طرز تهیه قنبر پلو شیرازی با گوشت

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه قنبر پلو شیرازی با گوشت

پاراگراف اول: معرفی قنبر پلو شیرازی با گوشت

قنبر پلو شیرازی با گوشت غذایی اصیل و خوشمزه از مناطق جنوبی ایران است که به دلیل ترکیبی از برنج، گوشت، قارچ و ادویه جات طعمی بسیار متفاوت و دلچسب دارد. این غذا را معمولاً در شام های خانوادگی و مهمانی های رسمی در این منطقه سرو می کنند. در ادامه به آموزش طرز تهیه قنبر پلو شیرازی با گوشت می پردازیم.

پاراگراف دوم: مواد لازم برای تهیه قنبر پلو شیرازی با گوشت

به منظور تهیه قنبر پلو شیرازی با گوشت، به مواد زیر نیاز دارید:

- یک کیلوگرم گوشت چرخ کرده (بهتر است گوشت گوسفندی استفاده شود)

- یک کیلوگرم برنج

- یک پیمانه نخودفرنگی (حبوبات) خیس‌شده

- یک پیمانه قارچ شرحی خردشده

- یک عدد بصل خرد شده

- رب گوجه فرنگی سه قاشق غذاخوری

- پیازچه، زعفران، زیره سبز، دارچین، هل، فلفل سیاه، فلفل قرمز و نمک به میزان کافی

پاراگراف سوم: طرز تهیه قنبر پلو شیرازی با گوشت

1. برای تهیه قنبر پلو ابتدا باید برنج را برای حدود یک ساعت به منظور خیس شدن در آب بگذارید.

2. سپس نخودفرنگی خیس شده را همراه با پیمانه‌ای از آب و نمک در حالی که در دیگی دیگر به داغ شدن می رود، روی حرارت قرار دهید.

3. سپس با گذشت ده دقیقه و پخت شدن چند نخود، پیاز را با روغن و کمی نمک در ظرفی جداگانه تفت دهید تا طلایی رنگ شود.

4. به پیاز‌های تفت داده شده، گوشت را همراه با قارچ شده اضافه کنید. پس از مدتی با توجه به آب دادن گوشت، رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و به مدت چند دقیقه بیشتر بپزید.

5. سپس به گوشت رب گوجه فرنگی باز، زعفران، زیره سبز، دارچین، هل، فلفل سیاه و قرمز و نمک به سلیقه‌ی خودتان را بیفزایید. سپس در نهایت نخودفرنگی همراه با چند پیازچه، روی تابه گذاشته شود و کاملاً با هم مخلوط شود.

6. برای پختن برنج، باید درون قابلمه برای چند دقیقه با روغن و نمک تفت داده و سپس آب را اضافه کنید. بعد از اینکه برنج در آب جوش قرار گرفت، داغ شدن آن را کمی کاهش دهید تا از سوختن جلوگیری کنید.

7. بعد از مدتی و وقتی که برنج تفت داده شده شیرین شد، آن را به تابه با گوشت و نخودفرنگی منتقل کنید. در این مرحله باید تمامی مواد را کاملاً با هم مخلوط کنید.

8. پس از مخلوط کردن برنج، گوشت و نخودفرنگی، آن را برای به غذا خوردن مهیا کنید.

9. قنبر پلو شیرازی با گوشت شما آماده سرو شدن است. این غذا را می‌توانید با سالاد یا میرزاقلیه به همراه پلو خورد فرنگی سرو کنید.

به این راحتی، می‌توانید غذای خوشمزه و پرطرفدار قنبر پلو شیرازی با گوشت را در منزل تهیه کنید و از طعم و مزه آن لذت ببرید.



مواد لازم برای تهیه قنبر پلو شیرازی با گوشت

قنبر پلو شیرازی با گوشت یکی از غذاهای سنتی و معروف شیرازی است که از مواد اصلی آن می‌توان به برنج، گوشت چرخ کرده، پیاز، زعفران، شیر، روغن و ادویه‌های مختلف اشاره کرد. در ادامه، تأنیج دقیق به مواردی که برای تهیه قنبر پلو شیرازی با گوشت مورد نیاز هستند، خواهیم پرداخت.

بهترین نوع برنج برای قنبر پلو شیرازی با گوشت، برنج سیل‌وری است که بعد از شستشو برای نیم ساعت به آب خیسانده شده و به صورت پاره‌پاره و باحالت تفت داده می‌شود. گوشت مورد استفاده در این غذا، بهتر است از گوشت‌های تازه و نرم استفاده شود و پیاز در همراه گوشت چرخ کرده تفت داده می‌شود.

زعفران نکته مهمی در تهیه قنبر پلو شیرازی با گوشت است و باید به تعداد کمی از آن استفاده شود تا غذا مزه و رنگ خوبی داشته باشد. شیر و روغن نیز برای ایجاد بوی خوب و مزه خوب در قنبر پلو شیرازی با گوشت به مواد اضافه می‌شوند. علاوه بر این، نمک، فلفل، زردچوبه و دیگر ادویه‌ها به میزان مناسب اضافه می‌شوند.

دیگر موارد مثل آب، نوع و تعداد پیاز، نوع روغن و ادویه‌ها هم به عنوان جزئیات محاسبه شده از اصول مهم تهیه قنبر پلو شیرازی با گوشت هستند و باید به میزان مناسب برای این غذا با توجه به طعم‌های مختلف استفاده شوند.

در نهایت، تهیه قنبر پلو شیرازی با گوشت به دلیل داشتن تعداد زیادی مواد اولیه همراه با عملیات مختلف، زمانی طولانی برای پختن نیاز دارد. با در دست داشتن تمامی مواد لازم و همچنین آشنایی با نکات تهیه طبق روش‌های اصولی، تهیه این غذا کاری ساده و بدون سختی خواهد بود.



طریقه پخت و تهیه گوشت برای قنبر پلو شیرازی

پخت و تهیه گوشت برای قنبر پلو شیرازی، یکی از مهمترین قسمت‌های این غذاست. گوشت مورد استفاده در این پلو می‌تواند گوشت گوسفند یا گوشت گوساله باشد. برای شروع اینکار گوشت را زیر آب بگذارید و در صورت داشتن چربی زیاد، چربی را از آن جدا کنید. سپس گوشت را برش کنید، از سینه یا ران هر بخشی که مورد تمایلتان باشد.

پس از برش دادن گوشت، برای آن نیمی از پیاز را خرد و به همراه گوشت در قابلمه بریزید و برای ده دقیقه به مدت کمی با حرارت بالا تفت دهید. سپس یک لیوان آب گرم به آن بیفزایید و دو ساعت در حالت یکنواخت به مدت کافی بپزید. بهتر است که حداقل یک ساعت دیگر آن را با آتش خاموش روی حرارت بگذارید تا به بهترین نرمی برسد.

بعد از پخت گوشت بهتر است که آن را به صورت ریز ریز برش دهید و سپس درون قنبر پلو بریزید. برای سطح قنبر پلو، یک لایه از برنج روی قاعده قنبر قرار دهید سپس برای هر لایه جدید مجددا این رویه را انجام دهید. بهتر است که با کمی آب به مخلوط برنج و گوشت آن را با حرارت کم به مدت پنجاه دقیقه بپزید تا از سوختن و گرفتن غذا جلوگیری کنید.

در انتها بهتر است قنبر پلو شیرازی را با بلغور، آجیل و کشمش تزئین و سرو کنید. با این روش، می‌توانید یک قنبر پلو شیرازی با طعم و مزه فوق‌العاده و با گوشتی نرم و شیرین و برنجی لذیذ بسازید.



روش تهیه برنج برای قنبر پلو شیرازی

روش تهیه برنج برای قنبر پلو شیرازی:

قنبر پلو یکی از غذاهای محبوب شهر شیراز است که با برنج و گوشت بره یا گوشت گوسفند تهیه می‌شود. در اینجا به روش تهیه برنج قنبر پلو شیرازی پرداخته خواهد شد.

ابتدا برنج را با آب سرد بشویید تا آن را از هر گونه ذرات زائد و خاک پاک کنید. سپس آن را در ظرفی با آب، نمک و روغن قرار دهید و برای نرم شدن ۴۵ دقیقه بجوشانید.

سپس برنج را از آب بیرون بیاورید و در یک تابه با روغن کمی سرخ کنید تا تقریباً نصفه بگردد. سپس به ظرفی که گوشت در آن در حال پخت است، اضافه کنید و هم‌زمان با گوشت به مدت ۱۵-۲۰ دقیقه بپزید.

در این مرحله ۲-۳ قاشق غذاخوری آب را به برنج اضافه کنید و روی آن کاغذ روغنی بگذارید تا برنج بدون آب مانده و دم بگیرد. سپس از روی حرارت خاموش کنید و با استفاده از دستمال کاغذی، برنج را مرتب کنید تا به صورت تخت و همگن درآید.

با توجه به ترجیح خود، می‌توانید به برنج ادویه‌هایی مانند زردچوبه و زعفران اضافه کنید تا غذای شما طعم و رنگ دلخواهتان را داشته باشد. با این روش، برنج شما به صورت عالی در قنبر پلو شیرازی آماده خوردن می‌شود و در کنار گوشت بره یا گوشت گوسفند، غذایی لذیذ و خوشمزه را تشکیل می‌دهد.



تزئین قنبر پلو شیرازی با گوشت

تزئین قنبر پلو شیرازی با گوشت، یکی از غذاهایی معروف در شیراز است که با استفاده از گوشت برگر و خدمت به مهمانان، به عنوان یک غذای پرطرفدار شناخته می شود. برای تزئین این غذا، ابتدا باید قنبر پلو آماده شود. برای آماده کردن قنبر پلو، در یک قابلمه آب را به جوش آورده و برنج، روغن، نمک و زرشک را به آن اضافه می کنیم و به مدت چند دقیقه می پزیم تا برنجی نرم و خوشمزه درست کنیم.

سپس برای تزئین قنبر پلو شیرازی با گوشت، باید گوشت را آماده کنیم. برای آماده کردن گوشت، می توانید از گوشت مرغ یا بوقلمون بهره بگیرید. در ابتدا، گوشت را برش داده و به همراه نمک، فلفل و پیاز به مدت چند دقیقه تفت دهیم تا گوشت نرم و خوشمزه شود. سپس گوشت را از روی حرارت برداشته و آن را بر روی قنبر پلو قرار می دهیم.

در مرحله بعد، برای تزئین قنبر پلو شیرازی با گوشت، می توانیم از مواد خوراکی دیگری مانند موزارلا، خیار شور و هویج استفاده کنیم. برای تزئین، می توانیم این مواد خوراکی را در قالب حروف و شکل های خاص روی قنبر پلو قرار دهیم.

تزئین قنبر پلو شیرازی با گوشت، به یکی از شیوه های ارائه این غذای خوشمزه تبدیل شده است. با توجه به طعم خوشمزه قنبر پلو و گوشت تفت داده شده، تزئین آن با مواد خوراکی، به یک روش جذاب برای پذیرایی از مهمانان تبدیل شده است. در نتیجه، اگر شما نیز قصد دارید تا یک غذای خوشمزه و متفاوت را برای مهمانان خود آماده کنید، تزئین قنبر پلو شیرازی با گوشت، یکی از بهترین گزینه ها است.



سرویس دهی و مزه بندی قنبر پلو شیرازی

سرویس دهی و مزه بندی قنبر پلو شیرازی یکی از محبوب ترین غذاهای فارسی است که در تمام کشور به عنوان یکی از بهترین و مرغوب ترین غذاهای محلی شناخته می شود. این غذا در فرهنگ مردم شیرازی به عنوان یکی از پرمصرف ترین غذاها در مراسم های خاص و همچنین عید های مختلف مانند عید نوروز، شب یلدا و عید قربان محسوب می شود.

قنبر پلو شیرازی از دو ماده اصلی یعنی برنج و برگ درخت تمشک ساخته می شود. این غذا با توجه به ترکیب دقیق این دو ماده در مراحل مختلف طبخ، به یک غذای خوشمزه، مرغوب، باطعم و مغذی تبدیل می شود.

سرویس دهی و مزه بندی قنبر پلو شیرازی علاوه بر وجود این دو ماده اصلی، از ترکیب هایی مانند ترشی خورشت، کوکو، گوشت گاو و گوشت مرغ، لوبیا، نخود، پیاز، زعفران و زرشک بهره می گیرد که این ترکیبات باعث افزایش طعم و مزه شیرین و تند این غذا می شود.

سرویس دهی و مزه بندی قنبر پلو شیرازی در رستوران ها و فروشگاه های مختلف در سراسر کشور انجام می شود و شما می توانید به راحتی این غذای فوق العاده را در سفر های خود به شیراز و یا در شهر خودتان از رستوران ها و فروشگاه های معتبر سفارش دهید و لذت ببرید.



ترفندهای طبخ قنبر پلو شیرازی با گوشت

ترفندهای طبخ قنبر پلو شیرازی با گوشت یکی از غذاهای سنتی و محبوب در بین خانواده‌های ایرانی است. این غذا با استفاده از گوشت قرمز، برنج، لوبیا چیتی، پیاز و به عنوان ادویه‌های اصلی آن زرشک، زعفران، شیر، روغن و نمک تهیه می‌شود.

یکی از ترفندهای طبخ قنبر پلو شیرازی با گوشت این است که برنج را قبل از پخت به مدت حداقل نیم ساعت در آب خیس کرده و سپس برای یک تا دو ساعت در یخچال قرار دهید. این کار باعث می‌شود برنج پس از پخت کاملاً جدا شود و دانه‌هایی شکل زیباتری به خود بگیرد.

ترفند دیگر در طبخ قنبر پلو شیرازی با گوشت این است که گوشت را قبل از پخت باید آب کرده و تمامی خون‌های آن را ریخته و سپس آن را با پیاز و گردو تفت داده و تا زمانی که رنگ آن تغییر کند و نرم شود تهیه کنید.

در نهایت پس از پخت برنج، آن را با گوشت و لوبیا چیتی در قابلمه به صورت لایه به لایه بچینید و هر لایه را با زرشک و زعفران تند پخت شده تزئین کنید. با این ترفندهای ساده و کاربردی، می‌توانید قنبر پلو شیرازی با گوشت خوشمزه‌ای را در خانه تهیه کنید و لذت بیشتری از غذای سنتی خود ببرید.