تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)
خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.
برای استفاده وارد سایت تعبیردون بشید.
طرز تهیه شیشلیک در فر
تهیه شیشلیک در فر یکی از روشهای معروف سرخ کردن گوشت است که در ایران و کشورهای حوزه خاورمیانه مورد مصرف قرار میگیرد. مواد اصلی برای تهیه شیشلیک شامل گوشت گاو یا گوسفند، روغن زیتون، ادویههای مختلف از جمله زعفران، زردچوبه، نمک و فلفل میباشد.
ابتدا برای تهیه شیشلیک در فر گوشت را به اندازه مورد نیاز برش داده و در مخلوطی از روغن زیتون، زعفران، زردچوبه، نمک و فلفل گذاشته و حداقل چند ساعت یا حتی یک شب قبل از پخت در یخچال قرار داده تا مواد مختلف وارد گوشت شود و آن را طعم دهد.
سپس گوشت را روی چوبهای مخصوص شهرت داده و در فر گرم شده به دمای 180-200 درجه سانتیگراد نموده و به مدت 20 تا 30 دقیقه درون فر باقی میماند. بهتر است هنگام سرو این تهیه شده گلاب یا نارگیل بریان شده روی آن ریخته شود تا یک طعم خاص به آن بدهد.
در نهایت شیشلیک در فر را با روی ورقههای نان سنگک یا نان لواش و یا الون و همراه با سبزیجات تازه و یا سالاد سرو نمایید. این غذا را میتوان با چلو، نان، رشته علاوه برین و سالاد ترکیب نمود.