طرز تهیه شیرینی نخودچی خانگی با کره
شیرینی نخودچی امروزه یکی از خوراکیهایی است که بسیاری از افراد در سراسر جهان از آن لذت میبرند. این شیرینی در اصل از نخود، کره، پودر شکر و مواد تشکیل دهنده دیگری ساخته میشود. طعم بسیار خوشایند این شیرینی و همچنین ظاهری جالب آن، به شما اجازه میدهد که فقط با یک قطعه شیرینی، مزههای مختلف را حس کنید.
در این طرز تهیه، باید ابتدا نخود را خیس کنید و پس از خشک شدن آنها، آن را آسیاب یا خرد کنید تا به صورت ریز شود. سپس با استفاده از کره و شکر، مواد را با هم مخلوط کنید و بعد از اینکه مواد به صورت یکدستی ترکیب شدند، نخود را به مواد اضافه کنید. این روش میتواند تا ده دقیقه طول بکشد.
بعد از اینکه مواد به خوبی با هم مخلوط شدهاند، باید آنها را در یک قالب بازویی قرار دهید و آن را در فریزر قرار دهید. پس از گذشت دو ساعت، شیرینی نخودچی آماده برای سرو شدن است. میتوانید آن را با چای، قهوه یا خودرو سرو کنید و از طعم مطلوب آن لذت ببرید. البته در زمان سرو، میتوانید از نازلهای شیرینیپزی یا شکلات قلمی نیز استفاده کنید تا شکل خاصی به شیرینی نخودچیتان بدهید.
راههای ساخت شیرینی نخودچی با کره در خانه
شیرینی نخودچی با کره یکی از شیرینیهای خوشمزه و سنتی ایرانی است که می توانید به راحتی در خانه تهیه کنید. این شیرینی دارای طعمی شیرین و عطری ویژه است که می توانید در هر فصلی از سال سرو کنید. در ادامه آموزش کامل تهیه این شیرینی را به شما ارائه می دهیم.
ابتدا نخودچی را با آب بشویید و آن را به مدت ۲۰ دقیقه کهندگی بدهید. سپس آن را از آب خارج کنید و با یک میکسر به همراه کره و شکر خام پودری مخلوط کنید. بهتر است نخودچی را به مرحله نرم شدن آن برسانید تا از همریختی دقیق تری برخوردار باشد.
سپس از آنجایی که این شیرینی درون تابه سرخ شده و درفت کرده میشود، باید تابه را خوب روی حرارت بگذارید تا به حرارت بیاید و شیرینی در پایین تابه پخته شود. وقتی آماده شد آن را از روی حرارت بردارید و سپس کیک شماره ۱۱ را در بالای شیرینی قرار دهید و طرف دور آن را با چاقو پاره کنید.
بعد از طرح دادن شکل کیک، شما باید شیرینی را در محفظه فر یا روی شعله گاز قرار دهید تا در پایین شیرینی پخته شود. پس از پختن شیرینی، آن را جدا کرده و به دلخواه به روی آن میوه، خامه، شکلات و ... بپوشانید و سرو کنید.
در نهایت طریقه عینکی گذاشتن شیرینی را نیز باید در نظر داشته باشید. برای عینکی کردن شیرینی، شما باید برچسب روی طرفین شیرینی را خارج کنید و سپس آن را با جک و قاشق روی قابلمه لایه با لایه لنگرزنی کرده و بعد به آرامی عمودی بر روی پایه نگه دارید تا کاملا سفت شود. سپس با مواد تزئینی به دلخواه، شیرینی را تزئین کنید و سرو کنید.
آموزش تهیه شیرینی نخودچی خانگی با کره
تهیه شیرینی نخودچی با کره یکی از خوراکیهای خوشمزه و محبوب در فصل سرما است. این شیرینی را میتوانید در خانه با مواد ساده از جمله نخودچی، کره، شکر و... تهیه کنید. در ادامه به شرح مراحل تهیه این شیرینی میپردازیم.
مرحله اول در تهیه شیرینی نخودچی با کره، همانند تهیه بیشتر شیرینیهای خانگی، همواره انتخاب بهترین مواد است. برای تهیه نخودچی بهتر است از نخود خشک استفاده کنید. نخود خشک را شب قبل از تهیهی شیرینی به آب بگذارید تا آب بگیرد. سپس آن را بپزید تا نرم شود. برگردانید و در روغن اغلب کنید.
در مرحله بعدی، کره را داخل تابه مذاب کنید و شکر را به آن اضافه کنید تا خوب با هم مخلوط شود. سپس نخودچیهای خوب روغنریزی شده را به مواد مذاب شده اضافه کنید و به صورت همزن با هم مخلوط کنید تا شکلی یکنواخت بگیرد. بعد ازآن نخودچیها را به صورت چندتایی در قالبی استوایی قرار داده و به مدت حدود ۳۰ دقیقه در اجاق گاز سرخ کنید.
در مرحله اخیر، شیرینی نخودچی با کره را از روی حرارت بردارید و داغ و گرم به صورت آرام به خنکی برسانید. بعد از آن شیرینی را به صورت آرام و دقیق از قالب خارج کنید و روی آن مقداری پودر قند بریزید تا ظاهر زیباتری به آن ببخشید.
از شیرینی نخودچی با کره به عنوان دسری خوشمزه و مغذی میتوانید در جمع خانواده و دوستان خود لذت ببرید. به این روش ساده و سریع میتوانید این شیرینی پرطرفدار را که همگی دوستش دارند، در خانه تهیه کنید.
شیرینی نخودچی خانگی با کره، طعمی متفاوت
شیرینی نخودچی خانگی با کره، یکی از شیرینی های پر محبوب در میان خانواده های ایرانی است. این شیرینی در واقع یکی از نوع های پر کاربرد از خمیر شیرین در کشورمان می باشد که با استفاده از نخودچی و کره تهیه می شود. این شیرینی طعمی متفاوتی نسبت به دیگر شیرینی های موجود در بازار دارد و عامل جذابیت بیشتر او در بین افراد را ایجاد کرده است.
برای تهیه این شیرینی، ابتدا نخودچی ها را به صورت دقیق آسیاب می کنیم. سپس به مقدار مشخصی از آرد، شکر و کره اضافه می کنیم و تمام مواد را با هم مخلوط می کنیم. در این مرحله، می توانیم از مواد دیگری نیز مانند شیر، وانیل و روغن استفاده کنیم تا طعم شیرینی را بهتر کنیم.
سپس، خمیر را خوب با هم ترکیب کرده و به شکل دلخواه خمیر را ساخته و درون قالب ها قرار داده و به داخل فر یا دیگ قرار می دهیم تا بپزد. پس از خنک شدن شیرینی، می توانیم روی آن ها پودر شکر روب کنیم تا بهترین شکل را بگیرند و ظاهری خوبی داشته باشند.
در نهایت، شیرینی نخودچی خانگی با کره آماده است و می توانیم آن ها را با چای یا قهوه سرو کنیم. علاوه بر طعم بی نظیری که دارد، شیرینی نخودچی خانگی با کره حاوی مواد مغذی مفیدی نیز است که می تواند به سلامتی بدن کمک کند، به شرطی که بیش از حد مصرف نشود. در نهایت، می توان گفت که شیرینی نخودچی خانگی با کره یکی از بهترین و خوش طعم ترین انواع شیرینی های کشورمان است که برای هر جشنی، مهمانی و یا سفر های خانوادگی پیشنهاد می شود.
ترکیبی شیرین و شور در شیرینی نخودچی با کره
شیرینی نخودچی با کره یکی از شیرینی های خوشمزه و محبوب در سطح جهان است. این شیرینی غنی از انواع مغذی ها و کالری است و دارای طعم شیرین و شور همزمان است که طعم خاص و جذابی به آن می بخشد.
برای تهیه شیرینی نخودچی با کره، ابتدا نخودچی ها را با آب سرد شسته و پس از آبگیری، آنها را درون قابلمه برای پخت کریم شیرینی سرخ کنید. سپس برای تهیه کره، یک پانچ کره را در تابه بریزید و آن را به مدت چند دقیقه بر روی حرارت ملایم گذاشته، تا کلاً آب کره تبخیر شود و صورتی بودن آن به زردی تبدیل شود.
سپس نخودچی های سرخ شده را به محیط کره اضافه کرده و همراه با آن مخلوط کنید تا از هم پذیرفته شوند. سپس شیر ، شکر و فلفل سیاه را به نحوی که لازم است به مخلوط اضافه کرده و همه ی مواد را بهم بزنید. بعد از آن، مواد مخلوط شده را به یک در فرآورده داغ بریزید و درون آنها را با ارتفاع ده سانتیمتر به صورت مسطح سازی کنید. در این مرحله می توانید انواع تزئینات مختلفی از جمله قهوه، شکر فروشی، شکلات را به آن اضافه کنید.
در نهایت شیرینی نخودچی با کره را در فر با دمای 160 درجه سانتیگراد برای 35 دقیقه قرار دهید تا بپزد. بعد از پخت شیرینی، آنها را از فر بیرون بیاورید و به صورت مربعی بچینید و برای سرو قرار دهید. شیرینی نخودچی با کره را همراه با چای یا قهوه می توانید سرو کنید و در کنار دوستان و خانواده خود لذت ببرید.
شیرینی نخودچی با کره، دستور خانگی ساده
شیرینی نخودچی با کره یکی از شیرینیهای محبوب در کشورمان است. این شیرینی دارای طعمی شیرین و خوشمزه است که با استفاده از مواد ساده و موجود در هر خانه تهیه میشود. این دسر سنتی ایرانی را با دستور خانگی سادهای که در ادامه آورده خودمان را با آن آشنا میکنیم.
مواد لازم برای تهیه شیرینی نخودچی با کره عبارتند از: نخودچی، کره، شکر، آرد، زرده تخم مرغ و پودر وانیل. بهتر است نخودچی را حداقل ۶ ساعت قبل از آماده کردن شیرینی خیس کرده و بعد آب آن را تازه کرده و پرکردن آن را شروع کنید.
ابتدا نخودچی را در یک قابلمه با پوست ذرت برای هر سه پارچ پزیده و بعد آن را پوست و گلوی آن ها را جدا کنید. سپس نخودچی را به همراه شکر، کره و آرد را درون مخلوط کن بریزید و با استفاده از قاشق چند دقیقه آن را با هم مخلوط کنید تا مواد به هم بریزند.
سپس زرده تخم مرغ و پودر وانیل را به مخلوط اضافه کنید و دوباره با قاشق چند دقیقه مخلوط کنید. سپس دوسوتانه یا سیمی که پارهپاره شدهاند را روی مخلوط بریزید و با انگشتان خود به دستان توپی کوچک در آورید زیرا اگر انگشتتان را بر روی شیرینی نگه دارید آن به هم میریزد.
شیرینی نخودچی با کره را درون فری پیشگرم شده در حدود ۳۵۰ درجه فارنهایت قرار دهید و به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه بپزید تا روی شیرینی قهوهای خشک و طلایی شود. سپس به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه کمی آن را خنک کرده و سپس سرو کنید.
با عملکرد دستور فوق، شیرینی نخودچی با کره آماده سرو شدن خواهد شد. این دسر خانگی ساده و خوشمزهای است که میتوان با استفاده از مواد ساده و موجود در هر خانه تهیه کرد و در هر مهمانی و جشنی سرو کرد. این شیرینی همچنین با چای عالی ترین در کنار افتاب غربت یا بعد از غذا مناسب است.