1. تهیه مواد لازم برای شیرینی کشمشی در توستر
برای تهیه شیرینی کشمشی در توستر، باید به دنبال مواد لازم برای تهیه آن باشیم. اولین ماده لازم برای تهیه این شیرینی، کشمش است. کشمش یک نوع انگور خشک شده است که علاوه بر مصرف بهصورت تازه، در تهیه شیرینیهای مختلف نیز کاربرد دارد. مقدار کشمش مورد نیاز برای تهیه شیرینی کشمشی به قدری است که بعد از آبکشی آن، میتواند حدود ۲۰۰ گرم باشد.
ماده دیگری که برای تهیه شیرینی کشمشی به آن نیاز داریم، آرد است. برای تهیه شیرینی کشمشی، بهتر است از آرد سفید استفاده شود. همچنین بهتر است از آرد سفید خوراکی استفاده کنیم تا شیرینی بهتری حاصل شود. برای تهیه حدود ۳۰۰ گرم آرد برای شیرینی کشمشی کافی است.
مواد دیگری که برای تهیه شیرینی کشمشی به آن نیاز است، شامل شکر، روغن، تخممرغ، خمیر حلوایی و وانیل است. برای تهیه شیرینی کشمشی بهتر است از شکر خالص استفاده کنیم تا شیرینی بهتری حاصل شود. روغن نیز باید از نوع خوب و باکیفیت باشد. تخممرغ نیز باید با کیفیت باشد و به مقدار ۲ عدد مورد نیاز است. خمیر حلوایی برای نرمی و پنیری شدن شیرینی کشمشی استفاده میشود و وانیل نیز برای عطر دادن شیرینی لازم است.
بهطورکلی، تهیه شیرینی کشمشی در توستر به ضرورت تهیه مواد لازم مربوط به آن است. این مواد شامل کشمش، آرد، شکر، روغن، تخممرغ، خمیر حلوایی و وانیل است. استفاده از مواد باکیفیت و درست سازماندهی کردن آنها، باعث میشود که شیرینی کشمشی تهیه شده به بهترین شکل ممکن ظاهر شود و بهترین طعم را داشته باشد.
2. مراحل تهیه تست خمیر سفید برای شیرینی کشمشی در توستر
برای تهیه تست خمیر سفید برای شیرینی کشمشی در توستر، ابتدا باید مواد لازم را آماده کنید. برای این کار نیاز به 3 فنجان آرد سفید، یک فنجان شکر، یک قاشق چایخوری پودر نمک، یک قاشق چایخوری پودر شیرینی، دو تخم مرغ، یک فنجان آب و یک قاشق چایخوری خمیر پخت کنید.
پس از آماده کردن مواد لازم، شروع به تهیه تست میکنیم. ابتدا آرد، شکر، نمک و پودر شیرینی را در یک میکسر بزرگ مخلوط کنید. سپس تخم مرغها را در یک ظرف ایستاده شکسته و به مواد خشک اضافه کنید و همهی این مواد را با هم مخلوط کنید تا خمیر بیتکلیف تقریباً ایجاد شود.
حالا باید آب را به تدریج به خمیر اضافه کنید. میتوانید این کار را انجام داده و آب را به دو یا سه گلوله تقسیم کنید و همهی آن را به خمیر اضافه کنید. باید خمیر را به طور دقیق نبافید، بلکه به آرامی با ریشهای یا دستهای خود، ترکیب اجزای آن را ایجاد کنید.
پس از آماده کردن خمیر، آن را در یخچال قرار دهید تا حداقل یک ساعت و حداکثر یک شب خنک شود. بعد از سرد شدن، خمیر را به صورت همگن بکشید و شکل دلخواه شیرینی کشمشی را بوجود آورید. پس از بوجود آوردن شکل خود، شیرینیها را در یک ماشین توستر داغ میپزید تا طوسی شوند. حدود 15 تا 20 دقیقه با دمای 180 درجه سانتیگراد کافیست. و بعد از مدت رو خاموش کرده تا از توستر خارج کردن شدید. بعد از سرد شدن میتوانید این شیرینیها را سرو کنید.
3. تهیه مواد کرم و کشمش برای شیرینی کشمشی در توستر
برای تهیه شیرینی کشمشی نیاز به دو نوع ماده داریم، اولی مواد مربوط به تهیه خود شیرینی و دومی مربوط به تهیه کرم و کشمش برای تزیین شیرینی. برای تهیه خود شیرینی، مواردی همچون آرد، شکر، تخم مرغ، روغن و کشمش به مقدار مناسب برای تعداد شیرینیهای مورد نظر، لازم است. ابتدا با ترکیب تمام موارد، تیست خمیر را آماده کرده و به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه حالت دهید.
برای تزیین شیرینی کشمشی، از یک کرم خامه و کشمش استفاده میکنیم. برای تهیه کرم، خامه را درون یک کاسه بریزید و به همراه شکر و عصاره وانیل با استفاده از میکسر آن را ترکیب کنید تا برای تزیین شیرینیهای شما آماده شود.
در مورد تهیه کشمش برای تزیین شیرینی کشمشی، میتوانید از کشمش خشک سیاه یا سفید استفاده کنید. قبل از استفاده، کشمش خشک را به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه به آب خیسانده و سپس به روش زیر خشک کنید: با استفاده از یک پولک، کشمش خشک را روی یک پارچه بسیار صاف و رطوبت کم ریخته و درون توستر بریزید. توستر را به مدت ۱۰ تا ۲۰ دقیقه درجه حرارت ۱۰۰ درجه سانتیگراد قرار دهید تا کشمش به خوبی خشک شود.
با داشتن این توضیحات، میتوانید به راحتی شیرینی کشمشی خود را تهیه کنید و با کرم خامه و کشمش آن را تزیین کنید تا شیرینیهایی خوشمزه و زیبا برای میهمانان خود فراهم کنید.
4. تهیه خمیر شیرینی کشمشی در توستر
برای تهیه خمیر شیرینی کشمشی در توستر، ابتدا باید مواد لازم را آماده کرد. این مواد شامل: یک لیوان کشمش، دو و نیم لیوان آرد، کمی شیر، دو سوم لیوان شکر، یک تخم مرغ، چهار قاشق غذاخوری روغن، یک قاشق چایخوری وانیل و نصف قاشق چایخوری پودر کاکائو میباشد.
سپس در یک بلون میکسر، کشمش را با آرد مخلوط کرده و سپس شیر، تخم مرغ، شکر، روغن، وانیل و پودر کاکائو را به مخلوط قبلی اضافه کنید. بعد از اینکه همه مواد به خوبی با هم مخلوط شدهاند، خمیر را به صورت یکدست و یکنواخت درآورید.
حالا باید دستگاه توستر را چرخانده و گرم کنید. بعد از آماده شدن دستگاه، میتوانید قابلمه تفلون را داخل دستگاه قرار دهید تا گرم شود. بعد از گرم شدن قابلمه، خمیر شیرینی را داخل آن بریزید و سپس قابلمه را داخل دستگاه توستر قرار دهید و در حالتی که درجه حرارت دستگاه 170 درجه سانتیگراد است، برای 20 دقیقه در دستگاه پخت دهید.
بعد از اتمام زمان پخت، قابلمه را از دستگاه خارج کنید و صبر کنید که شیرینی خنک شود. سپس خمیر را از قابلمه خارج کرده و با نوک چاقو یا قاشق، به شکل دلخواه خودتان برش دهید. حالا شیرینی کشمشی آماده تقدیم شدن است.
5. تزیین شیرینی کشمشی با کرم و کشمش در توستر
تزیین شیرینی کشمشی با کرم و کشمش در توستر، یکی از روشهای جذاب و خوشمزه برای تزیین دسر و شیرینی می باشد. این موضوع به دلیل ظاهری دلنشین و طعم فوقالعاده اش، برای اشخاصی که دوست دارند سر وقت قهوه یا شام یک دسر پذیرایی کنند بسیار مناسب است.
برای شروع، ابتدا شیرینی کشمشی را آماده میکنیم. اگر شیرینی را خودتان تهیه نکردهاید، میتوانید آن را از قبل خریده و آماده کار باشد. در مرحله بعد، برای تزیین شیرینی از کرم تهیه شده با کره، شیر تازه و شکر استفاده میکنیم. کرم را با دقت در مخلوط کن که به آرامی مخلوط شود. سپس شیر را به آن اضافه کنید و در ادامه شکر را به کرم اضافه کرده و به مدت چند دقیقه دیگر مخلوط کنید تا خوب ترکیب شود.
حالا به مرحله تزیین شیرینی میرسیم. برای این منظور از کشمش استفاده میکنیم. کشمش را با آب داغ بشویید تا یکم نرم شود و سپس آن را به کرم اضافه کنید. با استفاده از یک پایه یا چنگال، کرم خاموش را با هم ترکیب کنید تا کشمش به خوبی در کرم جا بگیرد.
در نهایت، برای تزیین شیرینی کشمشی با کرم و کشمش، کرم را روی شیرینی بمالید و با کشمش تزیین کنید. بهتر است کشمش را به صورت صاف و یکدست روی کرم پهن کنید تا زیبایی و طعم متفاوتی به شیرینی شما ببخشد. حالا تزیین شیرینی کشمشی با کرم و کشمش شما آماده است و شما میتوانید از طعم فوقالعاده اش لذت ببرید.
6. پخت شیرینی کشمشی در توستر به روش مناسب
برای پخت شیرینی کشمشی در توستر، اولین قدم انتخاب مواد لازم است. شیرینی کشمشی نیاز به کشمش، آرد، شکر، تخم مرغ، وانیل و همچنین کمی روغن آفتابگردان دارد. برای پخت این شیرینی در توستر ابتدا بايستي که کشمش ها را پاک کرده و آبکش شده و در روغن تفت میدهیم تا کمی نرم شوند.
در مرحله بعد، کشمش ها را با آرد، شکر، تخم مرغ و وانیل مخلوط می کنیم و به خوبی با هم ترکیب می کنیم. پس از ترکیب مواد، قرار دهید تا به مدت چند دقیقه استراحت کنند تا همه مواد با هم ترکیب شوند.
برای پخت شیرینی کشمشی در توستر، می توانید از قالب حلزونی استفاده کنید. پس از چرب کردن قالب، دو قاشق غذاخوری از مخلوط کشمشی را در هر کاوش بریزید. سپس قالب را در توستر قرار داده و مدت زمان 5 تا 7 دقیقه درجه حرارت 180 درجه سانتیگراد قرار دهید.
پس از پخت شیرینی کشمشی در توستر، آن را از قالب خارج کرده و با شکلات آب شده و کنجد تزئین کرده و لذت بخش آن را با دوستان خود به اشتراک بگذارید!