طرز تهیه شیرینی کنجدی با ارده
برای تهیه شیرینی کنجدی با ارده، نیاز به چند مواد اولیه دارید. برای این منظور، باید یک پیمانه کنجد، یک پیمانه آرد، نصف پیمانه ارده، یک قاشق چایخوری پودر شیرینی، یک قاشق چایخوری بیکربنات سدیم و یک قاشق غذا خوری روغن برای شیرینی کنجدی با ارده استفاده کنید.
ابتدا، باید کنجد را در یک تابه کوچک، با حرارت متوسط تا زیاد، بدون افزودن روغن، تفت دهید. بعد از حدود ۱۰ دقیقه، با توجه به شدت حرارت، کنجد باید سبزه رنگ شود. سپس، کنجد را از روی حرارت بردارید و در ظرفی جداگانه قرار دهید.
سپس، باید آرد را با ارده، بیکربنات سدیم و پودر شیرینی در یک ظرف مخلوط کرده و به آرامی آب داغ به آن اضافه کنید. با هم مخلوط کنید تا ترکیب یکنواختی به دست آید، مانند دوغ. بعد از صاف شدن ترکیب، میتوانید کنجد را به آن اضافه کنید.
حالا باید نوبت به پخت شیرینی کنجدی با ارده برسد. برای این کار، هیتر را در حالت متوسط تا زیاد قرار دهید و روغن را نیز به آن اضافه کنید. سپس، از آن مخلوط کوچک هایی درست کنید و در هیتر قرار دهید تا از هر دو طرف نسوزد. بعد از پخت شیرینی کنجدی با ارده، آنها را از هیتر بردارید و در ظرفی جداگانه قرار دهید تا خنک شود.
بعد از خنک شدن شیرینی، میتوانید آنها را در ظرفی ذخیره کرده و هر زمان که خواستید، از آنها استفاده کنید. اما مهم است که توجه کنید که اگر خیلی سفت شد، شما میتوانید قبل از اضافه کردن کنجد، قلیانی کوچک یا علف های دارویی چون زعفران و شوید به آن اضافه کنید تا شیرینی کنجدی با ارده طراوت بیشتری داشته باشد.
مواد لازم برای تهیه شیرینی کنجدی با ارده
برای تهیه شیرینی کنجدی با ارده، ابتدا باید مواد اصلی این شیرینی را آماده کنید. مواد لازم برای تهیه شیرینی کنجدی با ارده عبارتند از: آرد، نمک، شیره عسل، کنجد، روغن، ارده و آب.
ابتدا باید یک کاسه بزرگ بگیرید و داخل آن، یک و نیم پیمانه آرد، یک قاشق نمک و دو قاشق شیره عسل را با هم مخلوط کنید. سپس، یک و نیم پیمانه آب را به تدریج به مواد خشک اضافه کنید و همزمان با مخلوط کردن، تا زمانی که ترکیبی یکدست و خمیری شود، بازترکیب کنید. بعد اضافه کردن کنجد، مجدداً ترکیب کنید.
در مرحله بعد، با استفاده از ماشین مخصوص سیب زمینی، خمیر را به شکل نوارهایی بلند و کشیده شکل دهید. سپس، با کمک چاقو یا آبکش، نوارها را به دو نیمه تقسیم کنید. سپس، روغن داغ کرده و نیمه های شیرینی را به ترتیب دو دقیقه به طور یکسان در روغن سرخ کنید. سپس، شیرینی ها را با دستمال کاغذی خشک کنید و بر روی سبد سرو کنید.
برای تهیه خامه ارده، ارده را در کاسه ای درست کرده و با هم قاطی کنید، با افزودن شیره ایکه در کنار آن قرار دارد و به مواد خوبی مخلوط کنید. بعد، تمام شیرینی ها را با خامه یا ارده مانده تزئین کنید و برای سرو آماده کنید. این شیرینی های لذیذ را با دوستان و خانوادهتان به اشتراک بگذارید و از طعم شیرین و خوشمزه آن لذت ببرید!
نحوه پخت شیرینی کنجدی با ارده
برای پخت شیرینی کنجدی با ارده دو مواد اصلی کنجد و ارده به مقدار مساوی نیاز دارید. ابتدا کنجد را درون تابه تفت داده و به رنگ طلایی در آورید. سپس کنجد را از روی حرارت بردارید و به خنکی برسانید. در مرحلهی بعدی، کنجد را در مخلوطی با ارده قرار داده و به خوبی همزنی کنید تا مواد کاملاً ترکیب شوند.
حالا باید برای پخت شیرینی کنجدی با ارده، آن را در قالبهای کوچک تر خمیری قرار دهید. برای این کار، از آب نمک برای ترمیم و استوک بعدی استفاده کنید. به مقداری روغن درون قالب قرار داده و سپس خمیر را داخل قالب وارد کنید و با استفاده از انگشتان خود، محوطهی تهیه شده را به شکل مناسب تنظیم کنید.
سپس، شیرینی کنجدی با ارده را درون فر در دمای ۱۸۰ درجهی سانتیگراد قرار دهید و به مدت ۲۵ دقیقه بپزید. پس از پخت، شیرینی کنجدی با ارده را درون قابلمهی مناسب به همراه شیرهی پخته شدهی ترش و شور سرو کنید و خوشمزهی خود را به همراه خانوادهتان لمس کنید.
روش سرو شیرینی کنجدی با ارده
سرو شیرینی کنجدی با ارده یکی از خوشمزهترین شیرینیهای محلی ایران است که برای صبحانه یا شام به عنوان یک دسر خوشمزه پیشنهاد میشود. در این روش سرو کردن شیرینی کنجدی با استفاده از ارده به شیوهای ساده و سریع انجام میشود و با طعم منحصر به فردش ذائقه شما را مسحور میسازد.
ابتدا برای ساخت شیرینی کنجدی، باید تخم کنجد را به همراه شکر، دانههای کنجد و نمک در یک کاسه مخلوط کنید. بعد از آن، کره را در حدود یک دقیقه درون مایکروویو گرم کنید. سپس کره را به مخلوط قبلی اضافه کرده و با دست خوبی هم بزنید.
سپس مواد مورد نیاز برای سرو شیرینی که شامل شیرینی کنجدی، ارده، عسل، پودر قرص زعفران و دانه تخم کنجد است، با هم مخلوط شوند و تازه برشده شوند. سپس این مواد روی قابلمه ای که رو بهشتی است، ریخته شود و تازه طعم دار و براق باشد.
در ادامه، این مخلوط برای حدود 10 دقیقه در روی نارمک اصلی سرو شود. در این حین، سطح شیرینی کنجد را نباید با چنگال یا دست لمس کرد. پس از گذشت 10 دقیقه، شکلات خرد شده را بر روی شیرینی کنجدی تزئین کنید و سرو کنید.
در نهایت، شیرینی کنجدی با ارده آماده سرو است. این شیرینی نه تنها بسیار خوشمزه و لذیذ است، بلکه غنی از مواد مغذی مفید برای بدن است. با توجه به طعم شیرین و مطبوع این دسر، میتوان از آن به عنوان یک دسر بسیار خوشمزه در مناسبات خاص استفاده کرد.
راهکارهایی برای بهبود طعم شیرینی کنجدی با ارده
ترکیبی از شیرینی کنجدی و ارده به عنوان یک نوع شیرینی خوشطعم و متفاوت شناخته شده است. اما گاهی اوقات طعم آن میتواند کمی تند و ترشی داشته باشد که ممکن است برخی افراد را ناراحت کند. در این مقاله، راهکارهایی برای بهبود طعم شیرینی کنجدی با ارده را بررسی خواهیم کرد.
استفاده از شیرین ترین نوع ارده، یکی از راهکارهایی است که میتواند طعم شیرینی کنجدی با ارده را بهبود بخشد. همچنین امکان استفاده از شیرینیهای دیگر مانند شکر و عسل نیز وجود دارد. به این ترتیب، با توجه به سلیقه خود، میتوانید طعم شیرینی کنجدی با ارده را به دلخواه خود تغییر دهید.
از طرفی، در صورتی که طعم ترشی شیرینی کنجدی با ارده شما بسیار قوی است، میتوانید از درصدی از ماء الشعیر در تهیه آن استفاده کنید. این اقدام در کاهش ترشی شیرینی کنجدی با ارده کمک خواهد کرد. همچنین، از طریق افزودن روغن، میتوان کنترل پذیری از طعم شیرینی کنجدی با ارده را بیشتر کرد.
آنچه که برای بهبود طعم شیرینی کنجدی با ارده بسیار مهم است، نوع شیرینی استفاده شده در آن است. اگر شیرینیها با کیفیت و مناسب استفاده شوند، قطعا طعم شیرینی کنجدی با ارده نیز بهتر خواهد شد. به علاوه، میتوان در بهبود طعم شیرینی کنجدی با ارده، از موادی مانند نمک، دارچین و تخم کنجد نیز استفاده کرد.
در نتیجه، برای بهبود طعم شیرینی کنجدی با ارده، استفاده از راهکارهای مختلفی وجود دارد؛ شامل استفاده از شیرینیهای دیگر، افزودن روغن، کاهش میزان ترشی با استفاده از ماء الشعیر، استفاده از موادی مانند نمک، دارچین و تخم کنجد و استفاده از شیرین ترین نوع ارده است. با توجه به سلیقهی خود، میتوانید از راهکارهای مختلف استفاده کرده و طعمی خوشمزه و شیرینی کنجدی با ارده بپزید.
چگونگی نگهداری و ذخیره شیرینی کنجدی با ارده
برای نگهداری و ذخیره شیرینی کنجدی با ارده بهتر است ابتدا به روش تهیه آن اشاره کنیم. این شیرینی با ترکیب کنجد، نمک، شکر، شیر و ارده تهیه میشود. پس از آماده شدن و تزیین شیرینیها بهتر است قبل از مصرف آنها را در جای خشک و خنک نگهداری کنید.
یک راهحل پایدارتر برای نگهداری شیرینی کنجدی با ارده این است که آنها را درون جعبه هواضد مس بسته و در یخچال قرار دهید. همچنین اگر تمایل دارید طعم و مزه شیرینی کمی تغییر کند، میتوانید از برگههای زیر کاشتیای درون جعبه استفاده کنید.
همچنین برای جلوگیری از ترک خوردن شیرینی، میتوانید آنها را در پوشش کاغذی قرار داده و سپس در جعبه هواضد مس بسته و نگه دارید. البته در این روش برای نگهداری شیرینی باید به دو فکر کرد. یکی سیستم جعبه هواضد مس و دیگری باعث ترد شدن شیرینی نشود.
در نهایت مهمترین نکته در نگهداری شیرینی کنجدی با ارده، این است که به سرعت باید مصرف شود با توجه به میزان خاموش شدن شیرینی در اثر رطوبت و نور. به همین دلیل، پیشنهاد میشود در صورت مصرف نکردن شیرینی تا حد ممکن آن را به اشتراک گذاشته و بسرعت مصرف شود.
