مواد لازم برای تهیه شراب انگور نی نی سایت
تهیه شراب انگور یکی از محبوبترین طبیعتگردیهای ایرانیان است. به همین منظور، در این مطلب، به بررسی چند ماده لازم برای تهیه شراب انگور پرداخته خواهد شد.
مواد مورد نیاز:
انگور
یکی از مواد اساسی تهیه شراب انگور انگور سبز، قرمز یا شیرین است که باید تازه و تمیز باشد. همچنین لازم است قبل از استفاده دقت شود که سبزیجات یا مواد آلوده به برگ انگور درون آن وجود نداشته باشد.
شکر
شکر یکی از مواد اصلی در تحلیل و فرآیند کرم کردن انگور است. این نوع شکر با توجه به ترکیب محلولهای انگور و دمای مناسبی که باید در موقع تهیه شراب نگهداری شود، افزایش شکر را میسر و بهبود خواص شراب را فراهم میکند.
آب
آب رشد و تکامل چندساله انگور را تضمین میکند و نقش مهم و حیاتی را در تهیه شراب تعیین میکند. برای این منظور، میتوانید آبهای معدنی سرد خنک یا بلکه آب چشمههای طبیعی را نیز به کار برده و روغنی یا ژلهای داشته باشید.
خمیر مخمر
خمیر مخمر با توجه به مواد اولیه آن نقش زیادی در باز کردن اثر انگور در قالب شراب دارد. علاوه بر این، خمیر مخمر برای ایجاد الکل در شراب هم بسیار کاربردی است. همچنین این ماده میتواند بهعنوان کاتالایست سرعت باز شدن آب زیر سطح انگور را افزایش داده و در همین راستا در کنترل کیفیت و اصالت شراب نقش موقعیت داشته باشد.
با استفاده از این مواد، میتوان یک شراب انگور ارگانیک و خالص تهیه کرد که علاوه بر دلچسپی، دارای خصوصیات برگرداننده خون، پایین آورنده فشار خون و محیط مناسب برای سیستم ایمنی است.
آماده سازی انگور جهت تهیه شراب
آماده سازی انگور جهت تهیه شراب
شراب یکی از محبوب ترین نوشیدنی هایی است که در سرتاسر جهان مصرف می شود. این نوشیدنی با استفاده از میوه ای به نام انگور تهیه می شود. انگور یکی از محصولات مهم کشاورزی در جهان است که در بسیاری از کشورها کاشته می شود. این میوه به دلیل شیرینی و طعم خوشایندی که دارد معمولاً به صورت تازه مصرف می شود، اما استفاده از آن به عنوان ماده اولیه در تهیه شراب نیز بسیار مشهور است.
برای تهیه شراب از انگور ابتدا باید میوه های تازه را با دقت جمع آوری کرد و آن ها را برای چند ساعت در آب خیس کنید تا کثیفی و ذرات غیر مورد نیاز دیگر در آن ها حذف شود. سپس برای گرفتن چربی از انگور از دو روش مختلف استفاده می شود: روش ساده و روش بایگانی. در روش ساده از انگورهای تازه برای حصول عصاره از خمیر برگزیده شده و سپس آن ها را با یک دستگاه خشک کننده خشک کنید. در روش بایگانی، انگورها در بشکه های چوبی باز شده و به دورهای آن در را می گذارند تا برای چند ماه در آنجا قرار بگیرد.
بعد از جمع آوری و آماده سازی انگور، باید آن ها را خرد کرد تا عصاره بهتر استخراج شود. بعد از خرد کردن انگور، آن ها را در یک حوض بزرگ قرار داده و سپس آب و شیره انگور را با استفاده از ماشین چرخاندن تهیه کنید. برای این کار باید یک ماشین چرخاندن را بر روی سطح حوض قرار داده و سپس آن را با دستهای خود چرخانده تا شیره به خوبی تهیه شود.
در انتها، شیره به داخل بشکه های چوبی ریخته می شود و باید برای مدت چند روز تا چند هفته در آنجا نگهداری شود، تا قدر کافی از الکل در آن تشکیل شود. می توان انگورهای مختلفی را برای تهیه شراب استفاده کرد و هر یک از انواع مختلف انگور، به شرایط خاصی نیاز دارند که با مطالعه دقیق می توان آن ها را بیشتر فهمید.
مراحل تهیه شراب انگور نی نی سایت
تهیه شراب انگور نی نی، فرایندی است که در آن انگورها به روش خاصی پرس و آب شیرین آن در تولید شراب به کار میرود. برای شروع، باید انگورها را انتخاب کرد و آن را به دست آورد. در این مرحله، باید به انتخاب انگورهای خوب و تازه توجه کرد و برجستگیها و ناهمواریهای آنها را حذف نمود.
سپس، باید انگورها را شستشو داد و سپس همانند روشی که برای تولید شیرهی انگور استفاده میشود، با استفاده از دستگاه یا روش دستی آنها را پرس کرد. پس از پرس انگور، باید آب آن را همراه با یک مقدار شکر به خوبی ترکیب کرد و در پخت و جوش قرار داد تا شکر کاملا حل شده و آب شیرین حاصله آماده شده باشد.
در مرحله بعدی، باید آب شیرین انگور را به یک مخزن نگهداری مناسب منتقل کنید تا بتواند در آنجا به مدت چند ساعت صبح تا عصر قرار بگیرد. در این فرایند، یک روش معمول استفاده شده است که به نامفروشیت، بهذات شرکتکنندگی آلبانیایی است. این روش موجب شده که با وجود حضور هوا در مخزن، آب متحرک در اجزا و عناصر انگور حفظ شود و منجر به تولید مواد نشاطآور گردد. نتیجهای که از این فرآیند به دست میآید، همان شراب انگور نی نی است که برای خوردن یا استفاده در تولید خوراکیها و شیرینیها مورد استفاده قرار میگیرد.
اضافه کردن قند به شراب انگور
اضافه کردن قند به شراب انگور، فرایندی است که در زمان تولید شراب به کار میرود و به منظور افزایش مقدار شیرینی و عرضه آسانتر روی بازار، انجام میشود. همچنین، تعدادی از انگورها ممکن است به دلیل نوع خاصی که دارند، نتوانند به تنهایی قند کافی را برای تبدیل شدن به الکل در فرایند تولید شراب تولید کنند و به همین دلیل نیز نیاز است که قند به جمع آیید.
برای اضافه کردن قند به شراب انگور، امکانپذیر است که قند را همراه با انگور و به همراه دیگر مواد اولیهی تولید شراب، از قبل به تانکهای تولید شراب اضافه کرده و در طول فرایند یا به مرحلهٔ پایانی رسیدن شراب، یا پیش از آن هنگامی که حجم شیرینی در شراب انگور بهینه انجام گرفته باشد، به شراب اضافه کرد.
هنگامی که قند به شراب انگور اضافه میشود، میزان شیرینی شراب افزایش مییابد که به تبع این خواص، بعضی از رستورانها ممکن است از شرابهای شیرین مثل پورت، در وعده غذایی خود استفاده کنند. در نتیجه اضافه کردن قند به شراب انگور در واقع به ترکیب شیرینی و همواری کل شراب کمک میکند و از آنجایی که هر چه شیرینی شراب بیشتر باشد مزهٔ آن برای بسیاری از افراد لذیذتر است، به همین دلیل، این فرایند امروزه بسیار متداول است.
مرحله گندزدایی از شراب انگور
مرحله گندزدایی از شراب انگور یکی از مراحل اصلی تولید انواع شربت ها و محصولاتی مانند عصیر انگور، سرکه و شراب است. این مرحله شامل مجموعه فرآیندهایی است که در نهایت به دست آوردن شرابی پاک و کم خونی از شراب انگور منجر می شود. یکی از مهمترین مواردی که در این مرحله باید به آن توجه شود، به دست آوردن شرابی با رنگ پاک و بدون گل و لای آن است.
برای گندزدایی از شراب انگور، معمولاً از مواد شیمیایی مانند بیکربنات سدیم استفاده می شود. در این مرحله، این ماده به شراب افزوده می شود تا فرآیند گندزدایی آغاز شود. بعد از مدتی، دانه ها و گل های شراب از سطح شراب جدا شده و به پایین فرو می روند. در این مرحله، وقتی که دانه ها و گل ها به شراب رسیدند، شراب با استفاده از فیلتراسیون جدا شده و به محفظه جداگانهای منتقل می شود.
در مرحله بعدی، شراب با استفاده از مواد شیمیایی مانند کربنات کلسیم که برای جلوگیری از ترش شدن به شراب افزوده می شود، آماده می شود. در طی این مرحله، شراب به محفظه های دیگر جایی که دیگر گل و لای شراب وجود ندارد منتقل می شود و به صورت کامل پاک شده و از اشکال های دیگر جدا می شود. در نهایت، شراب نهایی با کیفیت بسیار خوب برای بسته بندی و در مارکت ها به فروش می رسد. gewatering.
رفع اب و بالا آوردن شراب انگور
رفع اب و بالا آوردن شراب انگور دو مرحله اصلی در فرآیند تولید شراب انگور محسوب میشوند که در طی آنها که به ترکیب پوستها، بذرها و گیاه آسیاب شده به عنوان پارازیتها و خلوص محصول نیاز است، این دو مرحله برای دستیابی به قدرتمندترین شراب انگور و تضمین کیفیت و سلامتی محصول، بسیار ضروری هستند.
مرحله اول رفع اب شامل جداسازی آب از محلول قندی و انگور در داخل مخزن تولیدی است. این محلول شامل عصاره انگور و شیرین کنندههای طبیعی میباشد که باید به درستی و پایداری جدایی محلولها شتاب بخشید و تمام امکانات را برای حصول رویاهایی در تولید محصولات با کیفیت عالی فراهم کند. از جمله روشهای استفادهشده در رفع اب میتوان به استفاده از پمپ هوا و پرتاب استوک برای مخلوطکردن محلولها و بعد از آن (در صورت نیاز) استفاده از محصولات ضد جانور دانو، از جمله بارسیکیدها اشاره کرد.
در مورد مرحله دوم (بالا آوردن شراب انگور)، باید گفت که شامل فرایند جداسازی محصولات کثیف و پارازیت، تصفیه نهایی و رهگیری به منظور محافظت از کیفیت و ارزش افزوده محصولات است. برای این منظور از تصفیهگرهای مجهز و روشهای جدیدی مثل تصفیه با هیپوکلرید سدیم، کاهش میزان سموم از طریق استفاده از میکروفیلتراسیون، کربن فعال و سایر مواد روشهای جدید استفاده میشود.
در نهایت علیرغم اینکه فرایند رفع اب و بالا آوردن شراب انگور تا یک حدودی، به نسبت دیگر مراحل تولید شراب انگور، ساده محسوب میشود، اما بسیار حائز اهمیت است و خطرات زیادی برای سلامتی محصول در صورت عدم رعایت موارد لازم به همراه خواهد داشت.