طرز تهیه عرق سیب در خانه

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه عرق سیب در خانه

راهکار‌ها و دستورالعمل‌هایی برای تهیه عرق سیب در خانه و با استفاده از مواد ساده‌ای که احتمالا همه در آشپزخانه‌ی خود دارند، موجود است. این عصاره، نوشیدنی خنک‌کننده، بسیار لذیذ و مفید است و تاثیرات مثبتی بر سلامتی دارد. در ادامه راهکار‌هایی برای تهیه عرق سیب در خانه بیان می‌شود.

در ابتدا سیب را بهتر است باعث شستشو نیز شوند. در مرحله‌ی بعد سیب‌ها را به قطعات نسبتاً کوچک خرد کنید. سپس آن‌ها درون دیگی با آب به مدت ۳۰ دقیقه بجوشانید تا سیب‌ها نرم شوند. پس از مدت زمان بجوشاندن، سیب‌ها را از داخل دیگ بردارید و به همراه آبی که در دیگ مونده، همگی را در برازنده قرار دهید تا واکنش درستی بازتاب دهد.

حال فرایند جانشین کردن رکاب و برگ سیب با یک پارچه را انجام دهید. پس از آن سیب‌ها را داخل پارچه قرار دهید و آب آن‌ها را بصورت خوبی مکش کنید تا عصاره و آب مخلوط شود. برای این کار بهتر است آب مورد استفاده‌ی شما، آب یخ‌زده باشد تا نوشیدنی شما خنک می‌شود.

حال با استفاده از یک لپه یا داکتیلوس، لطفاً عصاره سیب را از باقی اجزا جدا کنید. برای ایجاد نوشیدنی مخصوص، بهتر است به هر لیتر عصاره سیب، نصف فنجان شکر ریخته شود. با مخلوط کردن آنها و نوشابه کردن آن، می‌توانید یک نوشیدنی خوشمزه و خوش‌رنگ تهیه کنید. آخرین بخش این است که نوشیدنی را در یک قوطی یا فنجان دلخواه خود بریزید و لذت ببرید.



مرحله به مرحله تهیه عرق سیب در خانه

عرق سیب یکی از نوشیدنی های خوشمزه و سالم است که می توان به راحتی در خانه تهیه کرد. در ادامه مراحل تهیه آن را به صورت کامل توضیح می دهیم:

مواد لازم:

★ 4 عدد سیب

★ 1 لیوان آب

★ 1 قاشق چایخوری زنجبیل ترش

★ 1 قاشق چایخوری دارچین

★ 1 قاشق چایخوری عسل

★ مقداری آب

مرحله اول:

ابتدا سیب ها را شسته و ریشه های آن ها را برش دهید و سپس آن ها را به صورت ریز خرد کنید.

مرحله دوم:

سیب خرد شده را در داخل قابلمه قرار داده و آب را اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت بگذارید.

مرحله سوم:

پس از مدتی که آب جوشید، زنجبیل ترش و دارچین را به صورت مساوی به آن اضافه کنید و به مدت 15 دقیقه روی حرارت بگذارید تا سیب ها کاملا پخته شوند.

مرحله چهارم:

پس از اتمام زمان پخت سیب ها، قابلمه را از حرارت بردارید و محتویات آن را به صورت دقیق درون یک بشکه مرغوب بریزید.

مرحله پنجم:

آبلیموی تازه را به مقداری عسل اضافه کرده و درون بشکه قرار دهید و به مدت 5 دقیقه با هم مخلوط کنید.

مرحله ششم:

کل محتویات را از طریق یک سایه چین جدا کرده و عرق سیب تهیه شده را به یک ظرف مناسب ریخته و نزدیک به یک ساعت در یخچال برای سرد کردن قرار دهید.

در پایان، عرق سیب یخ زده تهیه شده را می توان با تکیه بر سلیقه شخصی و با تنظیم مقدار عسل به عنوان شیرین کننده، سرو کرد. بهتر است سعی نمایید در داخل آن یخ نزند و در مقابل برای بهتر شدن مزه، قبل از مصرف به صورت عادی سرو کنید.



آماده کردن سیب ها برای تهیه عرق

آماده کردن سیب ها برای تهیه عرق، یکی از روش‌های خوشمزه و ارزشمندی است که به روش‌های مشابهی مانند تهیه شیرینی، پای، کمپوت و... مرتبط می‌باشد. در ادامه، مراحل آماده کردن سیب‌ها را برای تهیه عرق به شرح زیر می‌آوریم.

مرحله اول، خرد کردن سیب‌ها است. برای این کار، سیب‌های تمیز شده را با چاقوی تیز خرد کرده و در پوتینه ریخته و آسیاب یا جاروبی را بر روی آن قرار داده تا خرد شده و خالص شود.

مرحله دوم، پخت سیب خرد شده است. برای پخت سیب‌ها، آن را به همراه قلیانی و یا آب درون قابلمه درجه‌بندی شده ریخته و به مدت نیمی تا یک ساعت بر روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم. این عملیات باعث پخته شدن سیب‌ها و جدای شدن مواد مغذی آن‌ها می‌شود.

در مرحله بعدی، آب سیب پخته شده را جدا می‌کنیم و به دستگاه عصاره‌گیر سیب یا چای سیب وصل کرده و عصاره آن را استخراج می‌کنیم. در صورتی که دستگاه عصاره گیر سیب ندارید، می‌توانید سیب‌ها را بر روی چندین لایه پارچه بریزید و آب آن‌ها را از پارچه‌ها جمع آوری کنید.

در مرحله آخر، به عرق سیب اضافه کردن برخی مواد خوراکی مانند شکر و نعناع هست. برای تهیه نعناع، برگ‌های تازه آن را خرد کرده و به همراه قرص یخ و شکر به عرق سیب اضافه کنید.

در نتیجه، آماده کردن سیب ها برای تهیه عرق کاری ساده و لذیذ است که باعث شادابی بدن و تقویت سیستم ایمنی می‌شود. همچنین می‌توانید با اضافه کردن شکر و نعناع به عرق، آن را به طعم دلخواه خود تبدیل کنید.



آماده کردن مواد روغنی برای تهیه عرق

آماده کردن مواد روغنی برای تهیه عرق همراه با لذت و طعم خوب می‌تواند یک عمل آسان، اما خلاقانه باشد. عرق به عنوان یک نوشیدنی سرد و خنک، برای روزهای گرم تابستان بسیار مناسب است. در اینجا با استفاده از مواد روغنی، روش هایی برای تهیه آن برای شما توضیح داده می‌شود.

قبل از تهیه عرق، نیاز است که مواد را آماده کنیم. ما می‌توانیم از میوه ها، سبزیجات و همچنین ادویه جات مختلف استفاده کنیم. برای ساختن عرق، مواد روغنی از جمله نعنا، بالنگ، شمعدانی، خیار، لیمو، پرتقال، نارنگی، سیب، زنجبیل و بادام تلخ به کار می‌بریم.

روش تهیه عرق نعنا به این صورت است که برگهای نعنای تازه را خمیر کرده و در یک ظرف ریخته و با آبی مخلوط کرد. بعد از فیلتر کردن آب، برای شیرین‌کردن آن می‌توان از شکر تازه، شیرین کننده‌های مصنوعی و یا عسل استفاده کرد.

برای ساختن عرق همچنین از خیار نیز می‌توان استفاده کرد. ما خیار را رنده می‌کنیم و سپس آن را در یک ظرف با آب و برگه های نعنا مخلوط می‌کنیم. پس از فیلتر شدن آن، می‌توانیم به عسل و یا شکر تازه اضافه کنیم تا طعم آن شیرین‌تر شود.

با استفاده از مواد روغنی به طریقی کاملا ساده و جذاب در کمترین زمان ممکن می‌توانیم عرق های خوشمزه و با طعم خوب را تولید کنیم.



آماده کردن کارداموم برای تهیه عرق

کارداموم یا دارچین درختی است که از جنس Lauraceae و در مناطق معتدل گرم جهان یافت می‌شود. برگ‌های آن پهن و با رگوبار هستند و گل‌هایش با گلبرگ‌های سفید به رنگ سبز رنگین هستند. این گیاه بخش‌هایی از آن را مثل گل‌ها، پوست خارجی درخت و برگ‌هایش به عنوان آنتی‌اکسیدان، ضدباکتری، ضد قارچ و آرامبخش استفاده می‌شود.

یکی از روش‌های استفاده از کارداموم این است که آن را برای تهیه عرق مورد استفاده قرار دهید. برای آماده‌سازی عرق کارداموم می‌توانید به روش زیر عمل کنید:

1. مواد لازم برای آماده کردن عرق کارداموم عبارتند از: آب جوش، کارداموم خرد شده و دستگاه عرق‌گیر.

2. در ابتدا باید کارداموم را خرد کنید. برای آن می‌توانید از یک چاقوی تیز یا یک آسیاب استفاده کنید.

3. متراکم کردن کارداموم خرد شده در دستگاه عرق‌گیر و محکم کردن درب آن.

4. در پایین دستگاه عرق‌گیر یک قابلمه مخصوص باید قرار گیرد و پس از آن دستگاه را روشن کرده و منتظر بمانید تا عرق کارداموم تهیه شود.

5. در نهایت کافی است برای مصرف، عرق کارداموم را جمع آوری کنید.

6. می‌توانید عرق کارداموم را به عنوان آروماتراپی استفاده کرده و بر روی صورت و بدن خود بمالید.

نکته: برای افزایش شیرینی و طعم خوشمزه، می‌توانید از شیرین کننده‌های طبیعی مانند عسل یا شیرینی‌های جنس گیاهی مثل استویا استفاده کنید.



آماده کردن پوست لیمو برای تهیه عرق

تهیه عرق لیمو از دستورهای پرطرفدار در هنر آشپزی است که در بسیاری از غذاهای سنتی و مدرن استفاده می شود. لیمو، ماده ای با خواص اسیدی و استفاده های بی شمار است که یکی از شیوه های کاربردی آن، تهیه عرق لیمو است. در این روش، پوست لیمو باید با استفاده از ابزار های مناسب و با دقت ویژه، به صورت اسلایس نازکی پرتاب شوند تا عصاره آن از پوست جدا شود.

برای شروع، لیمو ها را با آب داغ شستشو دهید تا پوست آن ها را به خوبی شسته و از آسیب دیدن آن ها جلوگیری کنید. سپس، لیمو ها را با دستمال آشکار شده خشک کنید و به قطعات طولی ریز شده، پوست لیمو را با ابزاری مانند چاقوی خاردهی و یا ریشه گوشتی، برش بزنید. پوست لیمو با دقت با حداقل بارگذاری برش داده شود تا حداکثر عصاره را به دست آورید.

سپس، پوست لیمو را در ظرفی ریخته و آب جوش به اندازه کمی روی آن بریزید. سپس، آن را به یک دم کردن خفیف و مداوم در حرارت متوسط تبدیل کنید تا عصاره ایجاد شود. هرچه مدت زمان دم کردن بیشتر باشد، عصاره همچنین قوی تر خواهد شد. پس از اتمام دم کردن، آن را روی فیلتر با ذره بینی یا کاغذ فیلتر گذاشته و عصاره را به آرامی و با دقت بیشتری دریافت کنید. با استفاده از این روش، عصاره لیمو آماده استفاده در آشپزخانه شماست و می تواند به صورت طبیعی و بدون مصرف شیمیایی تخصصی تهیه شود.



تهیه مخلوط سیب برای تهیه عرق

تهیه مخلوط سیب برای تهیه عرق از جمله روش‌های ساده و کارآمد است که می‌توانید به راحتی از آن‌ها استفاده کنید. بهترین نوع سیب برای تهیه عرق، سیب‌های شیرین و آبدار هستند. برای شروع بهتر است ابتدا سیب‌ها را بشویید و پوست آن‌ها را بردارید. سپس سیب‌ها را به قطعات کوچک خرد کنید و در قابلمه بریزید.

در ادامه، به هر قطعه سیب یک لیوان آب اضافه کنید. بعد از آن قرار دهید قابلمه روی حرارت خیلی کم و بگذارید سیب‌ها تا برسند به نرمی کامل. حدود ۳۰ تا ۴۰ دقیقه باید به سیب‌ها برای رسیدن به نرمی کافی داده شود. بعد از رسیدن سیب‌ها به نرمی باید آن‌ها را با استفاده از پارچ به خوبی خمیر کنید.

سپس نوبت به فیلتر کردن محلول سیب شده است. برای این کار محلول سیب را درون یک جام بریزید و با استفاده از یک راه حلقوی آن را صاف کنید. پس از جمع آوری تمام محلول، مقداری برگشت کردن سیب شده به جام مجاز است. سپس شربت پایه را به سیب تبریزی اضافه کنید و با هم ترکیب کنید. حال همه چیز آماده است، برای تهیه عرق سیب با همین محلول سیب، شما می‌توانید استفاده کنید.