل به مدت ۲۰ دقيقه بگذاريد تا مواد خشک شده همه جا فراگیرنده اینترنت باشد.

در پایان، گوشت قرمز سرخ شده را با محتویات تابه مخلوط کرده و به مدت ۴۵ دقیقه به صورت پخت دربسته بر روی حرارت ملایم بگذارید تا غذا پخته شود و مزه خوبی به آن بدهید. نهایتاً پیاز داغ در طبقه بندی مناسبی روی غذا قرار دهید و قورمه سبزی با سبزی خشک را با روشن شدن میل gas استکان گردانید.



راهنمای طرز تهیه قورمه سبزی با سبزی تازه

قورمه سبزی یکی از پرطرفدارترین غذاهای ایرانی است و معمولا با استفاده از سبزی‌های تازه و مخصوصاً شوید و گل کلم تهیه می‌شود. برای تهیه قورمه سبزی با سبزی تازه، ابتدا سبزی‌های مورد نظر را خوب شسته و خرد کرده و روی آنها کمی نمک بریزید.

در مرحله بعد، پیاز را خرد کرده و در کمی روغن تفت دهید تا طلایی شود. سپس گوشت قرمز را به آن اضافه کنید و آن را نیز تفت دهید تا همه طرف‌هاش خوب سرخ شود. به این مخلوط، زردچوبه، ادویه کاری و فلفل سیاه را اضافه کنید و همه را خوب مخلوط کنید.

حالا، سبزی‌های خرد شده را به ماهیتابه (قورمه) اضافه کنید و با مرکبات (عموماً لیمو عمانی) و کمی آب، برای حدود ۳۰ دقیقه بپزید. در صورتی که آب زیاد شده، می‌توانید کمی آرد خوراکی روی آن بریزید تا قوام مطلوبی بگیرد.

پس از آن، پیاز را داغ کنید تا تازه شود و روی قورمه بریزید. همچنین می‌توانید قبل از سرو، کمی روغن ترشی و جوز خرد شده را روی آن بریزید تا طعم و عطر خاصی به آن بدهد. در نهایت، با رنگین‌کمانی از سبزی‌ها، قورمه سبزی سرد و یا گرم را سرو کنید و از طعم خوشحال شوید!



طرز تهیه قورمه سبزی به روش آسان و سریع

قورمه سبزی غذایی تقریباً سنتی در جامعهٔ ایرانی است. این غذای معروف را می‌توان به روش‌های مختلفی تهیه کرد، اما در اینجا روش تهیه آسان و سریع آن را بررسی خواهیم کرد. برای تهیهٔ قورمه سبزی شما به چندین مواد اساسی نیاز خواهید داشت که از جمله آن‌ها می‌توان به گوشت چرخ کرده، سبزی‌هایی مانند جعفری، تره‌‌، سبزی خوراکی و ریحان، پیاز و گوجه‌فرنگی اشاره کرد.

ابتدا، پیاز را خرد کرده و در یک قابلمه با روغن گرم کنید. سپس گوشت چرخ کرده را به آن‌ها اضافه کرده و آن را با حرارت متوسط به کمی رنگ داده شدن بپزید. سپس، به مخلوط پیاز و گوشت چرخ کرده سبزی‌های خود را اضافه کنید و آن‌ها را به خوبی با گوشت مخلوط کنید. بعد از چند دقیقه، تره‌ را نیز به مخلوط اضافه کنید و آن را آمادهٔ پخت کنید.

سپس به مخلوط خود گوجه‌فرنگی و ریحان را اضافه کنید و آن را به مدت چند دقیقه بلّغار کنید تا همهٔ عصارات در آن ترکیب شوند. اگر می‌خواهید که قورمه‌ی شما خوشمزه‌تر شود، می‌توانید یک ذرهٔ زردچوبه به مخلوط خود اضافه کنید. بعد از طعم‌دهی به مخلوط خود وقتی که سبزی‌ها نرم شده‌اند، قورمه سبزی شما آمادهٔ نوش جان است. این غذایی که همیشه می‌تواند دلچسب و جذاب باشد، می‌تواند به عنوان یک غذای کامل و سرشار از ویتامین‌ها برای خانوادهٔ شما راه حلی باشد.



آموزش تهیه قورمه سبزی با سبزیجات تازه

قورمه سبزی یکی از پرطرفدارترین غذاهای خورشتی در ایران است که با استفاده از سبزیجات تازه و مقوی درست می‌شود. این غذا ترکیبی از سبزیجات گوناگون، لوبیای سفید، گوشت و ادویه‌های خوشبوکاری است که با طعمی عالی و مضاعف به میز می‌رسد.

برای تهیه قورمه سبزی، ابتدا باید سبزیجات را به طور جداگانه شسته و خشک کرده و سپس آن‌ها را خرد کرد. سپس گوشت را در قابلمه‌ای تهیه شده به همراه پیاز و ادویه‌ها به مدت ۱۰ دقیقه تفت داده و به صورت ریز ریز خرد کنید. پس از آن، سبزیجات را به کمک کمی روغن برای ۵ دقیقه تفت میدهیم.

سپس لوبیای سفید را به همراه آب که پیشتر برای خیس کردن آن استفاده کرده‌ایم، به قابلمه اضافه کرده و به مدت ۱۵ دقیقه همراه با سبزیجات بجوشانید. در نهایت، گوشت و پیاز ریز خرد شده را به قابلمه اضافه کنید و همه را به صورت کامل با هم مخلوط کنید.

بعد از آن که تمامی مواد با هم آمیختند، باید قورمه را به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه روی حرارت ملایمی بگذارید تا غذا به خوبی پخته شود. درصورت استفاده از فرنی، بهتر است قرمه را برای ۱ ساعت در فر میزاریم تا پخته شود. در پایان، با غلطک لیمو عمانی و گردو تزیین کرده و با برنج سفید سرو کرده و لذت ببرید.