طرز تهیه غذا کره ای ساده

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه غذا کره ای ساده

غذاهای کره ای یکی از محبوب ترین و پرطرفدارترین غذاهای جهان هستند که با توجه به مزه‌هایش می‌توان به آن ها اعتیاد پیدا کرد. طرز تهیه غذاهای کره ای در ظاهر ساده است اما برخی از آن ها نیاز به زمان و حوصله دارند اما در نهایت سرشار از طعم و بوهای خوشمزه ای هستند که به همه سلیقه ها آن را پوشش می دهد.

برای تهیه غذای کره ای ساده، بهترین گزینه برای شروع پنیر تفاله شده به کنجد است. ابتدا باید ۲۰۰ گرم پنیر تفاله شده را خرد کرده و سپس به آن شش قاشق غذاخوری کره، سس چیلی و سیر رنده شده بیفزایید. سپس آن را در قابلمه‌ای گرم کنید و با غذاهای خود سرو نمایید.

در صورتی که دوست دارید طعمی نیمه شیرین و نیمه تند داشته باشید، می‌توانید سس Teriyaki را برای پخت هر نوع گوشتی استفاده کنید. برای این کار مواد لازم شامل: دو قاشق سوپ‌خوری زغال اخته، دو قاشق سوپ‌خوری هندوانه رنده شده، دو قاشق سوپ‌خوری سس سویا، یک قاشق سوپ‌خوری پودر سیر و یک قاشق سوپ‌خوری نمک است. همه این مواد را با هم مخلوط کرده و روی گوشت خود بریزید و سپس آن را درون قابلمه بگذارید تا بپزد.

همچنین کره ای ها از غذاهای خیلی ساده مانند جوجه کباب درست شده با چیلی استفاده می کنند. شما می‌توانید جوجه را با چیلی تفت دهید و سپس آن را درون روغن بپزید و سرو کنید. همچنین می‌توانید از مرغ کنسانتره استفاده کنید و با مزه‌ای شیرین و تند با چیلی تفت داده و سپس سرو کنید.

در کل، غذاهای کره ای با ترکیبات خاصی ساخته می شوند و با برخی از مواد مخلوط شده و پخته می شوند. با اندکی ابتکار و سلیقه شما نیز‌ می‌توانید این غذاهای خوشمزه را در منزل خود تهیه کرده و از آن لذت ببرید.



"1. روش تهیه بیبیمپاپ (Bibimbap

بیبیمپاپ (Bibimbap) یکی از محبوب‌ترین غذاهای کره‌ای است که شاید بتوان آن را به عنوان یکی از سفره‌های ملی کره دانست. این غذا به معنی "بازترکیبی" است و از انواع رز و سبزیجات، گوشت، تخم مرغ و سس‌های مختلف به صورت سرخ شده و در کنار هم سرو می‌شود. در ادامه با روش تهیه بیبیمپاپ آشنا خواهید شد.

مواد لازم:

- برنج 2 پیمانه

- تخم مرغ 2 عدد

- هویج 1 عدد

- کدوسبز 1 عدد

- گوجه فرنگی 1 عدد

- خیار شور چند حبه

- گوشت چرخ کرده 300 گرم

- نمک، فلفل سیاه، روغن حیوانی یا نباتی به میزان لازم

روش پخت:

1. برنج را با آب داغ برای 30 تا 40 دقیقه می‌پزیم.

2. هویج و کدوسبز را ریز خرد می‌کنیم و به همراه گوشت چرخ کرده در ماهیتابه تفت می‌دهیم.

3. تخم مرغ را در یک کاسه با 1 قاشق روغن شروع به هم زدن می‌کنیم و سپس در ماهیتابه تفت می‌دهیم.

4. گوجه فرنگی و خیار شور را به صورت ریز شده تهیه می‌کنیم.

5. بعد از پخت گوشت چرخ کرده و سبزیجات، برنج را در کاسه‌ای بزرگ قرار می‌دهیم و روی آن گوشت و سبزیجات را می‌ریزیم.

6. برای همگون کردن طعم و عطر بیبیمپاپ، با استفاده از فلفل سیاه و نمک، طعم دلخواه خود را به شکل تنها به هر بخش از غذا اضافه می کنیم. نهایتا خیار شور و گوجه فرنگی را به صورت رویان مورد استفاده قرار داده و آن را به صورت سرو می‌کنیم.

با این روش ساده، می‌توانید غذای پرطرفدار بیبیمپاپ را در خانه تهیه کنید و به خانواده و دوستانتان سرو کنید. این غذا برای شام و نهار مناسب است و همراه با سس‌های مختلف می‌تواند طعم جدیدی را برای شما به ارمغان بیاورد.



"1- طرز تهیه بیبیمپ بوپ (Bibimbap

بیبیمپ بوپ (Bibimbap) یکی از غذاهای سنتی کره جنوبی است که از مخلوط کردن چندین ماده‌غذایی طبیعی و پرخاصیت به دلیل داشتن ویتامین‌ها و مواد مغذی بالا شناخته شده است. این غذا ریشه در جنوب کره دارد و به معنی مخلوط (Bibim) و برنج (Bap) به همراه گوشت، سبزیجات و تخم مرغ است.

برای تهیه بیبیمپ بوپ ابتدا باید برنج خود را با کمی نمک و روغن زیتون در قابلمه‌ای بپزید تا روغن کمی به برنج نفوذ کند و آن را نرم کند. سپس مواد مختلفی مانند گوشت گوسفندی یا گوشت مرغ را با مقداری روغن و نمک به مدت چند دقیقه سرخ کنید. سپس سبزیجاتی مانند اسفناج، هویج، کدو و شوید را به صورت خام خرد کرده و دریک کف داغ با روغن و نمک سرخ کنید. همچنین یک تخم مرغ را در یک تابه‌ی جداگانه تفت داده و در نهایت سس‌هایی مانند سس شوگوین، سس چیلی یا سس سویا را نیز آماده کنید.

حالا برنج پخته شده را در قابلمه‌ای باینکه از قبل چند قاشق کمیس را به آن اضافه کرده‌اید، ریخته و مواد سرخ شده و خام شده را در بالای برنج قرار دهید. سپس تخم مرغ تفت‌داده و سس مورد نظر را به صورت دلخواه روی آن بریزید و سپس به کمک قاشق محتویات قابلمه را باهم مخلوط کنید تا سس‌ها و مواد خام با هم ترکیب شوند.

در نهایت بیبیمپ بوپ را با کمی خیس کردن دستیابدگان پایین دیگ و با همراهی مخلوط شده تفت داده شده و شوید سرو کنید. این غذا را می‌توان به صورت سرخ کردنی و یا استفاده از مواد خام تهیه کرد و مزه بسیار خوبی به غذایی کره‌ای می‌دهد که برای همه دوست داران غذاهای آسیایی پیشنهاد می‌شود.



"1- روش آماده کردن کیمچی (Kimchi

کیمچی یک غذای سنتی کره ای است که به دلیل خواص مفیدی که دارد، در سراسر جهان طرفداران زیادی پیدا کرده است. این غذا به صورت فرمول خاصی ساخته می شود که شامل ترکیبات مختلف از جمله کلم ، فلفل قرمز ، آب جوشانده شده ، سیر ، زنجبیل ، ماهیچه بوقلمون و سایر ادویه جات است.

روش ساخت کیمچی بسیار ساده است و شامل چند مرحله است. در اولین مرحله، کلم مورد نظر را با آب شسته و سپس به شکل لوبیا های کوچک خرد می کنیم. در مرحله دوم، به کلم شربتی ساخته شده از فلفل قرمز و سایر ادویه جات ریخته می شود و مخلوط می گردد. در سومین مرحله ، مخلوط را در قطعات کوچکی قرار می دهیم و در ظرفی مانند برنج پخته ریخته و بعد به مدت چند ساعت در محیط گرم نگه می داریم.

با گذشت مدت زمان مشخصی (حداقل یک هفته)، کیمچی می تواند مصرف شود و به عنوان یک غذای سالم و خوشمزه مورد استفاده قرار گیرد. این غذا علاوه بر این که دارای طعم خوبی است، قدرت زیادی در حفظ سیستم گوارشی و حفظ سیستم ایمنی بدن دارد و به همین دلیل مورد توجه بسیاری از افراد قرار می گیرد. همچنین، این غذا در رژیم غذایی کم کالری و چاق شدن مفید است و به افرادی که مشکلی با وزن خود دارند، توصیه می شود.



"طرز تهیه کیمچی جیگه (Kimchi Jjigae

کیمچی جیگه یکی از غذاهای بسیار محبوب در کشور کره جنوبی است. این غذا از ترکیب کیمچی (سبزیجات شور)، گوشت و سبزیجات تهیه می‌شود. در این روش طبخ غذا، کیمچی به همراه آب و دیگر مواد به‌ جوشانده شده و سپس با گوشت مرغ، گوشت قرمز یا ماهی و سبزیجات مختلف مانند شلغم و فلفل دلمه ترکیب می‌شود.

برای تهیه کیمچی جیگه ابتدا باید کیمچی را به شکل ریز خرد کنید و آن را در آب برای مدتی خیس کنید. سپس باید گوشت مورد نظرتان را برای مدتی در آب سرخ کنید و با سبزیجات مورد نظرتان مانند پیاز، فلفل دلمه و شلغم روغنی درون تابه روغنی تهیه کنید.

مواد روغنی باید خوب روی حرارت تنظیم شده و همه مواد باید تفت داده شوند تا بوی خوشایندی را منتشر کنند. بعد از تفت دادن سبزیجات، کیمچی خیس خورده را به‌ همراه نمک، زنجبیل و سیر تهیه شده به کتری اضافه کنید.

سپس باید کتری را بر روی حرارت بالا قرار داده و مواد را به آرامی به جوش بیاورید و حرارت را به میان برسانید. بعد از گذشت چند دقیقه، می‌توانید کیمچی جیگه را با اضافه کردن مواد دیگری مانند فلفل‌ دلمه قرمز، کالباس خرد شده و یا حتی تخمی سفت‌ پز تزئین کنید.

نهایتاً کیمچی جیگه را با جو شیرین، رویال شور، بیشنهادی و سریشا تزئین کرده و به سرو میز دعوت کنید. این غذای خوشمزه و سرشار از مواد مغذی، جزئی از غذاهای بسیار محبوب کره‌ای محسوب می‌شود.



"طرز تهیه بیبیمباپ (Bibimbap

بیبیمباپ (Bibimbap) نوعی غذای کره ای است که از مخلوط کردن مختلف سبزیجات، گوشت، آردی و تخم مرغ تهیه می شود. این غذا در کره جنوبی به عنوان یکی از پرطرفدارترین غذاها شناخته شده است.

تهیه بیبیمباپ به سادگی می‌تواند در خانه توسط هر کسی انجام شود. ابتدا سبزیجات انتخاب شده را خرد کرده و بعد از پخت گوشت، آردی، تخم مرغ و برنج، همه مواد را با هم مخلوط می‌کنیم. سس بیبیمباپ که ترکیبی از چیلی، سس سویا، سس هویج و نمک است، روی غذا به صورت جداگانه سرو می شود.

بیبیمباپ را می‌توان به صورت سرد یا گرم سرو کرد. برای سرو سرد، مواد را در بشقاب یا ظرفی تهیه کرده و سس آن را به صورت جداگانه در کنار آن قرار داد. در صورتی که بیبیمباپ گرم سرو شود، موادی که آماده شده‌اند در یک قابلمه گرم، درون بشقابی ریخته و سس را روی مواد نیز به صورت اجزای جداگانه قرار می‌دهیم.

بیبیمباپ با انواع سبزیجاتی مانند خیارشور، کرفس، تربچه، ترشیجات، فلفل دلمه ای و ... همراه می شود. برای لذت بیشتر، می‌توانید این سبزیجات را همراه با مواد اصلی سرو کرده و لذت برد.

در نهایت، بیبیمباپ یکی از غذاهایی است که با استفاده از مختلف سبزیجات و مواد غذایی، تهیه می‌شود و برای طرفداران دوست داران غذاهای کره‌ای، پیشنهاد می‌شود. در کره جنوبی این غذا با توجه به سلیقه های متفاوت افراد، به صورت مختلف تهیه می‌شود و باعث شده با مقادیر مختلف سبزیجات و مواد مختلف، طعم های رویایی و خوشمزه‌ای شکل بگیرد.



طرز تهیه کیمچی چیگئ

کیمچی چیگئ، یکی از غذاهای سنتی کردستان است که از دیرباز در این منطقه مورد استفاده قرار می‌گرفت. این غذا یکی از نوعی آش است که به دلیل داشتن طعم و مزه خوشمزه و تاثیر مفیدش بر روی گوارش، مورد علاقه‌ی بسیاری از افراد می‌باشد.

برای تهیه این غذا، ابتدا آب‌ریزی و شستشوی دوغ می‌تواند انجام شود. سپس دوغ در قابلمه‌ای قرار داده می‌شود و روی حرارت گذاشته می‌شود. به دوغ باید یک قاشق غذاخوری نمک اضافه کرد تا طعم آن شیرین نشود.

سپس از غذایی مانند گوشت خرد شده یا مرغ، سبزیجاتی مانند پیاز، سیر، تره‌فرنگی، شوید، ریحان و نعناع و همچنین نخود چیتی برای تهیه کیمچی استفاده می‌شود. این مواد به صورت خام در یک ظرف جمع شده و سپس با روغن تفت داده می‌شوند تا کمی نرم شوند.

بعد از اینکه دوغ به جوش آمد، مواد تفت‌ داده شده به آن اضافه می‌شود و مخلوط می‌شوند. دوغ و مواد اضافه شده به آن روی شعله‌ی ملایم به مدت ۲۰ دقیقه پخته می‌شوند تا طعم و مزه خوشمزه و گوشت‌ها کاملا پخته شوند.

بعد از پخت کیمچی، می‌توان آن را با نان سنگک یا چاپاتی سرو کرد. با توجه به محدودیت زمانی در پخت این غذا، اغلب در مناطق روستایی کردستان، از دوغ خام استفاده می‌شود که باعث می‌شود کیمچی چیگئ صمیمی تر و خوشمزه‌تر باشد.