مراحل تهیه شیرینی کوکی شکلاتی
تهیه شیرینی کوکی شکلاتی یکی از خوشمزهترین شیرینیهایی است که به راحتی و با کمترین تجهیزات میتوان آن را در خانه درست کرد.
برای تهیه این شیرینی ابتدا لازم است مواد خامی مانند: آرد، بیکربنات سدیم، شکر، کاکائو، کره، تخممرغ و وانیل تهیه کنید. سپس پرزهای کره را با شکر، وانیل و تخم مرغ در یک کاسه مخلوط میکنیم و به آرامی کره را به مواد خام اضافه میکنیم و به خوبی آنها را با هم مخلوط میکنیم تا دوام مناسب داشته باشیم.
در مرحله بعدی، به آرامی شکر را به مخلوط اضافه میکنیم وسپس آرد، کاکائو و بیکربنات سدیم را نیز به مواد خام اضافه کرده و به خوبی با هم مخلوط کنید تا یک ماسه سفت ولی مرطوب بسازیم.
سپس با کمک چنگال به ماسه داخل ظروف قرار داده میشود. بهتر است ظروف را با روغن بپوشانید تا دیوارهها زمانی که شیرینی رویش گل میکند چسبیده به آن نشود.
شیرینیها را برای مدت 10 تا 15 دقیقه درون یخچال قرار دهید تا خوب یخ بزنند و شکلاتی شوند. سپس آنها را درون فر قرار میدهیم و در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد حدود 15 تا 20 دقیقه خمیر را پخته و شیرینی هایتان را آماده تقدیم کردن به میهمانان خود میکنید.
مواد لازم برای تهیه شیرینی کوکی شکلاتی
برای تهیه شیرینی کوکی شکلاتی، مواد زیر لازم است:
- یک و نیم پیمانه آرد سفید
- یک قاشق چایخوری بیکینگ پودر
- یک قاشق چایخوری نمک
- یک پیمانه کره نرم
- نیم پیمانه شکر سفید
- نیم پیمانه شکر قهوهای
- دو تخم مرغ
- دو قاشق چایخوری وانیل
- دو تا سه پیمانه شکلات تلخ خرد شده
- نصف پیمانه شیر
ابتدا، آرد، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کرده و جدا کرده به یک ظرف انتقال میدهیم. در ظرف دیگر، کره نرم را با شکر سفید و شکر قهوهای خوب ترکیب کرده و با استفاده از میکسر، تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده و به خوبی مخلوط میکنیم.
سپس، مخلوط خشک آرد، بیکینگ پودر و نمک را به تدریج به مواد مرطوب کره میافزاییم و در هر مرحله با میکسر، به خوبی مخلوط میکنیم. سپس شکلات تلخ را همراه با شیر به آن اضافه کرده و به خوبی مخلوط میکنیم.
از مخلوط به دلخواه کوکیهای کوچک درست میکنیم و در روی سینی فر چیده و حدود 15 دقیقه در دمای 375 درجه فارنهایت پخته میکنیم. پس از سرخ شدن، کوکیها را از فر خارج کرده و با چای و شیر در کنار یکدیگر سرو میکنیم.
از این طریق، شیرینی کوکی شکلاتی خوشمزه و لذیذی را به سادگی در خانه تهیه میکنید و به همراه پیشنهاد چای و شیر، برای طعم دلپذیرتر، میسروید.
نکاتی که باید در هنگام تهیه شیرینی کوکی شکلاتی رعایت شود
شیرینی کوکی شکلاتی یکی از پرطرفدارترین شیرینیها در جهان است و در هر کجا که بروید، به سادگی میتوانید آن را پیدا کنید. اما برای تهیه شیرینی کوکی شکلاتی کیفیتی و خوشمزه، باید به نکاتی خاص توجه کنید.
یکی از نکات مهم در تهیه شیرینی کوکی شکلاتی، استفاده از مواد با کیفیت است. برای تهیه این شیرینی، باید از کره، شکر قهوهای، شکر سفید، تخم مرغ، آرد و بیکربنات سدیم استفاده کنید. همچنین شکلات مورد استفاده در تهیه کوکی باید تلخ و با کیفیت باشد و درصد کاکائوی آن نیز بالا باشد.
یکی دیگر از نکات مهم در تهیه شیرینی کوکی شکلاتی، بهدرستی آماده کردن دوغ است. برای تهیه دوغ، میتوانید از آب زنده به جای شیر استفاده کنید و این را با سرکه لیمو و بیکربنات سدیم تهیه کنید.
تازهترین نکته در تهیه شیرینی کوکی شکلاتی، زمان آماده کردن مایه است. برای آماده کردن مایه، بهتر است از گردو، کلوچه و بیسکوئیت خرد شده نیز استفاده کنید که باعث شده دارای بافتی جامد و خوشمزه باشد.
با این راهنمایی های ساده، شیرینی کوکی شکلاتی تهیه شده در منزل میتواند بسیار خوشمزه و با کیفیت باشد. اگر این نکات را رعایت کنید، با لذت به مصرف این شیرینی خواهید پرداخت.
طریقه تهیه شیرینی کوکی شکلاتی در آشپزخانه
برای تهیه شیرینی کوکی شکلاتی، ابتدا مواد لازم را باید در اختیار داشته باشیم. برای تهیه کوکی شکلاتی ما نیاز به آرد، بیکینگپودر، نمک، شکر، شکلات تلخ، کره، تخم مرغ و وانیل داریم. بهتر است همه مواد را در دمای معمولی اتاق قرار دهیم تا اجزای گرم شده همه مواد را حتی تغییر ندهند.
ابتدا باید کره را به همراه شکر، تخم مرغ و وانیل را به هم زدید. یکی یکی تخم مرغها را به داخل مخلوط کره و شکر می ریزیم و با یک قاشق چوبی یا چرخه آنها را به هم بزنیم تا مواد به هم بچسبند. سپس، شکلات تلخ را با چاقو خرد کنید و به مواد مخلوط کره و شکر اضافه کنید.
در مرحله بعد، آرد، بیکینگپودر و نمک را باید با هم مخلوط کرده و به مواد مخلوط کره و شکر و شکلات اضافه کنید و به آرامی همه مواد را با یک قاشق چوبی یا تخم مرغ بزرگ مخلوط کنید تا تمامی مواد خوب با هم ترکیب شوند و یک خمیر بافتی، نرم و کرمی شکل بگیرد.
حال باید خمیر را به صورت گرد دربیاورید و به همان اندازههایی که می خواهید، قطع کنید. سپس برای پخت کوکی، یک سینی پخت کوکی را با کاغذ نانوایی یا پارچه روکش کنید و بر روی آن کوکی ها را بگذارید. فر را در 350 درجه فارنهایت برای 10-12 دقیقه گرم کنید و سینی کوکی ها را در آن بگذارید تا بپزند.
حتماً قبل از خروج از فر، کوکی ها به طور معمول در زمان و همه جاکی پهن شده نباشند. پس اگر آنها حالت شکاف دار مانند یک یا دو نقابت دارند، میتوانید آنها را از فر خارج کرده و به خشک کن کوکی ها حتی اگر اومده است روی سینی برجسته و سخت است. به عنوان یک پایان نوشتن، بهتر است که کوکی های داغ را بگذارید تا خنک شوند و بهترین شیرینیهای کوکی شکلاتی را از همه بیشتر بخورید.
شیرینی کوکی شکلاتی با تزیینات متنوع
شیرینی کوکی شکلاتی یکی از معروفترین شیرینیهایی است که با استفاده از آرد، کره، شکر، تخممرغ و شکلات سفید و تلخ تهیه میشود. این شیرینی دارای طعم شیرین و شکلاتی بوده و در تاریخ شیرینیپزی نقش مهمی دارد. آمادهسازی این شیرینی در مرحله اول با مخلوط کردن کره نرم و شکر شروع شده و تخممرغ به آن اضافه شده و مواد خشک نظیر آرد و پودر کاکائو به آن اضافه میشوند. سپس شکلات به نازکی خرد شده و به ترتیب با مواد دیگر به مخلوط اضافه میشود. سپس مواد خوب با هم مخلوط میشوند و در ظروف قرار داده میشود تا برای مدتی در یخچال خنک شود.
روشهای متنوعی برای تزیین شیرینی کوکی شکلاتی وجود دارد که میتوان به تزیین با شکلات، تزیین با کره، تزیین با شکر برجسته و تزیین با توتفرنگی اشاره کرد. برای تزیین با شکلات، ابتدا شکلات را به نازکی خرد کرده و روی شیرینیها تقسیم کرده و سپس با استفاده از کنسرویینگ شکلات، نوشیدنی را روی شیرینی سرایت میکنیم تا شکلات روی شیرینی کاملاً خشک شود. برای تزیین با کره، کره را به رقم میکنیم و روی شیرینی قرار میدهیم و با استفاده از قالب، شکلهای مختلفی را روی کره میسازیم. برای تزیین با شکر برجسته، ابتدا شیرینیها را با شکر پودری پوشانده و سپس با یک سمباده یا چاقو، شکل مورد نظر را روی شکر پودری ترسیم میکنیم. در نهایت، تزیین با توتفرنگی را با قرار دادن توتفرنگی در بین شیرینیها یا روی شیرینیها انجام میدهیم.
به طور کلی، شیرینی کوکی شکلاتی با تزیینات متنوع یک شیرینی بسیار خوشمزه و جذاب است که با توجه به سلیقهی هر کس میتواند با تزیینات متنوعی ساخته شود و برای جشنهایی مانند تولد، عروسی و جشن نوروز استفاده شود.
انواع شکلات برای استفاده در شیرینی کوکی شکلاتی
شیرینی کوکی شکلاتی یکی از محبوبترین شیرینیهای جهان است. با وجود اینکه شکلات و شیرینی دو اشیای مستقل هستند، اما ترکیب آنها با هم به صورت یک شیرینی خوشمزه و بسیار عالی انجام میشود. به عنوان یک ماده اولیه قابلتوجه در ساخت شیرینی کوکی شکلاتی، انواع شکلات و میزان کاکائوی در آن هستند.
شکلاتهای تلخ، شیری و سفید همگی نوعی شکلات هستند که در ساخت شیرینی کوکی شکلاتی با آنها کاربرد زیادی دارد. شکلاتهای تلخ به دلیل میزان بالایی کاکائو، برای کسانی که دوست دارند که شیرینیهای خود را کمی تند تر بچینند، مناسب هستند. در مقابل شکلاتهای شیری و سفید مقدار کاکائو کمتری دارند و شیرینی بیشتری به آنها افزوده شده است، به همین دلیل برای کسانی که دوست دارند که کوکیهای شکلاتی خود را شیرینتر بچینند، مناسب هستند.
علاوه بر شکلاتهای ساده، شکلاتهای دارای عطر وطعم خاص نیز برای استفاده در شیرینی کوکی شکلاتی مورد استفاده قرار میگیرند. در شکلاتهایی که در آنها میوه خشک، نارگیل و غیره وجود دارد، میوههای خشک داخل شکلات قرار میگیرند و این باعث میشود که شکلات دارای طعم و عطر خاصی شود که در شیرینی کوکی شکلاتی نهایت مزیت خود را دارد.
در ادامه، برای طرح و تزیین شیرینی کوکی شکلاتی، انواع شکلات را ممکن است به صورت ریز و نقرهای شده مورد استفاده قراردهیم. گرچه عمدتاً شکلاتهایی که بیشتر در شیرینی کوکی شکلاتی استفاده میشوند شامل شکلاتهای ساده هستند، اما این نکته بارز است که هرچه شکلات استفاده شده در کوکیها بهتر و باکیفیتتر باشد، طعم و مزه کوکیها نیز بهتر خواهد بود.