طرز تهیه شراب خانگی با انگور سفید

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه شراب خانگی با انگور سفید

تهیه شراب خانگی با انگور سفید یک فرآیند آسان و لذیذ است که می‌تواند روزگار آدمی را شیرین کند. برای تهیه این شراب، ابتدا باید انگور‌ها را با دقت انتخاب کرده و از سرخ شدن آن‌ها جلوگیری کرد.

پس از شستشوی دقیق انگور، آن‌ها را با استفاده از مخلوط کن یا دسته‌پاک کن، پوره‌ای کرده و درون یک بشکه یا یک مخزن بزرگ قرار می‌دهیم. سپس شکر به اندازه لازم به انگور‌ها اضافه می‌شود و همه چیز به خوبی با هم مخلوط می‌شود.

بعد از این مرحله، بشکه‌ی حاوی انگور و شکر روی دیواره‌های مخزن قرار داده شده و چند روزی به خورشید نیمه گرم منتظر می‌مانیم تا روی انگور‌ها شرابی تشکیل شود. اگر مخزنی که برای تهیه‌ی شراب استفاده می‌کنید، به اندازه کافی سنگین نباشد، می‌توانید روی آن مقداری سنگ قرار بدهید تا از جابجایی آن در حین تهیه‌ی شراب جلوگیری ‌کنید.

وقتی شراب به صورت طبیعی تشکیل شد، باید آن ‌را از مخزن جدا کرده و آن را از طریق یک فیلتر یا مخلوط کن، می توانید ان اردک پخته یا کباب شده خدمت کنید در نهایت شراب را در بطری ها بریزید، تا بتوانید به آن‌ها در هر موقعیتی و با هر غذایی همراهی کرده و از لذت تهیه و مصرف شراب خانگی لذت ببرید.



1. انتخاب انگور سفید مناسب

انتخاب انگور سفید به عنوان یکی از میوه های محبوب و طعم دار قابل توجه می باشد. اما بسیاری از افراد برای انتخاب انگور سفید مناسب عدم آگاهی دارند و این باعث می شود که در هنگام خرید این میوه، انتخابی نامناسب داشته باشند. در اینجا به بررسی مواردی که باید در هنگام انتخاب انگور سفید مناسب توجه کرد، می پردازیم:

1. رنگ و شکل: یکی از مهمترین عواملی که باید در انتخاب انگور سفید بررسی شود، رنگ و شکل آن است. انگور سفید با رنگی خنک و شفاف مطلوب ترین و مناسب ترین نوع انگور به حساب می آید. بنابراین هنگام انتخاب، بهتر است به رنگ آن توجه کنید و از انگورهایی با رنگ جدید و غیرطبیعی بپرهیزید.

2. بوی انگور: بوی محصولات مرتبط با زیاد دراز کشیدن در داخل یخچال تغییر می کند. انگور نیز یکی از محصولات سریع الفاسد شونده محسوب می شود. بوی انگور باید تا حد امکان طعم ملایمی داشته باشد و نباید بوی پوسیده و یا غنچه دار داشته باشد.

3. شبرنگ انگور: انگور با شبرنگ پوست تازه ترین است و در بسیاری از موارد یک علامت اصلی برای تشخیص تازگی انگور است. برای این که شبرنگ یک انگور قابل قبول باشد، نباید چرخه های گردش هوا درون جعبه باشد. قطرات آب نیز می توانند درون شبرنگ محکم شوند و برای تشخیص فاسد بودن کافی هستند.

4. تکه تکه بودن: هنگام خرید انگور، به شکل و به صورت تساوی تکه تکه بودن آن هم توجه کنید. انگوری که برای خوردن مناسب است، تمام شده، مربع و یا تفاوت اندکی با دیگر میوه ها ندارد.

5.یکپارچه بودن: انگور یکپارچه بودن بسیار مهم است. چرا که اگر باهم تفاوت بیشتری باشند یا یا یکی از آنها سفت و دیگری نرم باشد، نمی توانید انتظار سلیقه خوبی از خوردن آن داشته باشید.

در نهایت، انتخاب انگور سفید مناسب به زیبایی و سلیقه شخص بستگی دارد، اما با توجه به موارد فوق، می توانید انگور سفید تازه و مطلوبی را برای خود انتخاب کنید.



2. شستشو و آماده کردن انگور

شستشو و آماده کردن انگور یکی از مهم‌ترین وظایف پیش از مصرف این میوه خوشمزه است. برای شستشوی انگور، ابتدا باید از روغن یا دیگر پوشش‌هایی که ممکن است روی میوه‌های انگور باشد، خلاص شده و انگورها را داخل یک ظرف گذاشت. سپس با آب جاری و ملایم(آرام آرام) انگورها را شستشو دهید و آن‌ها را با دستتان هم بکوبید تا کلیه آلودگی‌های احتمالی از خود رها شوند.

بعد از شستشو، انگورها را بهتر است توسط دستمال پنبه از آب خشک کنید و بهتر است از دستمال‌هایی استفاده شود که روی آن ها حاصل از جنس نخ باشد تا به بیشترین میزان خشکی رسیده و طعم انگور تحت تاثیر خشک شدن قرار نگیرد. پس از خشک کردن، انگور را باید از عناصر نامطلوبی مانند بذرهای زیاد و شاخه‌های نامناسب، پاک کنید. در نهایت، انگور شسته شده و آماده برای مصرف است.

نکته مهم در خشک کردن انگور، این است که این کار باعث تاخیر در کپک زدن انگور می‌شود. در واقع ذرات آبی که پس از شستشو درون درشتره‌های انگور به جای مانده است، ممکن است توسط باکتری‌های رطوبتی، قارچ و کپک تبدیل شود. با خشک کردن انگور، می‌توان این خطرات را بسیار اندک کرد و به مدت بیشتری می‌توان انگور را به عنوان یک میوه خوشمزه مصرف کرد. بهره‌گیری از این روش به شما کمک می‌کند تا به علاوه از تمیزی و آب کردن انگور، از کیفیت آن نیز مطمئن باشید.



3. فشردن انگور به روش سنتی

فشردن انگور به روش سنتی یکی از متد های قدیمی برای پرورش و تولید شیرینی انگور است که از قدیمی‌ترین روش های تولید شیرینی در ایران و جهان است. برای این کار، گلوی چوبی و بسیار ساده ای از چوب و کف دیگ هایی مشابه برای فشردن انگور به کار می روند.

چوب گلوی فشاردهی انگور نباید مطلقاً زیاد باشد، چراکه در این صورت از انگورها تا هسته ها ممکن است خرد شوند و مخلوط شوند و به این ترتیب کیفیت شیرینی انگور کاهش می یابد. در واقع، فشردن انگور با گلوی چوبی، توانایی آن را دارد که توجه کند به خوراکی های میان درجه که معمولاً بسته به محل کاشت و نوع انگور، روایح و طعم های مختلفی دارند.

برای فشردن انگور به روش سنتی باید بعد از جدا کردن انگور از ساقه و نگهداری آن ها به مدت چند روز، انگور را در ظروف مناسب ذخیره کنید. سپس باید یک گلوی چوبی به اندازه کافی سخت پیدا کرده و نرم نباشد و در نهایت یک دیگ دارای کف قابل حرکت برای شکستن پوست انگور نیز خودتان تهیه کنید.

در نهایت، باید هنگامی که انگور به اندازه کافی نرم شده است، آن را به داخل دیگ قرار داده و با گلوی چوبی فشار داده تا پوست شکسته شده و شیرینی انگور جدا شده به داخل دیگ بریزید. با همین روش تولید شیرینی انگور در مناطق گرمسیری در کشور بسیار پر رواج و عادت شده است و به عنوان یکی از تولیدات کشاورزی مهم در این مناطق شناخته می شود.



4. جداسازی آب اولیه و ریختن در قمع

جداسازی آب اولیه و ریختن در قمع، یکی از مراحل مهم در تولید بسیاری از محصولات از جمله مواد غذایی و دارویی است. این فرایند در واقع به منظور جداسازی آب از ماده مورد نظر و دستیابی به غلظت مطلوب، صورت می‌گیرد.

از دستگاههای مختلفی برای جداسازی آب استفاده می‌شود که در بیشتر موارد شامل یک محفظه با قابلیت حرارتی مناسب، پمپ و انواع سنسورهای مختلف هستند. در این دستگاه ابتدا ماده مورد نظر، به همراه آب، به داخل محفظه ریخته می‌شود و سپس با استفاده از پمپ، ماده مورد نظر به محل پخته شدن هدایت می‌شود.

پس از رسیدن به دمای مطلوب، آب شروع به بخار شدن می‌کند و با استفاده از سنسورهای سطحی و فشاری، میزان آب جدا شده محاسبه و به صورت خودکار، از محفظه خارج می‌شود. با ادامه این فرایند، غلظت ماده مورد نظر بیشتر می‌شود و پس از اتمام، ماده غلیظ بصورت روغنی یا آغشته به سایر مواد مورد نظر در قمع ریخته می‌شود.

استفاده از دستگاه جداسازی آب اولیه در تولید مواد غذایی و دارویی، علاوه بر کاهش هزینه و زمان تولید، بسیاری از خواص ویژه ماده مورد نظر را بهبود می‌بخشد. همچنین با ایجاد شرایط مناسب جهت پخت و تهیه ماده، کیفیت و نگهداری آن نیز بهبود می‌یابد.



5. اضافه کردن قند و نمک

اضافه کردن قند و نمک به غذاها یکی از عملیات پرکاربرد در طبخ می‌باشد. قند و نمک به کاربرد آنها بسته به نوع غذایی که در حال طبخ آن هستید بیشتر می‌توانند یک طعم یا مزه خاص را تأسیس کرده و البته اگر به درستی اضافه نشوند به غذا آسیب بزنند.

روش رعایت ترکیب مناسب نمک و قند براساس نوع غذا و شوری مورد نظر متفاوت می‌باشد. هر غذایی برای رسیدن به طعم مناسب خود، نیاز به ترکیبات خاصی دارد.

در بعضی از غذاها مثل سالاد و سوپ‌ها، کمتر نمک و بیشتر قند به کار می‌رود تا طعم آنها شیرین‌تر شود. در صورتی که در دستور پخت اصلی غذا قند استفاده شده باشد، احتمالاً کمتر نیاز به مقدار زیادی از این ترکیبات در زمان سرو شدن غذا خواهد بود و به نوعی طعم غذا تندتر خواهد شد.

از آنجا که نمک از عنصر ضروری جهت سلامتی بدن ما استفاده می‌شود، در تهیه بعضی از غذاها نمک به مقدار مناسب اضافه می‌شود. نکته مهم این است که نمک را سریعاً به غذاها اضافه کرده و بعد از آن بلکه قبل از سرو کردن غذا باید باقیمانده نمک را اذاید نمود.

بنابراین، اضافه کردن قند و نمک به غذاها درست و به میزان صحیح همانند هر ترکیب دیگر، نقش بسیار مهمی در ایجاد طعم مناسب و شیرین برخی از غذاها دارد. به یاد داشته باشید که رعایت ترکیب مناسب نمک و قند بسته به نوع غذایی که در حال طبخ آن هستید بسیار مهم می‌باشد و البته مصرف زیاد این مواد به هیچ وجه مفید برای سلامت شما نمی‌باشد.



6. بسته شدن قمع و تهیه لیوان

بسته شدن قمع و تهیه لیوان، مراحلی است که در فعالیت های روزمره ما بسیار شایع می باشد. قمع، یک وسیله است که دارای دهانه تنگ و بعد آن کمی گشاد تر می باشد و به منظور نوشیدن مایعات مثل آب، نوشابه، شیر و... استفاده می گردد. بسته شدن قمع، به معنی فشردن لبه های دهانه قمع و ایجاد یک دریچه کوچک برای جلوگیری از خروج مایعات می باشد.

برای تهیه لیوان، شیشه، سرامیک، پلاستیک، فلز و... مورد استفاده قرار می گیرد. در این فعالیت، ابتدا مواد لازم شامل شیشه یا بسته بندی های دیگر و میله ها و همچنین ابزارهای فرم دهی و نوارهای چسبنده تهیه می شود. سپس بسته بندی داخل ابزار فرم دهی قرار گرفته، تا با اعمال فشار و حرارت، شکل لیوان به وجود آید. در نهایت، بسته بندی به دلخواه به لیوان اعمال می گردد.

در کاربرد پزشکی نیز از لیوان استفاده می شود. معمولاً لیوان های پزشکی شفاف بوده و دارای پره های مخصوصی هستند تا شفافیت و وضوح بیشتر فراهم گردد. دقت و صحت در این بخش بسیار حیاتی می باشد، زیرا هر گونه نقص در تهیه لیوان برای پزشکی ممکن است موجب تاثیر و مخل شدن در تشخیص بیماری گردد.

بطور کلی، بسته شدن قمع و تهیه لیوان به صورت صحیح و دقیق، در حالت های مختلف مورد نیاز در کاربردهای گوناگون نظیر رستوران ها، کافی شاپ ها، سوپرمارکت ها، داروخانه ها، بیمارستان ها و... صورت می گیرد و دقت، تخصص و علم از جمله عوامل مؤثر در جلوگیری از احتمال های خطرناک در این فعالیت می باشد.