1. تهیه کاری گوشتی
تهیه کاری گوشتی یکی از پرطرفدارترین و پرمصرف ترین غذاهای جهان است. برای تهیه کاری گوشتی، ابتدا باید گوشت را خرد کرده و سپس با سبزیجات و ادویه جاتی مانند پیاز، فلفل سبز و سپری تفت داده شود. در این مرحله میتوان به دلخواه مقدار ادویه مورد نیاز را اضافه کرد. با بلند کردن آتش، بهتر است که همه مواد با یکدیگر ترکیب شوند و طعم و مزه مناسبی داشته باشند.
پس از اینکه تهیه کاری گوشتی آماده شد، می توان آن را با نان تازه و داغ سرو کرد. همچنین میتوان این غذا را با سوخاری، نان برشته و یا برنج گرم سرو کرد. تهیه کاری گوشتی میتواند به عنوان یک غذای کامل برای کسانی با تمام سلیقه ها و علایق مختلف، مورد استفاده قرار گیرد.
از ویژگیهای تهیه کاری گوشتی میتوان به دلپذیری و طعم بینظیر آن اشاره کرد. این غذا برای سفرههای شام، ناهار، سحر و افطار، و جشنهای مختلف، به همراه نوشابه، آبجو، چای و قهوه خورده میشود. در کل، تهیه کاری گوشتی یکی از غذاهای محبوب و پرطرفدار است که در بسیاری از کشورها شناخته شده و با ترکیب طعمهای مختلف میتوان این غذا را به سلیقه هر فردی سازگار کرد.
2. تهیه کاری مرغ
تهیه کاری مرغ یک غذای خوشمزه و محبوب میباشد که در بسیاری از خانوادهها به عنوان غذایی گرم و سریع الاستفاده می شود. در این غذا، مرغ با تندی کنده شده و با سبزیجات و ادویههای مختلف مزه دار شده و سپس ناودانی شده و در کنار نان یا برنج سرو می شود. در ادامه مراحل تهیه این غذا را به طور کامل توضیح خواهیم داد.
ابتدا مرغ را با توجه به تعداد افراد خانواده انتخاب کرده و خوب شسته و تمیز می کنیم، سپس به تکههای کوچک و منظم تقسیم میکنیم. پیاز را هم به صورت ریز خرد کرده و با روغن و کمی نمک درون قابلمه تفت میدهیم. سپس تکههای مرغ را به پیاز اضافه میکنیم و برای مدتی بذاریم تا سرخ شوند.
بعد از سرخ شدن مرغ، ادویههایی مانند فلفل سیاه، زردچوبه، ادویه دلقک، زعفران و کمی نمک را به قابلمه اضافه میکنیم. سپس با حرارت بالا، تا زمانی که مرغ به کاملی پخته شود، میگذاریم تا مزه عمیقتری بگیرد.
حالا حدود ۵۰۰ گرم ترههای خرد شده (مثل شویدخشک، سرکهیقرمز، اسفناج و…) را به قابلمه اضافه کرده و مواد را به خوبی با هم مخلوط کرده و ۲۰ دقیقه ناودانی میکنیم. بعد از این مراحل مزه دلپذیری برای تهیه کاری مرغ به دست میآید که در کنار نان خوشمزه یا برنج گرم سرو میشود.
در نهایت، تهیه کاری مرغ یک غذای سازنده، مقوی و خوشمزه است که برای همه اعضای خانواده بسیار مورد علاقه است. این غذا را به راحتی میتوانید در منزل با مواد اولیه ساده و لذیذ تهیه کنید.
3. تهیه دال تند
دال تند به عنوان یک غذای بسیار پرطرفدار در سراسر جهان شناخته میشود. این غذا به واسطه طعم و طرز تهیهاش بسیار جذاب و خوشمزه است و در بسیاری از کشورها علاوه بر رستورانها، در خانههای خانوادگی نیز تهیه میگردد.
برای تهیه دال تند باید در ابتدا مواد لازم را آماده کنیم. این مواد شامل لوبیا چیتی، پیاز، سیر، زنجبیل، فلفل آسیایی، رب گوجهفرنگی، نعناع، آبنبات، آبلیمو، نمک، سبزیجات تزیینی و روغن است. بعد از آماده کردن مواد ابتدا لوبیا را شسته و در یک قابلمه بزرگ به همراه آب و نمک میپزیم.
در دیگر قابلمهای روغن را داغ کرده و پیاز، سیر و زنجبیل را تفت میدهیم. به مواد تفت داده شده رب گوجهفرنگی، فلفل آسیایی و نعناع اضافه کرده وکمی تفت میدهیم. سپس با مواد روی لوبیا پختهشده مخلوط میکنیم و به مدت چند دقیقه میگذاریم تا مزهها به هم نفوذ کنند. در آخر با نمک، آبنبات و آبلیمو طعم شده و با سبزیجات تزیین میشود.
تهیه دال تند خیلی آسان است و مهمترین نکته در تهیه آن، طعم و مزه متعادل و وجود نعناع در آن است. این غذا را میتوان با نان یا برنج سرو کرد و در کنار آن ماست و پاپادوم نیز قرار داد. با توجه به این که دال تند حاوی پروتئین بالا است، از مصرف آن بهعنوان یک غذای کامل و سالم میتوان استفاده کرد.
4. تهیه چلو کباب
چلو کباب یکی از محبوبترین غذاهای ایرانی است که در اکثر رستورانهای ایرانی سرو میشود. در این غذا، گوشت به صورت کبابی پخته شده و با نون تازه و برنج سفید سرو میشود. در این راهنما قصد داریم تا به شما نشان دهیم که چگونه میتوانید خانگی چلو کباب خوشعطر و خوشطعمی را تهیه کنید.
ابتدا شما باید گوشتهای خود را از هر قسمت چربیهای اضافی تمیز کنید. سپس به طور مرتب گوشتها را در روی شوی جاسازی کنید تا نزدیک باشند و دمای یکسانی را داشته باشند. برای کباب میتوانید از گوشت چرخ کرده، قطعات گوشت یا تکههایی از گوشت استفاده کنید. سپس توابع تهیه چلو کباب را آغاز می کنیم.
برای تهیه مرصع کباب، بهتر است هنگام نوشتن گوشت با مرصع کباب، از قطعات گوشت استفاده کنید. ابتدا گوشت را با انواع ادویه و مواد طعمدهنده مورد علاقه خود دارچین کرده و برای پخت و پز بهمدت حدود ۳ تا ۴ ساعت در یخچال قرار دهید. پس از آن، این پختوپز دچار ترههای کباب کنید و به همزن برقی مناسب برسانید.
برای تهیه مرغ کباب، گوشت مرغ را به صورت تکهتکه در بیاورید و سپس با مخلوط پیاز، نمک، فلفل سیاه و سیر دچین کنید. سپس آن را بر روی کبابسینی درب قرار داده و در فر 200 درجه بهمدت 20 دقیقه پخته شود.
در نهایت، پس از پخت گوشت، آن را با نون تازه و برنج سفید سرو کنید و از طعم دلچسب و دلپذیری که حاصل این غذای خوشمزه است، لذت ببرید.
5. تهیه بریانی مرغ
تهیه بریانی مرغ از غذاهای عالی و خوشمزه است که در قسمت های مختلف جهان معروف است. این غذا در واقع یک دسری از برنج، مرغ و میوه های خشک است که به همراه تندی های مختلف سرو می شود. در این رسپی از قابل توجه ترین تزئینات رسانه های اجتماعی برای تهیه بریانی مرغ با استفاده از مرغ، برنج، میوه های خشک، خامه و ادویه جات استفاده شده است.
برای شروع، مرغ را به قطعات متوسط تقطیع کرده و در تابه یا کاسه ای در ظرفیت خاص برای این کار قرار دهید. سپس به همراه چند قاشق انبه برگ (هویج و پیاز ریز شده نیز به عنوان جایگزین) و چند قاشق عدس به مدت 20 دقیقه مخلوط کنید.
در مرحله بعدی برنج را بشویید و در دیگی برای یک ساعت خیس کنید. سپس در آب شور (به میزان مناسب) برنج را به مدت کمی بپزید تا 70 درجه جلوتر نرود.
حالا مرغ را به همراه مواد آماده شده و با اسفنج یا قاشق برنج را به حالت منسجم و بدون چسبیدگی باهم مخلوط کنید. پس از کاملاً مخلوط شدن، آن را در دیگ پتیلا بریانی قرار دهید.
برای تزئین بریانی، از میوه های خشک (نظیر کشمش، بادام زمینی، پسته و آجیل های دیگر)، خامه و ادویه های دلخواه استفاده کنید. در نهایت، دیگ را با دم آتش برای 30 تا 40 دقیقه بگذارید تا درجه حرارت مناسب را بگیرد و بریانیتان آماده سرو شدن باشد.
6. تهیه کاری میدانی
تهیه کاری میدانی یکی از مهمترین بخشهای فرآیند تحقیق در بسیاری از زمینههای علمی و مهندسی است. در این روش، دادهها و اطلاعات مورد نیاز تحقیق، مستقیماً از محیط واقعی برداشت میشوند. برای تهیه کاری میدانی، ابتدا باید یک طرح تحقیق تهیه شود، سپس محیط مورد نظر مورد بررسی قرار گیرد و اطلاعات مورد نیاز با استفاده از روشهای مختلفی که به همراه دستگاههای مخصوص خود دارند، جمعآوری شود.
برای تهیه کاری میدانی میتوان از ابزارها و تجهیزات مختلفی استفاده کرد. در علوم زمینشناسی، مهندسی معدن، زراعت و تحقیقات بیولوژی، از دستگاه هایی مانند جی پی اس، دستگاه های اندازه گیری آب و هوا، سیستم های ضبط دما و رطوبت و دستگاه های اندازهگیری شدت و جهت باد استفاده میشود.
در تحقیقات مرتبط با مهندسی معماری، مهندسی عمران و مهندسی مکانیک نیز، تهیه کاری میدانی از اهمیت بسیاری برخوردار است. در این موارد، دستگاه هایی مانند لیزرها، دستگاه های اندازهگیری فشار خاک و دستگاه های اندازهگیری صوت و ارتعاش استفاده میشوند.
در نهایت، پس از جمعآوری اطلاعات مورد نیاز، باید آنها را تجزیه و تحلیل کرده و نتایج را گزارش کنید. به عنوان مثال در تحقیقات مرتبط با علوم زمینشناسی، اطلاعات به دست آمده، به منظور بررسی تراوایی سنگ ها و شرایط هیدرولیکی آنها، تجزیه و تحلیل میشوند. در نهایت، نتایج تحقیق و تجزیه و تحلیل، به عنوان گزارش کاری میدانی به کاربران و استفاده کنندگان گزارش، ارائه میشوند.