طرز تهیه فلافل آکاایران

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه فلافل آکاایران

فلافل یکی از پر مصرف‌ترین غذاهای خاورمیانه است که با توجه به خواص تغذیه ای و تنوع در تهیه آن، در سراسر جهان شناخته شده است. فلافل به عنوان یک غذای سنتی در ایران نیز محبوب است و به صورت تکی یا همراه با نان لواش یا نان تافتون سرو می شود.

طرز تهیه فلافل بسیار ساده و قابل انجام در خانه است. در ابتدا برای تهیه فلافل، لوبیا چیتی، نخود فرنگی و یا نخود سیاه را باید برای حداقل ۶ ساعت خیس کنید و سپس آنها را به همراه پیاز، سیر، گشنیز، ریحان، نعنا، پودر فلفل، کمی آبلیمو و نمک در یک ظرف مخصوص مخلوط کنید. سپس مواد را نرم و پوست‌نشین بکنید تا مخلوط تولید شده در قالب فلافل به سرعت سرخ شوند.

رسیدن به حالتی که مخلوط یکپارچه شده و یک جانبه شده، عامل اصلی در تهیه فلافل‌های خوش‌رنگ و خوش‌بو است و برای اینکار، می‌توانید از یک چاک کن مخصوص استفاده کنید. با استفاده از چاک کن و قطعات جدارِ قالب و پوست‌های حساس در جوانه‌های برش خورده، می‌توانید مخلوطات خود را به حالت مورد نظر برسانید.

سپس برای سرخ کردن فلافل مخلوط تهیه شده را با انگشتان خود یک به یک قالب گرفته و در روغن چرب کرده درون تابه سرخ کرده و سپس با چنگال برای تخلیه آنگاه بر روی کاغذ فیلتر بگذارید.

فلافل را می‌توانید همراه با نان لواش یا نان تافتون به صورت سنتی و خوراکی یا در سالادها به صورت سبزیجات تابه‌ای مصرف کنید. همچنین می‌توانید از فلافل برای تهیه ساندویچ‌های مرغ، گوشتی و یا بادمجان نیز استفاده کنید.



تاریخچه فلافل در ایران

فلافل چیزی نیست که تنها در ایران شناخته شده باشد، اما در حال حاضر رژیم غذایی ایرانیان را تحت تأثیر قرار داده است. فلافل از محصولات خوراکی مذهبی مسیحی و مسلمانی در منطقه خاورمیانه است. اولین گزارشی که از فلافل در خاورمیانه می‌شنویم، مربوط به حوالی مصر در دوران باستان است. این غذا بین مردمی که در مصر و پلشتین زندگی می‌کردند، بسیار محبوب بود. اما طبق سنت، اولین فلافل به‌طور رسمی در دوران عباسیان به‌ وجود آمد. این غذا به همراه خبز لبنانی معروف به “نان فلافل” أستان بسیاری از کشورهای حوزۀ خلیج فارس را پرورش می‌دهد.

وقتی این غذا با نان لبنانی سرو می‌شود، طعم و اصالتش در آیدین و لاهور و کابل، شهرهایی که در شرق خاورمیانه و هند هستند، صدای پر برخورد می‌دهد. در تاریخ ایران، فلافل با شکوه به‌وجود آمده است؛ اما دقیقاً کجا و چگونه در ایران وارد شده است؟ مواردی را مطرح می‌کنند که فلافل از طرف سفرای شرقی به ایران معرفی شده است. وجود فلافل در سفرنامۀ «ابن بطوطه» و یادداشت های جونگ – لی در کتاب «دور از پوستین» ظاهراً اثبات می‌کند که این ورود به ایران قیمت زیادی داشته است که نشان می‌دهد کم جا از آن خورده شده است.

اضافه کردن آبلیمو، سیر و تخمه‌سیاه، سبب افزایش محافظّت روزانۀ ایرانیان می‌شود. فلافل‌های ایرانی که پایه اجزای غذایی خود را از برنج، عدس یا نخود به دست می‌آورند، در دنیا معروف‌ترین نوع فلافل هستند. به دلیل اینکه بسیاری از سایر نوع فلافل‌ها شامل گندم و جو هستند، برحسب استانداردهای ایران، بسیاری از این مواد غذایی دارای گلوتن هستند و می‌توانند مشکلات برای گروه‌هایی که حساسیت گلوتن دارند، ایجاد کنند. به هر حال، این غذا به دلیل طعم فوق العاده‌اش و خلق محیط مناسب برای وجود افرادی با سلیقه‌‌های مختلف ، جایگاه خود را در وجبات روزمره، به‌ویژه جوانان پیدا کرده و همیشه یکی از محصولات غذایی محبوب و خوشمزه در ایران بوده است.



مواد لازم برای تهیه فلافل

برای تهیه فلافل، از مواد غذایی سالم و مرغوب استفاده می‌شود. این غذایی محبوب در سراسر جهان بسیار ساده به نظر می‌آید، اما برای تولید آن، نیاز به مواد خاصی دارید.

مواد لازم برای تهیه فلافل شامل نخود، پیاز، سیر، جعفری، کرفس، گشنیز، زیره و آویشن است. برای نخود، یک شب قبل از تهیه فلافل، به مقدار لازم خیس کرده و روز بعد آن را آماده کرده و پخته می‌کنید.

سپس همه این مواد را با یکدیگر می‌ریزید و به خوبی رنده می‌کنید تا یک خمیر نرم و قابل شکل‌دهی به دست آید. با استفاده از دستگاه فلافل، خمیر را برش کنید و داخل روغن داغ برای پخت کنید. پس از پخت شدن، فلافل را روی کاغذ نمکی قرار دهید تا از روغن روی آن خالی شود.

در یک جمله می‌توان گفت که برای تهیه فلافل نیاز به استفاده از نخود و یک مجموعه از سبزیجات و ادویه جات دارید. به یاد داشته باشید که تمام مواد باید درست باشند تا به شما کمک کنند تا فلافل‌هایی طعم واقعی و لذیذ بیاورید.



نکات مهم در تهیه فلافل

فلافل یکی از پرطرفدارترین غذاهای خاورمیانه محسوب می‌شود که شامل نخودفرنگی، سبزیجات و ادویه‌ها است. در این مطلب، به بررسی نکات مهم در تهیه فلافل پرداخته‌ایم.

اولین نکته در تهیه فلافل مربوط به نخودفرنگی است. برای تهیه فلافل باید نخودفرنگی را حداقل شبی یا سه ساعت در آب خیس کرده تا نرم شود. با توجه به اینکه نخودفرنگی پوست آن سبز رنگ است، برای دستیابی به قوام مناسب در فلافل، بهتر است پوست آن را پس از خیساندن جدا کرده و فقط از هسته آن استفاده کنید.

دومین نکته در تهیه فلافل، سبزیجات است. معمولاً در تهیه فلافل از ریحان، جعفری و تره‌یی استفاده می‌شود. سبزیجات باید قبل از تکه‌تک کردن به دقت شسته و کاملاً خشک شوند. در حالتی که سبزیجات خیلی خیس باشند، ممکن است تهیه فلافل شما موفقیت آمیز نباشد.

نکته بعدی، ادویه‌ها و به‌ویژه زیره است. زیره گیاهی است که در تهیه فلافل به‌طور اصلی به عنوان ادویه مورد استفاده قرار می‌گیرد. برای بدست آوردن مزه و ماندگاری مناسب در فلافل، بهتر است زیره را چند دقیقه درون فر قبل از استفاده تازه کرده و استفاده کنید.

در ادامه، باید نکته مهم دیگری را در تهیه فلافل در نظر گرفت. برای سرخ کردن فلافل، بهتر است از روغن گرم درجه یک استفاده کنید. به علاوه، در مراحل سرخ کردن، نباید فلافل‌ها را به صورت اضافه بیاورید و باید شمازده تا بیست دقیقه برای سرخ شدن آنها صبر کنید.

در نهایت، باید به این نکته هم توجه کرد که همیشه بهتر است فلافل را تازه و سرد سرو کنید و نه گرم. همچنین، به عنوان مزه‌دهنده در فلافل می‌توانید از ترشی لیمو، سس آویشن و سس زعفران استفاده کنید.



طرز تهیه نان لواش برای فلافل

نان لواش یکی از پر مصرف‌ترین نان‌های خاورمیانه است که به دلیل سادگی در تهیه و طعم خوششیرین آن، در غذاهای خانگی و سنتی بسیار مورد استفاده قرار می‌گیرد.

برای تهیه نان لواش برای فلافل، نیاز به موادی مانند آرد، نمک، آب، روغن و خمیر مشابه داریم. در ابتدا، آرد را در یک ظرف بزرگ اندازه گیری کرده و سپس با افزودن مقدار کافی آب و نمک، خمیر لازم را تهیه می‌کنیم.

سپس خمیر را به دسته‌های کوچک تقسیم کرده و آنها را با کمک رولینگ پین سپرده و به صورت دایره‌ای صاف و تخت شکل می‌دهیم. سپس نان لواش را برای پخت، بر روی یک صفحه فلزی، قرار می‌دهیم و آن را درون فر قرار می‌دهیم و با دمای ۲۲۰ درجه سانتیگراد و مدت‌زمان ۱۰ تا ۱۵ دقیقه، می‌پزیم.

پس از پخت شدن نان لواش، آن را از فر خارج کرده و با خمیری که تهیه کرده‌ایم، به صورت دستی یا با کمک رولینگ پین، به شکل دایره‌ای روی نان می‌چسبانیم و آن را برای ۵ تا ۱۰ دقیقه، درون فر قرار می‌دهیم تا خمیر آن روی نان فر بگیرد.

در نهایت، نان لواش را از فر خارج کرده و با روغن زیتون یا جوانه‌های سبز، به عنوان نان همراه با فلافل سرو می‌کنیم. بهتر است نان لواش را در حالت گرم مصرف کنید تا طعم و عطر خوبی داشته باشد.



طرز تهیه فلافل سبزیجات

فلافل یک غذای خوشمزه و سنتی در کشورهای عربی و شرقی است که از نخودچی، فلفل دلمه، پیاز و ادویه‌های خود مخصوص خود ساخته می‌شود. اما در اینجا طرز تهیه‌ی فلافل سبزیجات را برای شما شرح خواهیم داد.

مواد لازم:

- نخودچی یک پیمانه

- پیاز دو عدد متوسط

- سیر یک حبه

- جعفری نصف پیمانه

- کرفس دو عدد

- پودر شیرین‌بهار دو قاشق چایخوری

- فلفل سیاه دو قاشق چایخوری

- نمک به میزان مناسب

- آب لیمو تازه‌چ squeezed مقداری کم

- روغن برای سرخ کردن

طرز تهیه:

1- نخودچی را 24 ساعت قبل از پخت در آب خیسانده و پوست آن را در این مدت تا حد امکان تمیز کنید.

2- نخودچی را با پیاز، سیر، جعفری و کرفس در آب جوش به مدت 10 دقیقه پخته و سپس آنها را از آب دربیاورید و به خوبی ریخته و آسیاب نمایید تا تبدیل به یک خمیر نرم و بافتی شود.

3- خمیر فلافل را درون ظرفی ریخته و پودر شیرین‌بهار، نمک و فلفل سیاه را به آن اضافه کنید و مواد را به خوبی ترکیب کنید.

4- مقداری آب لیمو تازه‌چده و مجدداً به هم کوبید تا مواد همگی با هم ترکیب شوند.

5- روغن را در تابه گرم کرده و خمیر فلافل را به شکل دلخواه خود به سرخی برسانید.

6- پس از سرخ شدن، فلافل را روی کاغذ آشپزی آماده شده قرار دهید تا چربی زاییده را جذب کند و سپس فلافل سبزیجات را با نان لواش، خیار شور و گرچه سرو کنید.

طرز تهیه فلافل سبزیجات بسیار ساده و طعمش فوق‌العاده است. این غذای خوشمزه و سالم را می‌توانید به عنوان یک ساندویچ خوشمزه یا به عنوان غذای پرپروتئین در وعده‌های شام و ناهار مصرف نمایید.



طرز تهیه فلافل با کدو حلوایی

تهیه فلافل با کدو حلوایی یکی از روش های جذاب و سالم برای تولید یک غذای مطبوع و خوشمزه و در عین حال سبزیجات بسیار مفید است. فلافل یکی از غذاهایی است که از ادویه ها و سبزیجات تشکیل شده و مناسب برای تامین مواد مغذی برای بدن انسان می باشد. برای تهیه فلافل با کدو حلوایی باید در ابتدای کار کدو حلوایی را با چند قاشق روغن نباتی روی حرارت بالا درست کرد. روی آن پودر سیر و نمک ریخته شود و به مدت چند دقیقه تخمیر می کنیم. سپس آن رابه کمک مولینکس در یک بشقاب خمیری خوب می‌کنیم.

در مرحله بعد، خشکی پودر نخود، فلفل سیاه، فلفل قرمز و پودر کمون به مخلوط کدو حلوایی در بشقاب اضافه می‌شود. این مخلوط باید دقیقاً به اندازه کافی به صورت آرام و بدون وقفه آمیخته شود. توصیه می شود برای آمیختن به طور مرحله‌ای و با حرص و دقت و با جابجایی مخلوط فلافل به روی دیواره‌ی بشقاب انجام شود. بعد از آمیختن همه اجزا، می توانیم برای حصول از شکل منظم، یک قاشق به صورت غلتکی بر روی خمیر فلافل بکشیم.

در این مرحله از فلافل با کدو حلوایی باید به داخل یخچال رفت و برای حدود یک ساعت منتظر بماند. به دلیل وجود کدو حلوایی در مخلوط، ممکن است بعضی خمیرها یکم بیشتر رطوبت داشته باشند و نسبت به دیگر خمیرها سخت شن. لازم است در این صورت با دادن صافی یا قوچی این خمیرهای بیشتر رطوبت را از خود دفع کنیم. بعد از باز شدن یخچال، شکل دلخواه ای که می‌خواهید به فلافل‌های خود دهید و بلافاصله نگه داشته شود و به سرعت به روغن روی حرارت اضافه شود و رقیق با زرده تخم مرغ یا آبلیمو و داخل روغن روی حرارت قرار گیرد تا تازه رنگ شود و بهترین طور و خوشمزه ترین شرایط را برای مصرف رکنیت ایجاد کنید.