طرز تهیه فرنی با آرد برنج دو نفره
تهیه فرنی با آرد برنج یکی از گزینههای خوشمزه برای سرویسدهی در نهار و شام برای دو نفر است. برای شروع، ابتدا مواد لازم باید آماده شود. برای دو نفر نیاز به دو پیمانه آرد برنج، یک قاشق غذاخوری انار، یک قاشق کوچک نمک و یک پیمانه آب است.
ابتدا، آرد برنج، نمک و انار را با هم مخلوط کرده و محلول آنرا به آرامی به آب اضافه کنید و از هم بزنید تا تمام مواد ترکیب شوند. بعد از آن، اجازه دهید آرد برای 5 تا 10 دقیقه ترکیب شود. در این مرحله اولیه، اگر خمیر به صورت لجباز باقی ماند، میتوانید تعدادی از آب را برای رسیدن به درجه بستگی خواهید داد.
پس از ترکیب خمیر، آنرا به صورت گرد و صاف شکل دهید و آنرا تحت یک فوق آب پخت عمیق قرار دهید تا به مدت حدود 20 تا 25 دقیقه بپزد. هنگام پختن، همیشه توصیه میشود که فرنیها را به آرامی درون نیمه شسته شدهای از آب پسته بریزید.
در نهایت، باید به آرامی فرنیها را از آب برداشته و خمیری گرم را روی سبد سرو غذا قرار دهید. غذای روی سبد را با شکلات آبی تزئین کنید و به همراه شیر عروس و قهوه سرو کنید. با دو نفر حاضر در سرویس، این مواد از پرده خانه تلویزیون ضبط شده و میتوانید در حالیدههای خود از آن لذت ببرید.
آماده سازی آرد برنج برای تهیه فرنی
آرد برنج یکی از محصولات مهم در صنایع غذایی است که معمولاً برای تهیه محصولات نانوایی و شیرینی پزی به کار میروند. با استفاده از آرد برنج میتوان انواع فرنیهای خوشمزه و روان تهیه کرد. در این مقاله به روش آماده سازی آرد برنج برای تولید فرنی اشاره خواهیم کرد.
برای شروع، باید برنج را خرد کرده و به صورت صافی روی دوبارهخوانی، جدا کنید تا اجزای غیر مرغوب مانند سنگهای کوچک و آشغالها از آرد جدا شوند. در مرحله بعدی، باید آرد را در یک ظرف بزرگ ریخته و به مقدار مناسب آب به آن اضافه کنید. در این مرحله ، بهتر است آرد را درون آب قرار دهید به منظور جلوگیری از تشکیل گودهای آبی در آرد.
برای آماده سازی آرد برنج به منظور تولید فرنی ، باید آرد را به مدت 10 تا 15 دقیقه با استفاده از میکسر خوب مخلوط کنید تا آرد به صورت یکپارچه و خمیر شکل بگیرد. پس از این که خمیر را به خوبی آماده کردهاید ، باید آن را به صورت یک اقلام نازک بهصورت دستی آماده سازی کرده و پس از آن ، عملیات خشک کردن را انجام دهید تا به درستی آماده شود.
آماده سازی آرد برنج برای تهیه فرنی نیازمند درست کردن چندین مرحله میباشد. این آرد را میتوان به صورت تازه، در دمای اتاق، درون جعبههای پلاستیکی نگه داشت. آرد برنج با اکثر دیگر آردها متفاوت است، به چندین روش میتوان آن را در کُتری یا پنجره گازی پخت و برای تهیه فرنیهای خوشمزه، از آن استفاده کرد.
تهیه سس گوجه فرنگی برای فرنی
تهیه سس گوجه فرنگی برای فرنی یکی از سبکهای رایج سس در قارههای غربی محسوب میشود. این سس به دلیل طعم و شیرینی خود یکی از گزینههای محبوب آشپزخانههای این مناطق به شمار میرود. برای تهیه این سس ابتدا باید گوجه فرنگیهای تازه را به صورت درشتخرد کرده و سپس در یک قابلمه به همراه ادویههای مانند نمک، فلفل، زیره، جوز هندی و روغن سرخشده اضافه کنید؛ پس از مراقبت از خواص گوجه فرنگی شما میتوانید به دلخواه و با توجه به سلیقه خود پودر آویشن، سیر تازه خرد شده و پیتزا هرب را به آن اضافه کنید.
بعد از مراقبت از ترکیبات، قابلمه را بر روی حرارت متوسط قرار دهید تا گوجهها کمی برشوند و آب خود را رها کنند. پس از گذشت حدود 10 دقیقه، باید درجه حرارت را کمی افزایش داده و برای چند دقیقه گوجه فرنگیها را بپزید تا طعم خود را تماما منتقل کنند.
در مرحله بعد، باید گوجهها را از قابلمه جدا کرده و به کمک یک مخلوطکن یا همزن بلند، آنها را به یک ترکیب سلسلهوار از سرکه، آب، شکر یا عسل، و کمی سس ورشترشایر (به اختیار) اضافه کنید. نتیجه نهایی باید یک سس غلیظ، نرم و ارام با طعم شیرین و تند باشد که برای فرنی با سبزیجات و یا پیتزا استفاده میشود.
تهیه سس بشامل پنیر پارمزان برای فرنی
تهیه سس بشامل پنیر پارمزان یکی از شیرینی های خوشمزه و محبوب در بین کاربران فرنی است. این سس با داشتن طعم بسیار خوشمزه و مطبوع، می تواند به راحتی فضایی گرم و دلنشین را برای تفریح و خوش گذرانی بوجود آورد. در ادامه به بررسی مراحل تهیه این سس کامل با پنیر پارمزان می پردازیم.
برای تهیه سس پنیر پارمزان ابتدا باید مواد مورد نیاز را آماده کرد. مواد لازم شامل نصف پیمانه پنیر پارمزان(رنده شده)،یک قاشق غذاخوری کرم خامه، نصف فنجان شیر، دوحبه سیر(رنده شده) و دو قاشق غذا خوری کره است.
در مرحله دوم، برای تهیه سس پنیر پارمزان، ابتدا کره را درون قابلمه گذاشته و روی حرارت قرار داده. پس از آن سیر را به آن افزوده و به مدت چند دقیقه در حرارت بگذارید تا بوی سیر کاملا حس شود.
در مرحله سوم، شیر درون قابلمه ریخته و به گرمای شعله ملایم درآورده و سپس کرم خامه با مواد دیگر درون قابلمه اضافه شده و همه جا به خوبی مخلوط شود تا متراکم شود.
در مرحله چهارم، پنیر پارمزان را به همراه دیگر مواد به قابلمه اضافه کنید و مخلوط کنید تا پایدار شود. سس پنیر پارمزان حاصل را می توانید روی فرنی ها و یا غذاهای دیگر بگذارید.
با این روش، شما می توانید طعمی خاص و متفاوت را به فرنی هایتان ببخشید و مهمترین چیز آن است که سریع و راحت برای تهیه است.
تهیه فرنی درون خانه
تهیه فرنی درون خانه از جمله فعالیتهایی است که میتوان در کنار پخت و آشپزی در منزل انجام داد. در این روش از مواد خام ساده مثل آرد، شکر، مخمل(نرمکننده) و خمیرمایه چیزی شبیه به نان سفید با یک پوسته همراه باطعم دلپذیر و عطردار تهیه میشود.
برای شروع تهیه فرنی درون خانه، اولین مرحله انتخاب نوع آرد میباشد. بهتر است از آرد سفید استفاده کنید تا فرنی شما سفت و روان شود. به آرد پودرشکر و مخمل اضافه میکنیم تا فرنی بهتر و پنیرنی شود. سپس با اضافه کردن خمیرمایه و ترکیب مواد خام، مخلوط را به خوبی میزنیم و به مدت چند دقیقه تا یک ساعت صبر میکنیم تا خمیر به طور کامل ریز شود.
سپس میتوانیم خمیر را به قطعاتی با اندازه مختلف تقسیم کرده و هر یک را به شکل یک توپ روی سطح صافی به صورت پهن کرده و سپس با مداد به شکل دایرهای برش دهیم. پس از قرار دادن فرنی درون فر، در یک دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گذاشته و به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه پخت میکنیم.
هنگامی که فرنیها آماده شدند، میتوانیم آنها را از فر در آورده و بر روی سینی قرار داده و در اتاق سرد قرار دهیم تا خنک شوند. در نهایت، میتوانیم فرنی درون خانه را با سسهای مختلفی مانند شکلات، شیرینی، مربا یا عسل تزیین کنیم و از آنها برای ناهار، شایانیها یا صبحانه لذت ببریم.
پخت فرنی درون فر تابه
پخت فرنی درون فر تابه، یک روش ساده و مطمئن برای آماده کردن فرنی در منزل است. در این روش، از تابه استفاده میشود که به راحتی درون فر قرار داده میشود و فرنی را با حرارت مستقیم و یکنواخت پخت میکند.
ابتدا باید تابه را در فر قرار داده و فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد پیش گرم کرد. سپس مواد لازم برای فرنی مانند تخم مرغ، شیر، آرد، قند و... را در یک کاسه با هم مخلوط کرده و به شکل مساوی در تابه بریزید. سپس تابه را به آرامی و بدون کوبیدن در فر قرار داده و به مدت ۳۰ دقیقه پخت میکنیم.
وقتی که فرنی آماده شد، میتوانیم آن را از فر بیرون بیاوریم و به مدت چند دقیقه در دمای اتاق خنک شود تا بهتر برشیده شود. سپس با چاقو و یا یک تیغه نوک تیز فرنی را به قطعات مساوی برید و با شکلات، عسل یا غلات خشک پودری سرو کنید.
پخت فرنی درون فر تابه، یک روش سریع و ساده است که برای بسیاری از افراد منزل مناسب است. این روش، به دلیل استفاده از تابه در فر، باعث میشود که فرنی همواره مستقیماً در تماس با حرارت قرار داشته باشد و پخت کامل و یکنواختی داشته باشیم. همچنین، با توجه به سادگی روش، میتوانیم به سرعت و به راحتی فرنیهای خوشمزه و با کیفیت را در منزل تهیه کنیم.