طرز تهیه شیرینی کره ای نارگیلی

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه شیرینی کره ای نارگیلی

شیرینی کره ای نارگیلی یکی از شیرینی های پرطرفدار جهان است که در کشورهای مختلف با مزه ها و روش های متنوع تهیه می شود. در این رسپی، طرز تهیه شیرینی کره ای نارگیلی با روش ساده و آسانی ارائه شده است که همه می توانند با استفاده از آن شیرینی خوشمزه و خانگی خود را تهیه کنند.

ابتدا برای تهیه شیرینی کره ای نارگیلی، مواد اولیه شامل بیسکوییت نارگیلی، کره، شیر خامه ای، شیر به مقدار لازم، شکر، کرمانج کوهی و پودر نارگیلی را آماده می کنیم.

سپس بسکوییت نارگیلی را خرد کرده و با کره در یک کاسه مخلوط می کنیم تا مواد به هم بریزند. در این مرحله بهتر است از کره نرم استفاده کنیم تا مخلوط شیرینی یکدستتر شود. سپس به مواد، شیر خامه ای و شیر اضافه می کنیم و همه را با هم مخلوط می کنیم تا ماسه ای تشکیل شود. همچنین در این مرحله می توانیم شکر و کرمانج کوهی را هم اضافه کنیم.

حال ماسه تهیه شده را به سمت کوچک شیرینی ها تقسیم می کنیم و آن ها را به صورت لوله ای تشکیل می دهیم. سپس این نوارها را در پودر نارگیلی رول می کنیم تا به خوبی پوشیده شوند. در این مرحله همچنین می توانیم برای زیبایی شیرینی، برگ نعناع یا توت فرنگی بر روی شیرینی قرار دهیم.

در نهایت شیرینی را در یخچال برای حداقل یک ساعت استراحت می دهیم تا کمی سفت شود و آماده سرو شدن باشد. بعد از سرد شدن، شیرینی کره ای نارگیلی آماده مصرف است و می توانیم آن را به صورت تازه و خوشمزه با دوستان و خانواده خود به اشتراک بگذاریم.



طرز تهیه شیرینی کره ای نارگیلی

شیرینی کره ای نارگیلی یکی از خوشمزه ترین شیرینی هایی است که با استفاده از مواد اولیه ساده ای مانند نارگیل، شکر و آرد تهیه می شود. این شیرینی با طعمی خوشایند و لایحه ای همراه می باشد که همه سنین دوست دارند. در ادامه، به طریقه تهیه این شیرینی پرداخته خواهد شد.

مواد لازم برای تهیه شیرینی کره ای نارگیلی شامل آرد، شکر، تخم مرغ، نارگیل خرد شده، کره و پودر کره است. برای شروع، تمام مواد را در یک محیط بزرگ ترین گوشتی با هم مخلوط کنید و حتی آن ها را به دقت با همدیگر مخلوط کنید تا تمام مواد به درستی ترکیب شوند.

سپس، حالتی از تهیه شده را در قالب شیرینی باز کنید و آن را در دمای 180 درجه سانتیگراد مدتی بپزید. بهتر است این کار را در ورقه های فلزی یا تابه انجام دهید تا بتوانید شیرینی را به راحتی از داخل قالب جدا کنید.

در نهایت، برای تزیین شیرینی کره ای نارگیلی می توانید از پودر کره، نارگیل خرد شده و شاهداره استفاده کنید. با توجه به آنچه گفته شد، شیرینی کره ای نارگیلی بسیار سریع و ساده تهیه می شود و به علاوه، بسیار خوشمزه است و می تواند به عنوان یک دسر شگفت انگیز برای هر مناسبتی استفاده شود.



نحوه تهیه تارت شیرینی کره ای نارگیلی

برای تهیه تارت شیرینی کره ای نارگیلی ابتدا باید برای پایه تارت از نوع روغنی، 66 گرم کره را در مایکروویو گرم کنید. سپس یک لیوان آرد گندم به همراه 3 قاشق غذاخوری شکر، نیم قاشق چای‌خوری پودر نمک و 2-3 عدد قهوه‌خوری‌ضروری کاملاً با یکدیگر مخلوط کرده و به کره داغ اضافه کنید. با استفاده از چنگال یا دستان جامد، مواد را به خوبی مخلوط کنید تا به صورت یک تستی بافت برای پایه تارت ایجاد شود.

سپس، پایه تارت را در یک قالب 22 سانتی‌متری قرار دهید و به خوبی فشار دهید تا به صورت یکنواخت در جا بماند. سپس، قالب را درون یخچال گذاشته و برای 15 دقیقه خنک کنید.

برای ساخت فیلینگ نارگیلی، چند عدد تخم مرغ را با 6 قاشق غذاخوری شکر، 225 گرم کره پودر، 2 قاشق چای‌خوری عصاره وانیل و 2 قاشق غذاخوری مواد نارگیلی مخلوط کنید. این مخلوط را به صورت یکنواخت بر روی پایه تارت خنک شده بریزید و سپس روی آن را به صورت آرامی با مواد تزئینی نارگیلی کوچک تزئین کنید.

تارت را به مدت 35 تا 40 دقیقه در فر 180 درجه سانتی‌گراد بپزید. بعد از پخت و خنک کردن، تارت را از قالب بردارید و برش‌های مورد نظر را بر روی آن تزئین کنید. سپس، تارت شیرینی کره ای نارگیلی آماده سرو و لذت بردن است.



آموزش ساخت دسر کره ای نارگیلی

دسر کره ای نارگیلی یکی از دسر های خوشمزه و معروف در سراسر جهان است که با استفاده از مواد اولیه ساده می توان آن را در خانه تهیه کرد. این دسر به دلیل طعم بی نظیرش و ترکیب نارگیل، شیر، قهوه و شکر به عنوان یکی از بهترین دسر هایی شناخته شده است.

برای ساخت دسر کره ای نارگیلی ابتدا باید شیر، نارگیل خرد شده و شکر را در تابه ای مخلوط و روی حرارت کم قرار داد. سپس با مخلوط کردن تخم مرغ، ماست، آرد و پودر کاکائو به این ترکیب اضافه می شود تا یک خمیر صاف حاصل شود.

خمیر ساخته شده را در قالب های دسر ریخته و درون قالب ها را به آرامی تکان داده و درون فر قرار می دهیم. بعد از ۳۰ دقیقه، دسر های ما آماده هستند و می توان آن ها را با نوشیدنی های دلخواه سرو کرد.

از طعم جذاب و جذابیت بصری این دسر می توان در همه سنین لذت برد و با استفاده از مواد اولیه ساده می توان دسری بی نظیر را در خانه تهیه کرد.



راهنمای تهیه کیک کره ای نارگیلی

تهیه کیک کره‌ای نارگیلی یکی از خوشمزه‌ترین کیک‌هایی است که می‌توانید در منزل با عوامل ساده و در دسترس تهیه کنید. برای شروع، شما به چندین مواد اولیه نیاز دارید، که شامل بیسکوئیت نارگیلی، بیکینگ پودر، شیر، زرده تخم‌مرغ، شکر و کره است. برای تهیه خمیر کیک تمام مواد را در یک ظرف بزرگ مخلوط کنید تا به دلیل بهم ریختگی جامد شود.

سپس خمیر روی ظرف پخت کیک چرخانده شود و درون فر قرار داده شود تا در حدود سی تا چهل دقیقه پخته شود. توصیه می‌شود که با استفاده از شوکردنی فر، پخت کیک را از به حالت پخته در آورید. سپس برای تزئین، با استفاده از شیرین کننده‌های مورد علاقه خود تزئین کنید. ممکن است برخی از انواع تزئین مانند پودر نارگیلی، پودرکاکائو و توت‌فرنگی تحویل دهید، برای جلوگیری از ریختن تزئینات مختلف توصیه می‌شود تا کیک پس از تزئین در یخچال حداقل دو ساعت قرار داده شود.

در نهایت، کیک را برش داده و پذیرایی خود را تزئین کنید، تهیه کیک کره ای نارگیلی بسیار ساده است و برای عزیزان خود می‌تواند بهترین هدیه باشد.



نکات مهم در تهیه شیرینی کره ای نارگیلی

تهیه شیرینی کره ای نارگیلی یکی از خوشمزه‌ترین و پرمزه‌ترین شیرینی‌های جهان است. این شیرینی که در اصل از چین به سایر کشورهای جهان منتقل شده به همراه دسته‌ای از تلخی‌های رستوران‌های کره ای در مناطق شهری و روستایی نیز یافت می‌شود. در اینجا نکاتی در مورد تهیه شیرینی کره ای نارگیلی بیان خواهند شد که با رعایت آن‌ها می‌توانید، با مزه‌ای ارجینال این شیرینی، در خانه دارای یک شیرینی‌فروشی مستقل شوید.

استفاده از مواد خامی با کیفیت بالا از مهمترین نکات تهیه شیرینی کره‌ای نارگیلی است. برای تهیه این شیرینی، از روغن، آرد، شکر، شیر، نارگیل و تخم‌مرغ استفاده می‌شود. نکته اصلی در این مورد این است که موادی که انتخاب می‌کنید، بهترین کیفیت را داشته باشد.

یکی دیگر از نکات مهم در تهیه شیرینی‌های کره‌ای نارگیلی، نحوه میکس کردن مواد است. برای مثال، باید آرد و شکر را بیش از حد اندازه مخلوط نکنید. بلکه آرد و شکر را با هم ترکیب کنید و به خوبی مخلوط کنید.

در نهایت، برای پخت شیرینی کره‌ای نارگیلی نیز بهتر است از قابلمه‌ی فلزی و مقاوم در برابر حرارت استفاده کنید. این قابلمه نیز باید قابلیت تحمل در آتش را داشته باشد تا شما بتوانید از طریق آن بخش‌هایی از شیرینی را پخت کنید. پخت شیرینی کره‌ای نارگیلی نیاز به تمرین و حضور آرام در آشپزخانه دارد، اما با رعایت نکات اصلی تهیه آن، شیرینی فوق‌العاده‌ای در دست خواهید داشت.



خوشمزه ترین شیرینی کره ای نارگیلی

شیرینی کره ای نارگیلی یکی از خوشمزه ترین شیرینی هایی است که در کره جنوبی تهیه می شود. این شیرینی، محبوبیت بسیاری در بین مردم کره جنوبی دارد و همیشه در جشن ها، مراسم و مهمانی ها به عنوان دسر سرو می شود.

برای تهیه این شیرینی ابتدا موادی مانند آرد، پودر شیر، شکر، کره، نارگیل خشک شده و اسانس وانیل در یک کاسه با هم مخلوط می شوند و به صورت نارگیلی فرم داده می شوند. سپس به این فرم ها درون فر قرار داده شده و بعد از 40 تا 50 دقیقه پخت در درجه حرارت 170 درجه سانتیگراد به پایان می رسد. در نهایت، شیرینی ها روی آنها با ترکیبی از شیر، شکر و نارگیل پودری بالا پوشانده می شود که به آن یک طعم و عطر ویژه می بخشد.

این شیرینی دارای طعم شیرین، نارگیلی و خامه ای است که با دمای ملایم می توان آن را در دهان لوسیون داد. همچنین در برخی نسخه ها از این شیرینی، خامه شیر و حبوبات هم به مواد تهیه کننده اضافه می شود که به بهبود طعم شیرینی کمک می کند.

در کره جنوبی، شیرینی کره ای نارگیلی به عنوان یکی از خوراکی های اصلی به فروش می رسد و همیشه در رستوران ها، کافی شاپ ها، فروشگاه های شیرینی و به دفعات در خانه های مردم قرار می گیرد. بنابراین، این شیرینی تبدیل به یک نماد شهرت کسب و کار های خرد در کره جنوبی شده است.