طرز تهیه قالب کیک یزدی با فویل

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه قالب کیک یزدی با فویل

طرز تهیه قالب کیک یزدی با فویل، یکی از روش های ساخت قالب کیک در آشپزی محلی یزدی است. این روش برای ساخت قالب کیک بسیار ساده و ارزان است. برای طرز تهیه قالب کیک یزدی با فویل، باید موارد زیر را مهیا کنید:

- فویل آلومینیومی

- کاغذ پخت

- دستگاه پرس

- سرمایه داغ

گام اول در ساخت قالب کیک یزدی با فویل، ابتدا لایه ای از فویل را که به اندازه کافی برای قالب کیک شماست، قطع کنید. سپس، کاغذ پخت را گسترده کنید و لایه ای از فویل را روی آن قرار دهید.

در گام بعد، دستگاه پرس را آماده کنید. باید کل قالب کیک را از فویل شکل دهید، بنابراین دستگاه پرس را در دسترس باشید. مرحله بعدی در ساخت قالب کیک یزدی با فویل، استفاده از سرمایه داغ است. سرمایه را روی قالب کیک که از فویل ساخته شده است، قرار دهید و آن را به شکل یک دایره روی سرمایه داغ قرار دهید. سپس، لایه فویل را با خوبی فشار دهید و از یک لبه تا لبه دیگر پرس کنید.

اکنون، قالب کیک شما با استفاده از فویل آماده شده است و آماده استفاده در ساخت کیک یزدی محلی باشد. این روش ساخت قالب کیک یزدی با فویل، بسیار ساده و کاربردی است. بارها و بارها می توانید از آن استفاده کنید و همیشه قالب کیک خود را با استفاده از این روش به راحتی بسازید.



1. چگونه فویل روی قالب کیک یزدی را قرار دهیم؟

برای قرار دادن فویل روی قالب کیک یزدی، ابتدا نیاز داریم که فویل را به شکل گرد یا مستطیل برش دهیم تا به اندازه قالب کیک بشود. سپس برای قرار دادن فویل، ابتدا قالب کیک را با روغن پختن سیلیکونی بپوشانید تا کیک به راحتی بعد از پختن از قالب جدا شود.

سپس فویل را روی قالب قرار داده و آرام آرام آن را با دست به شکل قالب تنظیم کنید. در این مرحله، مهم است که فویل به شکل کامل روی سطح قالب نشیند و به اندازه کافی از اطراف بیرون بیاید تا بتوان بعد از پختن، کیک را راحتتر از قالب جدا کرد.

پس از قرار دادن فویل روی قالب، می‌توانیم ماده سرخ کنی را روی آن بریزیم و آماده‌ی پختن کیک باشیم. پس از پختن، کیک را بر روی سطح صافی برای خنک شدن قرار دهید و سپس با استفاده از دستمالی سفت، فویل را از روی کیک بردارید. با این کار، کیک شما به شکل کامل از قالب جدا می‌شود و شما می‌توانید از نتیجه‌ی عالی این روش استفاده کنید.



2. چگونه ترکیب دو فویل را انجام دهیم؟

به منظور ترکیب دو فویل، باید به چند نکته توجه کرد. ابتدا باید اطمینان حاصل کرد که هر دو فویل مورد استفاده از جنس یکسانی هستند و در صورت امکان از یک برند خاص نیز استفاده شوند. همچنین باید بررسی شود که فویل‌ها به هم چسبیده اند یا خیر. در صورتی که فویل‌ها به هم چسبیده نباشند، باید از چسب مخصوص فویل استفاده شود تا از روشن شدن محفظه بین دو فویل جلوگیری شود.

بهترین روش برای ترکیب دو فویل، استفاده از ماشین لاستیکی می‌باشد؛ که در آن دستگاه لاستیکی دو فویل را در میان یکدیگر قرار داده و با اعمال فشار، فویل‌ها به یکدیگر متصل می‌شوند. در صورتی که این دستگاه در دسترس نباشد، می‌توان از دو روش دیگر هم استفاده کرد. یکی این که فویل را بین دو تکه کاغذ مقوایی قرار داده و با استفاده از اتو یا دیگرابزاری که دارای حرارت است، داغ کنیم. روش دیگر نیز استفاده از نوار چسب دوسویه است؛ که در این کار ابتدا یک قطعه نوار چسب دوسویه اندازه‌گیری شده و بر روی یکی از فویل‌ها قرار داده شود و سپس فویل دیگر روی آن قرار داده شود و تمامی اجزای آن در هم فشرده شوند تا زمانیکه نوار چسب خودکار از بین برود.

با توجه به این که فویل‌ها ممکن است برای استفاده در غذا و دارای قابلیت انعطاف باشند، برای ترکیب آن‌ها باید از روشی استفاده شود که از نظر سلامتی شکاف‌هایی در بین آن‌ها ایجاد نکند. به علاوه، در صورت استفاده از دستگاه‌های حرارتی، باید دقت شود تا فویل‌ها با آتش تماس نگیرند و سوختگی نشوند.

با انجام دقیق این مراحل، می توان دو فویل را به دویدن از آندهای زائد، به صورت محکم به هم وصل کرد و ارزش آنهایی که به دنبال کارایی افزایی هستند را افزایش داد.



3. چگونه قالب کیک یزدی را با فویل پوشانیم؟

برای پوشاندن قالب کیک یزدی با فویل، ابتدا باید قالب را با آب شستشو داده و به خوبی خشک کرد. سپس کاغذ فویل را برش داده و به اندازه قالب کیک برش داده شده، آن را به قالب کیک بچسبانید. اگر قالب کیک شکل پایه ندارد، بهتر است از دو تا کاغذ فویل استفاده شود تا جلوی نفوذ آب را بگیرند.

حالا قالب کیک را با خمیر کیک پر کنید و برای پختن قرار دهید. با پوشاندن قالب با فویل، کیک شما محافظت بیشتری از گرمای قالب در برابر خمیر کیک دارد. بنابراین، می توانید از حرارت مناسب و روش درست پخت کیک خود اطمینان بیشتری داشته باشید.

هنگامی که کیکتان پخته شده است، آن را از قالب خارج کنید. با فویل پوشانی، قالب کیک شما در برابر چسبیدن خمیر به داخل قالب و نفوذ آب جلوگیری می کند. همچنین، پوشاندن قالب با فویل، تمیز کردن قالب کیک را هم راحت تر می کند. فویل کارهای زیادی را از جمله جلوگیری از سوختن و تشکیل پوست کردن روی کیک نیز انجام می دهد.

در نهایت، با اینکه پوشاندن قالب کیک با فویل مزایای زیادی دارد، باید به یک نکته مهم توجه کرد. هنگامی که قالب کیک شما تمیز شده باشد، حتما باید فویل را از روی آن بردارید. دور انداختن فویل پس از استفاده نیز ضایعات محیط زیست را کم می کند.



4. چگونه قالب کیک یزدی را با فویل پوشش دهیم؟

برای پوشش دادن قالب کیک یزدی با فویل، نیاز به چند موارد است. ابتدا، قالب کیک یزدی را با مقدار کافی فویل کف کشی کنید تا کاملا پوشیده شود. به بهترین روش کف کشی می توان با لمس فویل که به اندازه کافی چسبنده است، مطمئن شد. در حین کیک پخته شدن، فویل به دلیل جذب حرارت، باید تواند به آن ارتجاع دهد. بنابراین باید مطمئن شوید که کفهای فویل بسیار زاویه دار هستند تا به این شکل بتوان به آسانی ارتجاع داد.

بعد از کف کشی فویل، کیک طبق دستور پخت می پزیم. هنگامی که کیک آماده است، باید لطفا قبل از خاموش کردن فر، صبر کنید تا آن را از قالب کیک بیرون بکشید. برای این کار، باید ابتدا قند پودر را به کلاهک قالب کیک بریزید و آن را با یک دستمال تمیز پاک کنید. سپس با دستان خود، بر روی کیک فشار اعمال کنید تا از قالب جدا شود.

در نهایت، با کمک یک کارد باهوش، می توانید کیک را روی یک طبقه برگردانید. در این مرحله، فویل روی کیک قرار گرفته است و به همین دلیل، کیک را نیازی به عایق کردن جداگانه ندارید. همچنین، فویل به آسانی حذف می شود و نسبت به قالب کیک مقاومت زیادی نیست. به همین دلیل، نگرانی درباره مقاومت قالب کیک به دست آوردن چسب فویل به آن نیست.



5. چگونه قالب کیک یزدی را در فویل بپوشانیم؟

برای پوشاندن قالب کیک یزدی در فویل، ابتدا باید فویل آلومینیومی را کاملاً پاک کرده و آن را روی سطح صافی باز کنید.

سپس قالب کیک را روی فویل گذاشته و اندازه‌ی فویل را به‌گونه‌ای تنظیم کنید که قابلیت بسته شدن را داشته باشد و نرم‌الیاف باشد.

هنگام بستن فویل، ابتدا دو طرف طولانی فویل را به‌داخل در قالب کوچک کنید و سپس دو طرف دیگر را هم به‌این‌صورت ببندید. به این‌ترتیب فویل را با قالب کیک یزدی به‌شکل بسته شده به‌طور کامل درآورید، بدون‌این‌که هیچ قسمتی از قالب مرئی باقی بماند.

توجه داشته باشید که برخی قالب‌های کیک یزدی به‌شکل بیضی و برخی به‌شکل مستطیل هستند. برای قالب‌های بیضی، می‌توانید برای بستن فویل ابتدا طرف‌هایی که در آن قالب بیضی هست را به‌داخل ببرید و سپس طرف‌های دیگر را به‌شکل مربعی ببندید.

درنهایت، قالب کیک یزدی را مانند همیشه با تکه‌های نان، کرم برده و به‌مدت ۴۵ الی ۵۰ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد پخت کنید و سپس آن را از فر دربیاورید. بعد از قطع دمای فر و خنک‌کردن کیک، می‌توانید بسته‌بندی فویلی را از قالب کیک یزدی بردارید.



6. روش قرار دادن فویل بر روی قالب کیک یزدی

قرار دادن فویل بر روی قالب کیک یکی از اصولی‌ترین روش‌های پختن کیک است. برای اجرای این روش باید از فویل آلومینیومی استفاده کرد. فویل آلومینیومی غیر چسبنده است و در اثر پخت کیک، کیک به راحتی از پایه قالب جدا خواهد شد.

روش قرار دادن فویل بر روی قالب کیک به صورت زیر است. ابتدا باید قالب کیک را پاک کرد و روغن گرفتن بر روی کل سطح قالب را فراموش کرد. سپس فویل آلومینیومی را با ابعادی که بیشتر از قالب است، برش داده و روی سطح قالب قرار دهید. بعد از قرار دادن فویل بر روی قالب، با استفاده از انگشتان خود فویل را به شکل طرح دلخواه درون قالب کیک مدل کنید. سپس قالب را پر کنید و مانند همیشه با درجه حرارت مشخص‌شده در دستور پخت کیک پخته و از قالب خارج کنید.

در مجموع، قرار دادن فویل بر روی قالب کیک یک روش کارآمد و اسان است که در هر نوع از قالب‌های کیک قابل استفاده است و به کیک شما در زمان جدا شدن از قالب کمک می‌کند.