طرز تهیه فیله مرغ با خمیر بنیه

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه فیله مرغ با خمیر بنیه

طرز تهیه فیله مرغ با خمیر بنیه یکی از غذاهای خوشمزه و شیرین است که در فصول پاییز و زمستان به خصوص می‌توان از آن استفاده کرد. در این روش نوعی خمیر شیرین تهیه می‌شود و فیله مرغ به شکلی جذاب و خوشمزه در کنار آن قرار می‌گیرد.

برای تهیه این غذا ابتدا باید فیله‌های مرغ را در دو نوع آرد و سس سویا آغشته کرده و سپس داخل کفگیرهای روغن شده به مدت ده دقیقه سرخ کنیم. پس از این مرحله، بهتر است ابتدا تهیه خمیر شیرین را انجام دهیم.

برای تهیه خمیر شیرین، نیاز به آرد، تخم مرغ، شکر، وانیل، ماست، و روغن داریم. در ابتدا تمام مواد را به دقت بهم مخلوط کرده و به صورتی که نیمی از خمیر را داخل قالب فر و نیمی را به عنوان پوشش در کنار قالب قرار داده‌ایم، خمیر را داخل فر به مدت نیم ساعت در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد پخته و بعد از اینکه از فر خارج شد، صبر کنیم تا به دمای اتاق بیاید.

بعد از پایین آوردن دمای خمیر، آن را به سایزی موردنظر برش داده و به صورت هلالی باز کرده و داخل آن بعد از اضافه کردن یک لایه کره خامه، فیله‌های مرغ سرخ شده قرار دهید. بعد از این مرحله، خمیر را درنواحی کناری بخشید و چسباندن آن را با یکدیگر تحمل کنید. سپس خمیر بالای شیرین، داخل فر داغ برای بیست دقیقه درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد بپزید.

در نهایت، بهتر است قبل از سرو دادن به میز خامه یا مربای گیلاس را به منظور تزیین روی آن بپاشید و این غذای خوشمزه و شیرین را سرو کنید.



طرز تهیه فیله مرغ با خمیر بنیه

فیله مرغ با خمیر بنیه یکی از خوراکی‌های خوشمزه و محبوب در ایران است که جزو غذاهای سنتی ایرانی محسوب می‌شود. این غذا با ترکیبی از فیله مرغ و خمیر بنیه ساخته می‌شود و درست کردن آن نسبتاً ساده و راحت است.

مواد لازم برای تهیه فیله مرغ با خمیر بنیه شامل: فیله مرغ، پیاز، سیر، نمک، فلفل، روغن، گوجه فرنگی و خمیر بنیه می‌باشد. برای شروع، فیله مرغ را به قطعات کوچک برش دهید و آن را با نمک و فلفل به مدت حدود ۳۰ دقیقه برای مهارت طعم خود در یخچال قرار دهید.

پس از آن، پیاز و سیر را خرد کرده و در تابه‌ای با روغن تفت دهید. سپس قطعات فیله مرغ را به تابه اضافه کنید و به مدت چند دقیقه سرخ کنید. گوجه فرنگی را نیز خرد کرده و به فیله مرغ اضافه کنید و با هم مخلوط کنید.

در مرحله بعد، خمیر بنیه را به صورت دایره شکل باز کنید و فیله مرغ را درون آن قرار دهید. سپس خمیر را بسته و به مدت ۲۰ دقیقه در قفسه یخچال استراحت دهید. پس از آن، فر را در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید و فیله مرغ را درون آن قرار دهید تا به مدت ۴۰-۵۰ دقیقه به خوبی بپزد.

با اجرای مراحل بالا، شما می‌توانید فیله مرغ با خمیر بنیه خوشمزه و سالمی را آماده کنید. این غذا همیشه در هر جشنی و با هر فصلی در سفره خانواده‌های ایرانی قرار دارد و همیشه مورد پسند واقع می‌شود.



مواد لازم برای تهیه فیله مرغ با خمیر بنیه

برای تهیه فیله مرغ با خمیر بنیه ابتدا لازم است مرغ را پاک و تمیز کنید. برای این کار می‌توانید از ابزار خاص پاک کننده مرغ استفاده کنید و سپس آن را برش بزنید. سپس برای تهیه خمیر بنیه، باید مواد زیر را در کنار هم قرار دهید:

- آرد

- تخم مرغ

- آرد سیب‌زمینی

- نمک و فلفل

- پودر سیر

- شیر

می‌توانید تمام مواد را در یک ظرف مخصوص قرار دهید و سپس با استفاده از خمیرزنی، آن‌ها را با هم مخلوط کنید تا یک خمیر نرم و ملایم تهیه شود.

سپس، باید فیله مرغ را در آن قرار دهید و آن را به طور کامل در خمیر بنیه پوشانده و حتی می‌توانید آن را در بین دو قالب نان هم فشار دهید تا به خوبی در خمیر جا بیفتد.

در ادامه، تمام مرغ‌ها را در روغن داغ برای چند دقیقه سرخ کنید تا به رنگ طلایی درآیند و از داخلشان مطمئن باشید که کاملاً پخته شده‌اند.

در نهایت، می‌توانید فیله مرغ با خمیر بنیه را با سالاد یا انواع روشنی‌ها سرو کنید. این غذا یکی از محبوب‌ترین و خوشمزه‌ترین غذاهایی است که می‌توانید مناسب برای وعده‌ی ناهار و شام خود قرار دهید.



نحوه آماده کردن خمیر بنیه

خمیر بنیه یکی از خمیرهای سنتی و محبوب در آشپزی ایرانی است. این خمیر از نوع خمیرهای غذایی است و در تهیه انواع غذاهایی مانند پیراشکی، کله پاچه، آش و سوپ به کار می‌رود. در ادامه ابتدا مواد لازم برای تهیه خمیر بنیه ذکر می‌شود و سپس نحوه آماده کردن آن شرح داده می‌شود:

مواد لازم برای تهیه خمیر بنیه:

- نیم کیلوگرم آرد سفید یا سیاه

- 2 قاشق غذاخوری روغن مایع

- 1 قاشق چایخوری نمک

- یک قاشق غذاخوری خمیرگرم کن

نحوه آماده کردن خمیر بنیه:

1.ابتدا آرد را در یک ظرف عمیق اندازه‌گیری کرده و سپس نمک را اضافه کنید.

2.سپس روغن مایع را به ظرف اضافه کرده و همزمان با اضافه کردن آب، خمیر را با دست‌های خود بافته و معجون کنید.

3.پس از تهیه معجون، خمیر را روی سطح کار خود قرار دهید و به مدت حدود 10 تا 15 دقیقه با دست‌های خود به آرامی به صورت دایره‌ای یا مربع‌شکل به خمیر بزنید تا یکدست بشود.

4.سپس با استفاده از خمیرگرم کن، خمیر را به مدت 10 دقیقه مناسب بخار انداخته و در مرحله بعد به مدت 30 دقیقه روی سطح میز، برای استراحت قرار دهید.

5.پس از گذشت 30 دقیقه، خمیر بنیه آماده است. می‌توانید آن را برای تهیه غذای مورد نظر شما در آشپزخانه‌تان استفاده کنید.

باید توجه داشت که وقتی خمیر بنیه روی گرمای مستقیم شعله باشد باید به صورت ناحیه‌ای روی قالب برای پیراشک مورد استفاده قرار گیرد. همچنین، در صورتی که خمیر بنیه برای استفاده در وعده‌های غذایی مرغوب تر بود، می‌توانید از نوع آرد سیاه به جای سفید استفاده کنید.



نحوه آماده کردن مرغ برای پخت

همگی به دنبال غذایی خوشمزه و سالم هستیم و یکی از غذاهایی که از نظر طعم، مقوی بودن و فراوری آسانی برای استفاده بهتر همیشه مورد توجه بوده است، مرغ است. مرغ را می‌توان به شکل‌های مختلفی پخت و در اکثر آشپزی‌های ما به عنوان بخشی از انواع غذاها مصرف می‌شود. در اینجا قصد داریم با استفاده از چند قدم ساده و طرز تهیه مناسب، به نحوه آماده کردن مرغ برای پخت بپردازیم.

1. انتخاب مرغ باکیفیت

ابتدا باید مرغی با کیفیت انتخاب کنید، این مسئله به اندازه کافی مهم است. برخی از موارد مرغ‌ها آلودگی بیماری‌ها را دارند و اگر به درستی نگه داری نشوند، سبب بیماری و مشکلات چندگانه می‌شوند.

۲. شستشوی مرغ

همیشه باید مرغ را قبل از پخت، به طور کامل و با آب ولرم شستشو دهید. شستشوی مناسب استفاده از مواد شوینده می‌باشد. همچنین باید حتما دو طرف مرغ را شستشو دهید، چراکه بسیاری از مواد آلوده بر روی مرغ به طور مستقیم روی پوست آن واقع می شود.

۳. نگهداری مرغ

بعد از شستشو و خشک کردن کامل طبق مقداری که بهترین استفاده را به شما می دهد، مرغ را درون کیسه یخ‌زده قرار داده و سپس داخل یخچال قرار دهید. در صورتی که قصد دارید به طور سریع داشته باشید، سعی کنید مرغ را در بسته بندی هواضد حساس قرار دهید تا آماده به کار باشد.

۴. طریقه پخت مرغ

بعد از همه این‌ها می‌توانید مرغ خود را دو روش پخت دهید: تفت دادن (محمص کردن روی حرارت زیاد) و پخت درون فر. برای غذای خوشمزه می‌توانید از روغن نباتی استفاده کرده و مرغ را به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه به شکل یکدست بپزید.

در نهایت می‌توانید با تعطیلی ذاتی غذاى خود، این غذای سالم و حامل پروتئین را برای خانواده خود آماده کنید. یادآوری دیگر، برای خرید مرغ همیشه حداقل به تاریخ انقضای محصول توجه کنید.



نحوه پخت فیله مرغ

پختن فیله مرغ یکی از شیوه‌های پر کاربرد در آشپزی است که باعث می‌شود مرغ به صورت نرم و طرفداران بیشتری پیدا کند. در ابتدا برای پخت فیله مرغ باید مرغ را خرد کنیم و سپس با یک قابلمه به همراه آب، نمک و فلفل در حرارت متوسط آتش قرار دهیم تا مرغ پخته شود. باید به یاد داشت که برای پخت بهتر و سریعتر می‌توانیم علاوه بر نمک و فلفل، مواد دیگری مانند آرد، آویشن و یا رب گوجه فرنگی نیز به مرغ اضافه کنیم.

پس از پخته شدن مرغ، باید فیله را از داخل قابلمه جدا کرده و روی تخته چوبی در بیاوریم و آن را با چاقو به شکل وسطی باز کنیم تا هسته مرغ مشخص بشود. باید بعد از باز کردن فیله، آن را با نمک و فلفل به صورت کامل از هر دو طرف پخته کنیم تا طعم بهتری داشته باشد. باید در نظر داشت که فیله به مدت 8 تا 10 دقیقه با حرارت متوسط به درجه حرارت مطلوبی برسد تا خوب پخته شود.

برای پخت فیله مرغ در ماهیتابه نیز می‌توانیم از روش بسیار ساده و کم هزینه استفاده کنیم. ابتدا باید ماهیتابه را گرم کنیم و سپس روغن را به آن اضافه کرده و هنگامی که روغن گرم شد، مرغ بر روی آن را قرار دهیم وبه مدت 4 تا 5 دقیقه از هر دو طرف آن را پخته کنیم. باید به یاد داشته باشیم که هنگام پختن مرغ، از افزودن روغن زیاد به برخی از نژادهای مرغ خودداری کنیم تا مواد چربی زیادی به آن اضافه نشود. به علاوه می‌توانیم برخی از ادویه‌ها مانند چای ترش، زعفران و یا زردچوبه را به فیله مرغ اضافه کنیم تا طعم و مزه آن را به شکل بهتری به دست بیاوریم.



نحوه طعم دهی به فیله مرغ با خمیر بنیه

فیله مرغ با خمیر بنیه یک غذای خوشمزه و سنتی ایرانی است که با استفاده از چند مرحله ساده آماده می شود. در این روش پس از تهیه فیله مرغ ، به موادی مانند تخم مرغ، سبوس نان، ادویه جات و نمک افزوده می شود تا به یک خمیر نرم و چسبنده تبدیل شود. سپس فیله مرغ روی این خمیر قرار داده می شود و به مدت کوتاهی پخته می شود.

برای طعم دهی به این غذا می توان از موادی مانند فلفل قرمز، زعفران، دارچین و پودر سیر استفاده کرد. همچنین می توان از مواد تازه مانند نعناع، جعفری و لیمو ترش برای تزیین و طعم دهی استفاده کرد.

یکی از روش های معمول برای طعم دهی به فیله مرغ با خمیر بنیه استفاده از چند قاشق رب گوجه فرنگی و همچنین مقداری پودر پاپریکا است. این مواد باعث افزایش طعم و رنگ غذا می شود و از طعم واقعی آن بیشتر برجسته می شود.

همچنین می توان از سبزیجاتی مانند فلفل دلمه، قارچ و پیاز نیز در خمیر فیله مرغ استفاده کرد تا طعم غذا بیشتر شود. با توجه به سلیقه شخص و همچنین مواد موجود در دسترس طعم دهی به فیله مرغ با خمیر بنیه به طور ایده آل و متناسبی می تواند صورت گیرد.