طرز تهیه شیرینی نارگیلی عید نوروز

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه شیرینی نارگیلی عید نوروز

شیرینی نارگیلی، یکی از شیرینی‌هایی است که در عید نوروز به شدت مورد استفاده قرار می‌گیرد. این شیرینی، دارای طعمی نارگیلی و خوشمزه است و با آیسینگ و دکوراسیون انواعی از مغزها و خشکبار، به یک شیرینی بسیار خوش‌رنگ و جذاب تبدیل می‌شود.

برای تهیه شیرینی نارگیلی، ابتدا یک کاسه متوسط را با یک کیلو گرم نارگیل ریز شده پر کرده و سپس دو کیلو گرم آرد و یک کیلو گرم شکر را با هم مخلوط کرده و به کمک آب، تدریجا به مواد خشک اضافه کرده و تا زمانی که تمام مواد به خوبی ترکیب شوند، با دست به صورتی نرم بمالید.

حال باید از این مخلوط، قطعات روغنی به اندازه دلخواه برش دهید و آنها را به شکل بیضی پهن و کوچک شکل دهید. سپس برای مقداری آرامش، درب فر را ببندید و آنها را در دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد و به مدت ده تا پانزده دقیقه بپزید.

پس از اتمام پخت و سرد شدن شیرینی‌ها، می‌توانید به کمک یک خمیر تزئینی، روی آنها طرح‌های دلخواه خود را بکشید و به شکل یک شیرینی نارگیلی زیبا و خوشمزه، آنها را در میان انواع دسرها و شیرینی‌های عید نوروز قرار دهید.



راهنمای تهیه شیرینی نارگیلی عید نوروز

شیرینی نارگیلی یکی از شیرینی‌های محبوب و پرطرفدار در تعطیلات عید نوروز می‌باشد. تهیه این شیرینی نیاز به موادی همچون پودر شیر، نارگیل خشک، بیکینگ پودر، تخم مرغ، شکر، آرد، نمک و روغن دارد.

ابتدا در یک کاسه مخصوص تهیه شیرینی، تخم مرغ، شکر، نمک و روغن را با هم مخلوط کرده و سپس پودر شیر، بیکینگ پودر و آرد را به تدریج به مخلوط مواد اضافه کنید تا دقیقاً هم مخلوط شود.

در مرحله بعد، نارگیل خشک را با همان مخلوط مواد ترکیب کنید تا تهیه خمیر نارگیلی به پایان برسد. سپس این خمیر را در کاسه بگذارید و با دست همچنین شکل دهید، به صورتی که بتوانید قطعات کوچک از آن را بردارید و شکل هر شیرینی را به دلخواه خود بدهید.

سپس آنها را درون یک سینی مناسب برای پخت بافروشانسی داخل فر روشن و پیش گرم شده بگذارید و مدتی را برای پخت در فر نگه دارید. وقتی شیرینی‌ها آماده شدند، آنها را از فر دربیاورید و در کنار هم آرایش دهید و سرو کنید، برای زیبایی بیشتر می‌توانید شیرینی‌ها را با نهال نارگیل و نارنجک سبز روی آن ها آرایش دهید.



مواد لازم برای تهیه شیرینی نارگیلی عید نوروز

شیرینی نارگیلی یکی از خوراکی‌های محبوب در عید نوروز است که با استفاده از مواد ساده‌ای درست می‌شود.

اولین ماده لازم برای تهیه شیرینی نارگیلی نارگیل تازه است. برای تهیه این شیرینی، بهتر است نارگیل‌های تازه و دارای چندین لایه‌ی خارجی باشند. همچنین نارگیل باید خوب باز شده و گوشت آن روغنی و ظریف باشد.

همچنین چندین مواد دیگر نیز برای تهیه شیرینی نارگیلی لازم است. این مواد عبارتند از شیر، شکر، جوانه گندم، کره، بیکینگ پودر و وانیل. برای یک شیرینی نارگیلی خوشمزه و مرغوب، بهترین کره و شیر قنادی و بیکینگ پودر با کیفیت بالا را باید استفاده کرد. همچنین وانیل نیز می‌تواند به عنوان یک ماده دلچسپ و مهم برای بو و مزه شیرینی نارگیلی باشد.

بعد از جمع آوری تمامی مواد لازم، شیرینی نارگیلی می‌تواند در سه مرحله ساخته شود. در مرحله اول، باید گوشت نارگیل ریز شده و با اندازه‌گیری دقیق میزان شیر، شکر، جوانه گندم، کره، بیکینگ پودر و وانیل مخلوط و با هم آمیزش داده شود. سپس در مرحله دوم، باید به مخلوط نرم و خمیری شده، شکل داده شود. این کار می‌تواند با استفاده از قالب شیرینی‌پزی یا با دست انجام شود. در آخر، شیرینی‌ها به مدت 25-20 دقیقه در فر به دمای 175 درجه سانتی‌گراد بپزند. پس از سرد شدن، می‌توانند با تزیین‌های متنوع مثل خامه یا آجیل‌های خشک شده به طعمی متفاوت و خوشمزه دست پیدا کنند.



آماده سازی شیرینی نارگیلی عید نوروز

آماده سازی شیرینی نارگیلی عید نوروز یکی از غذاهایی است که در سال نو و عید نوروز در ایران سنتی است. این شیرینی با استفاده از نارگیل، آرد، شکر، هل و روغن تهیه می شود و معمولا به عنوان دسری خوشمزه و خوش رنگ در میان دیگر غذاهای عید نوروز سرو می شود.

ابتدا نارگیل را پوست کنید و آن را رنده کنید تا به اندازه مناسبی خرد شود. سپس در ظرفی آرد را با همراه شکر، هل و نارگیل خرد شده مخلوط کنید و به تدریج روغن را به مواد مربوطه اضافه کرده، تا ترکیب به صورتی آجیلی شود.

حالا نوبت به فر کردن آن می رسد. برای فر کردن شیرینی نارگیلی، از دیسک مستطیل شکلی استفاده کنید و مواد را در آن کامل کنید و به صورت یکنواخت در ظرف بچینید. سپس به مدت 40-30 دقیقه در دمای 180 درجه سانتیگراد در فر قرار دهید.

پس از پختن شیرینی، آن را از فر خارج کرده و به مدت 10 دقیقه در سینی استراحت دهید. سپس شیرینی نارگیلی عید نوروز را با پودر قند یا پودر نارگیل بر روی آن تزئین کنید. آن را خشک و خنک نگه دارید تا در زمان خوردن تازگی خود را حفظ کند.

در نهایت، شیرینی نارگیلی عید نوروز را می توانید با چای، قهوه یا نوشیدنی های سرد مثل آب نبات یا ماست خنک سرو کنید و لذت ببرید. این شیرینی بیشتر به دوست داران نارگیل و دوستداران دسرهای سنتی پیشنهاد می شود.



طریقه تهیه خمیر شیرینی نارگیلی عید نوروز

خمیر شیرینی نارگیلی به عنوان یکی از شیرینی های سنتی عید نوروز در کشور ما محبوبیت بسیاری پیدا کرده است. این شیرینی اغلب در جشن های خانوادگی و دیدارهای اجتماعی بین دوستان و آشنایان سرو می شود. در این مطلب به توضیح آموزش تهیه خمیر شیرینی نارگیلی برای عید نوروز خواهیم پرداخت.

اولین مرحله در تهیه خمیر شیرینی نارگیلی، انتخاب و خرد کردن نارگیل تازه است. نارگیل تازه که پوست سفید و کرم رنگ دارد انتخاب بهتری است. شیرینی نارگیلی نیاز به خیس کردن آرد دارد، بنابراین بهتر است برای خمیر سفید نی نمک اضافه نشود. در پایان، باید یک تخم مرغ و یک قاشق سرکه را به خمیر اضافه کرد و همه چیز را با هم مخلوط کرد.

یکی از مراحل مهم در تهیه خمیر شیرینی نارگیلی، روی دسر است. باید دوست داشتنی و ظریف باشد. برای این کار باید قطعات شیرینی را بر روی روی دست خود ریخته، آن را به شکل گرد کوچک به خمیر برگردانید. سپس برای روی دسر، قاشق را به آرامی در شیرینی نشان دهید تا آن را برای درست کردن حفره های کوچک در شیرینی استفاده کنید.

در این مرحله، شیرینی نارگیلی باید در فر به مدت 15 تا 20 دقیقه درجه حرارت 180 درجه سانتی گراد پخته شود. بعد از آن، باید شیرینی را از فر بیرون آورد و آن را برای سرد شدن، بر روی سینی قرار دهید. با تزئین کردن خمیر شیرینی نارگیلی با پارچه ها و دانه های خشک، شما می توانید آن را برای جشن های نوروزی خود آماده کنید.



روش تهیه کرم شیرینی نارگیلی عید نوروز

روش تهیه کرم شیرینی نارگیلی عید نوروز

کرم شیرینی نارگیلی به عنوان یکی از تنقلات مهم و شیک در جشن های عید نوروز، همواره مورد استقبال خانواده ها و مهمانان قرار می‌گیرد. در این مطلب، روش تهیه و پخت کرم شیرینی نارگیلی عید نوروز به صورت کامل شرح داده می‌شود.

مواد لازم:

- ۱/۲ لیوان شیر

- ۱/۲ لیوان شکر

- ۱/۲ لیوان خامه

- ۲ قاشق غذاخوری آرد

- ۲ قاشق غذاخوری آب نارگیل

- ۲ عدد زرده تخم مرغ

- ۱/۲ قاشق چای خوری وانیل

روش آماده‌سازی:

1. در یک قابلمه کوچک، شیر و شکر را تفت دهید تا شکر کاملا حل شود.

2. خامه را به مخلوط شیر و شکر اضافه کنید و مواد را با هم مخلوط کنید.

3. آرد را به آب نارگیل اضافه کنید و به مواد قبلی بیافزایید.

4. زرده تخم مرغ را به مخلوط اضافه کنید و باز هم مواد را با هم مخلوط کنید.

5. کرم شیرینی را به مدت ۲۰ دقیقه در حرارت ملایم بجوشانید و همراه با وانیل به آن افزوده و مواد را کاملا مخلوط کنید.

نکته‌های مهم در پخت کرم شیرینی نارگیلی:

- حتما از حرارت ملایم استفاده کنید تا کرم شیرینی سوخته نشود.

- برای مزیت بخشیدن به کرم شیرینی، می‌توانید پودر نارگیل را به دلخواه اضافه کنید.

- می‌توانید کرم شیرینی را در ظروف جمع آوری و در یخچال قرار داده و قبل از سرو از روی شیرینی به آن افزود.

- در صورت تمایل همراه با توت فرنگی، پرتقال و میوه های ترش دیگر سرو کنید.

با کرم شیرینی نارگیلی عید نوروز خود را به یک شیرینی نازک و شیک تبدیل کنید!



تزئین شیرینی نارگیلی عید نوروز با نارگیل رنده شده

شیرینی نارگیلی عید نوروز یکی از خوراکی هایی است که در این روزها طرفداران زیادی دارد. در این نوع شیرینی ، استفاده از نارگیل رنده شده به عنوان تزئین کننده اصلی بسیار معمول است. نارگیل رنده شده از نظر ظاهری و طعمی بسیار جذاب است و می تواند باعث شود شیرینی ها به شکلی خیره کننده به نظر برسد.

برای تهیه شیرینی نارگیلی فرآیند زیر را می توان انجام داد: در ابتدا، مواد اولیه شیرینی شامل آرد، شیر، بیکینگ پودر، تخم مرغ و شکر را با هم مخلوط کنید. سپس به شیرینی های آماده، مقداری نارگیل رنده شده اضافه کرده و مجدد مخلوط کنید. در نهایت ، شیرینی ها را در فر به مدت 20 دقیقه در دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید. بعد از پخت شیرینی ها، آن ها را از فر بیرون آورده و با نارگیل رنده شده برای تزئین از روی آن ها بپاشید.

در واقع، استفاده از نارگیل رنده شده برای تزئین شیرینی های نارگیلی علاوه بر افزایش طعم و عطر و رنگ آمیزی مناسب، به عنوان دکوراسیون آن ها نیز عمل می کند. بنابراین، اگر شما می خواهید به شیرینی های خود خاصیتی دیگر اضافه کنید، می توانید با اضافه کردن نارگیل رنده شده به آن ها، مانند نشاط و شادابی، دگرگونی بخشید. به علاوه ، نارگیل رنده شده هزینه بسیار کمتری نیز دارد و می تواند به عنوان یک جایگزین مناسب برای تزئین شیرینی های دیگر نیز مطرح شود.