مرحلهی آمادهسازی قالب سیلیکونی
مرحلهی آمادهسازی قالب سیلیکونی یکی از مهمترین قسمتهای ساخت اشیاء از سیلیکون است. در این مرحله، قالب سیلیکونی برای ریختن مواد پلاستیکی یا چسبی درست میشود. در این مرحله باید از برتری مواد اولیه، تجهیزات و دقت در کاربرد آنها استفاده شود تا در نهایت قالب سیلیکونی با کیفیت بالا تولید شود.
پاراگراف بعدی:
در این مرحله ابتدا نیاز است که مدل اولیه اشیاء که قرار است در آن قالب بسازیم را طراحی کنیم. بهتر است از نرم افزارهای طراحی سه بعدی مانند SolidWorks و یا SketchUp استفاده کنیم تا در نهایت مدل موردنظر را به دست آوریم. سپس این مدل را به یک شرکت سازنده قالب سیلیکونی معرفی کرده و از آنها برای ساخت قالب سیلیکونی استفاده کنیم.
پاراگراف بعدی:
درمرحله بعدی قالب سیلیکونی ساخته میشود. این قالب همواره باید به عنوان یک قالب لاستیکی عمل کند. برای ساختن قالب سیلیکونی ، پودر سیلیکونی بر روی مدل (که قبلا طراحی شده) شده و سپس مایع سیلیکونی روی پودر اعمال میشود. در نهایت قالب سیلیکونی آمادهی استفاده میشود.
در کل، مرحلهی آمادهسازی قالب سیلیکونی پیچیدهترین قسمت ساخت اشیاء از سیلیکون است که باید با دقت و هنرمندی بالای متخصصین طراحی و ساخت شود.
مرحله تهیه شکلات قهوهای
شکلات قهوهای یکی از دوستداشتنیترین شیرینیهایی است که بسیاری از مردم در سراسر جهان از آن استفاده میکنند. برای تهیه شکلات قهوهای، اولین مرحله تهیه سبزیجات قهوهای است. بهترین کاکائو برای تهیه شکلات قهوهای، کاکائو ارگانیک است که شیبیابیهای کاکائو را حفظ کرده و طعم خالصتری از آن به دست میآید.
در مرحله بعد، سبزیجات قهوهای در قالب ریزهکاریهای کوچک برای تجزیه و تحلیل قرار میگیرد. سپس، درجه حرارت سبزیجات قهوهای برای تولید انواع مختلف شکلات قهوهای تنظیم میشود. برای شکلاتهای تلخ و تار، سبزیجات قهوهای در دمای بیشتر از 120 درجه سانتیگراد برشمرده شده و برای شکلاتهای شیریتر، دمای بین 110-120 درجه سانتیگراد برشمرده میشود.
در مرحله بعد، سبزیجات قهوهای پس از روشن شدن در اتاق تراریخته خشک میشود. پس از خشک شدن، سبزیجات قهوهای به طور متوسط 45-50 درصد وزن اولیه آن را از دست میدهد. سپس، سبزیجات قهوهای را با پودر کاکائو، شیر، قند و روغن نباتی مخلوط کرده و در دستگاه تزریق شکلات قرار داده میشود. در نهایت، شکلات قهوهای در قالب محصولات مختلفی مانند قوطی، نوار، تخته و ... بستهبندی و عرضه میشود.
مرحله تهیه شکلات شیری
تهیه شکلات شیری یک فرآیند طولانی و پیچیده است که شامل چندین مرحله می باشد. در این مرحله، ابتدا باید کاکائو را تبدیل به پودر کنید. برای این کار، باید تخم کاکائو را با دمای بالا پخته و پس از خشک کردن، در دستگاه تخلیه کنید. پودر کاکائو به راحتی قابل خریداری از فروشگاه ها و بازارهای مختلف است.
در مرحله بعد، باید شیر را با یک مقدار مشخص از چربی و قند به همراه پودر کاکائو مخلوط کنید. این مواد در یک دستگاه مخصوص به نام جامد ساز شیری پخته می شوند. در این مرحله، می توانید انواع مختلفی از مواد افزودنی، مانند وانیل، کره و شکر داشته باشید که به شکلات شیری تازگی و طعم جدیدی بخشیده و آن را جذاب تر کنند.
در مرحله بعد، به منظور رسیدن به یک ماندگاری و بهتر شدن طعم شکلات، باید آن را در معرض حرارت و ترکیبات شیمیایی قرار داد. به همین منظور، شکلات به همراه پودر کاکائو و چندین افزودنی دیگر، در یک دستگاه خاص به نام کانچینگ قرار میگیرد که در آن دمای تنظیم شده چرخش می دهد.
درنهایت، شکلات شیری به صورت مایع در می آید و باید در قالبی شکلاتی در آماده مصرف کنندگان عرضه شود. برای این منظور، شکلات به یک دستگاه در می آید که در آن به وسیله یک پمپ، در قالب های مختلف، نظیر بستنی، تخته شکلاتی و... قرار داده شده و در انتها پس از سرد شدن، آماده استفاده و مصرف می باشد.
مرحله تهیه شکلات تلخ
تهیه شکلات تلخ یکی از روشهای محبوب برای خریداری و تولید شکلات است. برای تهیه شکلات تلخ، ابتدا باید به دنبال برند و نوعی از شکلات تلخ بود که قابلیت استفاده در تهیه آن را دارد. به عنوان مثال، برندهایی مانند Lindt، Valrhona و Callebaut برای تهیه شکلات تلخ بسیار ایدهآل هستند.
در مرحله بعد باید شکلات را به قطعات کوچکی برش داده و در ظروف مناسب قرار داد. یکی از روشهای مناسب برای ذوب شکلات، استفاده از بخار است. برای این کار، قرار دادن ظرف حاوی شکلات در روی ماهواره آب جوش به عنوان یک راه موثر جهت ذوب آن است.
بعد از ذوب کامل شکلات، مراحلی جهت تبدیل آن به شکلات تلخ باید انجام شود. برای تبدیل شکلات به تلخ، میتوانید از موادی مانند پودر کاکائو و شکر استفاده کنید. این مواد را به ترتیب مورد نظر و با توجه به ترکیباتی که برای هر شکلات در نظر گرفته اید، به شکلات اضافه کنید.
در نهایت، باید محلول شکلات را به مدت کافی در دمای اتاق قرار داد تا به خوبی خنک شود. این کار جهت تبدیل آن به حالت جامد با کیفیت است. به طور کلی، در هر مرحله از تهیه شکلات تلخ، لازم است به توجه دقیقی به شرایط شکلات و مواد مصرفی داشته باشیم تا به نتیجه ای کاملا مرغوب برسیم.
مرحله اضافه کردن تزئینات به شکلات
بستهبندی شکلات یکی از لذت بخشترین لحظات خرید است که همواره برای ما هیجان انگیز بوده است. اما اگر به دنبال روشی جدید و جذاب برای تزئین شکلاتهای خود هستید، می توانید از روشهای مختلف برای اضافه کردن تزئینات به شکلات استفاده کنید.
یکی از روش هایی که می توانید برای تزئین شکلات استفاده کنید، استفاده از شیرینی های کوچک است. شیرینی های کوچک مثل شکلات ها نیز به رنگ ها و طعم های مختلف موجودند که می توانند برای تزئین شکلات ها بسیار مناسب باشند. به عنوان مثال، شیرینی های کوچکی مانند M&M's و کُکی های مربعی می توانند به آسانی برای تزئین شکلات های شما استفاده شوند.
روش دیگری که برای تزئین شکلات ها می توانید استفاده کنید، استفاده از طرح های کوچک بر روی شکلات است. برای طراحی این شکلات ها، می توانید از تکنیک هایی مانند روشنایی با دستهای بوقلمون یا الگوی تزئینی برای طراحی روی شکلات استفاده کنید.
همچنین، می توانید با استفاده از دستگاه پانچ طرح های مختلفی را برای تزئین شکلات های خود طراحی کنید. از آنجا که این دستگاه ها در انواع مختلف و برای انواع مختلف شکلات ها موجود هستند، می توانید به راحتی و با طرح های دلخواه خود شکلات های خود را زیباتر و جذاب تر کنید.
با استفاده از این روش ها، شکلات های خود را با تزئیناتی ستایش برانگیز، شریک لذت خودتان کنید و مانند یک هنرمند، لذت ببرید.
مرحله خالی کردن قالب سیلیکونی
مرحلهای که در طراحی ظروف و جعبههای سیلیکونی بسیار مهم به نظر میرسد، مرحله خالی کردن قالب سیلیکونی است. در این مرحله، سیلیکون مذاب و مخلوط با کاتالیزور روی پایهی قالب سیلیکونی ریخته میشود و پس از گرم شدن، مواد خنک شروع به محکم شدن و جامد شدن میکنند. در اینجا قالب سیلیکونی، به عنوان پوشش حفاظت کننده مورد استفاده قرار میگیرد تا بتوان از مشکلاتی مانند تصادف یا حتی آلودگیهای محیطی جلوگیری کرد.
در این مرحله، دقت و هوشیاری لازم است تا از هیچ گونه اشکال و خطایی در پوشش حفاظتی سیلیکونی جلوگیری شود. به دلیل خواص چسبندگی بالا، باید به دقت و با رعایت همهی جزئیات، قالب سیلیکونی خالی شود. در صورتی که دستهی سیلیکونی از الگو خارج نشود، باید دسته بازوی ماشین فشار اتوماتیک قرار داده شود تا قالب سیلیکونی باز شود و هیچ بخشی از سیلیکون از قالب باز نماند.
به طور کلی، مرحلهی خالی کردن قالب سیلیکونی به دقت و شیوا بودن، با بکارگیری تکنیکهای مناسب و ابزارهای حرفهای، میتواند به مرحلهی مهم و کلیدی در طراحی و ساخت ظروف و جعبههای سیلیکونی تبدیل شود.