طرز تهیه شیرینی خامه ای شکلاتی

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه شیرینی خامه ای شکلاتی

شیرینی خامه ای شکلاتی یکی از خوشمزه های محبوب در میان انواع شیرینی هاست. این شیرینی که معمولا به صورت یک کیک بزرگ تهیه می شود، سطحی نرم و مجلل با طعم شیرین و شکلاتی دارد. در ادامه به توضیح مراحل تهیه این شیرینی خامه ای شکلاتی می پردازیم.

مواد لازم:

- یک پنجره آرد

- یکقاشق کره

- دو قاشق شیر

- یک قاشق گردوی خردشده

- نیم پیمانه قند

- دو قاشق کاکائوی پودر

- چهار تخم مرغ

- یک قاشق و نیم پودر شیرینی پزی

- یک سوم پیمانه روغن

- یک قاشق و نصف پودر شکلات

مرحله اول:

ابتدا پنجره آرد، گردو خرد شده و کاکائوی پودر را با هم مخلوط کرده و آن را به صورت یک آرایش آمده در کنار گذاشته و تا قبل از انجام مراحل بعد، در کنار داشته باشید.

مرحله دوم:

سه تخم مرغ را جدا کنید و در یک کاسه انداخته و سپس اضافه کنید قند و در روند ترکیب کامل قند با تخم مرغ، از میان آن سه تخم مرغ، تخم مرغ دیگر را به آرامی به مواد اضافه کنید.

مرحله سوم:

در آخر تخم مرغ دیگر را نیز اضافه کنید و الک شونده خود را در افزایش چربی ها کم کنید. همچنین، روغن و شیر به مواد خود اضافه شده و مواد به هم ریخته شده درون کاسه را با یک میکسر تا کسر رقیق کنید.

مرحله چهارم:

حالا همه مواد را تواماً در کنار هم قرار دهید و آرد و کاکائو را به شکل یکجا به سایر مواد اضافه کنید. سپس با یک میکسر تا چربی ها ترکیب شده و خمیری شده و برای 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.

مرحله پنجم:

بعد از 30 دقیقه شیرینی خامه ای شکلاتی خود را به جایی با دمای 180 درجه فارنهایت ببرید و تا 35 تا 45 دقیقه درون اون قرار دهید. بعد از اتمام و پختن شیرینی، آن را با تاریخ و خامه خوراکی خود طراحی کنید تا خوشمزه و شیرین باشد.

در نتیجه، شیرینی خامه ای شکلاتی با مضمونی ویژه و طعمی خوشمزه به دست آمده و می توانید آن را با دوستان و خانواده خود به اشتراک بگذارید و از لذت خوردن آن بهره ببرید.



مواد لازم برای تهیه شیرینی خامه ای شکلاتی

شیرینی خامه ای با طعم شکلات، یکی از خوشمزه‌های پرطرفدار در جشن‌ها و مراسم‌هاست. برای تهیه این شیرینی نیاز به تعدادی مواد لازم دارید که در ادامه به تفصیل به آن‌ها پرداخته خواهد شد.

مواد اولیه شامل آرد، بیکینگ پودر، پودر کاکائو، نمک و شکر هستند. با ترکیب این مواد خشک، می‌توانید آماده کردن تست خامه ای خود را آغاز کنید.

در گام بعدی، به دنبال مواد مربوط به خشک‌کننده شیرینی می‌گردید. برای تهیه شیرینی خامه ای شکلاتی، برنج محور، شیر تمام چربی، روغن مایع، تخم مرغ، وانیل و خامه حلقوی به ترتیب به لیست مواد اضافه می‌شوند. با ترکیب صحیح این مواد مربوط به خامه شما، می‌توانید به سرعت شیرینی‌های خامه ای شکلاتی خود را آماده کنید.

اگر مایلید به شیرینی خامه ای خود کمی فانتزی ببخشید، می‌توانید از تنوع موادی همچون پودر قهوه یا نشاسته مایع استفاده کنید. با اضافه کردن این تنوع به مواد خامه شما، می‌توانید شیرینی‌های با طعم جدیدی تهیه کنید و سرو و سامان خاصی برای جشن خود برقرار کنید.

از همه مهمتر، با توجه به تنوع شیرینی خامه‌ای شکلاتی، مهم است که مواد به درستی ترکیب شوند تا علاوه بر ظاهر جذاب شیرینی، طعم آن هم برای افراد مهم باشد. با رعایت نکات مهم همچون دمای مناسب و ترکیب مواد با دقت، می‌توانید شیرینی‌های خامه ای شکلاتی بسیار خوشمزه و جذاب تهیه کنید.



نحوه تهیه بیسکویت برای شیرینی خامه ای شکلاتی

بیسکویت به عنوان یکی از شیرینی های محبوب و پرطرفدار در بین مردم استفاده می شود و برای تهیه شیرینی هایی مانند خامه ای شکلاتی مورد استفاده قرار می گیرد. برای تهیه بیسکویت شیرینی، چندین روش وجود دارد که به نیاز شما بستگی دارد کدام روش را انتخاب کنید.

ابتدا برای تهیه بیسکویت شما به آرد، شکر، تخم مرغ، کره، وانیل و پودر شیر نیاز دارید. اولین مرحله ایجاد همبستگی بین تمام مواد با هم است. برای این کار، شما می توانید تمامی مواد را در یک ظرف مخصوص ریخته و به صورت دستی آن ها را با هم مخلوط کنید. سپس با یک لیوان تهیه شده از بیسکویت شکلاتی خود نگهداری کنید.

به عنوان مرحله دوم برای پخت بیسکویت ها، شما باید آن ها را در یک سینی مستطیلی قرار دهید و آن ها را در سطحی صاف کنید. سپس آن ها را در فر به مدت 15 تا 20 دقیقه برای 20 تا 25 دقیقه در دمای 350 درجه فارنهایت پخت کنید.

بعد از پخت بیسکویت ها، آن ها را از فر بیرون بیاورید و آن ها را خنک کنید. سپس با خامه و شکلات روی شیرینی های خود برای نگهداری، بسیار عالی و خوشمزه می شوند. برای تهیه بیسکویت شیرینی، زمان و مواد لازم را توسط خودتان تنظیم کنید و به آرامی و با دقت این شیرینی های خوشمزه را تهیه کنید.



آماده کردن خامه برای طرز تهیه شیرینی خامه ای شکلاتی

برای آماده کردن خامه برای شیرینی خامه ای شکلاتی ابتدا باید مواد لازم را آماده کرد. برای این منظور بهتر است از خامه قنادی با چربی حداقل 35 درصد استفاده شود. همچنین باید شکلاتی که برای طعم دهی به خامه مورد استفاده قرار می گیرد، بسیار خوب گردیده باشد تا طعم کامل شیرینی به دست آید.

سپس برای آماده کردن خامه باید ظرفی را در دسترس قرار داد و خامه را در آن ریخت. سپس با استفاده از یک میکسر برای تغییر حالت خامه و خامی کردن آن از یک جامد به یک پف کردن نرم و خوراکی تبدیلش نمایید. در این بخش از طرز تهیه باید به یک نکته بسیار مهم توجه کنیم که این است که میکسر باید از نوع خوب و کارآمد باشد که به خوبی به این کار بپردازد. اگر میکسر مناسبی در اختیار ندارید، می توانید از یک مخلوط کن یا روبات استفاده کنید.

در نهایت، برای طعم دهی به خامه، باید شکلات را با چوب یا چاقو به قطعات کوچک تقسیم کرده و آنها را با خامه مخلوط کنید. برای بهتر شدن طعم شیرینی خامه ای شکلاتی، می توانید به دلخواه شکر یا شیرینی گذار کنید. پس از اتمام این مراحل، خامه را به مدت حداقل 2 ساعت در یخچال قرار داد تا خوب خنک شود و قابل استفاده باشد. پس از گذشت این مدت، خامه برای پخت شیرینی خامه ای شکلاتی آماده است.



اضافه کردن شکلات به خامه برای تهیه شیرینی خامه ای شکلاتی

تهیه‌ی شیرینی خامه‌ای با اضافه کردن شکلات به آن، یکی از خوشمزه‌ترین و اصیل‌ترین شیرینی‌هایی است که در اکثر کشورها مورد استفاده و سرگرمی خانواده‌ها قرار می‌گیرد. برای تهیه‌ی شیرینی خامه‌ای به روشی که شامل اضافه کردن شکلات به خامه باشد، از مواد اصلی شیر، تخم‌مرغ، شکر، خامه، روغن و کمی نمک استفاده می‌شود.

در ابتدا شیر، تخم‌مرغ، شکر و کمی نمک را در کاسه‌ای مخصوص مخلوط کرده و آن را روی حرارت قرار می‌دهیم. بهتر است مخلوط را بوسیله‌ی یک میکسر خوب هم بزنید، تا حجم آن افزایش پیدا کند. اگر مواد به خوبی مخلوط نشوند، سبب بدشکلی و سنگینی شیرینی خامه‌ای دست هم خواهند داد.

بعد از این که مخلوط مواد آماده شدند، به دنبال آن خامه را اضافه می‌کنیم. برای تهیه‌ی شیرینی خامه‌ای شکلاتی، بهتر است از خامه ۳۵درصدی و حجم بالا استفاده کنید. خامه را به مخلوط مواد قبلی اضافه کرده و با هم هم می‌زنیم تا خامه و مواد دیگر به خوبی ترکیب شوند.

حالا که مخلوط به خوبی ترکیب شده، به دنبال اضافه کردن شکلات به ترکیب مخلوط می‌ریم. شکلات را به روشی که برای شکستن آن مناسب است با نارنجی خرد کنید، سپس آن را به مخلوط خامه به دست آمده اضافه کنید. حال که تمام مواد به هم مخلوط شده‌اند، شیرینی خود را در قالب‌های خودکار یا دستی بریزید و آنها را به مدت حدود چهل دقیقه درون یخچال قرار دهید تا خوب تراکم پیدا کنند.

پس از آماده شدن شیرینی خمیری، آن را از قالب خود خارج کنید و روی آن خامه قرار دهید. می‌توانید با داشتن فانتزی دلخواه، شکلات مذاب شده را روی شیرینی خود استفاده کنید، تا شکلاتی تر و دلپذیرتر شود. نتیجه‌ی نهایی شیرینی خامه‌ای شکلاتی شما، یک شیرینی خشک و خوشمزه و با طعم عالی خواهد بود.



تهیه کرم از خامه شیرینی خامه ای شکلاتی

تهیه کرم از خامه شیرینی خامه‌ای شکلاتی یکی از خوشمزه‌ترین و محبوب‌ترین دسرهایی است که می‌توان با رعایت چند گام ساده تهیه کرد. این کرم مزیت دارد که به سادگی و با استفاده از ابزارهای ساده و نوعی خامه جامد مصنوعی قابل تهیه است.

برای آماده‌سازی این کرم، بهتر است ابتدا خامه شیرینی را وارد قابلمه کنیم و آن را گرم کنیم. می‌توان از نوعی ظرف تفاله سرخسی برای گرم کردن خامه استفاده کرد. پس از گرم شدن، خامه را از روی حرارت برداریم و به آن شکلات به شکل ریز شده اضافه کنیم تا شکلات کاملا حل شود و دسته‌دسته نباشد.

سپس، خامه شیرینی را داخل مخلوط‌کن قرار داده و به دقت آن را مخلوط کنیم تا کرم سفید و صافی شود. حالا که کرم سفید و صاف شد، می‌توانیم به آن شکلات را باز داده و مجدداً تمام محتویات را با هم مخلوط کنیم تا شکلات در کرم خامه‌ای توزیع شود. در آخر کرم را برای چند دقیقه در یخچال قرار دهیم تا به خوبی خنک شود و سپس می‌توانیم آن را بیرون بیاوریم و روی شیرینی‌ها و دسرها بپاشیم.

در پایان، می‌توانیم به این نکته هم توجه داشته باشیم که میزان شکلاتی که به خامه شیرینی اضافه می‌کنیم، مستلزم ذوب شکلات با حرارت است و برای این منظور می‌توانیم از روش یک شومیز از قبل گرم استفاده کنیم. در نهایت، با طعم خوشایند و مثال زدنی‌ای که به دسرها می‌بخشد، کرم خامه‌ای شکلاتی از خامه شیرینی، نوعی پرفروش و خوشمزه به شمار می‌رود.



برش و سرو شیرینی خامه ای شکلاتی

برش و سرو شیرینی خامه ای شکلاتی هنری خاص و فانتزی است که در مهمانی‌ها و جشن‌های مختلف از آن استفاده می‌شود. این شیرینی با وجود طعم فوق العاده شکلاتی‌اش، کاملاً مناسب برای تمامی افراد و سلیقه‌ها است.

برای شروع به برش شیرینی خامه‌ای شکلاتی، باید اولین قدم را با درست کردن بیشترین تعداد لایه‌ی شیرینی‌ها شروع کنیم. سپس، شیرینی‌ها را به شکل رقمی و در اندازه‌ی مورد نظر قطع می‌کنیم. در این مرحله، می‌توانیم شکلات را داخل یک قابلمه آب جوش قرار داده و با استفاده از یک کارد، به ظرفیت آرم شکلاتی‌ای برسیم. آن را بر روی شیرینی قرار داده و به اندازه‌ی لایه هر شیرینی پوشانده و سپس به مدت چند دقیقه در یخچال خنک می‌کنیم.

حال باید اندازه‌های ایده‌آل و شکلاتی پاک تهیه کرد. با استفاده از یک قالب برش، شیرینی‌ها را به شکل مورد نظر برش می‌دهیم و سپس با ملاحظه‌ی دقیق به اندازه‌های پیشین پوکی را می‌سنجیم. برای برش به اندازه‌های دقیق، می‌توانیم از یک چاقوی تیز استفاده کنیم.

در نهایت، پسته و بادام را با شکلات آب شده مخلوط کرده و بر روی شیرینی‌ها قرار داده و سپس در یخچال خنک می‌کنیم. حال می‌توانیم شیرینی خود را به شیک و جذاب شکلاتی برش کنیم و لذت ببریم.