طرز تهیه عدس پلو با مرغ رستورانی

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه عدس پلو با مرغ رستورانی

آداس پلو یکی از غذاهای سنتی ایرانی است که در سراسر کشور مورد توجه بسیاری از خانواده‌ها قرار می‌گیرد. این غذا برای روزهای خاص و مهمانی‌ها سرو می‌شود و همیشه مورد استقبال علاقمندان به غذاهای سنتی ایرانی بوده است.

طرز تهیه عدس پلو با مرغ رستورانی بسیار ساده و در عین حال خوشمزه است. برای تهیه این غذا نیاز به موادی مانند عدس، مرغ، برنج، پیاز، روغن، زعفران، شکر و ادویه دارید.

ابتدا برنج را بشویید و در آب با یک قاشق نمک برای ۳۰ دقیقه به دیگر بگذارید تا نرم شود. در همین حال دو پیمانه عدس را بشویید و در آب جوش برای ۱۵ دقیقه بگذارید تا نرم شود.

سپس پیاز را ریز ریز کرده و در روغن تفت دهید تا طلایی شود. به پیاز تفت‌دهیده مرغ‌های دوخته شده را اضافه کنید و با نمک و فلفل سیاه بپزید. سپس عدس را به مرغ‌ها اضافه کرده و همه چیز را به مدت ۲۰ دقیقه به شکل کنده بپزید.

حالا برنج را در دیگری از برگرفته‌ها که پیشتر برای آن آب جوش را آماده کرده‌اید بریزید و به همراه زعفران و برخی از ادویه‌ها بپزید. پس از آماده شدن برنج، زعفران را به آب گرم بریزید و بعضی از آن را برای تزیین بر روی برنج بریزید.

سپس لایه برنج در ظرف ریخته و روی آن لایه عدس و مرغ به سبک لایه‌لایه بچینید. پایه ظرف را با برخی از لایه‌های پیاز تفت‌دهیده و برنج تزئین کنید. سپس ظرف را روی آتش کوچک بگذارید و با حرارت کم به مدت ۳۰ دقیقه آینه شده روی روی بندرت ظرف باشد. پس از آماده شدن عدس پلو، با مرغ رستورانی به همراه سالاد سرو کنید و از طعم بی‌نظیر آن لذت ببرید.



1. آماده کردن مرغ رستورانی برای عدس پلو

آماده کردن مرغ رستورانی برای سرو در کنار عدس پلو یکی از خوشمزگی های مورد علاقه بسیاری از افراد است. در این راستا، نکاتی را باید در نظر داشت تا مرغ چربی و طعم تازه ای داشته باشد. در ادامه به بررسی این نکات و مراحل آماده سازی مرغ رستورانی برای عدس پلو خواهیم پرداخت.

قبل از هر چیز باید بدانید که مرغ را نباید بدون حذف زائدات و اجزای لازمش مورد پخت قرار دهید. به عبارتی دیگر، باید از اعضای دیده نشده و نامناسبی که ممکن است وجود داشته باشند، نیز خلاص شود. بعد از این مشکل، مرغ را باید عیناً کنار گذاشته و مواد اصلی پخت مرغ را تهیه کنید.

برای تهیه حرارت بیشتر و سریعتر، استفاده از مقدار به اندازه کافی آب مرغ ضروری است. همچنین برای گلخانه، می توانید از فن های الکتریکی با ترکیب با سیستم تهویه مطبوع برای کاهش دما استفاده کنید.

سپس مرغ را با مواد تزیینی از قبیل زعفران و نمک سینه مرغ پخته شده و روی آن قرار دهید. سپس این نوع رستوران را بر روی عدس پلو قرار دهید.طعم این غذا کاملا برای نیوموزیک، خوشمزه و تازه است. لازم به ذکر است که در قسمت نوار بالا، می توانید انواع مرغ های رومیزی و بهداشتی تهیه شده در رستوران را دریافت کنید. موفق باشید!



2. طرز تهیه عدس برای پلو

طرز تهیه عدس برای پلو یکی از روش‌های پختن عدس برای غذای پلو است که می‌توان با آن در کمترین زمان ممکن عدس را سفت و ابمیوه درست کرد. برای تهیه عدس برای پلو، ابتدا عدس را به مدت نیم ساعت در آب خیس می‌کنیم تا آب کاملا جذب شود و عدس نرم شود. سپس عدس را با آب ولرم درون قابلمه قرار داده و با یک قاشق آن را مخلوط می‌کنیم.

سپس برای طعم دهی به عدس، یک پیاز را خرد می‌کنیم و در روغن داغ سرخ می‌کنیم تا طلا آبی شود. سپس یک قاشق چای‌خوری زردچوبه و دو قاشق چای‌خوری لیموعمان را به پیاز افزوده و به خوبی مخلوط می‌کنیم. سپس این مخلوط را به عدس اضافه کرده و با کمی نمک و فلفل به آن طعم دلخواه بدهیم.

بعد از اینکه عدس برای پلو را آماده کردیم، می‌توانیم آن را با برنج درست کرده و پلوی خوشمزه و شادابی را تجربه کنیم. علاوه بر این، عدس برای پلو می‌تواند به لطف ویتامین‌ها و مواد معدنی موجود در آن، به عنوان منبع تغذیه‌ای سالم و خوشمزه برای خانواده شما باشد.



3. روش درست کردن برنج برای پلو

*********

برنج درست کردن برای پلو، یکی از مواردی است که در هنگام پختن شامل بسیاری از مراحل مختلف است که در نتیجه آن یک پلو باطعم و عطرفوق‌العاده ساخته می‌شود. در اینجا می‌خواهیم به روش‌های مختلف درست کردن برنج برای پلو با یکدیگر آشنا شویم.

اولین مرحله در درست کردن برنج برای پلو، شستشوی آن می‌باشد. این برنج با چندین آبکشی، بهبود کیفیت و از بین رفتن ذرات زنگ زده شده باقی‌مانده در برنج هنگام پخت شده است. بعد از شستشو، برنج به بخارپز داده می‌شود تا توکاری و رطوبت خود را از دست بدهد. با اینکار، دمای برای پختن آن کمتر می‌شود و طعم بهتر و نرمی و خشکی مناسب بدست می‌آید.

پس از بخارپز کردن برنج، مرحله بعدی به شکل چرخیدن برنج می‌باشد. چرخاندن برنج باعث می‌شود که در جاهای مختلف دما توزیع شود و برنج همگی نرم و به فرم پلو پخته شود. گاهی اوقات از تکنیک "غوطه ور کردن برنج" با استفاده از اب و بعد آبکشی آن با آب سرد به‌عنوان تکنیکی برای ساخت پلو استفاده می‌شود.

اگر به دنبال یک پلو به لطف طعم، شکل، بو، بافت، و...

کاملاً عالی هستید، شما نیاز به تمرین، صبوری، شناخت درست از نوع برنج، آب، و...

دارید. در گذشته از آموزشی توسط شخصی که در کار پخت پلو تجربه کرده و در مقدمه به‌عنوان خدمت انجام می‌دهد، استفاده کرده‌ام. شما نیز اگر با تمرین لازم قبل از آماده‌سازی پلو، روش درست کردن برنج برای پلو را یاد بگیرید، حتماً با نتیجه عالی و خوش‌طعم پلویی به خانه بازمی‌گردید.



4. تهیه سس گوجه فرنگی برای پلو

سس گوجه فرنگی یک پیش غذا یا سس است که برای تزیین غذاهای مختلف مانند پلو، کوکو، پیتزا و ... استفاده می‌شود. این سس گیاهی با بوی و طعم خوشایندی برای ذائقه‌های مختلف دارد و از ترکیب گوجه فرنگی خام، پیاز، سیر، فلفل، تخم مرغ و ادویه‌های مختلف به دست می‌آید.

برای تهیه سس گوجه فرنگی برای پلو، ابتدا گوجه‌های فرنگی را به صورت برش‌های ریز خرد کرده و پیاز و سیر را نیز به صورت ریز خرد کرده و در یک قابلمه با روغن کمی سرخ کنید. سپس به مواد سرخ شده گوجه، پیاز و سیر، فلفل سیاه، فلفل قرمز، آویشن، زیره و نمک اضافه کنید و به مدت چند دقیقه بپزید.

بعد از پختن مواد، آن‌ها را با استفاده از مخلوط کن یا یک صفحه سنگی خاموش پوره کرده و سپس با یک فنجان آب داغ به همراه تخم مرغ پر شده به آن اضافه کنید و همه را با هم مخلوط کنید. سپس سس را به مدت چند دقیقه نیمه پخته کنید و سپس آن را روی پلو سرو کنید.

با این ترکیب سس گوجه فرنگی برای پلو، می‌توانید یک غذای شیرین و شور خوشمزه و با طعم متفاوتی را درست کنید که مورد پسند خانواده‌تان قرار خواهد گرفت. این سس با تمامی نوع پلوها سازگار بوده و می‌تواند به عنوان سس اصلی یا تزئینی مورد استفاده قرار گیرد.



5. نحوه مخلوط کردن برنج و عدس در پلو

برای مخلوط کردن برنج و عدس در پلو می توان از چند روش مختلف استفاده کرد. این روش ها شامل استفاده از نسبت های مختلف بین برنج و عدس، نوع پخت و همچنین افزودن ادویه های مختلف به پلو می باشد.

یکی از روش های مخلوط کردن برنج و عدس در پلو افزودن عدس به برنج است. برای این کار باید در ابتدا برنج را شسته و به مدت ۳۰ دقیقه در آب خیسانده و سپس روی حرارت قرار داده تا آب آن جوش بخورد. سپس عدس را در آب جداگانه پخته و به برنج اضافه کرد و همراه با تخم مرغ و ادویه های مختلف به مدت ۳۰ دقیقه دیگر بپزید.

روش دیگر، استفاده از نسبت های مختلف بین برنج و عدس است. به طور کلی نسبت بین برنج و عدس ۱:۱ برابر است ولی ممکن است برای به دست آوردن طعم و کیفیت بهتر، نسبت برنج به عدس تغییر کند. در این روش، برنج و عدس را به صورت جداگانه شسته و پخته و سپس با هم مخلوط کنید.

بهترین روش برای افزودن ادویه ها به پلو این است که به ترتیب مقداری دارچین، هل، زعفران، زرشک و سایر ادویه ها به پلو اضافه کنید. این ادویه ها می توانند به پلو طعم و غلظت بیشتری بدهند.

در نهایت، برای اینکه پلو شما همیشه خوشمزه باشد، بهتر است همیشه از مواد اولیه با کیفیت و تازه استفاده کنید و همچنین نسبت های مناسب بین برنج و عدس را رعایت کنید.



6. مرحله نهایی پخت عدس پلو با مرغ رستورانی

پخت عدس پلو با مرغ در رستوران ها و خانه ها به عنوان یکی از غذاهای اصیل و خوشمزه جایگاه خود را به خوبی پیدا کرده است. برای رسیدن به پایداری و ازبین بردن احتمال بیماری ها و باکتری های موجود در مواد غذایی لازم است که مراحل پخت درست انجام شود. در مرحله نهایی پخت عدس پلو با مرغ رستورانی، پس از بهبود مراحل قبلی، باید مراقبت دقیقی از این مرحله صورت گیرد.

در مرحله نهایی پخت، درصورتی که عدس پلو آماده استفاده شدن شده باشد، تابه به یک دمای ملایم در شعله آتش قرار داده می شود تا به صورت یکجا گرم شود. سپس از روی شعله آتش برداشته می شود و به روی یک سطوح صاف و براق ریخته می شود. پس از ریختن عدس پلو، از روی آن مقداری پوست مرغ دور شده و روی سطح عدس پلو قرار داده می شود. سپس تابه پوست دور شده روی سطح عدس پلو قرار داده می شود.

در ادامه نیز لازم است که مرحله پخت مرغ صورت بگیرد. برای پخت مرغ بهتر است ابتدا آن را در سسی ترکیبی از روغن زیتون و نمک به مدت کافی خیسانده و سپس برای چند دقیقه توی تابه سرخ کنید. سپس مرغها روی عدس پلو ریخته شده و آماده سرو شدن هستند. در انتها، پارمزان یا نمک و پیاز ترشی به عنوان دگرچین های معمولاً استفاده می شوند که با عدس پلو و مرغ رستورانی عالی سازگاری دارند.