طرز تهیه شیرینی کشمشی در ماهیتابه رژیمی
تهیه شیرینی کشمشی در ماهیتابه رژیمی یکی از دسرهای خوشمزه و سالم است که میتواند به عنوان یک گزینه بسیار مناسب برای دورههای رژیمی باشد. این دسر از چند مواد اصلی تهیه میشود که از جمله آنها میتوان به کشمش، شیر، خمیر بادام و سرکه سفید اشاره کرد.
برای تهیه این دسر ابتدا باید کشمشهای تازه را با آب بشویید و پس از خشک شدن آنها را در یک ماهیتابه مستطیلی قرار دهید. سپس شیر را روی کشمشها بریزید و به مدت چند دقیقه نرم کنید تا کشمشها جذب شیر کنند.
در مرحله بعد، باید خمیر بادام را آماده کنید. برای این کار دو قاشق عسل با دو قاشق سرکه سفید را با هم مخلوط کرده و سپس خمیر بادام را با این مخلوط ترکیب کنید. سپس خمیر را روی کشمشها بریزید و سطح آنها را صاف کنید.
در مرحله بعد، ماهیتابه را بر روی حرارت کم قرار دهید و دستههای کوچکی از خمیر بادام را روی شیرینی کشمشی قرار دهید. سپس ماهیتابه را درون فر ۱۸۰ درجه سانتیگراد بگذارید و به مدت ده دقیقه بپزید.
در پایان، شیرینی کشمشی را از فر خارج کرده و با دستکشهای روی دستها، آن را از ماهیتابه بیرون بکشید. سپس شیرینی را روی میز قرار دهید تا خنک شود و سپس آن را با پودر زعفران و روغن بادامزمینی سرو کنید. شیرینی کشمشی در ماهیتابه رژیمی آماده شده است.
شیرینی کشمشی با مواد اولیه سالم
شیرینی کشمشی به عنوان یکی از خوراکی های لذیذ و محبوب در بسیاری از کشورهای جهان شناخته می شود. این شیرینی با استفاده از مواد اولیه سالم و طعم بسیار خوشمزه ای که دارد، مورد علاقه بسیاری از افراد قرار می گیرد. برای تهیه شیرینی کشمشی، مواد اولیه ساده و سالمی نظیر کشمش، نمک، آرد، شکر، و طعم دهنده ها مثل نوعی ادویه و سبوس برنج استفاده می شود.
برای تهیه شیرینی کشمشی، در ابتدا کشمش ها را در آب به مدت چند ساعت خیسانده و سپس آنها را با آرد، شکر، سبوس برنج و ادویه ها، به صورت ترکیبی هم خواند. سپس برای تفنگ دادن به ترکیب، تخم مرغ و زرده را اضافه کرده و همه مواد را به خوبی مخلوط کنید. حال دستگاه پخت را روشن کنید و دسته هایی از ترکیب ایجاد کنید. پس از مدتی، شیرینی ها آماده می شوند و شما می توانید آنها را با دوستان و خانواده خود به اشتراک بگذارید.
شیرینی کشمشی به دلیل داشتن مواد اولیه سالم و غذایی، می تواند به عنوان یکی از انتخاب های بهداشتی در جمع خوراکی های شما قرار گیرد. با این حال، بهتر است به مقدار مصرف شیرینی توجه داشته باشید و آن را به میزان معقولی توصیه می کنیم. به همین دلیل، شیرینی کشمشی با مواد اولیه سالم یک گزینه بسیار خوب برای علاقه مندان به خوراکی های خانگی، مصرف بهداشتی و خوشمزه بدون نگرانی وزن و سلامتی است.
شیرینی کشمشی با حداقل چربی
شیرینی کشمشی یکی از شیرینیهای محبوب و خوشمزه است که با استفاده از کشمش، از دانههای انگور خشکشده، تهیه میشود. با توجه به اینکه هر 100 گرم از کشمش شامل 65 گرم قند و 3.3 گرم چربی میباشد، بنابراین اگر قصد تهیه شیرینی کشمشی با حداقل چربی را دارید باید حتما به ترکیبات دیگر آن نیز توجه داشته باشید که می توانند حاوی چربی های زیادی باشند.
یکی از روشهای تهیه شیرینی کشمشی با کمترین میزان چربی، استفاده از شیر خام، آرد گندم کامل و کشمش تازهای است که بدون هیچگونه چربی اضافی تهیه میشود. دلیل استفاده از شیر خام، آرد گندم کامل و کشمش تازه آن است که هیچ ماده ای که حاوی چربی های اضافی باشد، به مواد این شیرینی اضافه نمی شود که باعث می شود این شیرینی کم چرب باشد.
همچنین، بهترین روغن که در صورت استفاده از آن به شیرینی کمترین چربی دست خواهید یافت، روغن کنجد است. روغن کنجد چربی سالمی است که شامل اسیدهای چرب نشده است، به عنوان یک روغن سرخ کردنی با کمترین مقدار چربی است و مواد اضافی ندارد. بنابراین استفاده از این روغن، به عنوان یک جایگزین سالم و کم چرب در تهیه شیرینی کشمشی بسیار مناسب است.
در نتیجه، برای تهیه شیرینی کشمشی با حداقل چربی بدون نیاز به شیمیایی کردن یا مصرف مواد اضافی، می توانید از ترکیبات ساده اما سالمی مانند شیر خام، آرد گندم کامل، کشمش تازه و روغن کنجد استفاده کنید و این شیرینی خوشمزه را لذت ببرید.
تهیه شیرینی کشمشی به روش سالم
خوراکی های شیرین علاوه بر اینکه لذت بخش هستند، یکی از معروف ترین تحلیلی که دکتران و متخصصان تغذیه انجام می دهند، این است که اکثر آن ها از مواد شیرین اضافی تهیه می شوند که مصرف آن ها برای سلامتی مضر می باشد. در اینجا به معرفی شیرینی کشمشی به روش سالم پرداخته می شود تا علاوه بر لذت بردن از طعم خوش، بهداشت بیشتری نیز داشته باشید.
برای شروع طرز تهیه شیرینی کشمشی سالم، لازم است از مواد اولیه طبیعی استفاده شود. به جای شکر سفید، از شیرین کننده های خالص و طبیعی مانند عسل، بادام شیرین، شیر سویا و دارچین استفاده کنید. از بین این ها برای شیرینی کشمشی پیشنهاد می شود از بادام شیرین به عنوان شیرین کننده استفاده کنید.
در گام بعدی، کشمش های تازه و خشک را با یک لیوان آب داغ حرارت دهید تا نرم شوند. سپس کشمش ها را در آب خنک برای حداقل 6 تا 8 ساعت قرار داده تا بهتر بخوانند. در این فرآیند، رطوبت موجود در کشمش ها متعادل خواهد شد و این یعنی اینکه نیازی به استفاده از شکر برای شیرینی کشمشی نیست.
در مرحله بعد، کشمش ها را خشک کرده و به همراه کره گیاهی، تخم مرغ، پودر نان، و پودر بیکینگ به هم بزنید. سپس دارچین را اضافه کنید و دوباره به هم بزنید تا مواد عالی تر از هم جدا شوند.
حالا دمای فر را در 180 درجه سانتی گراد از قبل گرم کنید. ماکزیمم شیرینی کشمشی را بر روی تخته ی خشک کرده درست کنید و آن را به فر بدهید تا در حدود 25 تا 30 دقیقه بپزد. بعد از اتمام پخت، شیرینی کشمشی را بردارید و به مدت 5 دقیقه بگذارید تا خنک شود.
شیرینی کشمشی سالم آماده است برای سرو کردن و لذت بردن از آن. این نوع شیرینی کاملاً طبیعی و خوش روی است و باعث می شود که از شیرینی های ناسالم دست بردارید. با دنبال کردن نکات ذکر شده، می توانید خانواده خود را با شیرینی کشمشی سالم و لذیذ خود شگفت زده کنید.
تهیه شیرینی کشمشی با استفاده از مواد طبیعی
تهیه شیرینی کشمشی با استفاده از مواد طبیعی یکی از خوشمزهترین و شیرینترین شیرینیهاست که در ایران میتوان آن را یافت. این شیرینی با استفاده از مواد طبیعی مانند کشمش، آرد، شکر، روغن و زعفران تهیه میشود.
برای تهیه شیرینی کشمشی، ابتدا کشمشها را در آب یا شیر برای حدود ۱۵ الی ۲۰ دقیقه خیس میکنیم تا نرم شوند. سپس آن ها را از آب یا شیر خارج کرده و در قابلمهای روی حرارت خوب سرخ میکنیم و سپس به آرد، شکر و روغن اضافه میکنیم. پیازهای رنده شده نیز میتوانند به این مزهدهندهها اضافه شوند. در انتها آن ها را از حرارت برداشته و خنک کرده و پودر زعفران به آن ها افزوده میشود.
شیرینی کشمشی با مزه خوشایند و رنگ قهوهای تیره به دست میآید و برای صبحانه، ناهار و شام یکی از بهترین خوشمزههایی است که میتوان در جشنها و میهمانیها ارائه داد. این شیرینی از مخلوطی از شیرینی و میوه ترش کشمش تشکیل شده است که باعث میشود مزه آن خاص و منحصر به فرد باشد.
در کنار طعم خوشایند شیرینی کشمشی، این شیرینی دارای خواص بسیاری هم است. کشمش مقوی استخوانها و کمک به جذب ویتامین D در بدن است. این شیرینی دارای مقدار قابل توجهی فیبر است که به جذب سریع نمکهای حل شده در بدن کمک میکند. همچنین شیرینی کشمشی دارای مواد معدنی و ویتامینهای مختلفی نیز میباشد.
در نتیجه، شیرینی کشمشی با محتوای طبیعی و مواد مغذی در کنار طعم خوشایند آن میتواند یکی از بهترین گزینههای شیرینی باشد که میتوانید به دوستان و خانواده تان ارائه دهید.
طرز تهیه شیرینی کشمشی با کمترین کالری
شیرینی کشمشی یکی از شیرینیهای محبوب و پرمصرف در فصل پاییز است. اما اکثر شیرینیهای کشمشی که در بازار موجود هستند، شامل مقدار زیادی از قند و چربی هستند که برای افرادی که به دنبال کاهش وزن و کم کردن کالری هستند، مناسب نیستند.
اما استفاده از مواد خام مناسب و ترکیب صحیح مواد خوراکی، میتواند باعث تهیه شیرینی کشمشی با کمترین کالری شود.
برای تهیه شیرینی کشمشی با کمترین کالری، از موادی مانند کشمش، پودر شیر، پودر کاکائو، برنج کوفتهشده، پودر پروتئین سویا و دارچین استفاده کنید. با ترکیب تمامی این مواد، میتوانید یک شیرینی کشمشی با کمترین کالری و با مغز کرمهای لذیذ، تهیه کنید.
ابتدا، کشمش را به مدت چند دقیقه در آب سرد خیس میکنیم تا نرم شود. سپس، آنها را خشک و ریز نموده و با یک قاشق مصرفی، برنج را به داخل آن میافزاییم. سپس، پودر شیر، پودر کاکائو، پودر پروتئین سویا و دارچین را نیز به ترتیب به این ترکیب اضافه میکنیم و همه را با هم مخلوط میکنیم.
پس از آماده کردن ترکیب، یک قاشق چایخوری روغن به ظرفی کوچک اضافه میکنیم و آن را به روی حرارت ملایم قرار میدهیم. بعد از گرم شدن روغن، ترکیبی که تهیه کردهاید، را در آن قرار داده و به مدت چند دقیقه، حرارت دهید. در نهایت، شیرینی کشمشی را از روغن در ظرفی مناسب قرار دهید و بهتر است تا در یخچال ذخیره شود تا خنک باشد و بهترین شکل را به خود بگیرد. با این روش، میتوانید شیرینی کشمشی خوشمزهای با کمترین کالری تهیه کرده و لذت ببرید.
