طرز تهیه شیرینی با نان باگت

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه شیرینی با نان باگت

با نان باگت می‌توانید شیرینی خوشمزه و لذیذی برای شما و خانواده تان تهیه کنید. در اینجا به شما نحوه آماده کردن این شیرینی را توصیف خواهیم کرد.

ابتدا بهتر است نان باگت را با یک چاقو سخت برشته و به صورت ریزریز برای تهیه شیرینی مورد نیاز خود تهیه کنید. سپس، در یک قابلمه، یک پیمانه آب را به جوش آورید و اجازه دهید آن به دمای متوسط برسد. سپس، پنجاه گرم کره را به آب اضافه کنید تا کاملا ذوب شود.

سپس، در ماهیتابه دیگری، یک پیمانه شکر را با دو پیمانه آب ترکیب کنید و یک قاشق چایخوری عصاره وانیل را به آن اضافه کنید. این مخلوط را به آرامی به دمای متوسط برسانید و بعد از آن نان باگت ریز شده را به داخل آن اضافه کنید.

پس از اضافه کردن نان باگت، آن را با شکلات ریز شده و یک قاشق چایخوری پودر دارچین تزیین کنید. سپس، آن را درون فری می‌گذاریم و با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۸ درجه سانتی‌گراد)، به مدت پنجاه دقیقه بپزید. پس از پخت شدن، آن را از فر بیرون آورده و بگذارید کاملا سرد شود.

نوش جان! شیرینی با نان باگت شما آماده است. می‌توانید این شیرینی را با چای یا قهوه سرو کنید. طعم لذیذش مطمئنا شما را و خانواده‌تان را شگفت‌زده خواهد کند.



۱. شیرینی باگت؛ روش خانگی

شیرینی باگت یکی از شیرینی های سنتی و محبوب در کشورمان است. این شیرینی عمدتاً در مناطق شمالی و شمال غربی ایران به عنوان یک خوراکی پرطرفدار معرفی شده است. شیرینی باگت عمدتاً از آرد، شکر و مواد اولیه ساده تهیه می‌شود.

جهت تهیه شیرینی باگت با استفاده از روش خانگی، نیاز به ابزارهای ساده دارید. این ابزارها عبارتند از ماهیتابه و قوچاق برای پخت شیرینی، پودر شکر، آرد گندم سفید، زردچوبه، پسته خرد شده، کشمش و برخی از مواد اولیه دیگر.

برای شروع، ملاحظه کنید که برخلاف شیرینی های دیگر، در شیرینی باگت نیازی به درست کردن مایه ای مانند خمیر نیست. شیرینی باگت با استفاده از مواد اولیه خام تهیه می‌شود.

برای شروع ، پودر شکر ، زردچوبه ، آرد گندم سفید و پسته های خرد شده را در ماهیتابه قرار داده و آنها را برای چند دقیقه به روی حرارت متوسط قرار دهید تا مواد به هم برسند. سپس این مواد را از روی حرارت بردارید و یک لیوان آب و کشمش را به آنها اضافه کنید.

با فشار دادن انگشتان خود استفاده از دسته جهت مخلوط کردن مواد ، همه مواد را به هم مرکب نمایید. سپس مواد را به آرامی در حالت های کوچک و نازک داخل قوچاق مربعی در آورده و به صورت کاملاً مسطح کرده و آنها را بر روی حرارت کم ماهیتابه قرار دهید. با دقت شیرینی باگت را بعد از پختن برداشته و برای خنک شدن آن را در محیط روزانه گذاشته تا خنک و شکل دهی آن کمی قرار گیرد.

با مراعات سادگی در تهیه شیرینی باگت و عدم نیاز به مواد خاص ، آن را به راحتی می توانید خانگی تهیه کنید. همچنین ، برای ایجاد یک لمس دست سنتی در شیرینی باگت ، به راحتی می توانید برای تزیین بر روی شیرینی باگت پودر شکر یا خرد شده پسته به کار برده و لذت بخشی های این شیرینی سنتی را ستاره دار کنید.



۲. طرز تهیه شیرینی باگت با مواد ارگانیک

شیرینی باگت یکی از شیرینی‌های سنتی با منشا فرانسه است که به سرعت محبوبیت خود را در سراسر جهان پیدا کرده است. این شیرینی با ترکیبی از آرد، شکر، بیضی و کره تهیه می‌شود که باعث نرمی و عطر خوبی در شیرینی می‌شود.

اگر بخواهید شیرینی باگت خود را با مواد ارگانیک تهیه کنید، می‌توانید از آرد سبوس‌دار و شکر قهوه‌ای ارگانیک استفاده کنید. همچنین می‌توانید از بیضی‌های ارگانیک و کره‌ای ارگانیک استفاده کنید که به‌صورت طبیعی و بدون هرگونه مواد شیمیایی تولید شده‌اند.

برای تهیه شیرینی باگت ارگانیک، ابتدا باید آرد سبوس‌دار، شکر قهوه‌ای ارگانیک و کره را با هم مخلوط کنید و به صورت دستی یا با استفاده از ماشین همزن، به یکدیگر بپیوندانید. در ادامه، باید به تدریج بیضی‌های ارگانیک را به ترکیب قبلی اضافه کنید و تا جایی که تخمیر پذیر است، هم‌زمان با هم مخلوط کنید.

حالا باید تهیه شده را به صورت یک دانه‌ی بزرگ و نرم در ظرف قرار دهید و آن را به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار بدهید تا ترکیب به خوبی بخشیده شود. سپس، باید آن را به شکل کوچکی قالب‌بندی کنید و بر روی سینی فر قراردهید.

پس از تخمیر نیم ساعت در یخچال، باگت شیرینی آماده برای پختن در فر است. بهتر است از دمای 180 درجه سانتی‌گراد استفاده کنید و آن را برای 10 تا 15 دقیقه در فر بپزید تا به رنگ طلایی درآید. پس از پخت، باگت را از فر خارج کرده و خنک کنید تا بهتر بتوانید آن را بخورید.



۳. شیرینی باگت با طعم شیرین کاکائو

تولید شیرینی باگت با طعم شیرین کاکائو، یکی از خلاقانه‌ترین ایده‌ها در صنعت شیرینی‌پزی است که توسط شیرینی‌پزان بسیاری در سراسر جهان برای انجام آن اقدام شده است. شیرینی باگت یکی از محبوب‌ترین شیرینی‌هایی است که در بسیاری از کشورها از جمله ایالات متحده، بریتانیا و فرانسه، معروف و محبوب است. با این حال، در نسخه جدید باگت شیرینی کاکائو به طرز چشمگیری به شکلی جذاب و شیرین تر تبدیل شده است.

این شیرینی از ترکیب مواد خامی مانند نشاسته، شکر، کاکائو پودر، تخم مرغ، شیر، وانیل و پودر کره ساخته شده است. در مراحل تولید این شیرینی یک سری روش‌های خاص و جالب به کار گرفته می‌شود که باعث می‌شود تا این شیرینی خاصیتی مشابه با شیرینی‌های تمام مخلوط گردد.

این شیرینی باتلاقی رنگی و شکل ظاهری جذابی دارد و با طعم شیرین کاکائو بسیار خوشمزه است. هنگام نوشیدن آن باعث احساس لذت و شادابی در نفس می شوید. از آنجایی که شیرینی باگت با طعم شیرین کاکائو، یکی از بهترین خوراکی‌هایی است که می توانید به همراه چای یا قهوه میل کنید، می تواند به‌عنوان دسری خوشمزه در جشن‌ها و مراسم‌ها سرو شود.

در حالت سرو شده، شیرینی باگت با طعم شیرین کاکائو، به‌صورت اماده به خورد در اختیار میهمانان قرار می‌گیرد و با توجه به این‌که ظاهری زیبا و خوشمزه دارد، همه را مجذوب خواهد کرد و در کمترین زمان ممکن، ظرفیت جدول شما را پر خواهد کرد.



۴. تزئین شیرینی باگت با شکلات و پودر آلو، ۵. طرز تهیه شیرینی باگت با مغز خشک انار، ۶. شیرینی باگت با مغز موز درختی

۴. تزئین شیرینی باگت با شکلات و پودر آلو:

شیرینی باگت یکی از پرطرفدارترین شیرینی ها در جهان است که در اندازه ها و طعم های مختلفی موجود است. اما برای شیرینی باگت خاص تری، می توانیم آن را با شکلات و پودر آلو تزئین کنیم. ابتدا شیرینی های باگت را به شکل دلخواهمان تزئین می کنیم، سپس شکلات را با روش ذوب کردن و به صورت نازل برروی شیرینی های باگت بریزیم. سپس پودر آلو را بر روی شیرینی های تزئین شده با شکلات پخش می کنیم.

۵. طرز تهیه شیرینی باگت با مغز خشک انار:

برای تهیه شیرینی باگت با مغز خشک انار ابتدا مواد خشک را با هم مخلوط کنیم، سپس شیر و قند را در تابه ریخته و روی حرارت بگذاریم تا قند کاملا حل شود. بعد از آن، مواد خشک را به شیر و قند اضافه کرده و با هم مخلوط کنیم تا مواد به خوبی منحل شوند. سپس می توانیم مغز خشک انار را اضافه کنیم و مجددا آن را با هم مخلوط کنیم. در نهایت، مواد را در قالب های شیرینی باگت بریزیم و در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد پخت کنیم.

۶. شیرینی باگت با مغز موز درختی:

برای تهیه شیرینی باگت با مغز موز درختی، ابتدا مواد خشک را در کاسه ای مخلوط کرده و آنها را در کنار گلاب، شیر، قند و روغن ریخته و همه چیز را با هم مخلوط می کنیم. بعد از آن می توانیم مغز موز درختی را به مواد اضافه کرده و کاملا مخلوط کنیم. سپس مواد را در قالب های شیرینی باگت بریزیم و در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه پخت کنیم. نتیجه حاصل، شیرینی باگت با لذتی خاص از مغز موز درختی است.



۷. روش ساده تهیه شیرینی باگت با ترشیجات تابستانی

شیرینی باگت یکی از شیرینی هایی است که در تعطیلات تابستانی بسیار محبوب است. این شیرینی از خمیر خمیری سنتی تهیه می شود که با ترشیجات تابستانی دلپذیری خاصی به آن بخشیده می شود. برای دستور پخت شیرینی باگت با ترشیجات تابستانی موادی نظیر: آرد، شکر، تخم مرغ، شیر، میوه های ترشی، زردچوبه و کره نیاز است.

ابتدا خمیر خمیری را با آرد، شکر، تخم مرغ، شیر و کره تهیه کرده و به دستگاه کوکی چیز بدهید. سپس می توانید میوه های ترشی را برش داده و به تناوب به کوکی چیز فيلايي به لایه های خمیری اضافه کنید. سپس خمیر را درون قالب های باگت خمیری قرار داده و درون فر به مدت بیست دقیقه پخته شود.

بعد از اینکه شیرینی باگت با ترشیجات تابستانی پخته شد، می توانید آنرا از فر خارج کرده و در ظرف سرو کنید. اگر می خواهید به این شیرینی طعم و رنگ خاصی بدهید، می توانید قبل از پخت خمیر، زردچوبه را به آرد اضافه کرده و خمیر را به سفیدی و رنگی زرد تبدیل کنید.

شیرینی باگت با ترشیجات تابستانی یکی از شیرینی های محبوب و خوشمزه است که با استفاده از مواد اصلی و مرغوب، می توان به سرعت و سهولت آنرا در خانه تهیه کرد. این شیرینی می تواند نشاط تعطیلات تابستانی را برای شما و خانواده شما بیشتر کند.



۸. شیرینی باگت با خمیر پودینگ

شیرینی باگت با خمیر پودینگ یکی از شیرینی های اصیل و خوشمزه ایرانی است که با استفاده از خمیر پودینگ و خمیر حلوایی تهیه می شود. این شیرینی به دلیل عطر و طعم فوق العاده ای که دارد، مورد علاقه بسیاری از افراد قرار گرفته است و در شگفتی مهمانی ها و جشن ها به عنوان یک دسر خوشمزه و با نام و نشان خودش می تواند مراکز توجه و تماشا باشد.

برای تهیه این شیرینی ابتدا خمیر حلوایی را آماده می کنیم. برای این کار بهتر است از موادی مثل روغن سالاد، ماست، شکر، تخم مرغ و وانیل استفاده شود. به همه این مواد با هم مخلوط کرده و خمیر را آماده می کنیم. سپس خمیر پودینگ را نیز برای تهیه شیرینی باگت آماده می کنیم. برای این کار نیاز به موادی مانند شیر، روغن سالاد، گردو، شکر، خمیر پودینگ و کره است. این مواد با هم مخلوط و خمیر پودینگ را به دست می آوریم.

حالا به سراغ پخت شیرینی باگت با خمیر پودینگ می رویم. برای این کار ابتدا باید یک قالب کوچک را با کاغذ آشپزی پوشیده و خمیر حلوایی را روی آن بریزیم. سپس خمیر پودینگ را بر روی خمیر حلوایی قرار داده و هر دو را به همراه هسته های گردو باهم مخلوط کرده و دوباره در قالب ریخته و در فر قرار می دهیم.

در نهایت بعد از پخت کامل، شیرینی باگت با خمیر پودینگ آماده است و می توان آن را به صورت دلخواه با خامه یا شکلات تزئین کرد و در میان دوستان و خانواده سرو کنیم. این شیرینی تازگی و عطر خاص خود را حتی برای مدت زمان زیادی پس از پخت حفظ می کند و برای هر خورشیدی و شیرینی دوست می تواند یک گزینه عالی باشد.