طرز تهیه شیرینی کشمشی عید نوروز

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه شیرینی کشمشی عید نوروز

شیرینی کشمشی یکی از شیرینی های سنتی ایرانی است که در عید نوروز به صورت خانگی و تجاری تهیه می شود. این شیرینی یکی از پرمصرف ترین شیرینی ها در مناطق مختلف کشور می باشد که علاوه بر چهل و چهار ساعته، همیشه به عنوان یک خوراکی سنتی در این روزها مورد استفاده قرار می گیرد.

برای تهیه این شیرینی ابتدا کشمش ها را با آب داغ شسته و خیس می کنیم و سپس با یک کاسه خشک شده روی کاغذ کریسمس می ریزیم تا کاملا خشک شوند. سپس در یک ماهیتابه کوچک شیر، شکر و زردچوبه را با هم مخلوط کرده و روی حرارت قرار می دهیم تا شکر کاملا حل شود. بعد از حل شدن شکر، کشمش های خشک را به آن اضافه کرده و همه را با هم مخلوط می کنیم. سپس شعله را کمی کمتر می کنیم و کمی آب گلاب به آن اضافه می کنیم و همه را با هم به خوبی مخلوط می کنیم.

بعد از حدود 20 دقیقه، کشمش های ما شیرین و لذیذ می شود و می توان آن ها را از روی حرارت برداشت کرده و روی کاغذ روغنی برای خنک شدن قرار داد. بهتر است قبل از خنک شدن، کشمش ها روی یک تفته نازک گاز قرار داده شوند تا هوا به خوبی از آن ها عبور کند و شیرینی کشمشی نرم و خوشمزه شود.

بعد از کاملا خنک شدن، می توانید شیرینی کشمشی را به دلخواه خود تزئین کنید. با کمک یک شیرینی پشت سری زیبا، می توانید به شیرینی کشمشی خود یک ظاهر جذاب بدهید. نمک، روغن یا غلات نیز می تواند به عنوان تزئینات اضافی برای شیرینی کشمشی شما استفاده شود. بعد از تزئین، شیرینی کشمشی آماده خوردن است و می توانید آن را با یک فنجان چای گرم سرو کنید.



مواد لازم برای تهیه شیرینی کشمشی عید نوروز

شیرینی کشمشی یکی از شیرینی‌های محبوب و متنوعی است که در روزهای عید نوروز مورد علاقه بسیاری از افراد قرار می‌گیرد. برای تهیه این شیرینی، به مواد اصلی زیر نیاز دارید:

- کشمش: یکی از اجزای اصلی شیرینی کشمشی کشمش است که باید از قبل خیسانده و آماده استفاده شود. معمولاً کشمش را به صورت خلال‌های ریز خرد کرده و با سایر مواد مخلوط می‌کنند.

- جوانه گندم: برای تکمیل مزه شیرینی کشمشی و افزایش مقاومت آن در برابر شکستگی، به جوانه گندم نیز نیاز است. جوانه گندم را از قبل خشک می‌کنند و به صورت ریز شده به شیرینی اضافه می‌کنند.

- برشته‌کردندۀ خشک: این مواد کمک می‌کند تا شیرینی مهره‌هایی خشک و خوشمزه داشته باشد. بهتر است این مواد را خودتان برشته و خشک کنید تا بهترین نتیجه را بگیرید.

- پودر شیرین: برای شیرین کردن شیرینی کشمشی، به پودر شیرین نیاز دارید. می‌توانید از شکر یا نبات استفاده کنید.

- هل و زعفران: برای افزایش مزه شیرینی کشمشی و همچنین تزئین آن، می‌توانید از هل و زعفران استفاده کنید.

روش تهیه شیرینی کشمشی نیز به شکل زیر است:

1- در مرحله اول کشمش را خیسانده و به صورت خلال‌های ریز خرد کنید.

2- پس از آماده کردن کشمش، جوانه گندم، برشته‌کردندۀ خشک و پودر شیرین را به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

3- در مرحله بعد، هل و زعفران را به مواد مخلوط اضافه کرده و دوباره خوب مخلوط کنید.

4- حالا می‌توانید مواد را به داخل قالب شیرینی خود بریزید و در فر قرار دهید.

5- پس از پخت شدن شیرینی، آن را از فر خارج کرده و به خوبی خنک کنید.

6- در آخر شیرینی کشمشی را با هل و زعفران تزئین کرده و آن را در محلی خشک و خنک نگهداری کنید تا تازگی و مزه آن حفظ شود.



طریقه آماده سازی شیرینی کشمشی

شیرینی کشمشی یکی از شیرینی های سنتی و خوشمزه ایرانی است که با استفاده از مواد اولیه ساده و ارزان قیمتی تهیه می شود. در اینجا، مراحل آماده سازی شیرینی کشمشی را بطور کامل توضیح می دهیم.

مواد لازم:

- ۲ پیمانه آرد

- ۲ پیمانه کشمش

- ۱.۵ پیمانه شکر

- ۳ عدد تخم مرغ

- نصف پیمانه روغن

- نصف پیمانه آب

- یک قاشق چایخوری پودر قرص نان

- یک قاشق چایخوری پودر هل

- یک قاشق چایخوری پودر دارچین

مراحل آماده سازی:

نخستین مرحله طبق معمول، تعداد تخم مرغ‌ها را درون یک ظرف با هم ترکیب کنید و داخل آن شکر را همراه با روغن بیفزایید و به خوبی با هم مخلوط کنید. در ادامه مواد جانبی را هم شامل دارچین، هل، پودر قرص نان و خود آرد را هم به تدریج به مواد مخلوط کرده و فرآورده خود شیرینی کشمشی خود را بدست آورید.

بعد از آماده شدن تکه های بزرگ تستی، تیغه تیغه کنید و آن ها را با مشخصات یکسان برابر کنید. در ادامه کشمش ها را به داخل تستی ها ریخته و سپس آن ها را داخل سینی فر قرار دهید و در دمای ۱۷۰ درجه سلسیوس، تا حدود ۲۰ تا ۳۰ دقیقه پخته شوند.

نتیجه خروجی نهایی، شیرینی کشمشی نرم، خوشمزه و بسیار خوش بو خواهد بود که می توانید با قرار دادن داخل ظروف با وسعت متفاوت، به عنوان یک شیرینی خوشمزه جهت سرو در دیدارهای کاری وجشن های خانوادگی استفاده کنید.



نکات مهم در تهیه شیرینی کشمشی

شیرینی کشمشی یکی از شیرینی‌های سنتی و پرطرفدار در ایران محسوب می‌شود که با استفاده از کشمش و حبوبات تهیه می‌شود. این شیرینی همراه با نبات، چای و قهوه میل شده و به عنوان تنقلاتی معروف است. در ادامه به نکات مهم در تهیه این شیرینی پرداخته خواهد شد.

1- انتخاب بهترین کشمش و حبوبات: برای تهیه شیرینی کشمشی بهتر است از کشمش و حبوبات با کیفیت بالا و تازه استفاده کنید. در صورتی که از کشمش تازه استفاده نکنید، ممکن است شیرینی تلخ شود.

2- استفاده از تخم مرغ: تخم مرغ یکی از مواد اصلی در تهیه شیرینی کشمشی محسوب می‌شود و بهتر است از تخم مرغ با کیفیت استفاده کنید تا شیرینی شما مقوی‌تر و شیرین‌تر شود.

3- درست کردن شیرینی در دمای مناسب: درست کردن شیرینی کشمشی به دمای مناسب بسیار مهم است. برای دمای مناسب می‌توانید از روش پخت درون قالب آهنی استفاده کنید.

4- استفاده از پودر ملایم سماق: بهتر است در تهیه شیرینی کشمشی از پودر ملایم سماق استفاده کنید تا شیرینی شما رنگ و طعم بسیار خوبی داشته باشد.

5- تکرار کردن عملیات مخلوط کردن: تکرار کردن عملیات مخلوط کردن مواد در تهیه شیرینی کشمشی مهم است تا شیرینی شما یکنواخت و بدون گود و گل باشد.

6- استفاده از شیر خام: برای تهیه شیرینی کشمشی بهتر است از شیر خام استفاده شود تا شیرینی شما باطراوت باشد و طعم بهتری داشته باشد.

با رعایت نکات ذکر شده در تهیه شیرینی کشمشی می‌توانید یکی از خوشمزه‌ترین شیرینی‌های ایرانی را با طعم عالی درست کنید.



شیرینی کشمشی عید نوروز جایگزین خوبی برای قلابه و بیسکویت

شیرینی کشمشی یکی از شیرینی‌هایی است که با استفاده از کشمش آن تهیه می‌شود. این شیرینی در ایران به خصوص در فصل نوروز مصرف می‌شود و جایگزین خوبی برای قلابه و بیسکوییت محسوب می‌شود. شیرینی کشمشی از لحاظ طعم و مزه، کاملاً متفاوت با قلابه و بیسکوییت است و از این جهت می‌تواند جایگزین خوبی برای آن‌ها باشد.

تهیه شیرینی کشمشی بسیار ساده و آسان است. در ابتدا کشمش را به صورت خرد شده به همراه کنجد، آرد، شکر، کره و عسل با هم مخلوط کرده و در قالب‌های کوچک می‌ریزیم. پس از آماده شدن قالب‌ها، آن‌ها را درون فر قرار می‌دهیم تا شیرینی کشمشی را بپزیم.

شیرینی کشمشی دارای خواص بی نظیری است؛ برای مثال، مصرف کشمش در این شیرینی ویتامین‌های مفیدی مانند ویتامین C و برخی از ویتامین‌های گروه B را در بدن فراهم می‌کند. همچنین، با توجه به محتوای پروتئینی آن، باعث افزایش قدرت حافظه شده و با سرعت به بهبود عملکرد مغز کمک می‌کند.

در کنار خواص سلامتی، شیرینی کشمشی به عنوان یک شیرینی تلخ و خنک کننده معروف است که بعد از غذای سنگین می‌تواند همراه چای باشد. در نهایت، با توجه به ضرورت در نگهداری قلابه‌ها و بیسکوییت‌ها، شیرینی کشمشی نیز نسبت به آن‌ها دارای دوام بیشتری هستند و مدت زمان بیشتری را پوشش می‌دهند. از این جهت نیز می‌تواند جایگزینی مناسب برای قلابه و بیسکوییت باشد.



روش های دیگر تزئین شیرینی کشمشی

تزئین شیرینی کشمشی به گونه های مختلف صورت می‌گیرد. یکی از راه‌های متداول برای تزئین، استفاده از کره مسلوق و شکر گرانوله است. برای این کار، ابتدا مقداری کره را در تابه یا پارچه قرار داده و آن را روی حرارت بزارید تا ذوب شود. سپس شکر گرانوله را به کمک قاشق یا دستگاه مخصوص با آن مخلوط کرده و علامتی بر روی شیرینی کشمشی خود بگذارید. می‌توانید در این کار از رنگ‌های مختلف هم استفاده کنید تا شیرینیتان زیباتر شود.

راه دیگر تزئین شیرینی کشمشی استفاده از شیرینی‌پز‌کیک‌ها و خامه است. در این روش، در ابتدا می‌توانید با استفاده از شیرینی‌پز، شکل دلخواهی از شیرینی کشمشی‌تان را بپزید. سپس با استفاده از خامه، شیرینیتان را تزئین کنید. ابتدا می‌توانید خامه را به رنگ‌های مختلفی درست کنید و سپس با استفاده از تنظیمات مختلف در دستگاه تزئین خامه، شیرینی کشمشی‌تان را زیبا کنید.

راه دیگری که می‌توانید از آن برای تزئین شیرینی کشمشی استفاده کنید، استفاده از مواد خشک مختلف است. برای این کار، می‌توانید موادی مانند پودر شیشه، نارگیل خرد شده، خرده شکلات یا خرما را به کمک براش یا قاشق روی شیرینی کشمشی‌تان بگذارید. از این روش برای شیرینی کشمشی در ماه رمضان هم به خوبی می‌توانید استفاده کنید چراکه مواد خشک دارای طعم و بوی خوبی هستند که با توجه به عزیزان در ماه رمضان، تحویل دادن شیرینی‌های کشمشی به این شکل می‌تواند خاطره‌ای خوشایند برای آنها باشد.



استفاده از مواد کمیاب در تهیه شیرینی کشمشی

استفاده از مواد کمیاب در تهیه شیرینی کشمشی از جمله روش‌های خلاقانه در تولید شیرینی است که در عمل به کار گرفته می‌شود. شیرینی کشمشی یکی از شیرینی‌های سنتی و خوشمزه ایرانی است که با استفاده از کشمش تهیه می‌شود. اما برای ارتقای کیفیت و افزایش ویژگی‌های مفید آن، استفاده از مواد کمیاب و با ارزشی مانند عسل، زعفران و پسته می‌تواند مؤثر باشد.

یکی از مواد کمیاب که در تهیه شیرینی کشمشی استفاده می‌شود، عسل است. عسل به دلیل ویژگی‌های گوناگونی که دارد، به عنوان یکی از بهترین جایگزین‌های قند در تهیه شیرینی مورد استفاده قرار می‌گیرد. خواص آنتی‌باکتریالی عسل می‌تواند در حفظ سلامتی شیرینی کشمشی مؤثر باشد. استفاده از زعفران نیز به عنوان یک ماده بهبود دهنده رنگ و بو، و ویژگی‌های درمانی مانند کاهش اضطراب و رفتار ضد التهابی برای شیرینی‌های کشمشی کاربرد دارد.

پسته نیز از مواد کمیاب و با ارزش دیگری است که در تهیه شیرینی کشمشی مورد استفاده قرار می‌گیرد. استفاده از پسته در تهیه شیرینی کشمشی، می‌تواند باعث افزایش میزان پروتئین و مواد معدنی گیاهی مانند منیزیم و فسفر شود که در افزایش سلامتی وکاهش خطر بیماری‌های مختلف، به خصوص در مورد سیستم ایمنی بدن، تأثیر مثبتی دارد.

در نهایت، استفاده از مواد کمیاب در تهیه شیرینی کشمشی می‌تواند به عنوان یک راه برای ارتقای کیفیت و افزایش ویژگی‌های مفید شیرینی، توصیه شود. برای شیرینی‌دوستانی که به دنبال نوآوری در روش تهیه وارد این صنعت شده‌اند، استفاده از مواد کمیاب می‌تواند به دلیل ویژگی‌های مثبت خود، گزینه‌ی مناسبی باشد.