طرز تهیه شیرینی برساق لرستان

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه شیرینی برساق لرستان

شیرینی برساق یکی از خوراکی‌های محلی و معروف است که در مناطق برفی و سرد ایران مانند لرستان ، کردستان و گیلان تهیه و مصرف می‌شود. شیرینی برساق با ترکیب آرد، شکر، روغن، خمیر ترشی و آب، تهیه می‌شود.

در ابتدا برای تهیه شیرینی برساق، آرد را با شکر و روغن مخلوط می‌کنیم تا تشکیل یک خمیر صاف و روان بدهیم. سپس به تدریج و به کمک آب، خمیر را با کمک دستمال خیس دست‌مانی به خوبی می‌زنیم تا نرم شود و تخت کنیم.

بعد از تراشیدن خمیر، آن‌را به شکل دایره‌ و در میانش یک دایره کوچک‌تر قرار داده و مرکز وقتی درست شد، به مرور عقربه‌های ساعت را با یک دسته گلبهی ترشی بر روی تراشیده‌های خمیر، مرکز دایره فراپوشیده و باقی مثل پته‌پته‌های گل به شکل برساقی‌های دلخواه مانند ستاره، قلب و مانند آن را شکل می‌دهیم.

سپس شیرینی‌های ایجاد شده را با الماس خوری به شکل نواری برای پرواز در حالت تخت در ظرف روی کاغذ آرند آماده می‌کنیم و در محیط خشک و دور از نور آفتاب تا حدود 3 تا 4 ساعت قرار می‌دهیم. در این زمان شیرینی‌ها خشک می‌شوند و آماده پخت می‌شوند.

بعد از آماده شدن شیرینی‌ها، آن‌ها را درون فر به مدت حدود 25 تا 30 دقیقه در دمای حدود 180 درجه سانتی‌گراد می‌پزیم. بعد از پخت شیرینی‌ها، آن‌ها را به مدت حدود 5 دقیقه بر روی نوارهای کاغذ اجازه می‌دهیم تا خنک شوند و بعد به عنوان خوراکی معروف و محلی ایران، با دوستان و آشنایان به اشتراک می‌گذاریم.



مواد لازم برای تهیه برساق لرستان

برساق یکی از غذاهای محلی استان لرستان است که در نقاط مختلف منطقه تهیه ومصرف می‌شود. این غذا به‌صورت فرشته‌ای خورده می‌شود و‌ از جمله انواع پلوهای لری است. برساق جزء غذاهای سنتی و معروف استان محسوب می‌شود و‌ جایگاه مهمی در بین خانواده‌های لر و قشقایی دارد.

برای تهیه این غذا باید از مواد اصلی مانند برنج، گوشت گوسفندی، پیاز، ادویه‌جات مختلف از جمله زریشک، زعفران و نمک استفاده شود. برای تهیه برساق ابتدا برنج با آب شسته و سپس خیسانده می‌شود. گوشت گوسفندی سپس شسته و نوک آن در پاره‌های کوچک خرد می‌شود. پس از تفت دادن پیاز و گوشت، به مواد اضافه می‌شود.

سپس طبق روش تهیه پلو، برساق آماده می‌شود. در این روش، مخلوط گوشت و پیاز به‌همراه آب و ادویه و نمک به مدت یک ساعت می‌پزد و سپس برنج داخل آن اضافه می‌شود تا مواد با هم مخلوط شوند. سپس برساق روی حرارت خیبرانگ موقعیت داده می‌شود و برای حدود یک ساعت پخته می‌شود.

در نهایت، سفره برای خوردن برساق آماده می‌شود. بهتر است این غذا با سالاد و کمی ماست سرو شود. برساق یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و سنتی استان لرستان است و‌ در تمامی مناسبات مهم و خانوادگی به‌عنوان یک غذای بسیار پرطرفدار در سفره قرار می‌گیرد.



طریقه تهیه تست شیرین هویجی

تهیه تست شیرین هویجی یکی از خوشمزه ترین و سالم ترین دسرهایی است که به راحتی در منزل می توانید تهیه کنید. هویج در این دسر به عنوان ماده اصلی استفاده می شود و باعث می شود تست شیرین هویجی با طعم و عطری خاص درست شود.

برای تهیه تست شیرین هویجی، ابتدا باید شیر هویجی را تهیه کرد. برای این کار، از هویج خرد شده و شیر در یک قابلمه پخته می شود، سپس شیره وانیل و شکر به آن اضافه می شود. باید به یاد داشت که شیر هویجی باید جامد باشد تا بتوانید مواد دیگر را به آن اضافه کنید.

در مرحله بعد، باید تست های خود را تهیه کرد. برای این کار، تخم مرغ را با شکر و دوغ وانیلی به زودی با هم مخلوط کنید. سپس مواد خشک نظیر آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و به ترکیب تخم مرغ اضافه کنید.

حالا به مرحله نهایی، باید مواد دو مرحله را با یکدیگر ترکیب کنید. برای این کار، شیر هویجی را با تست آماده شده تهیه کرده و در قالب کیک از طریق فر تهیه کنید. پس از پخته شدن تست شیرین هویجی در دمای 180 درجه سانتیگراد حدود 25 دقیقه، به داخل یخچال برای یخبنداننده گذاشته شود.

تست شیرین هویجی آماده سرو شدن است. شما می توانید آن را با تزئیناتی مانند قهوه ، کرم چیزی یا شکلات تزئین کنید و از آن به عنوان دسری خوشمزه برای خانواده خود لذت ببرید.



روش تهیه شیرینی بادامی

شیرینی بادامی یکی از شیرینی های خوشمزه و محبوب در فرهنگ غذایی ایران است که با طعم و بوی فوق العاده خود می تواند هر لحظه را بهتر کند. این شیرینی با استفاده از بادام، آرد، شکر و تخم مرغ تهیه می شود و طرز تهیه آن به راحتی قابل فهم است.

برای شروع، بادام های تازه را باید پوستشان را کنده و پس از آن، آن ها را خرد کرد و داخل مخلوط کن یا آسیاب قرار داد. در مقایسه با استفاده از بادام خرد شده، استفاده از بادام آسیاب شده موجب می شود که شیرینی پر مزه و پنیری تری درست شود.

پس از آن، در یک میکسر تخم مرغ، شکر و وانیل را با هم مخلوط کنید تا ترکیبی یکدست را فراهم آورید. سپس، آرد و بادام آسیاب شده را به آن ها اضافه کنید و ترکیب را تا زمانی که نسبتاً خوب مخلوط شود میکس کنید.

سپس تهیه شیرینی بادامی را با تقسیم ترکیب به قطعات نهایی شروع کنید. با استفاده از قالب شیرینی ای که دلخواه دارید، قالب های کوچکی از ترکیب را برش دهید و آنها را در فر تا 25-30 دقیقه در دمای 175-180 درجه سانتیگراد بپزید.

پس از اینکه شیرینی ها خنک شدند، می توانید آنها را با پودر قند کاشتی و لایه های نرم و خوشمزه درست کنید. خوردن این شیرینی ها با یک فنجان چای داغ در یک صبح پاییزی سرد، می تواند حس خوبی به شما دهد.



طرز تهیه شیرینی کرم کاکائویی

شیرینی کرم کاکائویی یکی از خوشمزه‌ترین شیرینی‌هایی است که به راحتی در خانه می‌توان آن را تهیه کرد. این شیرینی از پخته کیک‌ای با طعم کاکائو همراه با کرم خمیری سبک و خوشمزه تشکیل شده است. در ادامه به توضیحاتی درباره طرز تهیه شیرینی کرم کاکائویی پرداخته می‌شود:

مواد لازم:

- پودر کاکائو، نصف فنجان

- آرد، یک و نیم فنجان

- شکر، سه چهارم فنجان

- جوانه‌های برنج، یک قاشق چایخوری

- تخم‌مرغ، سه عدد

- شیر، یک و نیم فنجان

- کره، یک‌چهارم فنجان

- خامه، یک فنجان

- پودر شکر، یک قاشق چایخوری

- وانیل، یک قاشق چایخوری

طرز تهیه:

1. اولین مرحله در تهیه شیرینی کرم کاکائویی، آماده کردن کیک است. برای این کار، در مرحله اول همه‌ی مواد خشک (آرد، کاکائو و شکر) را به یکدیگر مخلوط کرده و کنار گذاشته تا در مرحله‌ی بعدی در تهیه کیک استفاده شود.

2. سپس تخم‌مرغ‌ها را با یک قاشق شکر در یک کاسه مخلوط کرده و آن را به مواد خشکی که در قدم اول آماده کرده بودید، اضافه کنید. سپس، شیر و کره را به مواد ترکیب شده اضافه کرده و تمام مواد را با هم مخلوط کنید تا تهیه یک خمیر سفت و یکدست داشته باشید.

3. در این مرحله، یک قالب را با کره چرب کرده و خمیر را داخلش بریزید. پس از آن، قالب را درون فر گرم شده در حرارت 180 درجه سانتی‌گراد قرار دهید تا به مدت 30 تا 35 دقیقه پخته شود.

4. در زمانی که کیک پخته شد، آن را از فر بردارید و برای خنک شدن، در رویه‌ی یک سینی قرار دهید.

5. حال در موعد زمان شیرینی کرم کاکائویی را تزیین می‌کنیم. برای این کار، می‌بایست خامه را به مدت 5 دقیقه به همراه پودر شکر و وانیل به‌روشی پف کنید. سپس، خامه را با لایه‌ای از کیک پوشانده و سپس روی همان لایه کرم، یک لایه‌ی دیگر از کیک را بگذارید.

6. در نهایت، می‌توانید شیرینی کرم کاکائویی را به دلخواه خود تزیین و سرو کنید.

با اجرای دقیق مراحل بالا، می‌توانید میدانید که شیرینی کرم کاکائویی را به‌راحتی درست کرده و از آن لذت ببرید.



تهیه شیرینی شیرین خارشتی

تهیه شیرینی شیرین خارشتی، یکی از شیرینی‌های محلی و معروف در بسیاری از مناطق ایران است. این شیرینی با استفاده از برنج، شیر، بادام و شیره تهیه می‌شود. این شیرینی به دلیل طعم شیرین و مطبوعی که دارد، توانسته جایگاه خود را در قلب تمامی طبقات مردم ایران پیدا کند.

فرآیند تهیه شیرینی شیرین خارشتی با شروع از پختن برنج با شیر آغاز می‌شود. پس از چندین عملیات پخت، بادام به خوراکی اضافه شده و همه را با هم مخلوط می‌کنیم. در نهایت، شیره به خوراکی اضافه می‌شود و همه را با هم به خوبی مخلوط می‌کنیم تا طعم شیرین و مطبوعی شیرینی شیرین خارشتی به خوبی برجسته شود.

شیرینی شیرین خارشتی برای غذایی سنتی عصرانه به همراه چای قهوه‌ای می‌خورد و در بیشتر برخی از استان‌های ایران در ماه مبارک رمضان نیز توسط خانواده‌ها به عنوان دسر پس از وعده‌های نیمه شب‌، تهیه می‌شود. تزئین شیرینی شیرین خارشتی با طعم شیرین و به همراه فرآیند تهیه آن، از شیرینی‌های دلنشین و نوستالژیکی برای ایرانیان محسوب می‌شود.



طرز تهیه شیرینی کلوچه‌ای

شیرینی کلوچه‌ای یکی از شیرینی‌هایی است که در بسیاری از کشورها به عنوان خوراکی محبوب محسوب می‌شود. این شیرینی اصلی‌ترین مواد آن شامل آرد، شکر، روغن و تخم مرغ است که با توجه به پخت و پز در نظر گرفتن سایر موادی همچون وانیل، پودر کاکائو و پودر زعفران، طعم و مزه عالی آن به‌وجود می‌آید. در این مقاله، طرز تهیه شیرینی کلوچه‌ای به‌صورت کامل توضیح داده می‌شود.

مواد لازم برای ساخت شیرینی کلوچه‌ای شامل ۲ پیمانه آرد، ۲ پیمانه شکر، ۱ پیمانه روغن، ۳ تخم مرغ، ۱ ق چ پودر کاکائو، ۱ ق چ وانیل و ۱ ق چ پودر زعفران هستند.

روش آماده کردن شیرینی کلوچه‌ای به این صورت است که در یک کاسه ابتدا شکر و روغن را با هم مخلوط کرده و سپس تخم مرغ را به آن اضافه می‌کنیم و خوب می‌زنیم تا مواد به‌خوبی باهم مخلوط شوند. سپس به تدریج آرد را اضافه کرده و همزمان با مخلوط کردن، پودر کاکائو و وانیل را به آن اضافه می‌کنیم. در نهایت پودر زعفران را هم به مواد مخلوط شده اضافه می‌کنیم و تا مواد به‌خوبی مخلوط شوند، تلاش می‌کنیم نه زیاده و نه کم بشود.

بعد از آماده کردن مواد، آن‌ها را به‌صورت کوچک به شکل گرد، ستاره، دایره و ... شکل می‌دهیم و روی تابه‌ی حرارتی قرار داده و در یک دمای 180 درجه سانتیگراد به‌مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه می‌پزیم. بعد از گرفتن از فر، کلوچه‌ها را به تمامی شکلات روی آن ریخته و بعد از خنک شدن، آماده سرو برای عزیمت شما خواهد شد.