تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)
خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.
برای استفاده وارد سایت تعبیردون بشید.
طرز تهیه شفته آهک
شفته آهک یک غذای سنتی و خوشمزه ایرانی است که با استفاده از گوشت چرخکرده و انواع ادویههای خاص تهیه میشود. شفته آهک به عنوان یک غذای سنتی و اصیل ایرانی، در اکثر مناطق کشور مورد توجه و محبوبیت بسیاری قرار دارد. تهیه این غذا همیشه به عنوان یک پیچیدهترین و مقویترین انواع غذاهای پخته شده معرفی میشود.
برای تهیه شفته آهک ابتدا گوشت قرمز گوسفند یا گاو را چرخ کرده و به همراه پیاز رنده شده و ادویههای مخصوص به مدتی مخصوص حدود یک ساعت در یخچال گذاشته میشود تا خوب مخلوط شوند. سپس از مواد تهیه شده گلولههای کوچک شکل گرفته میشود و بانظر بندازد و نوبت به دیگر کارها برسد.
در مرحله بعد شفته آهک های رنگی مورد استفاده قرار میگیرد که در آن همه خانواده دست به کار میشوند، قسمت بخش گلوله ها و تمام هاینه ها و خرد کردن ها با حضور و شنصیت مادربزرگ و رشته ها با حضور پدربزرگ به شدت نقش دارند.این آهک ها به تدریج آماده می شوند. در ادامه شفته آهک در تاب آتش پزی مناسب تهیه شده و به مدت زمانی منتظم و آهسته پخته میشود تا این غذا طعم و لذت مناسب خود را بدهد. ترکیب مواد این غذا طعم و لذت منحصر به فردی به آن میبخشد که مورد توجه و علاقه بسیاری از افراد قرار دارد.