طرز تهیه عرق سیب قسمت دوم

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه عرق سیب قسمت دوم

در ادامه مطلب قسمت اول، به توضیح طرز تهیه عرق سیب قسمت دوم می‌پردازیم. پس از درج سیب‌ها در آب و شیرین کننده، تا به وقتشان بپزند، این بار به مرحله صف‌کردن عرق سیب می‌رسیم.

بهتر است پس از پخت سیب‌ها، آنها به صورت خام فشار داده شوند. برای این کار می‌توانید از یک دستگاه فشار آب یا دستگاه صاف کن استفاده کنید. بعد از این مرحله، عصاره سیب به صورت دوخته شده خواهد بود.

سپس که عصاره سیب باقی مانده، باید آن را بر روی حرارت قرار داد تا جوش بخورد. بعد از چند دقیقه جوشاندن، می‌توانید آن را از روی حرارت بردارید و بعد از خنک کردن، آن را در بطری‌های ضد عفونی شده ریخته و در یخچال نگه داری کنید.

طرز تهیه عرق سیب در واقع بسیار ساده است و شما به راحتی می‌توانید با تهیه آن، از خصوصیات بسیار مفید این ماده برای سلامتی بدنتان بهره‌مند شوید. مصرف عرق سیب به مقابله با برخی بیماری ها مانند کاهش کلسترول خون و ضد التهاب خون کمک می‌کند و همچنین برای آرامش دادن به سیستم گوارشی توصیه می‌شود.



1. آماده کردن سیب ها

آماده کردن سیب ها یکی از روش های متداول برای ذائقه کردن آن، قطعات کوچکی از سیب ها برش داده شده و در انواع مختلف از قبیل ساقه ها یا کمپوت به کار برده می شود.

برای شروع، ابتدا سیب هایی که می خواهید استفاده کنید ، باید به دقت شسته شود تا هر گونه آلودگی یا مواد غیر مورد نظر برداشته شود.

سپس، بهترین روش برای برش دادن سیب ها، استفاده از یک چاقوی تیز، روکش دار و قابل اعتماد است. توصیه می شود سیب ها را به قطعات کوچکی با مشخصات یکسان برش داده و برای دسترسی آسان ، سیب ها را از قبل تمیز شده در یک دستگاه تمیز کننده برشی قرار دهید.

در صورتی که قصد سرو کردن فله ای سیب های برش داده شده را دارید، یک قرارگاه محصولات با کیفیت بالا و کارآمد را انتخاب کنید. با بهره گیری از این ابزار آسان و کارآمد، به راحتی و به سرعت می توانید به قطعات سیب های خود دسترسی پیدا کرده و تمام محصولات را آماده سرو کردن و مصرف کنید.



2. پختن سیب ها

پختن سیب ها یکی از روش‌های پرطرفدار در سراسر جهان برای به دست آوردن یک خوراکی خوشمزه و سالم برای طعم دهی به انواع و اقسام دسرها و دیگر غذاهای روزمره است. سیب از میوه هایی است که در انواع و اقسام مختلف به دست می آیند و اگر درست پخته شوند می توانند به طعم و رنگ ویژه ای به خوراکی ها بیافزایند.

با اینکه روش های مختلف برای پختن سیب ها در دسترس هستند، اما یکی از روش های قدیمی و محبوب برای پختن سیب ها، سرخ کردن آنها درون تابه با کمی روغن است. برای پختن سیب ها به این روش، ابتدا سیب ها را شسته و به شکل صاف و یکدست خرد می کنیم. سپس درون تابه کمی روغن ریخته، سیب ها را به همراه مقداری نمک و شکر، تفت داده و سپس با کمی آب به مدت چند دقیقه دیگر پخته می کنیم.

اما اگر می خواهید که سیب های پخته تان ساختار جامد و دارای یک پوستی نرم باشد، می توانید از روشی که در بوفه های عربیی برای پختن سیب ها استفاده می شود، استفاده کنید. در این روش، ابتدا سیب ها را بشویید و سپس یک شکلات مشتی روی آنهای خرد شده بریزید. سپس سیب ها را در قالب حلقه ای به صورت اماده شده بخرید و سپس آنها را در فر حدود یک ساعت در دمای پایین قرار دهید.

به طور خلاصه، پختن سیب ها یکی از روش های خوشمزه و سالم برای طعم دهی به دیگر خوراکی ها و دسرها است. با استفاده از روش های مختلف، می توانید سیب هایی با طعم ویژه به دست آورید که می توانند تنوع بخشی در غذاهای شما باشند.



3. جدا کردن عصاره سیب

برای جدا کردن عصاره سیب، ابتدا باید سیب‌ها را شستشو داد و سپس به دو قسمت تقسیم کرد: قسمتی که می‌خواهید عصاره‌اش را جدا کنید و قسمت دیگر برای دفع استفاده می‌شود.

برای جدا کردن عصاره، قسمتی از سیب را که می‌خواهید استفاده کنید را بر روی یک رنده‌ی کوچک یا تهیه‌ی کنسرو به وسعت نیم با برش‌های کوچک و صاف رنده‌ی خورده و عصاره‌اش را در ظرفی جدا کنید. این عصاره می‌تواند برای تهیه‌ی شیرینی‌ها، آب‌های گلابی و سایر مواد غذایی استفاده شود.

در صورتی که به دنبال تهیه‌ی عصاره‌ی سیب برای استفاده در تهیه‌ی آب‌میوه هستید، می‌توانید سیب‌ها را به همراه قشرشان، رنده کنید و پس از آن از آنها آب استخراج کنید.

به کمک فیلترهایی در سایز‌های مختلف می‌توانید از عصاره که از سیب‌های ترش‌تر حاصل می‌شود استفاده کرده و آن را فیلتر کنید تا از مواد جامد و زباله‌هایی که در آن دیده می‌شود پاک شود. با توجه به نیاز خود می‌توانید این عصاره را اضافه کرده و در تهیه‌ی آب‌میوه و انواع نوشیدنی‌ها استفاده کنید.



4. تهیه قند مایع

تهیه قند مایع یکی از روش‌های تولید این نوع از شیرین کننده‌هاست که به صورت صنعتی و در واحدهای تخصصی انجام می‌شود. در این روش، قند از میوه‌های مختلف به دست آمده و توسط ماشین‌آلات پردازشی تبدیل به قند مایع می‌شود.

برای تهیه قند مایع، ابتدا میوه‌های مورد استفاده (مانند چغندرقند، شکر، زنجبیل و...) به صورت خام در دستگاه شستشوی میوه قرار می‌گیرند تا از هر گونه ذرات ناخواسته (مانند خاک، شن و...) پاک شوند. سپس میوه‌های خام به قطعات کوچک تکه تکه شده و در دستگاه پالپ سازی با اضافه کردن آب و ترکیب با هم مخلوط می‌شوند تا پالپ میوه تولید شود.

سپس پالپ میوه به دستگاه جداسازی فیبر و سیمان شدن می‌فرستاده می‌شود تا بعد از این مرحله فیبر و سیمان از هم جدا شوند و تمامی شیرین کننده‌ها به مخلوط اضافه شوند. بعد از مرحله قرارگیری در مخلوط، کلیه مواد شیرین کننده با هم مخلوط شده و در دستگاه گرم‌کننده به دمای مطلوب رسیده و به طور مداوم مخلوط می‌شوند تا به سکری شیرین کننده تبدیل شوند.

در مرحله آخر، قند مایع به دلیل پایداری ضعیف به دستگاهی انتقال می‌یابد تا در آن دستگاه، در شرایطی غیر اکسیژنی و در دمای ۱۰۰-۱۰ درجه سانتی‌گراد به مدت دو روز حفظ شود. سپس این محصول آماده بسته‌بندی و عرضه به بازار می‌شود.



5. مخلوط کردن عصاره سیب و قند مایع

مربای سیب یکی از خوشمزه‌ترین دسرهای سنتی ایران است که از چندین نوع سیب مختلف تهیه می‌شود. این مربا به صورت سنتی با مخلوط کردن عصاره سیب و قند مایع تهیه می‌شود. در این مربا باید توصیه شود که از سیب‌های تازه و فراوان استفاده شود.

برای تهیه این مربا، سیب‌ها برداشته شده، پوست و هسته آنها از بین می‌رود و در نهایت با روش خاصی عصاره‌ای از سیب استخراج می‌شود. برای تهیه این مربا، باید قند کریستالی ریزر شده را با آب در داخل قابلمه به همراه عصاره‌ای که از سیب‌ها استخراج شده است، مخلوط کنید. سپس گرمای ملایمی به آن اعمال می‌شود تا قند کاملاً حل شود و ترکیب دودسوز شود.

در صورتی که مربا به زودی می‌خورد، می‌توان آن را به صورت داغ به سرعت ریخت و در جاهای مناسبی که پوسته و تمیز است مواد ریخته و تا زمانی که مربای آن بررسی شود، پوسته را بگذارید. به این ترتیب، آماده استفاده قرار می‌گیرد.

در کنار سیب، می‌توانید انواع میوه‌های دیگر مانند پرتقال و لیمو را برای تهیه مربای خود استفاده کنید. علاوه بر این، می‌توانید از ادویه‌های مختلف مانند زیره سبز، دارچین و زنجبیل استفاده کنید تا طعم و بوی منحصر به فردی به مربای خود ببخشید. تهیه مربای سیب نیاز به توجه و دقت کافی دارد که با رعایت همه اصول و محاسبات خود، می‌توانید مربای خوشمزه و لذیذی تهیه کنید که برای تمامی دوستداران مربا رقابت ناپذیر است.



6. ریختن مخلوط در قابلمه

ریختن مخلوط در قابلمه، یکی از مهمترین فعالیت‌های پخت‌وپز و آشپزی است که به صورت روزمره در خانه‌های داخل کشور انجام می‌شود. این عملیات در پخت غذا، بسیار اساسی و حیاتی است و در صورت عدم اهمیت دادن به آن، می‌تواند منجر به خروج خوراکی ناشایست از آشپزخانه شود.

اصولاً در این فرایند ابتدا باید قابلمه مورد نظر را به دقت انتخاب کنید. باید قابلمه با اندازه مناسبی انتخاب شود که بتوان مقدار مخلوط را به میزان دلخواه در آن ریخت. علاوه بر اندازه، باید محکمیت جعبه ذخیره‌کننده مواد و مواد مورد استفاده در مخلوط را نیز به دقت در نظر گرفت.

پس از انتخاب قابلمه، مواد مورد استفاده را به ترتیبی که در دستور نوشته شده میریزیم تا بهترین ترکیب را به دست بیاوریم. درمورد ترکیبی که میریزیم نیز باید دقت شود، چراکه غلط جرعه‌بندی می‌تواند باعث تغییر طعم خوراکی شود و منجر به خراب شدن رنگ و طعم غذا شود.

در ادامه نیز، باید مخلوط را به میزان مناسبی به آتش بیاندازید تا مواد داخل آن برای پخته شدن آماده شوند. حرارت درست و ملاحظه به عمق قابلمه برای یک پخت کامل و استفاده بهینه از مواد، حائز اهمیت است.

در نهایت نیز، پس از پخت غذا، باید قابلمه از روی حرارت خارج شده و غذا روی سطح قابلمه تا حد امکان به یکدیگر مستقر شود. سپس با استفاده از دستگاه چنگال و کارد، غذا را بر روی بشقاب سرو می‌کنیم.

به طور خلاصه ریختن مخلوط در قابلمه، یکی از اساسی‌ترین مراحل پخت غذا و آشپزی محسوب می‌شود که از طریق رعایت اصول و قواعد آن میتوان یک غذا دلچسب و عالی ابتدا کرد.