طرز تهیه فلافل با آرد سوخاری
فلافل یکی از معروفترین غذاهای خاورمیانه است که با استفاده از نخود فرنگی و ادویههای مختلف ساخته میشود و بهعنوان یکی از محبوبترین خوراکیهایی که در مناطق مختلف دنیا مورد استفاده قرار میگیرد محسوب میشود.
طرز تهیه فلافل با آرد سوخاری دارای چندین مرحله است.
- ابتدا کاملاً یک کیلوگرم از نخود فرنگی را در آب برای شب و یکشب خیس میکنیم.
- سپس نخود را از حالت خیس درآورده و به همراه پیاز، سیر، پودر سیر، جعفری، کره مذاب و ادویهها در یک پردازنده مواد غذایی میریزیم و آن را به صورت یکدست پردازش میکنیم تا ترکیب برای تهیه فلافل آماده شود.
- سپس به دلیلی خواص تحلیلی آرد سوخاری وجود دارد و این که این آرد باعث میشود تا فلافلها کمتر از روغن جذب کنند، یکسو بر روی 200 گرم آرد سوخاری معمولی پاشیده و با هم مخلوط میکنیم تا دو تا سه تا از پیگیریها را بدست آوریم.
- تمام ترکیب را بهداخل یک ظرف بزرگ میریزیم. آرد و پودر کراتین روی آن پاشیده شده و با چنگال یا فرشی مناسب، تمام ترکیب را با هم مخلوط میکنیم تا تقریباً یکدیگر را مساوی کنند.
- سپس با استفاده از چنگال یا قاشق، مقداری از ترکیب تهیه شده را برداشته و به صورت توپهای کوچک مدنظر چکیده و به شکل خوشهای بر روی یک ظرف سفید (چوبی یا کاغذی) یا حتی ظروف یکبار مصرف میگذاریم.
- پس از آماده کردن فلافلها، روغن را در یک قابلمه گرم میکنیم و پس از اینکه روغن به حرارت دلخواه رسید، فلافلهای روی ظروف را به صورت کمی بر روی روغن میریزیم و پس از آن نیمساعت بعد، آنها را از روغن خارج میکنیم.
- فلافلها پس از آماده سازی، میتوانند با تخمیر، یوگورت، ترشیجات، آوکادو و دیگر سوسیس و سسهای خوشمزه تزئین شوند.
با این روش شما محصولی بسیار خوشمزه و سالم خواهید داشت.
مواد لازم برای تهیه فلافل با آرد سوخاری
تهیه و ساخت فلافل، یکی از پرمصرفترین غذاها در سراسر جهان به شمار میآید. این غذا به صورت دستی و خانگی تهیه میشود و در همه خانههای ایرانیها و همینطور شهرهای مختلف جهان میتوانید با آن مواجه شوید.
به طور کلی، مواد لازم برای تهیه فلافل، عبارتند از: نخود، پیاز، سیر، گشنیز، پودر نمک و فلفل سیاه، آرد نخود (به عنوان گزینه جایگزین نخود)، آرد سوخاری، آب مرکبات و روغن برای سرخکردن.
مرحله اول تهیه فلافل، استفاده از نخود خشک و یا آرد نخود است. قبل از استفاده از نخود، آن را به مدت چند ساعت خیس کرده و بعد از آن رنده میکنیم. پس از رنده کردن، پوست نخود را جدا کرده و نخود را خوب با آب شسته و به همراه پیاز خرد شده، سیر و گشنیز ریز شده درون یک پارچ قرار میدهیم. سپس، با اضافه کردن نمک و فلفل این مواد را به هم میزنیم.
در مرحله بعدی، مخلوطی از آرد سوخاری و نخود را با روغن برای سرخ کردن درون حالت تفنگی میکنیم. برای این کار، ابتدا یک عدد سری کوچک از مخلوطی که برای تهیه فلافل درست کردهایم را در دست میگیریم و آن را بین دو دست خود فشار میدهیم، تا شکل گرد و شبیه دونات به آن بدهیم.
پس از آن، به آرامی این شکل را در داخل روغن گرم قرار میدهیم و هر دو طرف را به ترتیب به مدت 2-3 دقیقه سرخ میکنیم. بعد از آن، فلافل را از روغن درخشان و گرم خارج کرده و با یک دستمال کاغذی کوچک، روی فلافل قرار میدهیم تا روغن اضافی جذب شود.
مواد لازم برای تهیه فلافل با آرد سوخاری به صورت ساده و سریع قابل تهیه میباشد و با دنبال کردن مراحل فوق، میتوانید به راحتی و با کیفیتی بالا، فلافل به سبک خودتان تهیه کنید.
گام به گام تهیه فلافل با آرد سوخاری
تهیه فلافل با آرد سوخاری یک غذای محبوب و خوشمزه در فرهنگ غذایی ایرانی است. آرد سوخاری که به صورت قیچی بوده و از جوانه گندم تهیه میشود، به عنوان یکی از اجزای اصلی فلافل استفاده میشود.
برای تهیه فلافل با آرد سوخاری، ابتدا نیاز است که نخودچی را برای چند ساعت خیس کنید. سپس آنها را به همراه سایر مواد مانند پیاز، سیر، گشنیز و ادویهها در آسیاب پودری کرده و به خوبی با هم مخلوط کنید. پس از آن، آرد سوخاری را به مواد دیگر اضافه کرده و به خوبی با هم مخلوط کنید.
در مرحله بعد، با استفاده از دستهای خود، از مخلوط حبوبات، سبزیجات و آرد سوخاری توپهایی کوچک تهیه کنید. سپس این توپها را در روغن گرم کنید تا به رنگ طلایی دربیایند.
در نهایت، فلافل را در سرویس دهید و با سس یا چاشنی دلخواه خود پیشنهادی عالی برای خوردن با نان همراه خواهد شد. این غذای خوشمزه و سالم را میتوان به صورت خودمایه، برای صبحانه، ناهار، شام یا میان وعده در تمامی فصول سال، کهکشان داشت.
نکات مهم در تهیه فلافل با آرد سوخاری
فلافل یک غذای خوشمزه و محبوب است که از جنس نان سفید و نخودچی تهیه میشود و به عنوان یک خوراکی سرشار از پروتئین و فیبر شناخته میشود. اگر شما قصد دارید فلافل با آرد سوخاری تهیه کنید، به نکاتی که در ادامه مطرح میشود توجه کنید.
اولین نکته، استفاده از آرد سوخاری است. آرد سوخاری باعث میشود فلافل شما قرمز و شاداب باشد و مزه ویژهتری داشته باشد. برای استفاده از آرد سوخاری، میتوانید نخودچی، پیاز، سیر، زنجبیل، نعناع و سبزیجات دیگر را با هم خرد کرده و به صورت زیره پاشیده و با یک فرایند خاص به آرد سوخاری تبدیل کنید.
دومین نکته، استفاده از روش مناسب است. بهتر است فلافل با آرد سوخاری را با روش سرخ کردن در روغن درست کنید؛ به این ترتیب شما میتوانید فلافل را بهتر و سریعتر پخت کنید و مزه آن را بهتر و شادابتر کنید. با استفاده از فریزر میتوانید فلافلهای خود را طولانیتر حفظ کنید.
در نهایت، برای تهیه فلافل با آرد سوخاری بهتر است از مواد بهداشتی و سالم و مرغوب استفاده کنید. نخودچی، پیاز، سیر، زنجبیل و سبزیجات بهتر است خرد شده و با هم مخلوط شوند تا فلافل بهتری تولید شود. به طور کلی، خلاصهبگیری کنیم که اگر از آرد سوخاری برای تهیه فلافل استفاده میکنید، به نکاتی که در این متن گفته شده توجه کنید تا بتوانید فلافلی شاداب و خوشمزه و با مزه تقدیم کنید.
ترفندهای تهیه فلافل با آرد سوخاری
برای تهیه فلافل به روش سنتی، باید نخود خشک را شب قبل از پخت به مدت ۱۲ ساعت خیس کرده و سپس آن را پخته و رنده کنیم. اما امروزه نوع جدیدی از تهیه فلافل با استفاده از آرد سوخاری رواج پیدا کرده است که باعث ساده شدن و سریع تر شدن پرداختن به این کار شده است.
تهیه فلافل با آرد سوخاری به این صورت است که اولین مرحله برای تهیه آن پخت کردن نخود خشک است تا کاملاً پخته شود. سپس آنها را به خوبی رنده کرده و به یک ظرف بزرگ انتقال میدهیم. به این طریق، ما ترکیبی از نخود، آرد سوخاری، سبزیجات و ادویههای گیاهی بهدست میآوریم.
بعد از آن، فلافل آماده شده به هر شکلی که میخواهیم میتوانیم شکل دهیم. بهترین روش برای شکل دهی به فلافل، استفاده از یک قاشق کمربندی یا کمربند سفت هست. با آن میتوانیم به راحتی فلافل را شکل دهیم و به روغن سرخ کن یا تابه اضافه کرده، تا فلافل های سفت و طلایی باشند.
در نهایت، فلافل را با نون لواش، خیارشور، لیمو، گلاب و یا سس سیر سرو میکنیم. این روش به دلیل سادگی، سرعت تهیه و همچنین طعم فوقالعاده فلافل، بعضی از افراد را به خود جلب کرده و به یک گزینه پرطرفدار برای صبحانه، ناهار و شام تبدیل شده است.
چگونگی پخت فلافل با آرد سوخاری
فلافل به عنوان یکی از غذاهای محبوب و سنتی کشورهای خاورمیانه، با ترکیبی از نخود فرنگی، ادویههای مختلف و سبزیجات تهیه میشود. در اینجا قصد داریم نحوه پخت فلافل با آرد سوخاری را آموزش دهیم که طعم و ترکیب عالیی را به فلافل شما میبخشد.
ابتدا، نخود فرنگی را با یک شب قبل از پخت، خیس کنید تا رنگ آن تغییر کند و آماده استفاده شود. سپس، جمعیتی از سبزیجات مانند گشنیز، شوید و جعفری را همراه با سیر و پیاز تمیز شده، در یک چنگال یا آرد آمیزه خودرو میکنیم تا مواد را کاملاً همراه کنند.
حالا آرد سوخاری را در یک کاسه فراوان بریزید. با به دست آوردن ترکیب مواد، کوهی از آنها را به صورت دستهای شکل میدهیم و در آرد داغ به همراه برخی از ادویههای مانند چرخکرده، کمی زعفران و نمک، پوشانده و به کاملی سوزاندن آن، ترکیبی با طعم شاداب و خوشمزه را برای فلافل شما تهیه میکنیم.
در پایان، آماده شده، فلافل ها را در داخل یک سینی یا با شیرین شدن آنها به عنوان مواد غذایی کنجدینی و ترشیجات خوراکی میپوشانیم و با لیمو سبز و سس گیاهی خوش بو، برای استفاده سریع آماده میشوند. بهترین شکل ارائه و مصرف، با استفاده از نان لواش، برش هایی از سبزیجات تازه و کباب گوشت مرغ یا گوشت قرمز به همراه میوه و میوه خشک همراه با آن است.