طرز تهیه شیشلیک شاندیز

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه شیشلیک شاندیز

شیشلیک یکی از غذاهای محبوب در ایران است که به عنوان یک غذای خوشمزه و معروف شناخته شده است. شیشلیک شاندیز یکی از انواع مشهور شیشلیک در شرق ایران به حساب می‌آید و دارای طعم و طراوت بسیار خاصی است.

برای تهیه شیشلیک شاندیز، ابتدا باید گوشت گوسفندی یا گوساله را به اندازه مناسب برش داده و برای مدت چند ساعت در ترکیبی از زعفران، نمک، پیاز رنده شده و ادویه‌های مخصوص به مدت چند ساعت به خوبی مخلوط کنید.

سپس میتوانید گوشت را به سیخ‌های شاندیز که از قبل آب کرده‌اید، بکشید و روی زغال گرم بپزانید. بهتر است اولین خالی‌کردن شیشلیک بر روی زغال نه گرم باشد زیرا در حین کباب‌پزی شیشلیک آرام آرام پخت می‌شود و به راحتی از سیخ جدا می شود.

پس از پز شدن گوشت، شیشلیک را همراه با نان و سس مخصوص معروف به ماست و مخلوط سبزیجات مصرف کنید. البته میتوانید سبزیجات مورد نیاز برای سرو کردن شیشلیک نیز به آن اضافه کنید. این غذا معمولاً با دوغ یا ماست معمولی و آبمیوه سرد میوه های خاص منطقه خورده میشود.