1. پخت کدو تنبل با مرغ
پخت کدو تنبل با مرغ از غذاهای شیرین و خوشمزه است که به راحتی در خانه میتوانید آنرا تهیه کنید. این غذا با ترکیبی از کدو تنبل و مرغ، مزهای خوشایند دارد و خوراکیای عالی برای نهار و شام است. برای پختن این غذا، ابتدا بهتر است که کدو تنبل را بپوستید و آن را به قطعات کوچک تقسیم کنید. در مرحله بعد، مرغ را نیز به قطعات کوچک تقسیم کرده و با مقداری نمک و فلفل مخلوط کنید.
سپس، پیاز را خرد کرده و آن را درون تابه با روغن گرم کنید. پس از اینکه پیازها سبک شدند، مرغهای تقسیم شده را به آن اضافه کنید و به مدت چند دقیقه با حرارت بالا تفت دهید. در مرحله بعد، قطعات کدو تنبل را به تابه اضافه کرده و همراه با مرغ به مدت چند دقیقه تفت دهید تا کدو تنبل نرم شود.
در نهایت، میتوانید به طعم دلخواه خود، ادویههایی مانند زرد چوبه، گلاب و زیره را به آن اضافه کنید. بهتر است که این غذا را با نان تازه و راسته سرو کنید و از طعم خوشایند آن نهایت استفاده را ببرید. این غذا دارای ارزش غذایی بالایی است و برای کسانی که به دنبال رژیم غذایی سالم میباشند نیز پیشنهاد میشود.
2. سالاد کدو تنبل با سیب زمینی و پیاز
سالاد کدو تنبل با سیب زمینی و پیاز، یکی از سالادهای خوشمزه و مفید است که با ترکیبی از مواد خام متنوع، طعمی بسیار خوب و متفاوت دارد. در این سالاد از کدو تنبل، سیب زمینی و پیاز استفاده شده که با ترکیب روغن زیتون، نمک، فلفل، سیر و آبلیموی تازه، به این سالاد طعم و مزه ای بی نظیر می دهند.
برای تهیه این سالاد، ابتدا باید کدو تنبل را با یک چاقو تمیز به قطعات کوچک و ریز خرد کرد. همچنین، سیب زمینی را نیز باید به اندازه کدو، پوست کنید و به قطعات ریز خرد کنید. سپس پیاز را نیز خرد کرده و با کدو تنبل و سیب زمینی مخلوط کنید. بعد از آن، یک قاشق روغن زیتون را به ترکیب مواد اضافه کنید و با نمک و فلفل به میزان دلخواه، طعم دهی کنید.
برای تهیه سس سالاد کدو تنبل، شما می توانید از آبلیموی تازه، روغن زیتون، سیر رنده شده و نمک و فلفل استفاده کنید. سپس سس را به ترکیب مواد اضافه کنید و همه چیز را با هم مخلوط کنید. پس از تمام شدن مراحل، می توانید سالاد کدو تنبل با سیب زمینی و پیاز را در سینی سرو کنید و مزه ای بی نظیرش را تجربه کنید.
یادآوری می شود که این سالاد، به دلیل داشتن کدو تنبل و سیب زمینی، باعث افزایش سطح اشباع در بدن می شود و البته به عنوان یک سالاد سرشار از مواد مغذی، برای سلامتی و رژیم غذایی شما بسیار مناسب است.
3. کدو تنبل سرخ شده با سس عسلی
کدو تنبل امروزه یکی از میوه های پرطرفدار در کشور ما است. این میوه با رنگ سرخ خوشرنگ و طعم شیرینی که دارد، همه سلیقه ها را فرا میگیرد. با این حال، بسیاری از افراد به دلیل تنبلی کدو تنبل در سرخ کردن آن از آنصرف میگردند. در این مطلب، روشی بسیار ساده برای سرخ کردن کدو تنبل را با سس عسلی برای شما توضیح میدهیم.
ابتدا باید چند تکه کدو تنبل را با تلاشی کم برش داده و روغنی را بر روی آن ها بریزید و آن ها را برای سرخ کردن در همان تابه به داغی گذاشته و به مدت چند دقیقه بگذارید. پس از اینکه اولین طرف کدو تنبل سرخ شد، آن را به مقابل تابه بچرخانید تا طرف دیگر آن هم به خوبی و به همان رنگ و طعم سرخی که دوست دارید سرخ شود.
حالا نوبت به تهیه سس عسلی است. برای ساخت سس عسلی موادی که نیاز دارید شامل یک قاشق غذا خوری عسل، یک قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی، یک قاشق چای خوری سرکه، نمک سفید و فلفل سیاه می باشد.
آماده شدن سس عسلی بسیار آسان است. برای تهیه این سس، مسئولیت همه ی مواد را برعهده گرفته و آن ها را در یک کاسه کوچک با هم مخلوط کنید. حالا که سس عسلی برای شما آماده شده است، باید سرخ شده کدو تنبل را با این سس لذیذ تزئین کنید.
بر آنید که کدو تنبل سرخ شده با سس عسلی می تواند بسیاری از غذاهایی که همراه با آن سرو می شوند را کیفیت بخشد. می توانید این غذا را با رز سفید و یا پنیر تزیین کنید و در کنار آن نوشیدنی سردی چون نانچی یا کوکتل ترش بنوشید و لذت بردید.
4. پیتزا با کدو تنبل و گوجه فرنگی
راستی که در کوچه ها و خیابان های شهرهای ایرانی اصالتاً غذاهای ایتالیایی به خوبی تحت عنوان "پیتزا" شناخته شده اند و برای بسیاری از افراد این منصفترین فرضیه است که پیتزا مربوط به ایتالیاست، ولی پیتزا به طور وسیعی در سراسر جهان به عنوان غذایی محبوب و عام پذیرفته شده و شاید با دیدن اینکه می توان برای پیتزا هر چه بخواهیم، نه تنها درخواست می کردیم که به عنوان بخشی از پیتزا استفاده شود، بلکه با همان مواد پیامان روی کار خواهیم شد تا این که تنوع و طعم نوینی به پیتزامان ببخشیم.
یکی از روش هایی که می توانیم با آن تجربه کنیم، افزودن کدو تنبل به پیتزا است، که این مواد حاوی عناصر مختلفی هستند که با هم، پوست و موی سلامت، انرژی، سلامت دستگاه گوارش و سایر مزایا را به ما می دهند.این کدو تنبل می تواند برای تهیه پیتزا و طرز تهیه آن استفاده شود، سپس برای اضافه کردن مزه و اعتماد به نفس برای تهیه بهترین پیتزا ممکن، می توان دستورالعمل های جدیدی را برای تزیین آن با گوجه فرنگی، یکی دیگر از مواد پیامان، مرجع مربوط به این غذاها، پیگیری کرد.
این رستوران ها همچنین می توانند محل خوبی برای بازدید از انواع پیتزا ها باشند، زیرا می توانید در آن جا با عنایتی به موادی که در محل تزیین وجود دارند، طعم جدیدی را تجربه کنید و بوی جدیدی را از قهوه فرنگی های تازه و نو شده دریافت کنید. به هر حال، هرگز زیاد نمی دانستیم که پیتزا تا چه اندازه می تواند خلاق و موفق باشد، والبته خلاقیت و هنر و تجارب جدید و جذابی می توانند به همه ورودی های پیتزا الهام بخش باشند.
5. کاری کدو تنبل با گوشت گوسفند
کدو تنبل و گوشت گوسفند دو غذایی هستند که رایجاً در اکثر مناطق ایران جایگاه خاصی در غذاهای مردمی دارند. این دو ماده خوراکی با ترکیبی مناسب میتوانند به سلامتی بدن کمک نمایند و مزهای خوشایند به غذا ببخشند. از جمله غذاهای خوشمزه و محبوبی که با ترکیب کدو تنبل و گوشت گوسفند تهیه میشود، کله پاچه میباشد.
برای تهیه کله پاچه با کدو تنبل و گوشت گوسفند، در ابتدا باید کدو تنبل را خرد کرده و در داخل قابلمه به همراه گوشت گوسفند قرار دهید. برای پخت شدن مناسب و بدون تخمیر، باید قابلمه با شعله کمتر از شعله معمولی قرار گیرد. سپس به مرور زمان، گوشت و کدو تنبل پخته شده و مزه و عطر خاص خود را به وعده غذایی منتقل میکند.
ترکیب کدو تنبل و گوشت گوسفند باعث شده تا غذای تهیه شده با این دو ماده، غنی از پروتئین و فیبر باشد، که به نوبه خود کمک میکند تا گردش خون بهتری داشته باشیم و از افزایش وزن جلوگیری کنیم. همچنین دارای ویتامینهای B و C و مواد معدنی محبوب شامل پتاسیم و فسفر می باشد
در نتیجه، ترکیب کدو تنبل و گوشت گوسفند میتواند به کسانی که به دنبال غذاهای سازمانی و سالم هستند، پیشنهاد شود. این ترکیب، غذایی بسیار ساده و روان برای طبخ میباشد که باعث شده تا این غذا در اکثر خانوادههای ایرانی به عنوان یک غذای سنتی محبوب دست به دست شود.
6. کدو تنبل سوخاری با پنیر پارمزان
کدو تنبل یکی از سبزیجاتی است که در فصل پاییز در باغات مختلف و همچنین در بازار ها و سوپرمارکتها موجود میباشد. این سبزی به دلیل شکل جالی و بزرگش، باعث جذب توجه بسیاری از افراد شده است. کدو تنبل باعث ایجاد احساس سیری بر روی افراد میشود و رژیم غذایی سالم و کم خطر را برای بسیاری از افراد تضمین میکند.
کدو تنبل سوخاری با پنیر پارمزان یکی از دسرهای بسیار خوشمزه و پرطرفدار است. در این دسر، کدو تنبل به شکل حلقوی خرد شده و درون آن پنیر پارمزان ریز شده و سپس سرخ شده و پخته میشود. این دسر در سرویس دهی در مناسبتها و جشنهای خانوادگی و رویدادهای شخصی بسیار مورد استفاده قرار میگیرد.
برای پخت کدو تنبل سوخاری با پنیر پارمزان، ابتدا باید حلقههای نازک و برابری از کدو تنبل را تهیه کنیم. سپس پنیر پارمزان را ریز شده و در میان کدو تنبل قرار میدهیم. سپس این مخلوط را در روغن داغ سرخ میکنیم تا سطح آن طلایی و شفاف شود. پس از پخت، به آن ادویههای دلخواه مانند فلفل سیاه و نمک اضافه کرده و سرو میکنیم.
دلخواه بستگی به ترجیعات خود دارد که برای پخت کدو تنبل سوخاری با پنیر پارمزان، خامه، مایونز، نمک و فلفل سیاه به عنوان سس نیز با آن میسازیم تا به عنوان نوشیدنی جانبی برای این دسر سرو شود. پودر سیر و گردو ریز شده هم به عنوان تزیینی به کدو تنبل سوخاری با پنیر پارمزان اضافه میشود.
اغلب افراد عشق روزهای خنک پاییزی را به همراه مزهای فوق العاده از کدو تنبل سوخاری با پنیر پارمزان درک میکنند. این دسر ساده و با نمک وجود دارد و دسته ای از افراد میتوانند از آن در خانه خود استفاده کنند.