طرز تهیه غذای چینی با مرغ و نودل

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه غذای چینی با مرغ و نودل

غذای چینی با مرغ و نودل یکی از پرمصرف ترین و محبوب ترین غذاهای چینی به شمار می‌رود. این غذا دارای طعم بسیار خوب و شادابی است که به دلیل محتوای غنی مغز و شکر قند در کنار گوشت مرغ و نودل، مصرف آن باعث افزایش انرژی و خوش حالی خواهد شد.

برای تهیه این غذا، ابتدا باید گوشت مرغ را به اندازه مناسب با روغن تفت داده و آن را با نمک، فلفل سیاه و نمک چینی (سوئیچئو) به مدت ۱۰ دقیقه سرخ کنید. در ادامه، پیاز را به صورت خرد شده به مرغ اضافه کنید و همه را با هم مخلوط کنید. سپس نودل را در آب جوش می‌ریزیم و در حدی که آنها نرم شوند، آب را از آنها کنده و آنها را به مرغ اضافه می‌کنیم.

بعد از اضافه کردن نودل، باید به مخلوط مواد تندکننده و شیره جعفری اضافه کرد. سس سوئیچئو و هویسین را با یکدیگر مخلوط کرده و برای این غذا استفاده کنید. در نهایت، غذایتان را با ته دادن آناناس یا خرشیدواره تزیین کنید و سرو کنید.

غذای چینی با مرغ و نودل یکی از غذاهای هفتگی که با دوستان و خانواده سرو می‌شود، برای خانواده های بزرگ نیز مناسب است. با پخت آن، می‌توانید از دیدار دوستانتان لذت ببرید و به کودکان خود و دوستان بزرگسال خود یک پنیر مناسب ارائه دهید.



1. تهیه نودل چینی با مرغ در لقمه‌های کوچک

نودل چینی با مرغ در لقمه های کوچک یک غذای خوشمزه و پرطرفدار است که در بسیاری از کشورها مصرف می‌شود. این غذا از نودل چینی، مرغ، سبزیجات و ادویه‌های مختلف ساخته می‌شود که به صورت داغ و خام سرو می‌شود.

برای تهیه این غذا، ابتدا نودل‌های چینی در آب جوشانده و پس از آب‌کشی در کنار گذاشته می‌شوند. سپس مرغ را با روغن در تابه سرخ کرده و به طور کامل پخته شده و تفت داده می‌شود. سبزیجاتی مانند فلفل دلمه‌ای، پیاز، هویج و کرفس به آن افزوده شده و در کنار مرغ به شکل خوبی تفت داده می‌شوند.

سپس نودل‌ها با سبزیجات مخلوط شده و به همراه مرغ در تابه قرار می‌گیرند و همه‌ی اجزای آن به طور کامل با هم مخلوط می‌شوند. سس‌های مختلفی مانند سس صویا، سس شیرین و سس تند به آن افزوده می‌شوند و مواد در معرض حرارت بالا به صورت کامل با هم مخلوط می‌شوند تا یک غذای خوشمزه و شاداب بوجود آید.

در نهایت، این غذا به صورت داغ در بشقاب سرو می‌شود و می‌توانید با آن چند مرغوله یا نون تازه سرو کنید. این غذا به عنوان یک غذای خوشمزه، کامل و با ارزش غذایی بسیار پرطرفدار است و حتماً ارزش تجربه‌ی یکباره‌ی آن را دارد.



2. روش تهیه مرغ شور در خانه

مرغ شور غذایی پرطرفدار در بسیاری از میان‌های ایرانی است. این غذا را می‌توانید در خانه تهیه کنید و از طعم لذیذ آن لذت ببرید. در ادامه نحوه تهیه مرغ شور را به شما توضیح خواهیم داد.

مرحله اول در تهیه مرغ شور، پخت مرغ است. بهتر است مرغ را در قابلمه‌ای با حجم کافی از آب بپزید. زمان لازم برای پختن مرغ حدود 30 تا 40 دقیقه است، بسته به اندازه مرغ. پس از پختن مرغ، آن را از آب دربیاورید و بگذارید به هوا بیافتد.

مرحله دوم در تهیه مرغ شور، تهیه مخلوط نمک و آب شور است. برای تهیه این مخلوط، 4 پیمانه آب و 2 پیمانه نمک را با هم ترکیب کنید. دقت کنید که مقدار آب نباید بیشتر از نمک باشد، در غیر این صورت مرغ شما خیلی شور می‌شود.

مرحله بعدی در تهیه مرغ شور، داخل کردن مرغ در مخلوط نمکی است. برای این کار، مرغ را به داخل مخلوط نمک و آب شور بریزید و به مدت حداقل یک روز در آن بماند. بهتر است مخلوط را در یک محیط خنک نگه دارید و برای تحقق بهتر طعم، بلافاصله مرغ را در فریزر قرار ندهید.

وقتی مرغ ترکیب شده با نمک و آب شور را برای یک روز در خنک کنید، می‌توانید آن را به شکل رنده شده و یا در قطعات موردنظرتان قرار دهید تا مثل مرغ‌های شور تهیه‌شده در بازار باشد. می‌توانید این مرغ شور خانگی را با نون تازه و یا روی سبزیجات سرو کنید.



3. روش تهیه سس شور و شیرین چینی در خانه

راه‌های مختلفی برای تهیه سس شور و شیرین چینی در خانه وجود دارد. در ادامه به برخی از این روش‌ها اشاره می‌کنیم:

- روش اول: برای تهیه سس شور و شیرین چینی، ابتدا ۲ قاشق غذاخوری از سس سویا، ۴ قاشق غذاخوری از شکر، ۲ قاشق غذاخوری از سرکه ابی، ۱ قاشق چایخوری آبلیمو و ۲ قاشق چایخوری از سس چیلی را در یک قابلمه مخلوط کنید. سپس آن را روی حرارت قرار داده و به مدت ۵ تا ۷ دقیقه با حرارت ملایم، به صورت مداوم قاطی کنید. حالا سس شور و شیرین آماده است!

- روش دوم: برای تهیه سس شور و شیرین چینی با استفاده از مواد طبیعی، می‌توانید از انار، برگ و برگ‌های نعناع، زنجبیل، ریحان و ادویه‌ها استفاده کنید. در این روش، می‌توانید مواد را در قابلمه‌ای بریزید و به صورت مداوم به آن‌ها آب بریزید. هنگامی که مواد به حالت پخته رسیدند، باید آن‌ها را از داخل قابلمه صاف و صاف کرده و سپس به یک ظرف دیگر انتقال دهید. حالا می‌توانید شیرینی و تندی را با هم در این سس ایجاد کنید.

- روش سوم: برای تهیه سس شور و شیرین چینی در خانه، می‌توانید از مواد آماده استفاده کنید. برای این کار، باید ۲ قاشق غذاخوری سس سویا، ۴ قاشق غذاخوری شکر، ۲ قاشق غذاخوری سرکه ابی، ۱ قاشق چایخوری سیر خرد شده، ۱ قاشق چایخوری زنجبیل خرد شده و ۲ قاشق چایخوری از سس چیلی را در قابلمه‌ای مخلوط کنید. بعد از آن، برای مدت ۵ تا ۷ دقیقه روی حرارت قرار دهید تا مواد به صورت متجانسی قاطی شوند و آماده سرو شدن باشند.

در نهایت، برای محکم‌تر شدن قاطی کردن مواد می‌توانید از حرارت بالاتر استفاده کنید. در هر صورت، روش تهیه سس شور و شیرین چینی در خانه بسیار ساده است و با استفاده از ترکیبات مختلف، شما می‌توانید خودتان به صورت ساده اين سس را تهیه کنید و از این وسیله در تهیه و ارائه غذا استفاده کنید.



4. تهیه صحنه‌ی مرغ و سبزیجات چینی در خلاء

تهیه صحنه‌ی مرغ و سبزیجات چینی در خلاء یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار چینی است که اخیرا در آشپزخانه های ایرانی نیز مورد توجه قرار گرفته است. این غذا با ترکیب مرغ، سبزیجات و ادویه های چینی ساخته می‌شود و دارای طعم و مزه بسیار ویژه‌ای است. در صورتی که دوست دارید در خانه با مواد خام موجود، طعم لذیذی را تجربه کنید می‌توانید آن را در ساعات آزاد خود تهیه کنید.

برای تهیه این غذا، ابتدا مرغ را به شکل ریز خرد کرده و با یک قاشق روغن در تابه به مدت چند دقیقه سرخ کنید. سپس به آن آب، سویا، سس آسیاب شده، فلفل قرمز، فلفل سیاه و عصاره زنجبیل اضافه کنید و مدتی روی حرارت گذاشته تا خوب گردیده شوند. در این مرحله می‌توانید سبزیجات به دلخواه خود را به این ترکیب اضافه کنید. همچنین برای لذت بیشتر می‌توانید برنجی که پخته اید را به صورت جانبی سرو کنید.

یکی از ویژگی های برجسته این غذا، استفاده از سس سویا و خلال‌ها و زنجبیل‌های چینی است که به غذای شما مزه و طعم خوبی می‌دهند. همچنین با اضافه کردن انواعی از سبزیجات مثل فلفل دلمه‌ای، بامیه، کلم، شلغم مرغوب و هویج لذت غذا خواهید برد. در نهایت صحنه ‌ی تهیه شده را با برنج جانبی سرو کرده و با دوستان و خانواده خود لذت بخشید.

به این ترتیب با چند کلیک ساده، می‌توانید صحنه‌ای بسیار خوشمزه و مفید برای خود و خانواده‌تان تهیه کنید و از غذایی با طعم ویژه‌ای لذت ببرید.



5. تهیه نودل چینی با مرغ و سبزیجات

تهیه‌ی نودل چینی با مرغ و سبزیجات، یکی از پرطرفدارترین غذاهای آسیایی است که در اکثر کشورهای جهان مورد استفاده و تقدیر قرار گرفته است. این غذا با استفاده از نودل‌های چینی، مرغ، سبزیجات، سس‌های مختلف و ادویه‌های آسیایی تهیه می‌شود. در این برگه به شما نحوه‌ی تهیه‌ی این غذای اساسی را آموزش می‌دهیم.

برای تهیه‌ی نودل چینی با مرغ و سبزیجات، ابتدا باید چند قاشق روغن و ادویه‌های مورد نیاز را در تابه‌ای داغ کنید. سپس مرغ را به صورت ریز شده به آن اضافه کنید تا کاملاً پخته شود. بعد از آن، سبزیجات مورد نظر خود را به تابه اضافه کنید و آن‌ها را به مدت چند دقیقه تفت دهید تا به همراه مرغ، کاملاً پخته شوند.

حالا نوبت به تهیه‌ی نودل‌های چینی است. برای این کار می‌توانید نودل‌های چینی خشک را در آب جوش قرار دهید و به مدت چند دقیقه بگذارید تا نرم شوند. پس از آن، نودل را از آب برداشته و به تابه اضافه کنید. سپس سس مورد نظر خود را به تابه اضافه کنید و همه‌ی مواد را با هم مخلوط کنید.

بعد از مدتی به‌عنوانند است روی نوشاب درآورید و سرو کنید. نودل چینی با مرغ و سبزیجات آماده‌ی سرو شدن است. این غذای عالی را می‌توانید با استفاده از سس‌های مختلف و همچنین دیگر ادویه‌های موردعلاقه‌ی خود، بهتر کنید.



6. روش تهیه سس نودل چینی خانگی

روش تهیه سس نودل چینی خانگی

سس نودل چینی یکی از معروف ترین غذاهای چینی در سراسر جهان است. این غذا با استفاده از نودل چینی، خضروات و گوشت/ماهی تهیه می‌شود. اما چطور می‌توانیم در خانه سس آن را تهیه کنیم؟ در ادامه روشی را برای تهیه سس نودل چینی خانگی به شما توضیح می‌دهیم.

ابتدا باید مواد لازم را آماده کنید. این مواد عبارتند از: 2 قاشق غذاخوری روغن سسام، 1 قاشق غذاخوری سس سویا، 1 قاشق چایخوری سفیده تخم مرغ، 1 پیاز کوچک خرد شده، 2 حبه سیر خرد شده، 1 قاشق غذاخوری شیر، 1 قاشق چایخوری نمک، 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه و 1/2 فنجان آب.

سپس پس از آماده کردن مواد، باید مقداری از روغن را در یک تابه با حرارت متوسط گرم کنید. سپس پیاز خرد شده را به روغن اضافه کنید و آن را تا زمانی که طلایی رنگ شود سرخ کنید. بعد از آن حبه‌های سیر خرد شده را به تابه اضافه کرده و آن‌ها را همراه با پیاز برای چند لحظه قلع کنید.

در مرحله بعد، می‌توانید به مواد دیگر ایستاده بپردازید. برای این کار، شیر، سسام، سس سویا، تخم مرغ و پودر فلفل سیاه را به تابه اضافه کرده و تمامی مواد را با هم مخلوط کنید. سپس آب را به تابه اضافه کرده و با مواد دیگر همراه کنید. در این مرحله باید حرارت را کمی کاهش دهید تا مواد به خوبی آمیخته شوند.

بعد از چند دقیقه به طوری که سس آماده شده و مواد آن بخوبی پخته شوند، آن را از حرارت بردارید و به مواد نودل چینی خود اضافه نمایید و سرو کنید. سس نودل چینی خود را می‌توانید به روش های دیگری هم تهیه کنید که به شیوه‌ی دلخواه شماست. این سس باعث می‌شود که طعم نودل چینی شما عالی و لذیذ تر باشد.