طرز تهیه شیرینی کشمشی در فر برقی

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه شیرینی کشمشی در فر برقی

شیرینی کشمشی یکی از شیرینی هایی است که در فصل پاییز به خوبی می‌چسبد. این شیرینی با استفاده از کشمش تهیه می‌شود و علاوه بر این که خوشمزه است، به عنوان مواد غذایی سالم محسوب می‌شود. در این مطلب ، قصد داریم به شما نحوه تهیه شیرینی کشمشی در فر برقی را به طور کامل شرح دهیم.

مواد لازم برای تهیه شیرینی کشمشی در فر برقی :

1. یک لیوان گلاب

2. نیم کیلوگرم کشمش

3. چهار قاشق غذا خوری روغن

4. یک قاشق غذا خوری شیر

5. سه عدد تخم مرغ

6. یک عدد پوست نارگیل

7. سیم انار

8. پنجاه گرم بادام

9. نیم کیلوگرم آرد

10. دو قاشق چای خوری بکینگ پودر

روش تهیه شیرینی کشمشی در فر برقی :

1. ابتدا با مخلوط کردن کشمش و گلاب آن را یک شب درون یخچال بگذارید تا با هم ترکیب شوند.

2. پس از گذشت شب، پوست نارگیل و سیم انار را به اندازه ای کوچک کرده و آن را روی ظرفی که با روغن روان شده پخته‌ایم قرار دهید.

3. سپس یک پیمانه آرد، دو قاشق چایخوری بیکینگ پودر ، نیم کیلوگرم کشمش همراه با مخلوط آن با یک قاشق شیر، سه عدد تخم مرغ ، پنجاه گرم بادام و چهار قاشق غذاخوری روغن را با هم ترکیب کنید و بعد از تهیه مواد در سبد فر برقی، آن را در درجه حرارت متوسط تنظیم کنید و برای حدود چهل و پنج دقیقه به مدت 25 دقیقه درون فر قرار دهید.

4. پس از اتمام زمان مورد نیاز، شیرینی کشمشی در فر برقی ما آماده است، البته پیشنهاد می شود که ابتدا صبر کنید تا کاملا سرد شود و سپس می توانید به جای آن لذت ببرید.

به این سادگی شیرینی کشمشی در فر برقی به کمک موادی که برایش جمع آوری کردیم، آماده می‌شود. این شیرینی که از مواد غذایی سازنده مثل کشمش، گلاب ، مغذی و سالم بوده در فصل پاییز و یا مخصوصاً در ایام عزیزانه می‌تواند همراه همه باشد.



طرز تهیه شیرینی کشمشی در فر برقی

شیرینی کشمشی یکی از شیرینی های خوشمزه و محبوب در ایران است که در مهلت زمانی کوتاهی می توانید آن را با کمترین هزینه تهیه کنید. تهیه این شیرینی بسیار ساده بوده و تنها نیاز به چند مواد اصلی مانند کشمش، آرد، شکر و روغن دارید. در این مطلب قصد داریم طرز تهیه شیرینی کشمشی در فر برقی را به شما آموزش دهیم.

اولین مرحله در تهیه این شیرینی در فر برقی، آماده سازی مواد است. برای تهیه شیرینی کشمشی در فر برقی نیاز به یک و نیم فنجان کشمش، یک و نیم فنجان آرد، یک فنجان شکر، نیم فنجان روغن و یک قاشق چایخوری پودر وانیل دارید. بعد از آماده سازی مواد، می توانید به مراحل بعدی روی بیایید.

مرحله دوم در تهیه شیرینی کشمشی در فر برقی، مخلوط کردن مواد است. برای این کار ابتدا شکر، روغن و پودر وانیل را در یک کاسه با هم مخلوط کنید تا آن ها با هم آمیخته شوند. سپس کشمش و آرد را به مخلوط قبلی بیفزایید، و با کمک یک قاشق چوبی مواد را با هم مخلوط کنید تا یک ترکیب همگن شود.

حالا زمان آماده کردن مایه شیرینی رسیده است. شما با دستانتان می توانید کاباب هایی از این مایه برای درست کردن شیرینی های خود بسازید و آن ها را در تابه های کوچکی قرار دهید. سپس تابه ها را در فر برقی تا 20 دقیقه در دمای 170 درجه سانتی گراد پخته و به مدت 5 دقیقه در دمای پایین تر (120 درجه سانتی گراد) درون فر گذاشته و به خوبی بپزید.

در نهایت، شیرینی کشمشی آماده مصرف است. با توجه به این که طرز تهیه آن بسیار ساده است، شما می توانید در کوتاه ترین زمان ممکن این شیرینی خوشمزه را برای عزیزان خود به روی میز قرار دهید و همگی از آن لذت ببرید.



مواد لازم برای تهیه شیرینی کشمشی

برای تهیه شیرینی کشمشی، مواد لازم عبارتند از: کشمش، آرد، شکر، کره، تخم مرغ، وانیل، بیکینگ پودر، نمک.

قبل از شروع به تهیه شیرینی، کشمش را بهتر است ابتدا شسته و پس از آن خشک شود. برای تهیه خمیر شیرینی، ابتدا کره را درون یک ماکروویو یا یک قابلمه به روش بین‌بخار آب نرم می‌کنیم و به داخل ظرفی می‌ریزیم. سپس شکر را درون آن قرار دهید و زیراز یکدیگر مخلوط کنید تا شکر کاملا حل شود.

سپس، کره، تخم مرغ، وانیل را به خلیط اضافه کرده و به هم مخلوط کنید تا مواد متمایز نشوند. سپس آرد، بیکنگ پودر، و نمک را مخلوط کرده و هم‌زمان با ریختن به خلیط، با ملایمت تازه پخته و هم بو راز بدهید تا خمیر برای تهیه شیرینی شما آماده و پخته باشد.

نوبت به پخت شیرینی می‌رسد، برای پخت قطعات شیرینی کشمشی، سبزیجات را چند میلیمتر برای بالا و پایین تکه برید و روی سینی خمیر تزئین شده رقیق کنید. سپس آن را درون فر با عملکرد 180 درجه سانتیگراد به مدت 15 تا 20 دقیقه پخته می‌کنیم. پس از پخته شدن، شیرینی‌ها را از فر خارج می‌کنیم و برای خنک شدن چند دقیقه صبر می‌کنیم.

در نهایت، شیرینی کشمشی شما آماده سرو و لذت‌بردن است. می‌توانید آن را با چای یا قهوه سرو کرده و از آن لذت ببرید.



نحوه آماده کردن شیرینی کشمشی

برای آماده کردن شیرینی کشمشی ابتدا نیاز است تا مواد لازم را به دست آورده و آماده سازی آنها را انجام دهید. برای این منظور به یک لیوان کشمش، یک و نیم لیوان آرد سفید، نیم لیوان شیر، یک قاشق چای خوری پودر شیرینی پزی، یک قاشق چای خوری پودر کاکائو، یک قاشق چای خوری بیکینگ پودر، نصف قاشق چای خوری وانیل، دو تا سه قاشق غذاخوری روغن و یک عدد تخم مرغ احتیاج دارید.

سپس برای تهیه این شیرینی، ابتدا کشمش های خرد شده را در آبی که به میزان یک لیوان برای شیرینی استفاده خواهید کرد، بریزید و برای حداقل نیم ساعت منقطع به آن ها بگذارید تا کشمش ها به آب جذب شوند.

در مرحله بعد، تخم مرغ را با یک قاشق غذاخوری روغن ترکیب کرده و به خوبی هم بزنید. سپس کشمش های نرم شده را روی آن بریزید و با هم مخلوط کنید. در ادامه، آرد سفید، پودر شیرینی پزی، پودر کاکائو، بیکینگ پودر و وانیل را در یک کاسه مخلوط کنید تا تمامی مواد با هم ترکیب شود.

سپس مواد خشک را به مخلوط تخم مرغ و کشمش اضافه کنید و همه ی مواد را به هم بسیار خوب مخلوط کنید تا خمیر شیرینی کشمشی ایجاد شود. سپس روی مخلوط، به تدریج شیر را اضافه کنید و بعد از هربار شیر ریختن، به خوبی مخلوط کنید تا تمامی شیر به خمیر راسته شود.

حالا خمیر شیرینی کشمشی آماده است. شما می توانید آن را در قالب های شیرینی که روی آنها همراه با کوکو وجود دارد، ریخته و درون فر گذاشته و در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد برای حدود بیست دقیقه پخته کنید. پس از پخته شدن، شیرینی کشمشی را از فر بیرون بیاورید و بهمراه چای یا قهوه لذیذش، لذت ببرید!



صورت دادن به شیرینی کشمشی

بهترین شیرینی ها، شیرینی های خانگی هستند که با دقت و مهارت تهیه شده و بدون مواد شیمیایی و افزودنی های مضر ساخته می شوند. شیرینی کشمشی نیز از جمله شیرینی های بدون مواد شیمیایی است که طعم و مزه خوبی دارد.

برای تهیه شیرینی کشمشی، ابتدا باید نخود فرنگی را خرد کنید و در آب خیسانده و بعد داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا جوش بخورد. سپس تخم مرغ، شکر، روغن، وانیل و کره را با هم مخلوط کنید و به تخم مرغ ها اضافه کنید و با هم مخلوط کنید.

حالا ب ذرت، آرد و پودر کاکائو را با هم مخلوط کرده و به ترکیب تخم مرغ و نخود فرنگی اضافه کنید. مواد را با هم مخلوط کنید تا ترکیبی یکنواخت و نرم ایجاد شود. سپس به این مخلوط کشمش را اضافه کنید و دوباره به هم مخلوط کنید.

حالا با استفاده از یک قاشق ، ترکیبی دم دست گرفته و به صورت دایره ای در تابه قرار دهید. تابه را نوشابه کرده و شعله را کم کنید و شیرینی را تا 35 دقیقه پخته کنید. پس از پخته شدن شیرینی را از روی شعله بردارید و به مدت 30 دقیقه به خنک شدن داده تا قابل خوردن شود. این شیرینی بسیار خوشمزه و سالم است و می توان آن را به عنوان هدیه برای دوستان و خانواده ها تهیه کرد.



نکات مهم در تهیه شیرینی کشمشی

تهیه شیرینی کشمشی یکی از خوشمزه‌ترین و پرطرفدارترین شیرینی‌ها در کشور ماست که به سادگی در خانه هم تهیه می‌شود. برای تهیه این شیرینی نکات زیر را رعایت کرده و بسته به تجربه شخصی به آن اضافات خود بدهید:

1- استفاده از مواد خوب و با کیفیت عامل مهمی در تهیه شیرینی کشمشی است. باید در انتخاب کشمش و انواع خرما دقت کافی مبذول شود تا درنتیجه شیرینی با طعمی مطلوب و خوشمزه تولید شود.

2- استفاده از حرارت مناسب برای پخت شیرینی، یعنی اگر حرارت بیش از حد بالا باشد شیرینی ریز و پفکی می‌شود و اگر کم باشد، شیرینی ترش و شکننده خواهد بود. بنابراین باید دمای حرارت ظرف ما را به حرارت مطلوب رساند تا شیرینی متناسب با خامت مواد، طعمی بیشتر و خوشمزه داشته باشد.

3- دقت در صفحه های تاریخچه شیرینی و پخته شدن آن، این دو نکته بسیار مهم در شیرینی کشمشی است. برای به دست آوردن شیرینی با کیفیت بهتر، حتما باید زمان کافی به شیرینی داده شود تا کاملا بپزد و مواد داخلی آن هم کاملا پخته شوند.

4- اندازه کفی لیوانها بسیار موثر بر روی شکل و بافت شیرینی می‌باشد. میزان شیر و روغن را باید دقیق محکم و با توجه به کفی لیوان تعیین شود، که باعث می شود شیرینی کاملا پخته و بافتی مطلوب داشته باشد.

5- در پایان به دلخواه می‌توانید به شیرینی کشمشی اضافات کافی دهید، مثلا زعفران، هل، دارچین، پودر کاکائو، دانه ها و... را می توانید اضافه کنید. رعایت این نکات سبب می‌شود که شیرینی کشمشی دچار خطا نشود و با طعم دلچسپی که دارد، خوشمزه و دلنشین باشد.



روش های دیگر پخت شیرینی کشمشی

شیرینی کشمشی یکی از شیرینی هایی است که معمولا در محافل خانوادگی و روزهای تقریبا پایانی تابستان مصرف می شود و برخلاف شیرینی های سنتی ما دارای طعم خاص و ممتازی است. در قسمت زیر، روش های مختلفی برای پخت این شیرینی معرفی می شود.

1- روش سنتی: برای پخت شیرینی کشمشی، نخود فرنگی، شیرینی روغنی و دانه های کشمش همراه با یک دستگاه سنتی پخته می شوند. در این روش، ابتدا نخود فرنگی و دانه های کشمش شسته و رنده می شوند. سپس این دو با هم مخلوط و روی خمیر شیرینی گذاشته و به همراه دستگاه سنتی در قابلمه قرار داده می شوند.

2- روش فرنگی: در این روش از مواد کافی شیرینی کشمشی مانند نخود فرنگی، کشمش، روغن و نان روغنی استفاده می شود. برای پخت شیرینی کشمشی، ابتدا نخود فرنگی را به همراه آب چندین ساعت بجوشید تا نرم شود. سپس کشمش را به صورت رنده شده به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. در ادامه، روغن را به دور آتش داغ ريخت و با استفاده از قاشق، مواد شیرینی را داخل آن قرار می دهیم و به مدت چند دقیقه داخل قابلمه با حرارت ملایم پخته و سپس به خوردنی خود می رسانید.

3- روش های دیگر: دو روش دیگر برای پخت شیرینی کشمشی، استفاده از تابه و چمن بوده که در هر روش با توجه به میزان مواد و دمای بالا، شیرینی کشمشی مورد نظرتان را می توانید با کیفیت بالا پخته و سپس خوردنی خود را به شما دوست داشتن تقدیم کنید.