طرز تهیه شیرینی نخودچی بدون فر در خانه

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه شیرینی نخودچی بدون فر در خانه

شیرینی نخودچی یکی از شیرینی‌هایی است که خیلی‌ها از آن لذت می‌برند. مواد لازم برای تهیه شیرینی نخودچی شامل نخودچی، شکر، پودر کندو و روغن است. از آنجا که برای پختن شیرینی نخودچی باید از فر استفاده شود، اما در اینجا طریقه‌ی تهیه شیرینی نخودچی بدون استفاده از فر را خواهیم آموزش داد.

ابتدا باید نخودچی را شسته و در آب جوش به مدت 30 دقیقه پخته شود. سپس آن را در آب سرد برای چند دقیقه قرار دهید تا کاملاً سرد شود. برای تهیه شیرینی نخودچی، نخودچی را به همراه شکر در مخلوط‌کن بریزید و تا زمانی که تمام شدن شکر، مخلوط‌کن را روشن کنید.

سپس پودر کندو را به مخلوط اضافه کنید و دوباره به مدت 3-4 دقیقه مخلوط‌کن را روشن کنید. بعد از این مرحله، روغن را در تابه گرم کنید و با استفاده از یک قاشق یا قاشق سوپ، مقدار مساوی از خمیر را به تابه اضافه کنید. شعله را بر روی حرارت متوسط ​​بگذارید و شیرینی‌ها را از هر دو طرف پخته کنید.

بعد از پخته شدن شیرینی‌ها، آن‌ها را روی دستمال خشک قرار دهید تا اضافه روغن را جذب کنند. حالا شیرینی نخودچی بدون استفاده از فر آماده است و شما می‌توانید از آن لذت ببرید.



طرز تهیه شیرینی نخودچی بدون فر در خانه

این طرز تهیه شیرینی نخودچی بدون فر، یکی از ساده‌ترین و محبوب‌ترین روش‌های تهیه شیرینی در خانه است که به راحتی قابل انجام است. برای این کار، به موادی همچون نخودچی، شکر، پودر کاکائو، روغن، و بیکینگ پودر نیاز خواهید داشت.

در ابتدا، نخودچی را به مدت حدود دو ساعت در آب خیسانده و بعد آن را آبکشی کنید. سپس، آن را به همراه شکر و پودر کاکائو در یک مخلوط کن قرار داده و آن را به خوبی مخلوط کنید.

سپس، روغن را در یک قابلمه به روی حرارت ملایم قرار دهید و پودر نخودی را به آن اضافه کنید. آن را با هم مخلوط کنید و سپس بیکینگ پودر را به آن اضافه کنید. به خوبی با هم مخلوط کرده و حوله داغ بر روی قابلمه بگذارید. این کار باعث می‌شود که شیرینی‌ها ظاهری جذاب‌تر داشته باشند.

بعد از حدود 15 تا 20 دقیقه، شما می‌توانید شیرینی‌های خود را از روی قابلمه بردارید و برای خشک شدن، روی کاغذ آشپزخانه قرار دهید. بعد از خشک شدن به صورت جمعی در ظرف مناسب قرار دهید و عرضه کنید.

تهیه شیرینی نخودچی بدون فر نیاز به تجهیزات ویژه ندارد و با مواد ساده و در دسترس قابل انجام است. این شیرینی، یکی از خوراکی‌های خوشمزه و محبوب برای همه سنین است و همچنین می‌تواند به عنوان یک هدیه خوب نیز استفاده شود.



راهنمای تهیه شیرینی نخودچی بدون استفاده از فر

شیرینی نخودچی یک دسر سنتی و خوشمزه است که به صورت رایج در کشور ما مصرف می‌شود. این شیرینی از نخود، شیر، طحال برنج، زرده تخم‌مرغ و قند تهیه می‌شود و در فر با دمای حدود ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد پخته می‌شود. اما اگر نمی‌خواهید از فر استفاده کنید، می‌توانید به روش‌های دیگری این شیرینی را تهیه کنید.

روش اول: تهیه نخودچی در قابلمه

برای تهیه شیرینی نخودچی به روش قابلمه‌ای، ابتدا نخود را شب قبل از آنکه بخواهید طبخ کنید، در آب بخیسانید. سپس آن‌ها را در قابلمه با آب جوش قرار داده و به مدت حدود ۱۵ الی ۲۰ دقیقه بجوشانید تا نرم شوند. سپس آن‌ها را با یک خمیر مخصوص تخم مرغ و برنج، شیر و قند ترکیب کرده و در قابلمه با حرارت پایین به مدت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه بپزید. در نهایت شیرینی نخودچی خود را آماده و سرو کنید.

روش دوم: تهیه نخودچی در کتری برقی

برای تهیه شیرینی نخودچی با کتری برقی، نخود را در آب مدتی بگذارید تا نرم شود. سپس آن‌ها را از آب بیرون آورده و در کتری با ۳ پیمانه آب و روغن گرم کنید. سپس یک پودر شیرین همراه با آب را به نخود اضافه کنید و آن‌ها را در کتری برای ۲۰ الی ۳۰ دقیقه بپزید. در انتها شیرینی نخودچی خود را آماده و سرو کنید.

با استفاده از این دو روش ساده، می‌توانید بدون استفاده از فر شیرینی نخودچی خود را طبخ کنید.



شیرینی نخودچی خانگی بدون نیاز به فر چگونه تهیه می‌شود؟

شیرینی نخودچی یکی از شیرینی های سنتی و پرطرفدار در ایران است که به شکل دائمی در میان خانواده ها و در مراسم ها و مناسبت های مختلف تقدیم می شود. برای تهیه شیرینی نخودچی خانگی، مواد اولیه اصلی شامل نخودچی، شکر، کره و آرد می باشد که بتوان با ترکیب صحیح آنها به یک شیرینی خوشمزه و با کیفیت دست یافت.

ابتدا نخودچی را به مدت حداقل ۸ ساعت در آب خیساند و سپس آن را پوست کنید. سپس نخودچی را در ظرفی ریخته و با آب از قبل غلیظ شده (یک و نیم قاشق غذاخوری آب نسکافه ای در ۱ لیتر آب) بپزید. بعد از آن، نخودچی را روی صفحه یک سینی تخت کنید و با ابزاری مانند چاقو یا سنجاقک، مغز نخودچی ها را به دقت بشکافید. در مدتی که نخودچی ها خنک می شوند، شما می توانید به ترکیب سایر مواد بپردازید.

نخودچی های شکافته را با کمی کره تفت دهید تا برش هایی که در آنها قرار دارد طلایی رنگ شوند. سپس شکر و چند قاشق غذاخوری آب را به آن‌ها اضافه کرده و همراه با نخودچی ها تفت دهید تا شکر به آنها چسبیده و به شکل یک لایه شیرینی متماسک در آیند. بهتر است در هنگام تفت دادن، از حرارت ملایم استفاده کنید تا نخودچی ها خام نشوند.

در پایان، نخودچی ها را به سایز دلخواه خود شکل مایه دهید و در ظرفی با آرد خرد شده که برای این کار از یک خروار معمولی استفاده می کنید، البته اگر از آرد چند منظوره استفاده می شود، جنس خروار نیز متفاوت خواهد بود. پس از آن، شیرینی های نخودچی را روی تخته نان چیده و درون فر با دمای حدود ۱۸۰ درجه سانتی گراد برای ۱۰ تا ۱۵ دقیقه پخته شود. در نهایت، شیرینی های نخودچی خانگی را از فر بیرون بکشید و همراه با چای یا قهوه سرو کنید.



طرز تهیه شیرینی نخودچی بی‌فر در منزل

شیرینی نخودچی بی فر یکی از شیرینی های خوشمزه و محبوب در ایران محسوب می شود. تهیه این شیرینی نسبتاً ساده است و به راحتی می توانید در خانه خود به صورت خانگی آن را تهیه کنید. در ادامه به شرح طرز تهیه شیرینی نخودچی بی فر در منزل می پردازیم.

مواد لازم برای تهیه شیرینی نخودچی بی فر شامل نخودچی، شیرینی پزی و مواد اولیه مانند برنج، شکر، زعفران و روغن یا کره می باشد. برای شروع، نخودچی را در آب جوش به مدت حدود 15 تا 20 دقیقه پخته و آن را از روی حرارت بردارید. سپس برنج را با آب بجوشانید و آن را همراه با نخودچی و شکر به مدت 10 تا 15 دقیقه بپزید تا همه مواد به خوبی مخلوط شوند.

در مرحله بعدی، روغن یا کره را در تابه ای بزرگ در حرارت ملایم و نرم کنید. سپس مواد پخته شده را به تابه بریزید و به خوبی مخلوط کنید تا مواد داخلی بیشتر پخته شوند. در این مرحله، می توانید زعفران را نیز به این مخلوط اضافه کنید و به مدت 5 تا 10 دقیقه به خوبی پخته شوند.

در انتها، شکلات شکوه‌مند با هل و آب برای تزئین روی شیرینی نخودچی بی فر ریخته می‌شود و به سرعت خنک شده و آماده سرو شدن است. می توانید این شیرینی خوشمزه را با چای سیاه یا قهوه لذیذی بنوشید و از آن به عنوان یک دسر خوشمزه در جمع خانواده و دوستان خود لذت ببرید.



آموزش تهیه شیرینی نخودچی خوشمزه و با فواید بدون استفاده از فر

شیرینی نخودچی یکی از شیرینی های خوشمزه و محبوب در بین افراد است. این شیرینی با استفاده از نخود، شکر، روغن، تخم مرغ و ادویه های خوشبو کننده تهیه می شود. با اینکه برای تهیه شیرینی نخودچی معمولا از فر استفاده می شود، اما این طرز تهیه بدون فر نیز کاملا امکان پذیر است.

ابتدا نخود را خیس کرده و سپس در ظرف جداگانه ای با آب جوش مخلوط کنید و آن را برای حدود یک ساعت در آب جوش قرار دهید تا کاملا نرم شود. سپس نخود را از آب جوش خارج کرده و در تیابی خود بگذارید. حال با استفاده از آسیاب برقی، نخود را به همراه تخم مرغ، روغن، شکر و ادویه های خوشبو کننده، پوره کنید.

ابتدا مخلوط را در تابه ای ریخته و سپس به مدت چند دقیقه با حرارت ملایم درون تابه پخته شود. با استفاده از قاشق، خمیر را به صورت تراکم کافی در ظرف جمع کنید و آن را به طور مداوم هم بازو بزنید تا حالت قالب پیدا کند. سپس شیرینی نخودچی را در محفظه برش قرار داده و شکل دلخواه خود را به طور مداوم ببرید تا کاملا شکل گیرد.

در پایان، شیرینی نخودچی را به درستی درون قابلمه مسافرتی قرار دهید و آن را برای حدود یک ساعت درون پیک نگه دارید تا به کامل خود برسد. در این زمان، شیرینی به طور کامل شیرین و رنگارنگ خواهد شد و شما می توانید آن را به طور دلخواه تزیین کرده و سرو کنید. شیرینی نخودچی بدون استفاده از فر نیز باعث لذت بخشی و استفاده از یک شیرینی خوشمزه و با فواید خواهد شد.



طرز تهیه شیرینی نخودچی مزخرف فری بدون فر

شیرینی نخودچی مزخرف فری یکی از شیرینی‌های پرطرفدار در مناطق مختلف ایران است که به صورت سنتی در سفره‌های عیدی و ولایتی قرار می‌گیرد. در این شیرینی از نخودچی، شیر، شکر، روغن و خامه استفاده می‌شود. در اینجا روش ساده و کامل تهیه شیرینی نخودچی مزخرف فری بدون استفاده از فر را آموزش می‌دهیم.

مواد لازم:

- نخودچی ۲۰۰ گرم

- شیر ۲ لیوان

- شکر ۱.۵ لیوان

- خامه ترش ۳ قاشق غذاخوری

- روغن مایع ۵ قاشق غذاخوری

- پودر دارچین، پودر زعفران و آرد به میزان لازم

- آبلیمو

روش تهیه‌:

ابتدا نخودچی را یک شب قبل از پخت به مدت ۱۲ ساعت در آب خیس کنید. پس از این مدت، نخودچی را در قابلمه‌ای بریزید و ۴ لیوان آب به آن اضافه کنید. سپس آن را روی حرارت ملایم قرار دهید تا نرم شود. در این مرحله، بهتر است حدود ۱۵ دقیقه قبل از پخت، ۲ قاشق آبلیمو به آن اضافه کنید تا قند نخودچی به رنگ سفید درآید.

در موازات این مرحله، شیر، شکر و روغن را در قابلمه ای دیگر ترکیب کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید. وقتی شکر کاملا حل شود، خامه ترش را به آن اضافه کنید و تا مواد کاملا به هم مرغوب شوند بپزید.

حالا نخودچی را به مواد مذاب‌شده اضافه کرده و مواد را به خوبی با همکاری مرغوب و نرم کنید. سپس پودر دارچین، پودر زعفران و آرد به میزان لازم را به مواد اضافه کنید. حتما به این نکته توجه کنید که آرد باید به تدریج و با حفظ سبکی مواد اضافه شود.

حالا این مخلوط را به داخل یک قابلمه بریزید. باید این شیرینی بدون فر در هوای آزاد قرار گیرد. برای این منظور، قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا برای حدود ۲۰ دقیقه تهیه شود. بهتر است پس از پخت، شیرینی را برای یک ساعت در قابلمه حرارت دیده نگهداری کنید تا تخمیر شود. سپس می‌توانید شیرینی را در قیف بریزید و سرو کنید.