مواد لازم برای تهیه شیرینی عربی لگیمات
تهیه شیرینی عربی لگیمات یکی از شیرینیهای بسیار محبوب در مناطق عربی است. این شیرینی با ظاهری طرفداران زیادی را به خود جذب کرده است. برای تهیه این شیرینی، لازم است که از موادی با کیفیت و به میزان دقیق استفاده کنید.
اولین ماده لازم برای تهیه شیرینی عربی لگیمات آرد است. بهتر است از آرد سفید و کیفیت بالایی استفاده کنید. برای هر یک کیلوگرم آرد، ده قاشق غذاخوری روغن و یک قاشق غذاخوری خمیرپودر نیز لازم است. همچنین، برای شیرینی عربی لگیمات نیاز به شکر، آب و یک قاشق غذاخوری خمیرهای آماده روغنزده (یا به عبارت دیگر، یک قاشق غذاخوری نوار خمیر پیتزا) نیز می باشید.
برای تزیین شیرینی عربی لگیمات، می توانید از موادی مثل شیره عسل، پودر قند، تخممرغ، کنجد و یا نارگیل خردشده استفاده کنید. بهتر است از موادی با کیفیت برای تزیین استفاده کنید برای ایجاد ظاهری زیبا و خوشمزه.
بنابراین، با استفاده از این مواد اصلی و همچنین شیره عسل، پودر قند، تخممرغ، کنجد و یا نارگیل، شما میتوانید شیرینی عربی لگیماتی با طعم دلچسب و شیرین تهیه کنید. با توجه به این که نحوه تهیه شیرینی عربی لگیمات به صورت کاملا ساده و تنها با نیاز به دستورالعملهای ساده و آسان است، خرید مواد لازم و تهیه این شیرینی از روشهای پرطرفدار در خانه برای افرادی است که به دنبال تجربه خلاقانه و خوشمزهای هستند.
نحوه آماده سازی شیرینی عربی لگیمات
شیرینی عربی لگیمات یکی از خوراکیهایی است که در قسمتهای مختلف جهان معروف و محبوب است. این شیرینی در کشورهای عربی به عنوان یکی از دسرهای اصلی شناخته شدهاست. لگیمات شیرینیای است که از شیر و آرد و حبوبات تهیه میشود. آن را به دلیل طعم شیرین و مزهای که به دلیل حبوبات در آن ایجاد میشود، خوشمزه و گرما دهنده میدانند.
برای تهیه لگیمات، باید آرد، شیر، نمک و ماست را با هم مخلوط کرده و به خوبی با هم مخلوط کرده و در دمای متوسط حرارت پخت کنید. تا زمانی که آن را به صورت دائرهای درون روغن پختید. بعد از پخت شیرینیها را به عسل یا شربت قند فراوان حلاوت دهید تا بهترین طعم و ارزش غذایی را بگیرید.
لگیمات میتواند با عسل، شربت قند، پودر قند و یا مربایی که شما ترجیح میدهید، سرو شود. لذت بخشی لگیمات به عنوان یک دسر خوشمزه و گرما دهنده در میان همه افراد از جمله کودکان، بزرگسالان و سالخوردگان محبوب است و میتواند به راحتی در تمام خانواده مورد استفاده قرار گیرید. یکی از مزایای این شیرینی، آسانی در تهیه و عدم نیاز به لوازم آشپزی پیچیده است.
نکات مهم در تهیه شیرینی عربی لگیمات
شیرینی عربی لگیمات یکی از شیرینیهای محبوب میان مردم است که در کشورهای عربی به خصوص در رمضان تقدیم شده و برای مهمانیها و جشنها نیز استفاده میشود. تهیه این شیرینی بسیار ساده است و این راهنما به نکات مهم در تهیه آن توجه خواهد کرد.
نکتهی اول این است که بهتر است از آرد سفید و آرد نان استفاده نشود. به جای آرد سفید میتوان از آرد گندم کامل و به جای آرد نان میتوان از آرد گندم عیار بالا استفاده کرد. این ترکیب باعث تهیه کردن لگیمات با بافتی جالب و جذاب میشود.
نکتهی دوم در تهیه لگیمات عربی، استفاده از آب یخ در مرحلهی تهیه خمیر است. این روش باعث میشود که خمیر سریعتر خنک شود و در نتیجه آنها روغن نمیجوشانند و قوام خوبی دارند.
نکتهی سوم در تهیه شیرینی لگیمات، در مرحلهی سرخکردن است. بهتر است قرار دادن لگیماتها در روغن، به صورت آرام و به تدریج صورت گیرد. همچنین، میتوان از روغنهای گیاهی و نه روغن حیوانی استفاده کرد.
با توجه به نکات فوق، تهیه شیرینی عربی لگیمات بسیار ساده و موفقی خواهد بود. این شیرینی را میتوان با شیرینیهای دیگر مانند پرنده آسمانی و سحریه ترکیب کرد تا برای مهمانان خود یک منوی متنوع تر و خوشمزهتر ارائه کرد.
طرز تهیه شیرینی عربی لگیمات با روش معمولی
راه تهیه شیرینی عربی لگیمات با روش معمولی به سادگی قابل انجام است. در ابتدا برای این کار نیاز به تهیه مواد اولیه داریم که عبارتند از: آرد، خمیر مخصوص شیرینی، مخملی، شیر، پودر قند، روغن و مایعات مانند زعفران یا روغن گردو.
در روش معمولی برای آماده سازی خمیر شیرینی ابتدا یک قاشق غذاخوری از مخملی به یک لیوان از آرد، سه قاشق غذاخوری از پودر قند و یک قاشق غذاخوری از خمیر مخصوص شیرینی اضافه میشود. پس از مخلوط کردن این مواد با هم، شیر به تدریج به مخلوط افزوده شده و خمیر به آرامی با دستان ماساژ داده شده تا به یک خمیر بالغ و نرم تبدیل شود.
سپس از آماده کردن دستگاه نوار مخصوص شیرینی استفاده میشود و خمیر به صورت کوچک و گرد در نوار قرار میگیرد و با سرعت کم به روغن داغ روی حرارت داده میشود. بعد از سرخ کردن، لگیماتها از روغن خارج شده و به ماهیچه دانههای خرچنگی شکل میدهد.
سرانجام شیرینی نوازانه روی لگیماتهای تهیه شده ریخته میشود و میتوان از مایعاتی مانند زعفران یا روغن گردو برای ارسال طعم خاص به آنها اضافه کرد. شیرینی عربی لگیمات با روش معمولی آنقدر محبوب است که در ایام پایانی ماه مبارک رمضان نیز به صورت پر آوازه تهیه و سرو میشود.
طرز تهیه شیرینی عربی لگیمات با استفاده از دستگاه فر کن
برای تهیه شیرینی عربی لگیمات از دستگاه فر کن نیازمند چند مواد اولیه هستیم. این مواد شامل یک لیوان آب، یک و نیم لیوان آرد، یک قاشق غذاخوری روغن زیتون، نصف قاشق چایخوری نمک، دو قاشق چایخوری خمیر حلیمی و دو قاشق چایخوری خمیر ماستی هستند.
ابتدا، تمام موادی که برای شیرینی لگیمات مورد نیاز هستند را در یک کاسه مخلوط کرده و آن را به گونهای مخلوط کنید که تمام اجزای آن به یکدیگر ملحق شود. اگر برای ورزش استفاده می کنید، احتمالاً به چیزی شبیه به دوغ آشنا هستید. این مخلوط خمیر همان ایده است، اما خمیر آن خیلی پتچی می شود برای ساخت کراتای شیرین و فریبنده که بسیار رنگین و بوی خوبی دارند.
سپس، باتری خود را شروع به گرم کردن کنید تا بتوانید به مرحله بعدی بروید. تولید کنندگان کیت های سلامت بدگوش و بسیار شیک توصیه می کنند که از دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت استفاده کنید، اما بهتر است پیشتر کمی با تنظیم شدت حرارت دستگاه آشنا شوید.
حالا، وقت آن رسیده است که شما به صفحهی فر بروید. دستورالعمل های تولید کننده بسته پیشنهادی معمولاً عبارتند از پشتیبانی از خمیر به یک شکل شامل درون تکراری کوچک به شکل کوکی. به این ترتیب، شما می توانید خمیر را به طور مرتب و مداوم در حین پخت مرتب کنید و از ارسال آنها به یکدیگر برای ایجاد یک ظاهر جالب جلوگیری کنید. با استفاده از یک قاشق کوچک، کمی از خمیر را سوراخ کنید و آن را به صورت کوکیهای کوچک در صفحهی فر قرار دهید.
در طی پخت شیرینیهای شما، از کارد و چند ابزار دیگر استفاده کنید تا پخت آنها برای شما اسان تر شود و در نتیجه، بر روی تمام کوکیهای بافت بیشتری برای تغذیه و طعمدهی داشته باشید. پس از پخت همهی کوکیها، شما میتوانید آنها را با کره، مربا، عسل، شیر یا حتی خامه تزیین کنید.
طرز تهیه شیرینی عربی لگیمات با فر آشپزخانه
شیرینی عربی لگیمات، یکی از پرطرفدارترین شیرینی های مربوط به کشورهای عربی است. این شیرینی کوچک و خوشمزه، با ترکیبی از آرد، شیر، خمیر مخصوص و مواد شیرین کننده تهیه می شود. امروزه به دلیل شناخت بیشتر مردم از فرآیند تهیه آن و همچنین تجهیز به فرآیند های کارخانه ای، تهیه این شیرینی به صورت خانگی هم انجام می شود.
راه های مختلفی برای تهیه لگیمات وجود دارد اما در این مطلب به روشی که با استفاده از فر آشپز خانگی انجام می شود، پرداخته خواهیم شد. ابتدا برای تهیه خمیر مخصوص، مقداری آرد، تخم مرغ، زردچوبه و روغن را با نمک و آب سرد مخلوط کرده و به صورت دستی یا با استفاده از روبات، مواد را با یکدیگر ترکیب کنید. سپس این خمیر را به مدت چند ساعت در قسمت یخچال نگهداری کنید تا خمیر به خوبی استحکام بگیرد.
حالا به مرحله شکل دادن لگیمات می پردازیم، برای این کار ابتدا خمیر خود را با دستانی دست خود تراشیده و شکل دهید. در نهایت با استفاده از هر یک از انگشتان خود شکل داده شده را به صورت کروی درآورید. در این بخش می توانید از انواع فرهای مختلفی مانند فر گازی، فر برقی یا فر دوار استفاده کنید. اما در هر صورت باید دمای فر را در حدی نگهدارید که خمیر لگیمات برای مدت زیادی در داخل فر نماند و خیس نشود.
لگیمات هایی که در فر آشپزخانه آماده می کنید، می تواند با شکل دلخواه شما باشد، به عنوان مثال می توانید از عسل، شکر پودری، زنجبیل، دارچین و کنجد برای تزئین لگیمات های خود استفاده کنید و لذت یک شیرینی عربی خوشمزه را با دوستان و عزیزان خود به اشتراک بگذارید.