1. طرز تهیه شیرینی عربی با رشته
شیرینی عربی با رشته یکی از شیرینی های پرطرفدار در کشورهای عربی مانند عراق، لبنان، سوریه و فلسطین است. شیرینی عربی با رشته از آرد، روغن، زردچوبه، شکر و نمک تهیه می شود. در این شیرینی از رشته سفید کوچک و نازک استفاده می شود که برخلاف شیرینی های سنتی درون رشته خالی از محتواست.
برای تهیه شیرینی عربی با رشته ابتدا باید رشته را در آب جوش قرار داده و به مدت ۵ دقیقه در حرارت متوسط پخت دهید. بعد از آن، رشته را صاف کنید. سپس در یک قابلمه، شکر، روغن و زردچوبه را به همراه نمک و آب به مدت ۵ دقیقه بجوش آورید. سپس رشته را به مواد بجوشیده اضافه کرده و مخلوط کنید. بعد از حدود ۳۰ دقیقه، شیرینی عربی با رشته شما آماده خوردن خواهد بود.
شیرینی عربی با رشته معمولاً به صورت خوشمزه و خودرو در قالب کوچکی در می آید. با این حال، می توانید برای افزایش ظرافت و زیبایی شیرینی خود، از نارگیل خرد شده و خشکبار برای تزیین استفاده کنید. در کنار ماست یا چای، شیرینی عربی با رشته یکی از شیرینی های لذیذ و محبوب در کشورهای عربی است که در هر ساعتی از روز می توان آن را به عنوان یک خوراکی خوشمزه سرو کرد.
2. چگونگی تهیه شیرینی عربی با رشته خامه ای
تهیه شیرینی عربی با رشته خامه ای یکی از خوشمزهترین و معروف ترین دسرهای خاورمیانه است. این شیرینی به دو صورت تختهای و کلوچهای تهیه میشود و از رشته خامه برای پر کردن آن استفاده میشود.
برای تهیه شیرینی عربی با رشته خامه ای باید ابتدا مواد مورد نیاز را به دقت آماده کرد. برای تختهای شدن شیرینی عربی با رشته خامه ای، از آرد، شیر، شکر، روغن یا کره و مخلوطی از کره و روغن، خمیر، رشته خامه و وانیل استفاده میشود. برای کلوچهای شدن شیرینی عربی با رشته خامه ای نیز از آرد، شکر، روغن، خمیر، رشته خامه و وانیل استفاده میشود.
برای تهیه شیرینی عربی تختهای با رشتهی خامهای باید ابتدا خمیر را تهیه کنید و آن را به دقت با رشتهی خامه فیل کنید. سپس خمیر را روی تختهای آماده شده میریزید و به شکل مستطیل صاف به ضخامت دلخواه تختهای که میخواهید بپزید، پهن میکنید.
سپس تخته بنیاد را به مدت نیم ساعت در فر به دمای ۳۵۰ درجه فرنهایت قرار دهید تا به خوبی بپزد. سپس مواد مخلوط کردهای را در میکسر قرار داده و مخلوطی یکدست تولید کنید.
وقتی تخته بنیاد پخته شد، به آن رشتهی خامهای فیل کنید و برای پایان دادن به شیرینی با رشتهی خامهای، خمیر خامه را به گوشتههای ۱۲ در ۲ به اضافه شکلات و روغن و شیر تبدیل کرده و روی تخته بنیاد ریخته و به صورت فرش کردنی روی آن چیده و بعد به مدت دو مرتبه ۵ دقیقه در فر قرار دهید.
در نهایت، بعد از خنک شدن شیرینی عربی با رشته خامه ای آن را برش دهید و روی آن دانههای پسته بریزید. شیرینی عربی توام با رشته خامهای آماده است برای سرو در میان دوستان و همراه با چایی گرم لذت ببرید!
3. طرز تهیه شیرینی عربی با رشته خرمایی
شیرینی عربی با رشته خرمایی یکی از شیرینی های سنتی و خوشمزه خاورمیانه است که با مواد اولیه ساده و سرخ کردن خرما تهیه می شود. در این شیرینی از رشته خرما برای ساختار دهی و جمع کردن شیرینی استفاده می کنیم. شیرینی عربی با رشته خرمایی مزه ای ویژه و عطر و طعمی شیرین و تلخ به همراه دارد که به علت غلظت و شیرینی خرما، مصرف زیاد آن زیبایی صورت را نیز افزایش خواهد داد.
برای تهیه این شیرینی، ابتدا خرما را با مواد مخصوصی مانند پودر دارچین و پودر هل و روغن داغ دور زده شده و درون آن مقداری نارگیل تراشیده شده ریخته می شود. مواد توضیح داده شده در این مرحله برای افزایش طعم و عطر شیرینی مورد استفاده قرار می گیرند. به مواد روی خرما مبادرت می شود تا به مدتی در فر جمع شوند تا روی خرما پوستی طلایی شکل بگیرد. پس از مدتی در فر، خرما با پوست طلایی خود آماده مراحل بعدی می شود.
برای تهیه رشته خرمایی، خرمای چند برشی را در ظرفی کوچک ریز می کنیم و به همراه مقداری آب و شکر به صورت حرارتی که خوراکی باشد می پزیم تا حوله شود. پس از آماده شدن رشته خرمایی، آن را بر روی خرما های تهیه شده قرار می دهیم و به خوبی فشار می دهیم تا همه باهم یک مجموعه یکپارچه شود. پس از کاملا سرد شدن شیرینی، آن را به قطعاتی تکه تکه می کنیم و سرو می کنیم. شیرینی عربی با رشته خرمایی آماده تقدیم به همراهان شماست.
4. روش تهیه شیرینی عربی با رشته شکلاتی
تهیه شیرینی عربی با رشته شکلاتی به عنوان یکی از شیرینیهایی است که در جشنها و مراسمهای خاص معروف شده است. روش تهیه این شیرینی در ابتدا با تهیه ترکیبی از آرد، شکر، ورقههای زعفران و روغن بیشتری آغاز میشود. باید در نظر داشت که تهیه آرد با کیفیت بسیار مهم است و در صورت امکان از آرد سخت تر استفاده شود.
به عنوان مرحله بعدی، باید تقریبا یک کیلوگرم از ترکیب آرد، شکر ورقهای زعفران و روغن را در مخلوطکن یا با دستیاری گرداند تا تمام مواد یکدست شوند. سپس این ترکیب را به شکل دایرههای کوچک و پهن پهن در ظرفی قرار دهید.
برای تهیه رشته شکلاتی، میتوانید از شکلات تلخ و دوغابهای استفاده کنید. این شکلات را در یک کاسه تفت دهید تا مایع شود و سپس در یک کیسه پلاستیکی بریزید و نوک فلزی سمباده را بر روی کیسه بکار برید تا رشتههای شکلاتی بسازید.
بعد از تهیه رشته شکلاتی، باید آنها را بر روی دایرههای تهیه شده قرار داده و سپس شیرینیها را در فر بگذارید. تماس با دستههای فر و مدت زمان انتخابی بستگی به نوع فری دارد که شیرینی را میپزید.
پس از پخت شیرینیها، آنها را از فر خارج کرده و در داخل ظرف تقدیم مهمانان خود کنید. میتوانید سریعتر با شیوع آنها در کابینت یا در یخچال نگه دارید تا از نرمی و عطر طبیعی آنها محافظت کنید.
5. نحوه تهیه شیرینی عربی با رشته پسته ای
شیرینی عربی با رشته پسته ای یکی از شیرینی های محبوب عربستانی است که در ایران نیز مورد توجه قرار گرفته است. برای تهیه این شیرینی، ابتدا باید رشته پسته را خرد کرده و در کنار آن، آرد، شکر، روغن و تخم مرغ را با هم مخلوط کنید تا ترکیبی یکدست بدست آید.
سپس، خمیر را به صورت قطعه قطعه تقسیم کرده و به شکل دایره ای صاف کنید. در وسط هر قطعه خمیر، مقداری از رشته پسته را قرار دهید و آن را برای 15 تا 20 دقیقه در دمای 170 درجه سانتیگراد درون فر قرار دهید تا پخته شود.
بعد از پخت شدن شیرینی ها، آن ها را از فر درآورده و به دمای اتاق خنک شده، سپس می توانید آن ها را با پودر قند یا روغن نارگیل تزئین کنید. شیرینی عربی با رشته پسته ای ایده آل برای صبحانه یا دسر هایی خوشمزه است.
6. طرز تهیه شیرینی عربی با رشته کنجدی
شیرینی عربی با رشته کنجدی یکی از شیرینی های شرقی محبوب مردم است که با ترکیبی از طعم شیرین و نوک تند کنجد، عطر و طعمی بسیار خوشایند و خاص به شیرینی بخشیده است. در زیبایی و شکل دهی شیرینی های عربی، کنجدی ها از پرکاربردترین اجزای دکوراتیو هستند و با تزیین شیرینی های عربی، زیبایی ماکولاترا را دو چندان می کنند.
برای تهیه شیرینی عربی با رشته کنجدی ابتدا باید اجزای مورد نیاز مانند آرد، هلو، سمنو، نمک، یک سوم پیاز، کنجد، روغن و شیره رویه را تهیه کرد. سپس با ترکیب آرد، هلو، سمنو، نمک به همراه یک سوم پیاز کوبیده شده و آب به میزان لازم تهیه می شود و سپس برای چند دقیقه نیزه های نخودفرنگی آن را در کمی روغن به حرارت در می آوریم.
سپس با استفاده از دستگاه برش کنجد، چند تا قطعه کنجدی کوچک را به صورت ریزری خرد می کنیم. پس از آماده شدن شیرینی از رویه، آن را به اندازه ی مد نظر برش داده و کنجد خرد شده را روی آن تنظیم می کنیم. سپس با پخت بر روی شعله ی سرخ کنید تا به رنگ طلایی برسد. سپس با استفاده از شیره رویه، برای تزیین می توانید آن را قرار دهید.
پس از اتمام تزیین شیرینی عربی با رشته کنجدی، آن را به صورت پیشنهادی با چای سیاه یا نعنا خوراکی سرو کنید و با دوستان و خانواده خود این طعم شیرینی خاص را به اشتراک بگذارید. به دلیل طعم بسیار شیرین و خوشمزه ی شیرینی عربی با رشته کنجدی، همیشه در میان شیرینی های مورد علاقه مردم جایگاه خاصی داشته است و به عنوان یک دسر خاص و بی نظیر شناخته می شود.