روش ساخت شکلات روی کیک با شیر خشک
شکلات روی کیک یکی از دسرهایی است که باعث خوشمزگی و توجه همه میشود. در این دسر، شکلات روی کیک با شیر خشک که یکی از خامههای پرکاربرد در کار شیرینیپزی و دسرسازی است، استفاده میشود.
روش ساخت شکلات روی کیک با شیر خشک بسیار ساده است و به راحتی میتوان از آن استفاده کرد. ابتدا بهتر است تا یک کیک سفارشی یا آماده را پیش آماده کنیم. سپس شیر خشک و شکلات را در قابلمهای به صورت جداگانه روی حرارت قرار دهید تا به آرامی آنها ذوب شود. در این مرحله، میتوانید به شکلات موادی مانند انواع خمیر آماده، دانههای خشک، مغز و پوست مرکبات و ... را اضافه کنید تا شکلات شما دگرگونی دیدنی پیدا کند.
سپس با کمک یک قاشق، شکلات را روی کیک ریخته و به آرامی پخش کنید. در این مرحله، میتوانید به شکلات تزئینی نیز استفاده کنید. پس از پخش شکلات روی کیک، آن را در یخچال برای خنک شدن قرار دهید. پس از مدتی که کیک سرد شد، میتوانید آن را از یخچال خارج کرده و به شکل دلخواه خود و با استفاده از انواع خمیرهای سفید و شکلاتی به آن طعم و تزئین بدهید.
در نتیجه، شکلات روی کیک با شیر خشک از دسرهایی است که ساخت آن بسیار ساده است و به سرعت میتوان از آن استفاده کرد. این دسر به دلیل ظاهری زیبا و طعمی خوشمزه، توانسته است طرفداران زیادی را دست و پا کند. در نهایت، با استفاده از روشهای گوناگون و متنوع، میتوانید طعمی فوقالعاده از شکلات روی کیک با شیر خشک پیدا کنید.
طرز تهیه شکلات روی کیک با شیر خشک در خانه
شکلاتهای روی کیک میتوانند به خاطر طعم شیرین و جذابیتی که به کیک میبخشند، تزئینی بسیار مهم و محبوب در دنیای خوراکیها باشند. اگر قصد دارید در خانه، شکلاتی روی کیک تهیه کنید، با استفاده از شیر خشک آن را بیشتر تحلیلی کنید.
ابتدا باید دو تا قالب شکلات روی کیک را به صورت دستی آماده کنید. برای این کار بهتر است از قالبهای آلومینیومی استفاده کرد. در قسمت پایین قالب، یک لایه نازک از شیر خشک را بریزید تا بعدا به عنوان پایه شکلات استفاده کنید. سپس، شکلات را در حالت خام قرار دهید تا بتوانید بعد از ذوب شدن، آن را بر روی کیک تفریحی بگذارید.
نکته مهم این است که بعد از ذوب شدن شکلات، باید به کیفیت آن توجه کنید. برای کیفیت بیشتر، میتوانید یک قاشق روغن زیتون هم به شکلات بیفزایید. با افزودن روغن، شکلات روانتر خواهد شد و به خوبی در حالت مایع خواهد ماند.
بعد از ذوب کامل شکلات، آن را روی کیک بریزید. برای این کار میتوانید از یک قاشق کوچک استفاده کنید و از وسط کیک شروع به ریختن شکلات کنید. همچنین، با گذاشتن کیک در یخچال به مدت چند دقیقه، شکلات بهتر در روی کیک خواهد چسبید و لذت بیشتری را از تزئین کیک خواهید برد.
در نهایت، هنگامی که شکلات روی کیک خود خشک شد، میتوانید آن را برای دیدار با دوستان و خانوادهتان تقدیم کنید. با استفاده از شیر خشک و قالبهای آلومینیومی، میتوانید طعم متفاوتی را در میان خانواده خود به ارمغان بیاورید و آنها را شگفت زده کنید.
نحوه تزئین کیک با شکلات و شیر خشک
با توجه به اینکه کیک یکی از شیرینی های محبوب در جشن ها و مراسم مختلف است، تزئین کیک با شکلات و شیر خشک میتواند یکی از راههای بسیار جذاب و شگفت انگیز برای ارتقای ظاهر کیک باشد. در ادامه به بررسی نحوه تزئین کیک با شکلات و شیر خشک میپردازیم:
ابتدا باید روشن شود که انتخاب شکلات مناسب در تزئین کیک چه کاربردی دارد. به طور کلی باید استفاده از شکلاتهای تلخ یا شیری که درجه ی نرمی و چسبندگی زیادی دارند پیشنهاد شود. پیشتر از استفاده در تزئین کیک میتوانید شکلات را به قطعات کوچک تقسیم کنید.
بعد از آن بهتر است از پنبه کاغذی در تزئین کیک استفاده کنید، زیرا شیر خشک دارای خاصیت جذب سریعی است که این خاصیت باعث میشود که شیر خشک در کوتاهترین زمان ممکن جذب شود و کیک شما دچار داغ نشود. باید ابتدا با استفاده از پنبه کاغذی، کیک روی صفحهی تزئین قرار داده شود.
سپس طرح دلخواه را روی کیک رسم کنید. میتوانید با استفاده از قالبهای مختلف، شبه الگوی فلزی یا بردارهای جمع شونده، پایه های سفید و فلزی، شیر خشک را بر روی کیک بریزید و به عنوان زینت از شکلات استفاده کنید. برخی نیز میپسندند تا تمام سطح کیک را با شکلات پوشانده و سپس با استفاده از خامه یا پنیر خامهای بر روی شکلات زمینهی فعالیت را به فضای وسیعی تر ارتقاء دهند.
در نهایت، با استفاده از شکلات و شیر خشک میتواند تزئین کیک با یک طعم و نگاه بسیار جذاب و خاص به آن اضافه کند. با دقت و تخصص، میتوانید کیکی را با تزئینی هنرمندانه و زیبا، برای یادگاری های یک روز تهیه کنید.
آموزش خلق شکلات داغ برای کیک با شیر خشک
آموزش خلق شکلات داغ برای کیک با شیر خشک، یکی از روشهای آسان و جذاب برای تزیین کیک است که باعث میشود ظاهر کیک شما زیباتر شود و طعم آن برای میهمانان شما بیشتر جذابیت داشته باشد.
اولین قدم در این روش انتخاب شکلات مناسب است. بهتر است برای تزیین کیک، از شکلاتهای داغ با درصد بالا کاکائو استفاده کنید. شکلات داغ با درصد بالا کاکائو به دلیل حاوی کمترین میزان شیر و شکر، خردکننده روی کیک نمیشود و مانع از شکستن شکلهای خلق شده میشود.
در مرحله بعد، باید یک قالب سیلیکونی یا فلزی که هشتحله یا دهحله شکل دارد، تهیه کنید. برای عملکرد بهتر، بهتر است قالب را پیش از شروع به استفاده، با روغن مایع تزئین کنید.
حال از مخلوط شیر خشک استفاده میکنیم. به ازای هر نصف پیمانه شیر خشک، باید برابری نصف پیمانه آب جوش اضافه شود تا یک مخلوط کامل بدست آید. سپس به داخل قالب شکل دلخواه ریخته و برای حدود چهار ساعت در یخچال یا فریزر قرار دهید تا کاملا بسته شوند.
در انتها، شکلات داغ را با روشی که علاقه دارید، درجه حرارت آن را تنظیم کنید، بعد با توجه به زمان توصیهشده بر روی بخش پشتی بستهشده شکلات یا روی بستهشده درج شده باشد، شکلات را خرد کنید. یک قاشق کوچک روی شکلات قرار داده و آن را به همان اندازه که به شکلات نیاز دارید بردارید و بر روی دسته استوانهها یا همان شیر خشک خود سرشار کنید. نوک شکلات را با استفاده از یک قطره روغن به شیر خشک بچسبانید و منتظر بمانید تا شیر خشک خود را جذب کند.
حال شما یک اسموتی شکلات داغ زیبا، جذاب و با مزه دار برای کیک خود دارید. حتما برای مهمانانتان آن را تزیین کرده و بهترین تجربه ممکن را برای تماشای کیک خود بدست آورید.
راهنمایی برای ساخت شکلات داغ بر روی کیک با شیر خشک
شکلات داغ یکی از خوراکی های پر مصرف در فصل های سرد سال است و بسیاری از افراد از آن لذت می برند. در این مطلب به شما راهنمایی می کنیم که چگونه شکلات داغ را بر روی کیک با شیر خشک سرو کنید و به این شکل یک ترکیب فوق العاده پذیرایی خوشمزه خلق کنید.
- مواد لازم: برای تهیه شکلات داغ بر روی کیک با شیر خشک، ابتدا به مواد لازم نیاز دارید. این مواد شامل: شکلات تلخ، شیر خامه، شیر خشک، شکر، وانیل، کره و نمک می باشد.
- آماده سازی شکلات: در ابتدا شکلات تلخ را خرد کرده و در یک ظرف برشته قرار دهید. سپس شیر خامه را در یک قابلمه به آرامی گرم کنید تا به جوش بیاید. سپس شعله را کم کرده و شیر خشک، شکر و نمک را به شیر خامه اضافه کنید و همه را با هم مخلوط کنید تا شکر به خوبی حل شود. سپس کره را هم به مواد اضافه و در حرارت ملایم، مخلوط کرده تا کره ذوب شود.
- تهیه شکلات داغ: حال شما به وسیله فنجانی، برای تهیه شکلات داغ، شیر خامه را درون ظرفی قرار می دهید و مواد را به داخل آن اضافه می کنید. سپس به وسیله مخلوط کن، مواد را همه باهم مخلوط می کنید تا شکلات به خوبی ذوب شود. پس از مخلوط کردن، وانیل را هم به مواد اضافه کنید و برای چند دقیقه، همه را با هم مخلوط کنید.
- سرو شکلات داغ: بعد از تهیه شکلات داغ، می توانید آن را بر روی کیک سرو کنید. کیک را بر روی ظرف سرو قرار دهید و با یک پیچک تزئینی دور آن، نظم دهید. سپس شکلات داغ را روی کیک بریزید و با چنگال تزئینی، آن را به خوبی توزیع کنید. در نهایت، می توانید با تزئینات دلخواه برای مزینه کردن کیک استفاده کنید.
با این روش ساخت شکلات داغ بر روی کیک با شیر خشک، می توانید از یک استایل لذیذ و جدید برای سرو دهی خوراکی محبوب خود استفاده کنید و به مهمانان خود پذیرایی خوشمزه तداشت.
ترفندهایی برای ساخت بهترین شکلات و شیر خشک برای کیک
اگر به دنبال ترفندهایی هستید تا بتوانید به بهترین شکلات و شیر خشک برای کیک برسید، باید با دو ماده اولیه اصلی که شامل شکلاط و شیر خشک هستند، آشنا شوید.
برای ساخت بهترین شکلاط، انتخاب بهترین نوع شکلاط بسیار مهم است. شکلاطهای تیرهتر، معمولاً دارای طعم قویتر و دلنشین تری هستند. برای کاهش مقدار شکلاط ذوبی، میتوانید ثابت کرداین را به شکلاط اضافه کنید و در نتیجه شکلاط نگیر و درجه حرارت پایینی درون دهان دارد.
برای ساخت بهترین شیر خشک نیز باید از بهترین نوع شیر خشک استفاده کرد. برای شیر خشک داشتن باکتریهای خوب میتوانید یک پنیر که دارای پروبیوتیک هستند در شیر خشک خود اضافه کنید. همچنین برای تهیه شیر خشک، آب را نباید به شیر اضافه کرد و باید شیر خشک را به آرامی به عصارهی گرم و غلیظ تبدیل کنید. اگر شیر خشکی نمیتوانید پیدا کنید، میتوانید از شیر تازه استفاده کنید.
در نهایت، برای استفاده از بهترین شکلاط و شیر خشک در کیک، باید به پیمانههایی که در دسترس دارید، توجه کنید تا نسبت بهینهی شکلاط و شیر خشک، تعیین کنید. همچنین برای کیکی با بهترین مزه، میتوانید از شکلاط دارای فروشندهی امتیازی استفاده کنید.
در هر صورت، برای ساخت یک کیک با بهترین شکلاط و شیر خشک، نیاز به صبر و دقت دارید. با توجه به توصیههای فوق، میتوانید به بهترین نتیجه برسید و کیکی با مزهی دلنشین و منحصر به فرد را تهیه کنید.