1. تهیه نودل رامن کره ای
تهیه نودل رامن کره ای یکی از معروفترین غذاهای آسیایی است که به تازگی در سراسر جهان محبوبیت بسیار زیادی پیدا کرده است. همانند سایر نودلها، نودل رامن نیز ابتدا باید در آب جوش به مدت چند دقیقه آبکشی شوند. سپس پاسکارت رامن را روی نودلها بگذارید تا چسبیدگی غیر ممکن شود.
برای پخت نودلها باید آب را به جوش درآورید و نودلها را پس از آبکشی درون آن ریخته و به مدت پنج دقیقه در آن بجوشانید. دقت کنید که نباید نودلها را طولانیتر از این در آب نگه دارید، آنها را باید تازه و شیرین نگه دارید.
پس از پخت نودلها، میتوانید آنها را با انواع مواد پختنی مثل گوشت، مرغ، رب گوجه فرنگی، سس صویا، سبزیجات و سایر مواد دلخواه خود تزیین کنید. در ردیف مواد تزیینی پیشنهاد میشود که از سبزی های تازه مثل نعناع و کرفس نیز برای تزیین رامن استفاده کنید.
در نهایت نودل رامن کره ای شما آماده سرو شدن است. این غذا بسیار خوشمزه، خوش بو و شیرین است و به طور کلی جزء غذاهای سبکی است که میتوانید در تمام طول روز به آن تنی ربا دهید.
2. تهیه مرغ شیرین و تند
تهیه مرغ شیرین و تند یکی از پرطرفدارترین غذاهایی است که در خانوادههای ایرانی سرو میشود. برای پختن این غذا ابتدا باید مرغ را خرد کرد و به قطعات کوچک تقسیم کنید. سپس در یک دیگ بزرگ، پیاز و سیر را به صورت ریز خرد کرده و در روغن تفت میدهیم تا طلایی و سبک شوند.
بعد از آن، قهوهخانهای از تربیت و روغنآلویی را به آن اضافه کرده و برای چند دقیقه دیگر تفت میدهیم تا بوی خوشبویی به آن بدهیم. نکته مهمی که باید در این مرحله به آن توجه کنیم این است که قهوهخانه باید به میزان مناسبی در این غذا استفاده شود چرا که اگر زیاد باشد غذا کفتری میشود و اگر کم باشد بوی قهوهنوشیدنی نمیدهد.
حال باید تکههای مرغ را به دیگ اضافه کنیم و به خوبی تفت بدهیم تا از تمامی طرفهای پخته باشند. سپس فلفلسیاه، چند قاشق سوپ خوری از نمک و برگههای بهارنارنج را روی آن ریخته و با آرامی آب داغ به آن اضافه میکنیم. سپس دیگ را باید روی حرارت کمی بگذاریم و غذا را برای حدود ۳۰ دقیقه بپزیم.
در پایان، میتوانیم مرغ شیرین و تند را با سس سویق، مخلوط سس چیلی کمی شیرین شده و با برنج یا نان سفید سرو کنیم. این غذا را هم در انواع مراسم و هم در سفرههای خانوادگی میتوانید سرو کنید و از شیرینی و تندی آن لذت ببرید.
3. تهیه سوپ رامن کره ای با مرغ
تهیه سوپ رامن کره ای با مرغ یکی از پر طرفدارترین انواع سوپ های آسیایی است که در سراسر جهان محبوبیت دارد. این سوپ از مواد اصلی شامل رامن، مرغ، سبزیجات و ادویه جات ساخته می شود. برای تهیه سوپ رامن کره ای با مرغ می توانید از نودل های رامن تهیه شده از گندم، نمک و آب استفاده کنید.
برای شروع، ابتدا نودل های رامن را به مدت 3-4 دقیقه در آب جوش قرار دهید تا نرم شوند. در همین حین، می توانید مرغ را با تکه های کوچک برش داده و در تابه با روغن سرخ کنید. سپس سبزیجاتی مانند پیاز، سیر، زنجبیل و فلفل دلمه را به مرغ اضافه کرده و همگی را به مدت چند دقیقه سرخ کنید.
بعد از این مرحله، می توانید به این مخلوط فلفل قرمز، نمک، فلفل سیاه و کمی سس سویا اضافه کنید. همه را به دقت با هم مخلوط کرده و بعد از آن 2 لیتر آب به مواد اضافه کنید و در حدی که آب جوش میآید، بگذارید تا برای حدود 30 دقیقه نیمه پخته شود.
حال تمام شده است، فقط نودل های رامن را در ظرف سرو کنید و سوپ رامن کره ای با مرغ را روی آن بریزید. می توانید تزیین کنید با چند برگ کرفس، 1 قاشق سس سویا و میوه هایی مانند گلابی، هویج و گوجه فرنگی. این سوپ بسیار غنی و خوشمزه است و می تواند به عنوان یک غذای کامل در طول روز مصرف شود.
4. تهیه تخم مرغ پخته شده
تهیه تخم مرغ پخته شده یکی از راههای ساده برای تامین نیاز روزانه بدن به پروتئین است. برای پختن تخم مرغ میتوان از تکنیکهای مختلفی استفاده کرد که در ادامه به معرفی آنها میپردازیم.
[پاراگراف اول]:اولین روش برای پختن تخم مرغ، پختن آن در آب است. برای این منظور میتوانید تخم مرغ را در یک قابلمه از آب جوش به مدت ۹ دقیقه قرار دهید. بعد از آن تخم مرغ را از آب بیرون بیاورید و آن را تحت آب سرد برای چند دقیقه قرار دهید. سپس تخم مرغ را با کمی نمک و فلفل سیاه سرو کنید.
[پاراگراف دوم]: یکی دیگر از روشهای پخت تخم مرغ، پخت آن روی تابه است. برای این کار، ابتدا باید تابه را روی حرارت بالا گرم کرده و سپس یک قاشق روغن را به آن اضافه کنید. بعد از آن تخم مرغ را به تابه اضافه کنید و با فلفل سیاه و نمک سرو کنید. در این روش، میتوانید تخم مرغ را به دو صورت: تختو، که سفت شده باشد و یا سفت باشد و بدون تخت که استخوان آن باز باشد، پخت کنید.
[پاراگراف سوم]: روش دیگری که ممکن است برای پخت تخم مرغ استفاده کنید، استفاده از مایکروفر است. برای پخت تخم مرغ در مایکروویو، باید ابتدا تخم مرغ را در یک بشقاب چینی تکون دهید تا صورت مناسبی بگیرد. سپس بشقاب را در مایکروویو قرار دهید و برای ۳۰ ثانیه تنظیم کنید. بعد از اتمام زمان، تخم مرغ را به کمک یک قاشق چندبار پهن کنید تا تخم مرغ به طور کامل پخته شود.
در نهایت، با تهیه تخم مرغ پخته شده با توجه به ترجیح شما، میتوانید از آن به عنوان صبحانه از جمله کباب تخم مرغ، ساندویچ تخم مرغ یا سالاد تخم مرغ استفاده کنید. همچنین میتوانید با اضافه کردن انواع سبزیجات، سس یا روغن زیتون، طعم و مزه این غذا را بهبود ببخشید.
5. تهیه مواد تزیینی برای رامن
برای تهیه مواد تزیینی برای رامن، میتوانید از مواد مختلفی استفاده کنید که با توجه به سلیقه خود و نوع رامن، بهترین گزینه را انتخاب کنید. مواد تزیینی برای رامن میتواند شامل آرد سیاه، پیاز داغ، تخم مرغ، کاهو، مخلفات گوشتی و سبزیجات باشد.
شروع به تهیه مواد تزیینی برای رامن را با آرد سیاه میتوانید بکنید. آرد سیاه یکی از مهمترین مواد تزیینی رامن است و برای زیباییبخشی به رامن و همچنین افزایش طعم آن استفاده میشود. پایهی شلیله رامن را تشکیل میدهد و در بعضی از رستورانهای سنتی، به عنوان طعم دهنده در استفاده میشود.
پیاز داغ نیز یکی دیگر از مواد تزیینی برای رامن است. با تمام قسمتهای آن روبرو شوید و آن را به شکل همگن برش دهید سپس آن را برای 5-10 دقیقه در روغن داغ سرخ کنید. این کار باعث میشود که پیاز نرم شود و دارای طعم پخته و عطردهی شود.
تخم مرغ همچنین موادی هستند که برای تزیین رامن استفاده میشود. میتوانید آنها را به شکل نیمی با حرارت پخته کنید و بر روی رامن قرار دهید. این کار به شکل قشنگی آن کمک میکند و به طعم و پروتئین منیزیم بیشتری هم برای رامن میدهد.
سبزیجاتی همچون کاهو و برگ شلغم نیز میتوانند به عنوان مواد تزیینی برای رامن استفاده شوند. آنها به لحاظ ظاهری با رامن سبز و زیبا به نظر میرسند و به طعم و مزه آن افزوده میشوند. بهتر است قبل از استفاده از سبزیجات، آنها را بشویید و خشک کنید.
به این ترتیب، با استفاده از مواد تزیینی، رامن را به شکلی زیبا و خوشمزه طراحی کنید و بتوانید از این غذای لذیذ با مرغوبیت بیشتری بهره ببرید.
6. روش آماده سازی سریع برای رامن
روش آمادهسازی سریع برای رامن
رامن غذایی ژاپنی محبوبی است که در این روزها در سراسر جهان شناخته شده است. رامن یکی از هدایای خدمات دهنده رستوران های ژاپنی به مشتریان خود است ولی ممکن است در خانه هم از آن استفاده کرد. در حالی که روش آمادهسازی رامن در رستوران ها پیشرفته و کارآمد است، روش آمادهسازی رامن در خانه معمولا با مشکلات کاری مواجه می شود. در اینجا نحوه آمادهسازی سریع رامن در خانه به طور خلاصه شرح داده می شود.
رامن نوعی غذای شامل نودل در جوش آمده و حاوی دوغ نمکی و انواع سبزیجات و گوشت است. سرخ کردن مواد اولیه قبل از جوشاندن سرعت پخت آنها را بالا می برد و فرصتی برای بالا بردن طعم و ارزش غذایی آن ایجاد می کند.
راه حل سریع و ساده برای آمادهسازی رامن در خانه در زیر آورده شده است:
قدم اول: آغاز از کردن گوشت، سبزیجات و بقیه مواد رامن با مقداری روغن و نمک. این قدم تا حدودی زمانبر است ولی الزامی است.
قدم دوم : پذیرفتن یک انتخاب بین سریع یا یک روش پخت بهطور کامل. در روش سریع، می توان نودل را در آب جوش قطعات داده شده رنگارنگ درون آن آشپزی کرد. در روش کامل، نودل درون آب جوش با مطابقت به استانداردهای کارخانه تولید رامن پخته می شود.
قدم سوم: برداشتن نودل و گاز گرفتن در حالی که سبزیجات و گوشت باید همراه با سریع پخت شوند.
قدم چهارم: خوشمزه کردن غذا با اضافه کردن ادویه ها و اسانس های طبیعی مثل سویا، سیر و فلفل سیاه.
روش آمادهسازی سریع رامن، برای کسانی که تنگ در وقت هستند، به جای روش پخت کامل مناسب است. البته این روش خود به خود ارزش غذایی کمتری دارد، ولی همچنین خود صرفه اقتصادی است. به هر حال بهتر است با حفظ کیفیت و ارزش غذایی، روش دلخواهتان را برای آمادهسازی رامن انتخاب کنید.