راهنمای تهیه شیرینی پای سیب بدون فر
تهیه شیرینی پای سیب یکی از شیرینیهای خوشمزه و محبوب است که معمولا در فصل پاییز و زمستان تهیه میشود. در برخی از نسخههای این شیرینی برای پخته شدن از فر استفاده میشود، اما در اینجا راهنمایی برای تهیه شیرینی پای سیب بدون استفاده از فر را معرفی میکنیم.
برای تهیه شیرینی پای سیب بدون فر بهتر است از سیب های شیرین استفاده کنید. ابتدا سیب ها را با چاقو خرد کرده و درون قابلمه ریخته و با شیر و دارچین مخلوط کنید، سپس روی حرارت ملایم قرار دهید تا آب سیب بوده و سیبها نرم شوند. بعد از این مرحله، سیبها را از حرارت بردارید و صبر کنید تا یکم خنک شوند.
در گام بعدی، برای تهیه خمیر شیرینی پای سیب خمیر کیک، روغن گیاهی و شکر را با هم ترکیب کرده و به صورت یکنواخت با هم مخلوط کنید. سپس تخم مرغ و وانیل را به مواد اضافه کنید و مجددا به هم بزنید تا یک خمیر به دست آید.
حالا دو مرحله باقیمانده این است که تهیه دو قسمت دابلهای شیرینی (پایه و لایه بالا) و بستهبندی شیرینی های تهیه شده است. برای پایه دابل شیرینی، یک قسمت از خمیر را به اندازه مناسب شکل داده و در قابلمه روی حرارت ملایم بگذارید تا ظاهر شیرینی طلایی و سبک شود.
پس از خنک شدن، لایه بالای دابل شیرینی را تهیه کنید. برای این کار، مواد آن را به ترتیبی که فکر میکنید خوشمزهتر است، بر روی پایین دابل شیرینی قرار دهید و با یک لایه خمیر دیگر آن را بپوشانید. سپس شیرینی را برای سه تا چهار ساعت در یخچال قرار دهید تا سفت شود.
در آخر، شیرینی پای سیب را از یخچال بیرون بیاورید و با یک چاقو تیز به قطعات در مورد شده بپردازید. بهتر است این شیرینی را با دمای متوسط در فر گرم کنید تا گرم باشد و همراه با چای یا قهوه میل کنید.
مواد لازم برای تهیه شیرینی پای سیب
برای تهیه شیرینی پای سیب، موادی مانند سیب، آرد، کره، شکر، پودر کنجد، پودر کاکائو، وانیل و بیکینگ پودر لازم است.
ابتدا سیب ها را پوست کنید، بعد از رنده کردن آنها، در قابلمه ای به همراه شکر و آب قرار دهید. این مخلوط را برای چند دقیقه بپزید تا سیب ها نرم شوند و آب آن بجوشد.
پس از اینکه سیب ها پخته شدند، از آنها با استفاده از ماکروفر خشکابی تهیه کنید. بعد از خشک شدن سیب ها، آنها را به همراه آرد، کره، پودر کنجد، وانیل، و بیکینگ پودر در یک کاسه مخلوط کنید تا تهیه تستی به دست آید.
در نهایت، مخلوطی که تهیه کرده اید را به طول صفحه مربعی شکل داده و درونش مواد پخته شده سیب را قرار دهید و روی این مواد، پودر کاکائو را بریزید. سپس شیرینی را درون فر در دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد قرار داده و برای ۲۵ دقیقه بپزید تا شیرینی پای سیب نرم و طرف پایینش طلایی شود. در نهایت، شیرینی ها را بردارید و بعد از خنک کردن، آنها را می توانید سرو کنید.
طرز تهیه مزه سیب برای شیرینی پای سیب
مزه سیب یکی از مزههای عالی برای شیرینی پای سیب است. برای تهیه این تزئینات شیرینی، ابتدا باید سیبها را خرد کرده و در یک قابلمه در حرارت شدید با مقداری آب برای حدود ۲۰ دقیقه بپزید، تا سیبها نرم شوند.
پس از آن، میتوانید سیبها را از داخل خوراکی خارج کرده و یا با دستگاه خمیرپز به صورت پوره خورد کنید. سپس به همراه مقداری شکر، کره، کرم حلوایی و روغن وانیلی به یک قابلمه اضافه کنید و همهی مواد را با هم مخلوط کنید.
حال بهتر است مواد را با حرارت ملایم درون قابلمه بیشتر بپزید تا مزه سیب خوبی برای شیرینی پای سیب ایجاد شود. پس از اینکه مزه سیب آماده شد، میتوانید آن را روی شیرینیها تزئین کنید و از شیرینی پای سیب حسابی لذت ببرید.
همچنین، میتوانید این مزه را برای تهیه دسرهای دیگری مانند شیرینیهای چیز کیک یا شیرینیهای کوکی نیز استفاده کنید. تنها با توجه به نوعی شیرینی که میخواهید مزه سیب روی آن قرار بگیرد، میتوانید مواد نگه داری و پخت آن را تنظیم کنید.
آماده کردن قسمت بسته شونده شیرینی پای سیب
برای آماده کردن قسمت بسته شونده شیرینی پای سیب، اولین مرحله آماده کردن تهیهشده علاوه بر انتخاب مواد اولیه، آماده کردن قالب نیز است. برای اینکار، قالب پای بهتر است از آلومینیوم یا استیل استفاده شود. با تغییر شکل دادن قالب به صورت قوری برای شما راحتتر است. درخت سیب را با یک قاشق کوچک در بریزید و یک قاشق غذاخوری چای نعناع را نیز برای اضافه کردن طعم و عطر به خلیط شیرینی با مواد دیگر تهیهشده، اضافه کنید.
بعد از تهیه شیرینی، برای پایهی شیرینی از خمیر دوقلو استفاده کنید. مواد موردنیاز برای روغن کردن قالب نیز شامل روغن گیاهی یا مارگارین است. بهتر است قالب پای را یکی دو بار قبل از استفاده با چربی پخته بخشید تا شیرینیهای شما به راحتی از قالب وارد و خارج شوند.
پیش از ترکیب شیرینی با سیب، برای رسیدن به یک مزه یکنواخت، شیرینیها را برای چند دقیقه درون یک فر داغ با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد درج کنید، سپس بردارید و با سیبهای روی آنکه به دو نیمه تقسیم شدهاند، ترکیب کنید. برای مهلت بهتر و سهولت در جابجایی شیرینیها، برای پیچیدن از پای بر روی کاغذ پخته شده، مراعات کنید. در نهایت، طبق دستورات بسته بندی شیرینیها را قرار دهید و نام و برند موردنظر خود را برروی بسته نوشته و این شیرینیهای فوقالعاده خاموش را مشاهده کنید.
تهیه طبقه بندی شیرینی پای سیب
تهیه طبقه بندی شیرینی پای سیب یکی از دستورهای خوشمزه و محبوب در سطح جهانی است که در ایران نیز بسیار مورد علاقه قرار گرفته است. این دسر شیرین و نسبتا سنتی، از حجم بالایی از سیب و آرد ساخته میشود و در چند سطح متفاوت به مصرف کنندگان ارائه میشود.
عمده ترین مراحل در تهیه پای سیب شامل آماده سازی مواد اولیه، تهیه دوغ شیرین، پخت سیب و آرد و سپس تهیه طبقه بندی های مختلف است. در آماده سازی مواد اولیه، سیبها تمیز میشوند و پوست آنها گرفته شده و از مغز سیب جدا میشود. سپس به قطعات کوچک خرد می شوند و به همراه شکر، نمک، دارچین و کارامل پخته میشوند تا دوغ شیرینی تهیه شود.
در مرحله پخت سیب و آرد، سیب ها به همراه وانیل و زغال اخته داغ پخته میشوند تا نرم شوند. سپس آرد به مواد خمیری اضافه شده و به دقت مخلوط شده و به صورت شیبدار وارد قالب میشود. فری هم داغ شده و دسر را به مدت بیش از چهل دقیقه پخته میکنیم. پس از این مرحله، طبقه بندیهای دلخواه مثل قطعات کوچک، مهره یا شلیک نیز بر روی شیرینی پای سیب قرار داده میشود تا به شکل دلخواه و بازارپسند به صورت فروشی یا مصرفی عرضه شود.
به طور کلی، تهیه طبقه بندی شیرینی پای سیب نیاز به تجربه و شناخت دقیق از دستور پخت دارد تا به نحوه بهتری آن را به دست آورد. اين دسر شیرینی با طعمی خوشایند و ظاهری زیبا و جذاب، یکی از شيرينی هاي بسیار عالی است که می تواند در مناسب ترین زمان و شرایط به مصرف کنندگان ارائه شود.
پخت کردن شیرینی پای سیب در ماکروویو
برای پخت شیرینی پای سیب در ماکروویو، ابتدا پای سیب را در یک بشقاب مناسب قرار دهید. سپس در کاسه ای مخصوص، کره را به مدت چند ثانیه در ماکروویو تا برای پخت شیرینی آماده شود. سپس کره را به پای سیب اضافه کرده، یک لیوان شیر، دو تا سه قاشق غذاخوری آرد، دو تا سه قاشق غذاخوری قند، نمک و دو تا سه قاشق غذاخوری پودر کاکائو را اضافه کنید.
سپس همه مواد را با هم مخلوط کنید و داخل ماکروویو قرار دهید. توصیه می شود شیرینی را به مدت ۴ الی ۵ دقیقه در ماکروویو در حرارت ۷۵۰ وات پخت کنید. باید مطمئن شوید که شیرینی به طور کامل پخته شده است و درونی آن گرم است. بعد از آماده شدن شیرینی، آن را از ماکروویو خارج کرده و در ظرف مناسب سرو کنید.
در نهایت، می توانید شیرینی را با تزئیناتی از قمری، بادام زمینی، خرما و شکلات تزئین کنید و سپس آن را سرو کنید. این شیرینی ایده آل برای مهمانی ها و جشن های خود است و مطمئناً دوستداران شیرینی آن را از دست نخواهند داد.