1. طرز تهیه کاری گوشتی هندی
طرز تهیه کاری گوشتی هندی یکی از معروفترین غذاهای هندی است که در ایران نیز مورد توجه قرار گرفته است. این غذا با استفاده از گوشت گوسفند یا گوشت گاو درست میشود و معمولاً در کنار برنج سفید سرو میشود. در این غذا از موادی همچون کره، پیاز، تره فرنگی، زنجبیل، سیر، فلفل، کمی آب لیمو و ادویه هندی استفاده میشود.
برای تهیهی این غذا ابتدا پیاز را ریز خرد کرده و در کره تفت میدهیم. سپس بعد از اینکه به رنگ طلایی تبدیل شد، گوشت را به آن اضافه کرده و به مدت 10 تا 15 دقیقه تفت میدهیم. سپس تره فرنگی را همراه با زنجبیل و سیر به آن اضافه کرده و به مدت 1 تا 2 دقیقه میپزیم. سپس فلفل، پودر چیلی، زردچوبه و گرام ماسالا را به آن اضافه کرده و به مدت 1 تا 2 دقیقه دیگر تفت میدهیم.
سپس به آن آب لیمو را اضافه کرده و به مدت 1 دقیقه بعدی بگذارید تا همهی مواد با هم ترکیب شوند. در نهایت، غذا را با برنج سفید سرو میکنیم و با نان هندی (نوعی نان تخم مرغی و نازک) سرو میکنیم. این غذا علاوه بر خواص ارغوانی و عطر و طعم فوقالعادهای که دارد، سرشار از ویتامین ها و مواد مغذی برای بدن است.
2. طرز تهیه بریانی گوشتی هندی
بریانی یکی از غذاهای معروف هندی است. این غذا از دسته غذاهای دلپذیر به حساب می آید و بسیاری از افراد به آن علاقه دارند. بریانی گوشتی هندی نیز یکی از نوع های بریانی است که اغلب از گوشت چرخ کرده ساخته می شود. طرز تهیه بریانی گوشتی هندی نسبتاً ساده است و در ادامه به آن پرداخته خواهد شد.
ابتدا باید برای درست کردن بریانی گوشتی هندی، گوشت را تهیه و خرد کنیم. سپس برای پخت گوشت، باید دارچین و هل را با روغن چرخ داده در ماهیتابه قرار دهیم تا بوی خوشبویی به انجام بیاید. پس از اینکه بوی خوشبویی به انجام رسید، گوشت را به آن اضافه می کنیم و آن را خوب پخت می کنیم.
سپس، برای درست کردن سس بریانی، پیاز و سیر را که قبلاً رنده شده اند، به روغن داغی که گوشت در آن پخته شده است، اضافه می کنیم و آن ها را تفت می دهیم. آب گوشت را به مخلوط پیاز و سیر در حال تفت دهیم اضافه می کنیم، آن را به جوش آورده و پس از آن، مرغ آویشن، کنجد، زرد چوبه و شکر را اضافه می کنیم.
همچنین، یک قاشق چایخوری دارچین و یک قاشق چایخوری زعفران را در یک لیوان آب گرم ریخته و آن را با مخلوط گوشت و سس بریانی تفت داده، به مدت چهار دقیقه، روی حرارت کم می گذاریم. بعد از چهار دقیقه، به آرامی بریانی گوشتی هندی را روی خاکستر خاموش قرار می دهیم تا بریانی تهیه شود.
در نهایت، برای سرو کردن بریانی گوشتی هندی، با استفاده از جعفری ترد کرده، آن را به همراه روغن داغی سرو می کنیم. بریانی گوشتی هندی آماده سرو شد! تمام آنچه باید برای تهیه بریانی گوشتی هندی انجام دهید، مراحل ساده ای هستند که همه می توانند دنبال کنند و غذایی خوشمزه و شگفت انگیز را تهیه کنند.
3. طرز تهیه چکن چیکن کاری هندی
طرز تهیه چکن چیکن کاری هندی یکی از غذاهای پرطرفدار هندی است که در سراسر جهان شناخته شده است. این غذا با استفاده از تندی کمی، گرما، و تربیت بویایی و طعم بسیار خوبی تهیه میشود. برای تهیه چکن چیکن کاری هندی، ابتدا باید مواد اولیه آن را آماده کنیم.
برای تهیه چکن چیکن کاری هندی، ابتدا باید چکن را به قطعات کوچک تقسیم کنید. سپس با استفاده از چند مواد اولیه از جمله پیاز، فلفل دلمهای، زنجبیل و سیر فراسوده را داغ کنید. سپس اضافه کردن چای سیاه، نمک، فلفل سیاه و کمی رب گوجه فرنگی به آنها. در این مرحله، اضافه کردن چکن به آن مخلوط کنید و همه یکجا راه بیفتانید.
سپس برای ایجاد پخت و پز، غذا روی حرارت ملایم قرار گرفته و آن را با مواد دیگر از جمله گردو، پودر زعفران، شیر، و بادام پودر مخلوط می کنید. پخت فریت جایی تا کاملاً پخت شود و طعم را تنوع بدهید؛ در این مرحله، با اضافه کردن کره که از روی غذای گرم فروپاشیده شده، برای همه آنها تنوع بیشتری به وجود آورید. غذایتان به همراه نان یا نان تنوری میتواند سرو شود.
به این ترتیب شما می توانید چکن چیکن کاری هندی خوشمزه و خاصی را در خانه خودتان برای خانواده خود تهیه کنید.
4. طرز تهیه بیف کریسپ هندی
بیف کریسپ یک غذای مشهور هندی است که با استفاده از گوشت قرمز، سبزیجات و ادویههای مختلف تهیه میشود. این غذا با روکشی خشک و خوشمزه به همراه نان یا نان فرنی سرو میشود و طعم خاص و مستحکمی دارد.
برای تهیه بیف کریسپ، باید ابتدا گوشت قرمز را خرد کرده و در یک کاسه مخلوط کنید. به این مخلوط سبزیجاتی مثل پیاز، نعناع، ترهفرنگی و سبزیهای دیگر اضافه میکنیم و همه را با هم مخلوط میکنیم.
سپس به این مخلوط ادویههایی مثل جعفری، برگ کاری، زردچوبه و کمی فلفل سیاه اضافه میکنیم. این ادویهها به طعم و آرومای بیف کریسپ کمک میکنند و آن را مستحکم تر میسازند.
حالا مخلوط را به شکل یک کوفته تحملی قالب میدهیم و آن را در یک روغن داغ کوچک میپزیم تا به روکش خشک و خوشمزه خود برسیم. برای این کار میتوانید از یک روغن خوراکی مثل روغن زیتون یا روغن نارگیل استفاده کنید.
بعد از اینکه کوفتههای بیف کریسپ به روکش برسند، آنها را به همراه نان یا نان فرنی سرو میکنیم و از طعم فوق العاده و مستحکم آن لذت میبریم. این غذا حاوی پروتئین بالا و سبزیجات مفیدی است که باعث رشد و تقویت عضلات میشود.
5. طرز تهیه کباب مرغ هندی
تهیه کباب مرغ هندی یک غذای مشهور و محبوب در جنوب آسیا است. این غذا از ترکیب مرغ متهی با انواع چاشنیها و ادویهجات ساخته میشود و به همراه نان روتی و چاشنی راغ، سالاد و روغن نارگیل سرو میشود.
برای تهیه کباب مرغ هندی، ابتدا پوست مرغ را از روی گوشت جدا کرده و بعد از شستشو، گوشت مرغ را با یک ترکیب ادویهجات شامل زردچوبه، پودر کمون، فلفل سیاه، پودر لیمو، پودر دارچین و نمک که با آب لیمو ترکیب شده را برای چند ساعت در یخچال قرار دهید.
پس از چند ساعت، حالا می توانید گوشت مرغ را بر روی مرغ و فلزات خزداری کنید و آن را زیر آتش قرار دهید تا گوشت پخته شود. هنگام پختن میتوانید اندکی روغن جانوری یا روغن تخم مرغ را روی گوشت بریزید تا ظاهر آن شاید بهتر شود.
سرو کباب مرغ هندی به همراه نان روتی، روغن نارگیل، چاشنی راغ و سالاد خورده می شود. شما می توانید نان روتی را خودتان تهیه کنید یا از نان های روتی آماده استفاده کنید. نوشیدنی هایی مثل چای چشمه، چای سبز، نوشابه های کولا و فانتا و آب هویج برای سرو کنار کباب مرغ هندی انتخاب مناسبی خواهد بود.
6. طرز تهیه گوشت به سبک تندوری هندی
تهیه گوشت به سبک تندوری هندی که یکی از پرطرفدارترین غذاهای هندی است، یکی از کارهای خوشمزه و هیجان انگیز است. گوشت برای این غذا با تندور یا پخت درون تابه ویژه تهیه میشود که با مخلوطی از ادویهها، سبزیجات و مناسبات، طعم و افسانه ای میشود. در این روش پخت گوشت تحت فشار و در دمای بالا انجام میشود تا باعث تسریع پخت شدن گوشت شود و خاصه طعم این غذا را افزایش دهد.
مهمترین عنصر در تهیه گوشت به سبک تندوری هندی مخلوط ادویههایی است که شامل زردچوبه، پودر چلی، فلفل سیاه، دارچین و کمی کری بری است. گوشت برای تهیه این غذا باید قطعات کوچکی شود و پس از انجام پخت در تابه شامل پیاز، سیر، زنجبیل و فلفل داغ شود. سپس به همراه سبزیجاتی مانند گوجه فرنگی، فلفل دلمه و تن ماهی به تابه اضافه میشود.
پس از اینکه گوشت و سبزیجات به خوبی با یکدیگر مخلوط شدهاند، نوبت به اضافه کردن مخلوط ادویهها و تنظیم طعم و رنگ میرسد. برای تنظیم رنگ و طعم غذای هندی معمولاً از رنگ خوراکی و نوشابه دستهبندی شده استفاده میشود. در انتها، گوشت به مدت حداقل یک ساعت در تندور پخت میشود تا حاصل آن یک غذای تند و خوشمزه باشد. با مزهای تلخ-شیرین، دارای رایحههای مختلفی از رزماری، رازیانه، زعفران و کشمیری است که هر کسی را به تحول مرتکب میکند.