طرز تهیه فطیر اراک

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه فطیر اراک

تهیه‌ی فطیر اراک یکی از غذاهای محبوب ایرانی است که با استفاده از آرد، مغز پسته، نبات و شکر تهیه می‌شود. این دسر خوشمزه‌ای که در اصل از شهر اراک واقع در استان مرکزی ایران نام گرفته، با طعم و طراوت خاصی به سفره‌ی ایرانیان خدمت می‌کند.

برای تهیه‌ی فطیر، ابتدا آرد که به مقدار مناسب مورد نیاز در قابلمه می‌ریزیم و آن را روی حرارت ملایمی تغییر می‌دهیم. سپس مغز پسته را خرد کرده و به آرد اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم. سپس به مرور شکر و نبات را اضافه کرده و همه‌ی مواد را با هم مخلوط می‌کنیم تا جوش بزند.

وقتی مایع فطیر غلیظ شده، آن را از روی حرارت برمی‌داریم و در ظرف‌های مناسب می‌ریزیم و در یخچال می‌گذاریم تا خنک شود. سپس می‌توانیم فطیر را با پودر دارچین یا پسته خرد شده تزیین کرده و ارائه دهیم. این دسر خوشمزه اغلب در جشن‌ها و مناسبت‌های مختلف به عنوان دسر اصلی یا خوشمزه‌ای به همراه چای سرو می‌شود و لذت بردن از آن را به طعمی خاص می‌رساند.